Angel- 5X06

Angel- 5X06 ../images/Emo41.gif

"The Cautionariy Of Numero Cinco" תקציר הפרק: "כשלוחם אצטקי קדום מופיע בעיר ועוקר לבבות של גיבורים, נאלץ אנג'ל להיעזר באלוף לשעבר שעובד כעת כמחלק דואר בוולפראם והארט." ציטוטים אני לא יכול להביא (לא מצליח להיכנס לאתר).

rds15

New member
הפרק הכי סתמי ומשעמם בסדרה

אם לא בכל הוורס. באייקון אחד -
.

אני ממש אהבתי את הפרק.

ג'פרי בל (מי שכתב את הפרק) עשה עבודה מצויינת. אני לא מבין למה שונאים אותו, הוא פרק בעל משמעות (חבויה בהרבה קומדיה, אבל זה שם). היה משעשע שלורן אמר שפרד היא לא ממש אישה. היה משעשע שמספר 5 העיף את אנג'ל דרך הזכוכיות. היה גדול שספייק אמר לכולם שאנג'ל הרביץ לו. היה משעשע שפרד הייתה מזועזעת מזה. אהבתי את הבדיחה עם ה"שאט גאן" (שספייק ישב בכיסא הקדמי, ו-ווסלי חשב שעושים בדיקת נשק). העצירה עם המכונית הייתה גדולה, נקרעתי שספייק אמר מספר פעמים שאנג'ל דרמה-קווין (אני פשוט מת על ההומור העצמי של הסדרה על הדמויות). הצחקי אותי שהגנג נלחמו בלוחם, אז ספייק פשוט התהלך ביניהם באדישות. כל הסיפור של מספר 5 היה קורע ויפה. כל ההיאבקות וכו' היה משעשע ביותר. בכלל דמות הזויה אבל גאונית מבחינה מסוימת. אהבתי את כל הנושא שאנג'ל כאילו "איבד את זה". ואני ממש שמחתי שהחזירו את הקשר הזה שתמיד היה בין ווסלי לאנג'ל. הקשר הדי מיוחד יחסית לשאר, שווסלי תמיד הבין מיד את אנג'ל. כמו בעונה ה3, כשהגרוסאלג הגיע ואנג'ל הרגיש מוזנח ו-ווסלי הבין אותו מיד. באמת כיף לראות את זה שוב. היה משעשע שווסלי לא "זכר" את כל עניין הנבואה על קונור וכו'. הסצנות בבית הקברות היו פשוט מצויינות, מאוד מאוד אהבתי. הצחיק אותי שמספר 5, זימן את הלוחם, אבל הוא חיכה ושתה קפה בינתיים. היה מאוד יפה כל העניין של חזרתם של האחים וכו', המוסיקה וכל המעין "טלנובלה" הזו היה משעשע (זו הפואנטה בעצם), אבל בכל זה היה משהו יפה בכל זה. בכלל היו בפרק הזה הרבה קטעים קומיים שלדעתי אפשר להגיד גאוניים. אני נקרעתי שהאחים נלחמים, אנג'ל היה בהלם, והיה לו מבט כזה "זה כל כך הזוי מה שהולך פה". והסוף היה יפה, הצחיק אותי שמספר 5 (בכלל השם הזה קורע), כינה את אנג'ל טיפש. והסצנה האחרונה בפרק הייתה יפה, למרות הכל, אנג'ל לא איבד תקווה, ועדיין יש בו משהו שרוצה להאמין שהנבואה אכן תתגשם. אני חייב לציין את המוסיקה הנהדרת בפרק הזה (אהבתי מאוד). ואהבתי שלמרות (או שאני צריך לומר "בגלל"), הדמויות ההזויות בפרק הזה (5 האחים).והקטעים הקומיים הרבים בפרק הזה, הרעיון שאנג'ל חוזר להאמין הועבר בצורה מצויינת בפרק הזה. ולא העבירו את זה כמו בסדרות אחרות, בצורה נדושה ומעצבנת.

spidey 82

New member
אוו...

רק אחרי שקראתי את דבריך נזכרתי שווסלי בכלל לא זוכר את קונור... לגבי הפרק עצמו, משעשע לעתים, אך לא אהבתי אותו במיוחד. כל הסיפור עם המתאבקים מטופש, אבל לפחות השאר היה טוב וסיפק את האהבה לדמויות.

