Anastacia - Live at Last - חלק א'

A.L (boy)

New member
Anastacia - Live at Last - חלק א'

לאחר תקופת ציפייה בלתי מבוטלת, בשעה טובה ומוצלחת יצא ה- DVD של ההופעה החיה של מלכתנו הבלתי מעורערת, הלא היא אנסטייז'ה ניוקירק. האמת, אחרי שלל הופעות טלוויזיוניות בפלייבק מלא, אני יכול להבין למה קראו להופעה Live at Last. למי מכם שחשש לנוכח ההיתקלויות הלא מעטות בליפסטיקינג מוצלח, אך בכל זאת מאכזב, בתוכניות טלוויזיה הולנדיות / איטלקיות / גרמניות וצרפתיות, אני יכול להבטיח שהפעם היא שרה במלוא האוקטבות שחנן אותה האל (יחד עם כמה איברים נוספים). מארז: המארז עשוי קרטון, ומכיל 2 דיסקים (בראשון: 92 דקות של הופעה, בשני: שעה וחצי של תוספות), היושבים אחד על קצה השני בתחתית פלסטיק שקופה. למארז כיס פנימי ובו חוברת בת 6 עמודים המכילה תמונות מתוך ההופעה ומאחורי הקלעים וכן שמות התכנים מתוך ה- DVD. הצבעים השולטים הם בעיקר שחור-לבן ואדום מחוספס המשדרים אדג' רוקיסטי שאני אישית אהבתי. לגבי התמונה של אנה בחזית המארז אפשר להתווכח, אבל גם פה לא תשמעו אותי מתלונן יותר מידי. ההופעה: המופע Live At Last בוים ע"י ג'ים גייבל, וצולם בברלין ומינכן, ב- 24 ו- 26 באוקטובר 2004, בהתאמה. מה שאומר שבאותו הזמן שירים כמו Everything Burns ו- Pieces of a dream, לא ממש היו קיימים ולכן גם אינם מושרים בהופעה. העיצוב של הבמה תואם לסגנון המארז - שחור, משרה אווירת אנדרגראונד, עם מסך ענק ברקע, וכמה מדרגות משני צדי הבמה שלאנסטסיה לא יהיה משעמם. הפתיחה עם Seasons Change יחד עם ה-Intro העצבני שבא לפניו, מפוצצת! אנרגיה וסאונד מצוינים שנותנים תחושה שהנה, סופסוף הציפייה משתלמת! אנסטסיה עולה לבמה, קורעת את המיקרופון ומשלהבת את הקהל הגרמני שבא בהמוניו. זה ממשיך עם Why’d You Lie To Me, ו- Sick ‘n Tired. ירידת המתח מגיעה עם Secrets וכאן מתחילות הבעיות שיש לי עם ההופעה הזאת. גם בשיר הזה, וגם ב- I Do, לקראת סוף ההופעה, אנסטסיה משחררת לאוויר הצהרות כמו: “Keep our Children Safe” או: "I believe in 3 things: peace, love & unity", הבעיה, בייחוד ב- I Do, היא שזה נעשה בצורה נורא פשטנית שמזכירה יותר נאום של מלכות יופי עת עלייתן לשלב שאלת המנחה, מאשר הופעה של אמן מחאתי בעל אג'נדה חברתית. יש גם קטע מגוחך בו חבורת הרקדנים שלה זורקת פח על הבמה עם המילה War בענק, בתוך תמרור של אין כניסה, והיא צועקת "אנחנו לא רוצים מלחמה". אנסטסיה היא לא יורית'מיקס. המישמש ההומני הזה יחד עם שירי פופ-רוק (על אף העובדה שרבים מהם עוסקים