Anastacia - Live at Last - חלק א'

MoWz

New member
על המשתתף לבדוק את הסימונים

המופיעים בקבלה,מיד עם הפקתה מהמסוף,ובכלל זה את מספר כרטיס המשתתף במידה והשתמש בו. בכללל לא אכזבבת מפתאוםםם.. איפה אנני צריכה להיות כדי לגעת בהה?

FreakOfNature

New member
היית אומרת גרמניה הייתי מבין

אבל בארה"ב המצב חמור עוד יותר, בקושי שמעו עליה שם...

חחח נכון.. תחשבי ש-IOL שהיה הלהיט

הכי גדול שלה, נכנס בארה"ב למקום 99 במצעד.. וזהו! מפגרים שם..

חמודה...

אין לך מה להתעצבן.. התכנים שכתבתי אלה תכנים שהיו פה מאז ומתמיד (לפחות מאז שאני נכנסתי לכאן) וככה אנחנו מדברות פה על אנסטסיה... את לא חייבת לשתף פעולה.. אני לא מכריחה.. זה שאת קטנה זה נאמר בהומור. כיא ין לי כוח להתווכח עם ילדה בת 14. אם לא נראה לך הולם, את לא צריכה להגיב פשוט. לא לטוב ולא לרע.. נראה שכל העניים שקרה עם צביקה מאד השפיע פה על האווירה זה נהיה כבד מדיי בשבילי. גם יגאל, גם ליהי, גם מור וגם עדי יסכימו איתי שככה אנחנו ואלה אנחנו.. ואני לא אתגונן.. כתבתי כי נראה לי מתאים לכתוב. ולא לא הייתי כותבת. את חייבת להבין שככה אנחנו וככה הפורום. בסופו של דבר הצטרפת לא מזמן.. אני מבטיחה שזה עניין של חודש חודשיים עד שתהיי כמונו ותביני איך השכל שלנו עובד... זה חלק מה"כפרעליך" או מ"את דומה לשעועית" או "בא לי לנשנש אותך" כי זה סלנג שהכנסנו לפה וזה הוסיף לאווירה הכייפית והטובה ולא משעממת. אנחנו תמיד מדברים ותמיד דיברנו על החזה שלה, כי אי אפשר להתעלם ממנו. זה כמו להתעלם מהבטן שלה או מהמשקפיים שהיו לה. זה המצב מותק. מקווה שהבנת. להגיב על זה שוב אני לא אגיב. מה גם שמחר אני כבר חוזרת לבסיס.

שכחתי לציין שזאת עדי (מישהי 111)

גוניבכרם זה הכינוי של אייל.. (בלי שאלות לאלה שמכירים את הסיפור).

נאאאכון! ../images/Emo6.gif

כפרעלייך סיסי! למה את לא כותבת פה כבר?
כאילו.. כותבת.. אבל בקושי

adii1201

New member
את דומה לשעועית ../images/Emo6.gif

הרגת אותי!!!! מתי השתמשנו אי פעם בביטוי הזה?! עאלק את דומה לשעועית
דיי קרעת אותי!!!!! ואלה, עדי צודקת בכל מה שהיא אמרה כאן, האווירה כאן היא כזו ואנחנו מדברים על הכל מהכל....

את לא חושבת??אני לא מבינה...

אם היא גרה בארה"ב-ניו יורק אז איך היא לא יכלה להופיע שם עם הדיסק שלה או הקליפ שלה או מה שזה לא יהיה של LOA??? ולמה לא מכירים אותה ולא מעריצים אותה??? שהיה לה את הסרטן אז היו תוכניות על זה בטלויזיה לא?? וחוץ מזה יש אתר אינטרנט שלה שמראים שם חולצות שלה וכל מיני..על זה אני דיברתי.............. וזה לא מאכזב אותי...רק רציתי לדעת....

adii1201

New member
אמממ יכול להיות ../images/Emo4.gif

קודם כל היא נולדה בארה"ב עכשיו אני חושבת (לא בטוחה) שהיא גרה בלונדון לבד... דבר שני לא מכירים אותה ולא מעריצים אותה שם כי שוק המוזיקה בארה"ב שונה לגמרי משוק המוזיקה באירופה והאמריקאים לא אוהבים כל אחד וכל סגנון מוזיקה... אם אני לא טועה גם בריטני לא הכי מצליחה שם אבל תתפסי אותי במילה... בכל מקרה לאנסטסיה לא נעשה שם שום מסע פירסום והאמריקאים בכלל לא נחשפו למוזיקה של אנה... אם תשאלי שם מי זו אנסטסיה בקושי יידעו... ולגבי הסרטן הייתה תוכנית אחת שאני יודעת עליה בטוח שזה הסרטון שראית אבל אני לא יודעת איפה היא שודרה וכן יש לה אתר אינטרנט והכל אבל תבדקי אם בטוח מוכרים בארה"ב את הדברים האלה..

מה זה משנה שיקגו או ארה"ב..???

עדיין יכולה להיות שם הערצה אם היא הייתה רוצה...... ומה שאני לא מבינה זה למה היא לא רצתה להתפרסם שם??? משם מתחילים כל האנשים הכי מפורסמים היום........!!!לא כולם אבל רובם... מה יש לה להפסיד...??ולהם?

למעלה