Angel- 5X06

balbalina

New member
שאלה שעלתה לי...

בעקבות ההתעסקות עם הלב של אנג'ל.. עם הלב שלו לא פועם ולא עובד אז איך יש לו זרימת דם..?

הוא גם לא אמור לנשום

ובכל זאת בהמון פרקים בבאפי ואנג'ל, ערפדים מתנשמים.. או יוצא להם אד מהפה למרות שלא אמור להיות להם חום גוף (אא"כ הם ניזונו לפני כמה רגעים).

balbalina

New member
../images/Emo6.gif

טוב אני מניחה שצריך לוותר על כל הדקויות הקטנות ולהבין שלא הכל מושלם

Loves Bitch

New member
להזכיר לכם את עונה 6?

אני לא סוטה, באמת
פשוט יצא לי לחשוב על זה באפי וספייק שוכבים רוב העונה ואם אין לערפדים זרימת דם....וויליאם הצעיר לא אמור להתעורר לחיים X: יש הרבה דברים בסדרה שלא ממש מסתדרים

ProphecyGirl

New member
חהחה

"וויליאם הצעיר"...חהחה <סתם זה הצחיק אותי> הוא גם לא אמור לעשן או לדבר וכל הבולשיט הזה בגלל שהוא לא אמור גם לנשום,אבל בקטנה....מי לכל הרוחות ירצה שווילי יפסיק לדבר?:)

חחחחח

אהבתי... ועל זה נאמר לשחרר את ווילי..... ואכן ספייק משחרר אותו לא מעטבמשך העונה השישית....

kittycatbone

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ובקשר לעישון.. אני לא זוכרת מי בדיוק ומתי, אבל בטח ספייק... יש איזה פעם שמישהו אמר לו כזה כשהוא עישן "לא אמרו לך שעישון זה רע לבריאות?" והוא כזה אומר משהו כמו "ערפד - מת. למה שזה יפריע לי?" בטח עיוותתי לגמרי את ה"ציטוט" נו אבל משו בסגנון
הקיצר, לעשן הם דפינטלי יכולים, ואפילו יותר כי זה כיף, ולא מזיק להם כי הם לא צריכים שהריאות שלהם יתפקדו כמו שצריך או משהו כזה

g a g a

New member
כפי שנאמר לפניי:../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

*פיהוק* מאכזב. נדמה היה לי שאפילו השחקנים היו עייפים ולא מרוצים מהפרק
כאילו התסריט לא מצא חן בעיניהם וממש הכריחו אותם לשחק בכל זאת. בכל אופן, היה לי טיפה מוזר שלורן אמר לפרד "את טיפה/בערך אישה..." ממתי פרד נחשבת ל"טום בוי"? או ל"לא ממש אישה"? הדבר היחידי שהעלה חיוכון קטנטון על פניי היו היציאות השוליות של ספייק. דמות פשוט גדולה
סיכום לפרק.
הערה: החל מפרק 101 אין סיכומים באתר המצויין שלהלן. מישהו יודע מי בנה את האתר הזה ואם יש בכוונתו להמשיך לעדכן אותו אף על פי שעבר זמן רב?

MoGanC

New member
ההגיון היכן?

שמתם לב שמספר 5 קיבל את כרטיס הביקור של הולנד מנרס,זאת אומרת שהוא עבד בוולפרם לפני שהמפלץ הרג את כל החברה בעונה שעברה,ולילה אמרה בבירור שהמפלץ הרג את כל מי שקשור לחברה,גם אנשים שלא היו באותו זמן בבניין,איך לעזאזל הוא שרד? עוד פיסה בפאזל ה suckiness של העונה הזאת.

Rose131

New member
אז גם כל הלקוחות היו צריכים|ירח

למות? הרי גם הם קשורים לחברה.. לא?

למעלה