בשוֹנוּת, אהבה וקצת חברה), לא יוצא טוב, בייחוד התפילה שעולה על המסך ומחלקת את I Do לשניים, שאם אני לא טועה נזעקה בעבר השמיימה ע"י ילד המכונה מיסטר אפריקה במהלך השיר "אמנדלה" במופע 46664 למען המלחמה באידס, בו השתתפה (וככל הנראה, השפיע עליה לא מעט). ההופעה ממשיכה עם ביצוע של Not that Kind בעיבוד אר'נ'בי סטייל, ו- Freak Of Nature, בין לבין יש קטעי קישור של להקת הרקדנים, כולל קטע בלט מיותר. וכאן עולה בעיה נוספת: יש יותר מידי רקדנים, נגנים וקהל ופחות מידי אנסטסיה. לדעתי, במצטבר, הרקדנים שלה מופיעים יותר ממנה. בהופעות נורמאליות, האמן מעלה את מיטב הרפרטואר שלו במהלך ההופעה, ולבסוף מציג את חברי הלהקה ומודה לאלו שתרומתם בהעלאת המופע הייתה מכרעת – אנסטסיה מודה *לכולם* *בכל מהלך ההופעה*: למתופף, לקלידן, לגיטריסט, למנהל המוסיקלי, לרקדנים, למעריצים, לשלושת זמרות הליווי (ב- Black Roses, אנסטסיה כמעט ולא שרה אלא מאפשרת למלוות שלה לשיר כל אחת בתורה את הפזמון בסגנון השחור שלה), ולקהל במושבים הרחוקים. עם כל התודות האלו, נשאר לה רק להזמין את כל הקהל לבירות על חשבונה. על המסך עולה קליפ אלטרנטיבי בשחור-לבן ל- Underground Army (המופיע גם בדיסק התוספות), משולב בקטע מחול המועלה בקדמת הבמה. אנסטסיה, מסתבר, מנצלת את הזמן הזה להגיע לבמה נוספת הנמצאת בצד השני של האולם, בה היא מבצעת אנפלגד את Whose Gonna Stop The Rain ו- Overdue Goodbye (שאני אישית הייתי מחליף בשיר אחר), כדי שהקהל שנמצא הרחק במושבים הזולים יוכל לראות את הכוכבת לא רק על המסך התלוי מן התקרה. בתום שני השירים, אנסטסיה מדברת לקהל (היא עושה את זה לא מעט), חותמת למישהו בדרך (קטע שמראה עד כמה חמודה היא, לטעמי), וחוזרת לבמה המרכזית. בזמן הזה, עולה על הבמה קליפ אלטרנטיבי בעיבוד אלקטרוני משהו ל- Time – השיר שהכי מתבקש לשיר אותו בלייב.. מיד אחר כך אנסטסיה מרביצה אותה ב- Left Outside Alone, ומזכירה לכולם את האנרגיות מתחילת ההופעה. היא עוברת ל- I Do על גבול המטאל, ועולה להדרן עם Paid My Dues בגרסא מעולה (רק חבל שהיא מבצעת חצי שיר), ועוברת לגראנד פינאלה עם I’m Outta Love. סך הכל, הופעה קצת מאכזבת, אנסטסיה רצתה כנראה לתת במה לשירים קצת פחות מוכרים אך שכחה בדרך את One day in your Life. נוסף על כן, בתור זמרת שביצעה לא מעט דואטים במהלך הקריירה שלה, הייתי מצפה לפחות מאלטון ג'ון, שיעשה כבוד וידפוק איתה איזה נמבר מצולם לכבוד ה- DVD של חברתו לבמה. מה שכן, אנסטסיה נראית ונשמעת נפלא, הסאונד מעולה, וכן גם הצילום.