../images/Emo38.gif05X06

אוף, מעצבן אותי שהשם לא נכנס בכותרת.. הורס את ה"רשמיות" של ההודעה שלי.. :) לא ממש אהבתי את הפרק, אבל היו חלקים טובים בהחלט, למרות שהסיפור היה טפשי ושאני מחכה לקצת עלילה עונתית.. דבר ראשון, כמו שציינתי בהודעת יום ההולדת של אלקסיס החמוד, הוא היה מדהים בפרק, כל סצנה שלא היתה איתו רציתי שהוא יהיה בה והתענגתי על מראו כשהוא כן הופיע.. אהבתי את זה שהוא לא יודע על מה אנג'ל מדבר כשזה מזכיר את הנבואה שבעצם הכתיבה את חציה השני של עונה 3 וגם חלקים מעונה 4- The father will kill the son. ואז זה היכה בי, יותר חזק מבסוף העונה הקודמת, שהם באמת לא יודעים כלום על קונור. אף אחד מהם. הם לא זוכרים כלום שקשור בו, בכלל. ונבואה כזו ששינתה כל כך הרבה.. אז אני תוהה איך הם זוכרים את הזמנים שלפי המציאות האמיתית נבעו מהנבואה? מה קרה להם אז, לפי מה שהם זוכרים? ואפילו דברים קטנים- שיחה של לילה ו-ווסלי ב-04X01: Lilah: "Sun's bad for your complexion. Ask Angel. Oh, right. You can't, because of the whole 'wanting to smother you with a pillow' thing." Wes: "Wouldn't think kidnapping his son would have such a negative effect on our friendship ואז אנג'ל לא היה בים, ואולי ווסלי בכלל היה עם החבורה כל הזמן, אולי הוא לא היה עם לילה.. כי אחרי הכל, הוא לקח את קונור, גרונו שוסף, אנג'ל חנק אותו עם כרית והוא היה לבד, עד שלילה באה. אולי במציאות האחרת הוא היה לבד. אולי הוא היה עם כולם, או שעברו עליהם דברים שונים בכלל ממה שבאמת קרה. בעיקרון זה רק "למחוק את קונור מהזכרונות של כולם", אבל זה בעצם משנה את הכל. את כל מה שעבר על הגנג, כמעט עונה שלמה, ואולי הכל מושפע מזה, אי אפשר לדעת בוודאות. גאד, זה פריקיש ביותר.. טוב, נסחפתי פה קצת, אבל זה חלק ממה שאהבתי בפרק, שהוא גרם לי להתפלסף ולהעלות שאלות חדשות, שונות ומשונות. אהבתי את כל הקטע עם נבואת השאנשו, הזכירו אותה כמה פעמים מאז שספייק הגיע, וספייק באמת חושב עכשיו שאולי הנבואה מתייחסת אליו אבל ווסלי דיי שולל את האופציה הזו. ".. שהוא לא רוח רפאים". אהבתי שאיש הדואר שהעיף את אנג'ל מהחלון עשה לספייק את היום, אהבתי שספייק ירד על אנג'ל שהוא חיי כמו מלך והבעיות שלו זה שהוא מרגיש disconnected.. ופרד היא אכן אישה- מאוד אישה, כמו שהיא טורחת לציין. ואהבתי את זה שגאן אומר לווסל ישזה לא כאילו שהתרבות שלהם כל כך שלווה ורגועה, בקשר לזה שווסלי אומר לגאן שהוא שכח כמה שהתרבות האצטקית אלימה. אהבתי את זה שהם לא פוחדים לרדת על מדינה שלהם, שהם מטיחים בה ביקורת, שהם מעזים. זה בעיקר מה שאהבתי, אני גאה בג'וס על כך. ושאכן יש רובוט שבנה השטן. Nobody ever tells me anything. אז אוקיי, זה היה ארוך מכפי שציפיתי, אבל אמרתי מה שבאתי להגיד,ואני גאה במי שקרא עד פה את כל השאלות שהשארתי ללא מענה.. :) מיה.

