היא תמיד היתה ככה
L LetGoYouSonOfABitcH New member 29/8/05 #42 אוף לא ראיתי ../images/Emo4.gif נרדמתי באחת.. במה היא זכתה, עם מה היא הופיעה, ואפשר קישור להורדה?
L LetGoYouSonOfABitcH New member 29/8/05 #43 הממ טוב ../images/Emo3.gif היא זכתה בשני פרסים מתוך שלושה.. גרין דיי הביסו אותה בבחירת הצופים.. חפיף. להורדה תמונות
הממ טוב ../images/Emo3.gif היא זכתה בשני פרסים מתוך שלושה.. גרין דיי הביסו אותה בבחירת הצופים.. חפיף. להורדה תמונות
T timtamtum1 New member 29/8/05 #45 ../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif יייייייש! כל הכבוד לה 2/3 זה מצויין!
P patito ƒeo New member 29/8/05 #48 יאאאא ../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif איך שמחתי ששמעתי על זה!! כל הכבוד לה, חחח איך היא הרגה אותי שהיא לא ידעה איך להגיע לבמה מתוקה!! וההופעה של סינס הייתה בסדר בהתחלה, אח"כ היא כל הזמן צעקה ולא אהבתי את זה. אבל לא משנה, קלי זאת קלי.. ותודה !
יאאאא ../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif איך שמחתי ששמעתי על זה!! כל הכבוד לה, חחח איך היא הרגה אותי שהיא לא ידעה איך להגיע לבמה מתוקה!! וההופעה של סינס הייתה בסדר בהתחלה, אח"כ היא כל הזמן צעקה ולא אהבתי את זה. אבל לא משנה, קלי זאת קלי.. ותודה !
Y yaeli1993 New member 29/8/05 #49 אוי, התמונה הזו ../images/Emo62.gif לא בתנוחה טובה ממש אסור בחיים להצטלם עם הגב למצלמה זה לא יפה
M Miss Independent New member 29/8/05 #51 תודה מיכ../images/Emo24.gif קלי ב2 פרסים גרין דיי שלי עם 5 איזה בחירה טובה הקטעים ממש מצחיקים היא מזה חמודה איך היא הצחיקה אותי עם הנאום תודה שלה
תודה מיכ../images/Emo24.gif קלי ב2 פרסים גרין דיי שלי עם 5 איזה בחירה טובה הקטעים ממש מצחיקים היא מזה חמודה איך היא הצחיקה אותי עם הנאום תודה שלה