A.L (boy)

New member
Anastacia - Live at Last - חלק ב'

תוספות: The Making of Live at Last – סרט מעניין העוקב אחר ההכנות למופע Live at Last נוסף להופעות חיות אחרות, וכולל את אחורי הקלעים של צילום הקליפים האלטרנטיביים, מכיל גרסאות לייב שלמות של Rareview, One day in your life ו- The saddest part, ומראה את מתיחת הפנים של הסיבוב הבא אחריו - The Encore Tour. אנסטסיה שרוטה, סבתתית לעיתים, עם מודעות עצמית והמון הומור. וכן, גם כאן היא מודה לא מעט. Alternate Videos: Seasons Change – קליפ שנעשה באנימציה ממוחשבת (ללא אנסטסיה), והוקרן על מסך ענק ברקע תוך כדי ההופעה. כקליפ בפני עצמו הוא לא עומד, כיוון שהוא נראה יותר כמו מייצג אדריכלי מאשר משהו שהייתם משדרים נון סטופ ב- MTV. Rareview – קליפ שלא הוקרן בהופעה אך נכנס ל- Encore Tour. לא משהו לטעמי, לקחו מישהי בלונדינית עם משקפיים (לאנסטסיה עצמה כנראה לא היה זמן להצטלם), שתיסע במכונית והוסיפו כבישים מהירים, בחור שמופיע ונעלם ועריכה קליפית סטנדרטית. מיותר. Underground Army – כבר יותר מושקע. קליפ בשחור-לבן, בו אנסטסיה נראית במראה קלאסי הולם, על רקע נחלים זורמים, פרחים מתלבלבים, וילונות מתנופפים, ואריגים שקפקפים. אם כבר, במקום להראות את הקליפ היא הייתה צריכה לשיר אותו לייב על הבמה הקטנה במקום Overdue goodbye, אבל שיהיה. Time – קליפ די מוצלח בהתחשב בכך שכל מה שי בו זה איפור מוצלח, רקע לבן, כמה אפקטים של עריכה ואנסטסיה. גם הקעקועים והמשקפיים לא נעדרים ממקומם, וכך, בתוספת תנועות ראש חייתיות של הבלונדה לפי הביט, אנחנו מקבלים סבבה של קליפ. I Do – למרות שלא היה מפריע לי לראות את אנסטסיה יושבת אצלי בסלון על הספה ושרה, לראות אותה בקליפ עושה את זה במשך שלוש דקות עם כובע על הראש יכול קצת לשעמם. כלומר, לא שיש לי בעיה עם זה, אבל אם אתם כבר מצלמים אז לפחות תשנו לה תנוחה או משהו. Music Videos: Everything Burns Left Outside Alone (הגרסא האמריקאית) – תסלחו לי אבל אנסטסיה נראית כאן כמו כוכבנית פלייבוי. למרות שהקליפ עצמו לא רע, מכיל כמה שוטים מוצלחים בעיקר בשחור-לבן ומהנה באופן כללי, אם זו השיטה בה חשבו לשווק את אנסטסיה לאמריקאים, צריך להזכיר להם שהיא מקדמת מוסיקה, לא תחתונים של ויקטוריה סיקרט. Pieces of a Dream ו- I belong to you (שכולל כמה זוויות מפחידות במיוחד). עכשיו, תעשו חשבון ותחברו את הקליפים מה- DVD הקודם שאנסטסיה הוציאה עם זה החדש – מה חסר? נכון! Heavy on my Heart! בין הקליפים הכי מושקעים שלה. היכן הוא? אלוהים יודע. בסך הכל הכללי, אני לא רוצה להישמע מתלונן יותר מידי. ניכרת השקעה, בהחלט. כאמור, ישנם דברים שהייתי מוסיף או משנה, אך על אף שביחס לציפיות אני מעט מאוכזב, המוצר הסופי מנסה לספק את צרכינו כמעריצים וגם חשוב לזכור כי ישנם כאלה שלא נתקלו באנסטסיה מחוץ לגלגל"צ, ועל אף כל הקיטורים והמחמאות, אני ממליץ לקנות, לצפות וליהנות!

מישהי 111

New member
הלו בחורצ'יק?