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif

ווסלי היה עם ליילה. הוא מזכיר את זה בפרק הבא, והוא כן היה מנותק מהשאר. הם זוכרים את הכל, חוץ מדברים שקשורים ישירות לקונור, ואת קונור עצמו.

spidey 82

New member
לגבי הביקורת של ג'וס כלפי ממשל

בוש, זה מה שהוא אמר בראיון לויזארד 173 (פברואר) בתשובה לשאלה על רשעים: Vice President Dick Cheney beats Darkseid and Thanos. if they had kids, Cheney is still winning. There’s a switch on the back that can turn him to good, but no one does it.

מתי ירדו על המדינה שלהם?

אם אתה מתכוונת למה שגאן אמר לווסלי על התרבויות. הכוונה היא מן הסתם לכל התרבות המערבית (זה כולל אותי ואותך, ארה"ב לא לבד).

O r a c l e

New member
חד הפרקים הכי גרועים בסדרה!

אם לא הכי גרוע... תגידו- הם צוחקים? עונות 1-4 היו מעולות! הן הפכו את הסדרה לאחת הטובות בעולם בתחומה... ועונה 5 רק הורסת הכל לגמרי... בשרשור שנמצא פה ליד מבטיחים שעונה 5 תשתפר- כדאי מאוד.. כי זה ממש הורס את האדירות שהיה ב-2 עונות האחרונות... הפרק של שבוע שעבר היה דבילי למדי, אבל של השבוע הוא ממש נורא! השתעממתי ממש מול הטלויזיה... אני תמיד רואה אנג'ל עם הפה חצי פעור והעיניים כמעט יוצאות מחוריהן, מתאפק לא לצאת אפילו לשירותים כדי לא להחמיץ דקה.. והיום סתם לא עניין אותי בכלל. נגמרו להם העלילות שם בהפקה שהם תוקעים את חמשת המופאים? זה היה ממש טיפשי! ועוד הקטע שהם מקסיקניים ומתאבקים היה מיותר ומפגר לחלוטין. לא הייתה שום התחפתחות בעלילה, שום דבר חוץ מטחינת מים... כמה כבר אפשר למשוך את הרעיון שאנג'ל לא רגיל להיות הביג בוס וכו'? די כבר- הבנו את הרעיון! אפילו הקטעים המשעשעים לא כיסו בפרק הזה- כי הם לא אמורים! כשעלילה מצויינת משולבת עם ציניות והומור קל זה נפלא- אבל כשהעלילה מחורבנת והבדיחות הם הדבר היחיד שסביר, אז זה פשוט משעמם לחלוטין... בכל עונה 5 היה פרק אחד שאהבתי- וגם הוא לא ברמות אסטרונומיות, וזה היה פרק 504. אף אחד אחר חוץ מזה... אחרי 6 פרקים בעונה 3 ו-4 כבר לא יכולתי לחכות לפרקים הבאים. עכשיו אני מחכה כדי לראות אם זה יצליח להדרדר עוד יותר (אלוהים אני מקווה שלא!). ליאור

ממש לא מסכים. וצריך להסביר כמה

דברים. קודם כל, בכל עונה, 8-7 הפרקים הראשונים של העונה, מעולם לא היו חלק מהעלילה הגדולה (גם בעונה ה4, כל העלילה הגדולה התחילה אחרי ספין דה באטל). ובעונה הזו, שהיא כבר אחרי עונה כל כך ארוכה ובעלת כל כך הרבה אירועים, צריכים להתחיל בצורה מסוימת. אולי הבעיה שבגלל שהעונה הר4 העמוסה, אנשים מצפים שמיד תהיה עלילה גדולה ואפית עם תחילת העונה, אבל מה לעשות שזה מעולם לא היה כך בבאפי ולא באנג'ל. למרות זאת בעונה ה5, הפרקים האלו נמשכים טיפה יותר (מעל 10), אבל עדיין להגיד כבר אחרי 6 פרקים שזה תקוע או משהו ממש לא עושה צדק. בסדר אם לא אוהבים את הפרק (אני למשל מאוד אהבתי ונקרעתי לגמרי בהרבה קטעים), אבל לשנוא את זה מהסיבות לעיל, נראה לי שזה פשוט טעות וחבל. דבר שני, לגבי אנג'ל, כל הקטע בפרק הזה שזה לא עוסק בזה שאנג'ל לא התרגל להיות הבוס. ווסלי קולט ואומר את זה לאנג'ל. הנושא בפרק הזה הוא איבוד התקווה והמשמעות של אנג'ל, והחוסר אמונה שלו בנבואת השאנשו. ולכן על ידי דמויות הזויות וקורעות ביותר, בדרך שלדעתי דווקא שונה ומקורית, ולא נדושה ומשהו שראינו אלף פעם. אנג'ל עובר תהליך שהסצנה האחרונה מראה לנו.

