Another Brick In The Wall - הקלטונת

eran377

New member
Another Brick In The Wall - הקלטונת

חבר צילם אותי במצלמת סטילס מנגן את הסולו של הקטע הנפלא הזה. המצלמה כמובן עשתה עוול לסאונד, אבל חפיף... יאללה תגידו מה דעתכם http://www.youtube.com/watch?v=h2rUlMvdd-c *רץ למקלט להתחבא מהאבנים שיעופו מהכיוון של The Warlus*

yotamn9

New member
מעולה!

רק היית צריך יותר גיין לדעתי, משהו שייתן דיסטורשן מלא יותר.

splitfire

New member
דעה.. ואל תרביצו לי

לדעתי הקלטה של הסולו הזה בלי ליווי בשבילך עושה טיפה רע לנגינה כי טיפה אין תזמון.. והיו כמה חלקים שזה הרס לי ונכנס לא במקום.. חוץ מזה.. הכל מצוין.. אתה גיטריסט מצוין =).. רק פעם הבאה.. עם ליווי..

eran377

New member
אני לא מתיימר לנגן את זה בדיוק כמו המקור

גם לא הוצאתי את זה בהתאם למקור אף פעם... זה התחיל כשאילתרתי עם עצמי והוצאתי את הסולו הזה מהזכרון.. בכל מקרה, תודה על התגובות בינתיים

eran377

New member
ועוד דבר..

אני לא אוהב לחקות גיטריסטים... גם אם אני לוקח סולואים של גיטריסטים מסוימים שמה שמייחד אותם זה הפיל שלהם, אני מעדיף לנגן אותם בדרך שלי.. אין לי שום כוונה לחקות אף אחד. אני מנסה להיות כמה שיותר מקורי, מה שגם לא תמיד הולך במאה אחוז

Master Jewish

New member
אחי....

אני מכבד את זה שאתה עושה את הסולואים "בדרך שלך", אבל בסולו הזה זה פשוט כל כך דומיננטי המתיחות הכפולות! זה מה שעושה את הסולו, ולא הרצף המסוים של התוים בתזמון שלהם. כל סולו (לפי דעתי) צריך לשמור לפחות את החלקים שעושים אותו לסולו טוב ואם רוצים, את השאר אפשר לשכלל\לעצב\לענטז איך שבא לך. אם לא אז כבר תעשה סולו שלם משלך כי כבר זה לא יהיה אותו סולו כי שוב, הסולו הוא הרבה יותר מה שמאפיין אותו, מאשר הרצף המסוים של התווים. אבל שוב, הבסיס חייב להישאר מה שעושה את הסולו, שבמקרה הזה זה המתיחות הכפולות (ולעצור תווים ולא לתת להם להמשיך להישמע, אבל את זה עשית...
). חוץ מזה אני מאוד אוהב את הנגינה שלך! יש לך פול פיל!

Pipe Dreamer

New member
דעתי

לא ממש אהבתי. שמעתי/ראיתי את כל מה שהעלת לפה עד עכשיו ולדעתי הקטע הזה די ממש לא מייצג את מה שאתה יכול. דבר ראשון, כמו שכבר אמרו - הסאונד לא מתאים. צריך יותר גיין, למרות שאני יכול לשער שניסית לחקות את הסאונד בהקלטה המקורית, אם יצא לך לשמוע - בכל ההופעות גילמור מנגן את הסולו הזה עם הרבה יותר גיין וביצים, לדעתי זה גם נשמע יותר טוב ככה. דבר שני, שגם אותו אמרו - ליווי. זה סולו שיש בו הרבה אוויר לנשימה בין פראזה לפראזה, וכשאין את הליווי ברקע, אתה ממהר להמשיך כדי לחפות על השקט, וזה פשוט לא נשמע טוב. דבר שלישי, שאותו לא אמרו - הנגינה עצמה. שמתי לב לכל מיני אי דיוקים (או פרשנויות אישיות, כל אחד יקרא לזה בשם אחר) שהיו לך, שלי אישית די הפריעו באוזן. אני לא יודע אם זה בכוונה או שפשוט לא היה לך כוח להוציא את הסולו במדוייק, אבל לדעתי זה פשוט נשמע לא משהו. אני יודע שזה לא נראה כמו ביקורת בונה במיוחד, אבל זה פשוט כי אני יודע שאתה יכול הרבה יותר מזה, והשילוב של שלושת הדברים שאמרתי פשוט גורמים לקטע הזה להתגמד ליד שאר הדברים שכבר שמעתי אותך מנגן. אני אשמח לראות הקלטה נוספת של זה, והפעם עם ליווי ועם קצת יותר ביצים.

Adidason326655

New member
מסכים עם גיל + תוספת.

שמתי לב לתופעה של גיטריסטים שלפעמים אחרי צלילים הם עושים מין סלייד אחורה. זה נחמד לפעמים אבל צריך לשים לב ולהימנע מפעמים לא רצויות.

ran 15

New member
../images/Emo45.gif

תקליט אותך פעם מנגן איזה שיר גאנז , אני אודה לך מאוד העדפה : september rain חחח.... כן ,אני חוצפן ואני מודע לזה
..סתם אתה כמו שאמרתי לך מיליון פעם - נגן מעולה !.

למעלה