לאן נעלמת? עשית לנו חתיכת קאמבק... לא יכולתי שלא להבחין בהשקעה הרבה שלך.. אז דבר ראשון, זה לא ויקטוריה סיקרט, בייב. זה דונה ויקטוריה. הייתי שם בעצמי.. חיפשתי לעצמי חזייה (היה כושל). סתם, ורגע של רצינות. מסכימה עם איי דו. לדעתי היא נראתה מדהים, אבל קליפ ממש דבילי! אבל ממש.. הסוף שלו בכלל היה מפגר. אני וידיד שלי ממש הסתלבטנו על איך שזה נגמר. (טוב לגלות שהיא זאת שדופקת את הצרחה ולא הסולן של הלהקה הרוקיסטית ששכחתי את שמה, פי או די או משהו בסגנון). HOMH לא נכנס לשם כאחד מהקליפים כי לקחו, לדעתי, שירים שהם לא יוצאים מהאלבום אלא יצאו כסינגלים (וכמובן קליםי שהיא עשתה במיוחד להופעה). נכון ש-LOA הוא מתוך האלבום "אנסטסיה" אבל הרבה לא זכו לראות את הגירסא האמריקאית (פונו גירל) שלה. שלדעתי הקליפ עצמו דיי משעמם, אבל היא כוסית משגעת!!! (את הגוף מנענעת). שמעתי יציאות לא ממש טובות עליה... נניח לזה כרגע (כרגע!) בצד. לגביי החתימה... אני שמתי לב לקטע המדהים הזה שמישהו/י ביקש/ה חתימה והיא כזה "אני לא יכולה, אני לא יכולה, לא יכולה לחתום ואז היא אמרה "טוב" וחתמה וזה היה גדול. זה באמת חמוד, כי מי חותם בזמן הופעה? כאילו שיש זמן לזה... ואמרתי את זה אפילו לכמה אנשים. זה ממש יפה מצידה וכל הכבוד לה. בנוגע להופעה עצמה? הופעה טובה.. אני חושבת שסיבוב ההופעות השלישי שלה היה המוצלח מכולם וחבל שאותו לא צילמו כי שם יש הרבה יותר שירים והופעה מוצלןחת יותר גם מבחינת הריקודים וההופעה עצמה שהיא מביאה. עכשיו, מה הכוונה ל"מתיחת פנים"??? שו מתיחת פנים? נכון שאתה לא תגיב יותר? היא עברה מתיחת פנים? המראה שלה? עניין של טעם... אתמול ישבתי לראות את זה שוב... הויא נראית מדהים. והיכולות הווקליות שלה מדהימות לדעתי ואין ספק שהיא הוכיחה את עצמה!

A.L (boy)

New member
מתיחת פנים למופע ../images/Emo3.gif

וזה לא שאני נעלם בכוונה, פשט בתקופה האחרונה אין לי יותר מידי זמן פנוי לפורומים אז אני בעיקר קורא, פחות מגיב. אבל הפעם, לכבוד ההופעה, אמרתי שאני חייב להוציא את זה. לגבי HOMH אני מאמין שאת צודקת. לפתע התחוור לי שגם את S&T ו- WTMT לא הופיעו ב- DVD, הם הוציאו את הקליפים לשירים החדשים שיצאו מתוך האוסף, נוסף לגרסא האמריקאית של LOA (אבל זה עדיין לא אומר שהם לא היו צריכים להוסיף גם את הקליפים האחרים. בכל זאת, אין עכשיו שום DVD שיחזיק אותם, בניגוד לקליפים שיצאו משני האלבומים הראשונים שלה). שכחתי להוסיף שהיא ביצעה גם את Sex Machin שהיה אחלה, וליתר דיוק, היא לא ממש מודה לכולם בהופעה אלא מציגה אותם בכל מהלך ההופעה, מה שיוצר קצת קצוות משוחררים בין השירים (וזה מבלי להזכיר את השירים שהיא מציגה את הלהקה לקראת הסוף במקום לסיים את השיר. ממש מרגול!). ומשהו מצחיק - היא אומרת בדוקומנטרי שהיא הגיעה למסקנה שבמופע החדש גם הזמרות ליווי צריכות לרקוד. טוב שהיא החליטה על זה בטור השני, כי עם הזמרת הדבא שהייתה איתה במופע הראשון זה היה נראה קצת לא נעים.