City Of Angel

New member
אוי די להיות דרמטיים... ../images/Emo191.gif

סתם פרק קליל ומצחיק שטיפה בא להזכיר לה את כל עניין השאנשו מלפני 4 עונות. זזה בטח לא "הפרק הכי גרוע בוורס" כמו שכתבו מעליי. מה שכן אני מקווה (ודי בטוח) שעונה 5 תשתפר, ועל תשכחו - בבאפיוורס הכל מתחיל מפרק 7.
מספר 5 הוא כזאת דמות הזויה (כמה מכם ניחשתם שעליו דיברו לפני שאנג'ל פתח את הדלת?)
פה ושם אפילו צחקקתי קצת מספייק
איזה מוזר(ומצחיק) שווסלי לא זוכר כלום מהנבואה על קונור
פרד וגאן - מה? זהו? כלום? תהרגו אותי לא הבנתי איך שני אלה נפרדו

balbalina

New member
../images/Emo45.gifבקשר לפרד וגאן... זה באמת מוזר

הייתי בטוחה ששניהם היו בחדר לבד (זה לא קורה הרבה) בפרק הזה יהיה איזה משפט, מילה מבט משהו! בגלל העבר שהיה בינהם אבל בעצם מאז שהם נפרדו אז זה ככה, נראה כאילו הם לקחו את זה בקלילות. אני חושבת שהם נפרדו בגלל שמאז שגאן הרג בשביל פרד את הפרופסור ששלח אותה למימד פלייאה(אם אני לא טועה בשם) אז המצב בינהם התחיל להדרדר...

kittycatbone

New member
גם לי הפרידה

אף פעם לא הייתה ממש מובנת.. הממ מתי היא קרתה בדיוק.. בגלל כשראיתי את עונה 4 שוב אז ממש בדקתי בקפידה מתי אולי מסתמן הקטע שזה קורה רשמית.. מה שבטוח הם כבר רשמית נפרדו לפני שגאן שוכב עם גוון (שהיא דמות מעולה אבל זה כל כך הרס
)

hospital_food

New member
אל דאגה

אחרי ששת הפרקים הראשונים ,גם אני לא הבנתי מה קרה לסדרה, זה בכלל לא היה ה"אנג'ל" שהכרתי , הכל כל כך בינוני. ואז הגיע הפרק השביעי, פרק מעולה, ואחריו רצף של פרקים מדהימים עד סוף הסדרה. לא להחמיץ

O r a c l e

New member
תודה על העידוד

אני אישית כמו שאמרתי לא אהבתי את הפרק- אבל אני לא מוותר חס וחלילה על הסדרה. להזכירכם- אומנם העלילה הרצינית של עונה 4 התחילה רק אחרי "ספין דה בוטל" אבל מתח היה כבר מההתחלה... כבר מהאיבוד זיכרון של קורדיליה בפרק 3 ואפילו שני הפרקים הראשונים- הם היו טובים! לא כמו השאר, אבל בהחלט פרקים טובים... חבל שבעונה 5 זה לא ככה.. אבל אני סומך עליכם אם אתם אומרים שזה ישתפר (איך לא בעצם?). ולפי חישוב צולע- פרק 5.12 יהיה הפרק ה-100 של אנג'ל נכון? עשו בו משהו מיוחד? בלי ספויילרים בבקשה- רק תגידו אם כן או לא.. כי במכושפות עשו פרק ממש מיוחד ב-100 שלהם (שאגב גם יצא בפרק 5.12).

Arielcohen

New member
הפרק הוא אחד ממספר פרקים...

בודדים בבאפיוורס שהם כן חשובים וכן איכשהו מעבירים את הגיבור הראשי תהליך (כמו באפי ב"דאבל מיט פאלאס") - אבל הם שוכחים את הדבר הכי בסיסי.... להיות מעניינים. פרק פשוט גרוע. התעייפתי מהצפייה.

למעלה