מאיפה הורדתם את ההופעה? וכל הקטעים עם קלי?
T timtamtum1 New member 30/8/05 #62 ../images/Emo26.gif בטוח לא היה עדיף להופיע בפלייבק אבל אני אוהב אותה ככה.. אני מעדיף שהיא תקפוץ ותשתולל מאשר שתעמוד במקום ותשיר..
../images/Emo26.gif בטוח לא היה עדיף להופיע בפלייבק אבל אני אוהב אותה ככה.. אני מעדיף שהיא תקפוץ ותשתולל מאשר שתעמוד במקום ותשיר..
M MistakeN IdentitY New member 30/8/05 #63 היא מופיעה יחפה!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
היא מופיעה יחפה!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
T timtamtum1 New member 30/8/05 #64 חחח כן.. הכי מצחיק שהיא לא ידעה לאן ללכת בפרס השני! חחח איך שהיא עברה שם במים.. חחח אני לא מפסיק לצחוק מזה
חחח כן.. הכי מצחיק שהיא לא ידעה לאן ללכת בפרס השני! חחח איך שהיא עברה שם במים.. חחח אני לא מפסיק לצחוק מזה
M MistakeN IdentitY New member 30/8/05 #65 זה מוכיח שהיא לא ידעה שהיא זוכה../images/Emo6.gif לא כל יום מנצחים מישי כמו מאריה קארי (אני עדיין לא מבין מה ההיסטריה סביב גוון..)
זה מוכיח שהיא לא ידעה שהיא זוכה../images/Emo6.gif לא כל יום מנצחים מישי כמו מאריה קארי (אני עדיין לא מבין מה ההיסטריה סביב גוון..)
L leegal New member 3/9/05 #69 איזו בהמה קלי הייתה בטקס פרסי המוזיקה של MTV היא שרה סינס יו בין גון.... היא הרסה ת'שיר