And the VMA goes to....

timtamtum1

New member
עוד תמונות../images/Emo3.gif

http://ukcgalleries.com/photos/highquality/MTV's%20Video%20Music%20Awards%20-%20Rehearsal%20-%20082705/index.shtml דומות אבל שונות

timtamtum1

New member
תעבוד../images/Emo70.gif

http://ukcgalleries.com/photos/highquality/MTV's%20Video%20Music%20Awards%20-%20Rehearsal%20-%20082705/index.shtml

timtamtum1

New member
../images/Emo99.gifקלייייי../images/Emo47.gif

בהצלחה זמרת ענקית שלי!
תקחי את הפרסים ב"ה
ותבואי לישראל
, נמלא לך את בלומפילד (סטייל הסקורפיונס.. חח) *כן, בטח.. היא תיקרא את זה.. חחח*

patito ƒeo

New member
בהצלחה!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo107.gif

יש לי תחושה שהיא תזכה ב"פופ השנה".. הלוואי

Charmed Witch

New member
שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif../images/Emo90.gif

באיזה חלק של הטקס יגידו את המועמדת לפרס שקלי מועמדת
(בד"כ)

timtamtum1

New member
../images/Emo86.gifשבוע טובב!

נכון.. שמעתי שישדרו אותו 5 ימים אחרי.. באסה..

mean girl 16

New member
זה לא נמצא בלוח שידורים...

איזה באסהההההההההה אני אוהבת לראות את זה בלייב שאני במתח מי יזכה! אוףףףףף למההההה?????? שנה שעברה לא ראיתי, אבל לפני שנתיים אני זוכרת שזה היה בלייב מהשטיח האדום עד הסוף וראיתי הכל אוףףף:(

timtamtum1

New member
../images/Emo26.gif

A Moment Like This Before Your Love Miss Independent The Trouble With Luv Is Breakaway בבקשה

mean girl 16

New member
תשובה

THE TROUBLE WITH LOVE IS A MOMENT LIKE THIS BREAK AWAY MISS INDEPENDENT והבא יהיה BECAUSE OF YOU

And the VMA goes to....

קלי קלרקסון
קלי זכתה בפרסים היותר חשובים בטקס, זמרת השנה ושיר הפופ של השנה. את הפרס השלישי של "בחירת הצופים" היא הפסידה לטובת גרין דיי (ואנחנו יכולים להאשים רק את עצמנו
). אפשר היה לראות שהיא לא ציפתה בכלל לזכות (ות'אמת שגם אני לא
) כי היא אפילו לא ידעה מה להגיד
, אני רק חושב על כל האנשים שירביצו לה כי היא לא הזכירה אותם
. ועוד משהו מעניין מהטקס הזה (חוץ מזה שמסתבר שהיא אוהבת את גרין דיי, בראיון כשקלי באה על היאכטה, ראיינו אותה בקשר לסינגל החדש שלה, והיא אמרה שהקליפ יהיה אפל כזה..לא הצלחתי לקלוט את השם של הבמאי כי היא מדברת מהר מידי...
אממ..והיא גם הופיעה
אבל בסוף רק עם סינס, עדיין לא ראיתי, כשאני אוריד אני אגיד את דעתי
.

אז מה דעתכם על ההופעה?

אני חושבת שהיא הייתה מקסימה [טוב שלא הייתה בתוך האמ - אמא של הקהל
], אבל מרב שהיא ניסתה לצרוח ולשחק אותה רוקרית הלך לה הקול.. בפזמון בקושי שמעו אותה. סתם הופעה, לא משו מיוחד. מה אתם חושבים?

אני חושב שקלי לא יכולה

לשיר ולקפוץ ולהשתגע באותו זמן היא הייתה צריכה לקחת בחשבון שאם היא קופצת היא לא תוכל לשיר חלק... כי מן הסתם היא תתנשם הרבה.. לא'דע..בכללי זאת הייתה הופעה יפה, מלאת אנרגיות, ולדעתי זה מספיק.. לא צריך להשמע טוב, בעיקר לא בשיר קיצבי כזה, מה שחשוב זה שהיא הצליחה להרים את הקהל, לקחת את 2 הפרסים שלה וללכת הבייתה. אהבתי את זה שההופעה הייתה פשוטה. לא צריך להתרכז בתפאורה וכאלה, צריך להתרכז רק בה, ות'אמת, זה יותר ממספיק
אה, וכמובן, לקח- פעם הבאה, או לשיר שיר שקט או לעשות מדלי

למעלה