מישהי 111

New member
ה- YOU TRIPPIN' היה מדהים!

אהבתי את הקליפ... ואהבתי שהיא סידרה את החזייה ב-ODIYL. הגרפעס היה שולט.... דוחה כמוני.... ושוב אני אשאל (אולי אני אצא טמבלית) אבל איזו מתיחת פנים?

מישהי 111

New member
אגב... רק שתדעו שהגעתי למסקנה..

יש לה ציצים גדולים... נראה לי היא עם C. בכל מקרה אם בא לכם לנסות להשקיף על הפיטמות שלה אז בMAKING OF UGA, היא הולכת עם תחרה ואין לה חזייה.. ניסתי לא עבד אבל לדעתי צריך להסתכל יותר טוב. יכול להיות שאין לה בכלל? אתם יודעים, ניתוח וכל זה... היא כבר דיברה בזמנו על "ציצים ביונים"... שווה ניסיון.

A.L (boy)

New member
בחייאת, זה הכל פוש-אפ!

לגבי המתיחת פנים: בסרט הדוקומנטרי היא מספרת שאחרי הניסיון שהיא צברה במופע הראשון (Live at last), היא החליטה לעשות מתיחת פנים למופע - להחליף את התלבושות, לשנות קצת את הרכב השירים, להוסיף עוד רקדנים (כולל זמרות הליווי) ולקרוא למופע The Encore Tour, שהוא למעשה שידרוג של המופע הקודם לאחר הפקת לקחים.

מישהי 111

New member
אהה... אז תסביר שזה רק מטאפורה...

ולא.. גם אני חשבתי.. ונכון, מלא פעמים היא עם פוש אפ.. אבל שים לב יש רגעים שהיא בלי חזייה בכלל או שהיא עם חזייה בלי ריפוד או משהו כזה שרואים את הגודל של החזה. רואים שזה לא הכל פוש אפ. אז זה מעלה לה אותו מעלה, אבל זה לא מגדיל... ומותק, אל תלמד אותי על בנות. אני אלופה בלזהות ציצים גדולים אמיתיים לציצים גדולים מפוברקים!

MoWz

New member
מה כאלו פטמות? O:

איןןן?? וייזמיר יש לי טיול שנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 לא קניתי כלום וזה יום ראשון בעע מה אני צריכה?

איפה אמרת שצריך לבדוק בכלל?

ומה זה השטויות האלה?? על מה אתם מסתכלים?? שיגאל כותב לצביקה על התכנים בהודעות שלו הוא כנראה לא קרה את זה..

אה כן??!?!?!../images/Emo46.gif

אם יש משהו שאני פשוט שונאת שאומרים לי זה ל=א ל=ג=י=ל=ך=! את יודעת בכלל בת כמה אני??? אני מדברת על זה שמה מעניין אתכם??? זה חוסר צדק!! אסוק שיהיו תכנים בוטים בפורום ואני משוכנעת שזה תוכן בוטה!!!! אבל זה לא סתם סיפור סוטה או מילים וזה. זה פשוט גועל נפש אחד גדול!!!! כי כן אפשר לדבר על זה בכל מקום. אבלללללללל זה פורום ביחיאאאאת!! זה פורום וזה לא קשור שיש קטינים זה קשור שזה פשוט זילזול כלפי האומן כלפי אנסטסיה!! אז זכותכם (לחשוב,להסתכל,להתעסק בזה ככה) אבל למה זה צריך להיות דיון בפורום לעיני כולם ולא בגלל הקטינים אני חוזרת ואומרת. בגלל שהפורום הזה כשמו כן הוא הוא של אנסטסיה וזה נראה לי שפל, מגעיל,וחולני להגיד דברים כאלה עלייה!!! להתעסק בדברים שאני לא חושבת שהיא הייתה רוצה לדעת שמדברים עליהם ובכלל. תחשבי שאת היית מפורסמת והיה לך פורום בארץ רחוקה ונידחת אי שם.. ובפורום היו מעריצים אותך כל כך!! מדברים עלייך,על כל דבר שאת עושה,על העבר ההווה והעתיד שלך כ"כ מעריצים אותך שכל דבר בך מעניין אותם. עד כדי כך שהם מסתכלים על תמונות שלך בעירום או לא עירום מלא ופשוט מדברים על זה.. מחליפים דעות..איך להסתכל הכי מקרוב.. לא היית כועסת??? ולכן אני אומרת את זה בשביל אנסטסיה,אני לא חושבת שצריך להיות כאן משהו שהוא פוגע בה אלא אם כן זה ביקורת לא כל כך טובה עלייה. ובדיוק בגלל זה אני באתי לפורום הזה כי לכל מקום כמעעט שהייתי הולכת ומדברת על אנסטסיה היו אומרים "כן...שמעתי עליה משהו..היא שרה את BECAUSE OF U נכון?" או "מי זאת" או "חרא זמרת" וכל הדברים האלה הרגיזו אותי ולכן באתי לכאן לראות עוד אנשים שמעריצים אותה ומכירים אותה ואוהבים אותה כמוני וכמובן כדי שאני לא אמצא דברים כאלה!!!!! עוד זילזול..

אל'וש את מתעצבנת מאוד בקלות, את

יודעת? את אמרת שאת לא מסתכלת על הציצים שלה אז היא אמרה לך "לא לגילך".. את בת 14, נכון? את באמת לא חייבת להסתכל על הציצים שלה.. אנחנו אוהבים להסתכל ואת לא, זה לא ביג דיל

FreakOfNature

New member
ליהי, את בנאדם קרוע ../images/Emo6.gif

"אנחנו אוהבים והתסכל ואת לא"
את גדולה
נראה לי את היית צריכה להיות הכחולה פה... (ולא מנהלת!!! אלא "כחולה", במובן הכחול של המילה! אני המנהל היחיד לנצח נצחים! הא הא הא...
)

FreakOfNature

New member
אלה../images/Emo26.gif

תקחי את הדברים יותר בקלות - פטמה זו לא מילה גסה. אני מבין את הכעס שלך. אבל - תהיי בטוחה שבעוד המון פורומים של אנסטסיה (ואני קורא/קראתי בכמה כאלה מארה"ב או מאירופה), מדברים גם על הגוף של אנסטסיה, ובין השאר על מידת החזייה (אני נשבע לכם שקראתי שרשור של עשרות הודעות שכולו עוסק ב"עד כמה החזה של באמת גדול"), או על הטוסיק שלה. אם היא בחרה להצטלם באופן כזה שניתן לחשוד בכך שרואים לה את הפטמה זו זכותה הבלעדית, ואם היא יש סיבה לחשוד בכך, אז למה שלא נדון בכך? אני מקווה שאת מבינה את ההבדל בין ספקולציות האם רואים לה את הפטמה, לבין סיפור כחול בכיכובה. ואני מתנצל בשמי בשם חברי הפורום אם השפה הבוטה במעט בשרשור הזה ובאחרים פוגעת בך

טוב...

אני מקווה שזה לא יעבור את גבול הטעם הטוב.. אל תחשבו שאני עצבנית כל כך כל הזמן....... הייתי עצבנית גם לפני זה...

אני אנצל שרשור זה../images/Emo207.gif

או יה או יה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דדדודההההה שלי נסעה לארה"ב!!!!!!!!1 ובגלל שלא מעריצים את אנוש הממוש בארץ אין פה חנות אחת עם משהו שלה!! לכן אני הולכת לקבל חולצות שלה מחזיקי מפתחות דיסקים פוסטרים ושלל דברים נלווים האהאהאהאההאעהעהעה!!!! איזה אוווושר וגם עווווושר בדברים של אנוש המממממממממאמווש!!! העאהעאה קנאו:p

adii1201

New member
אין לנו מה ../images/Emo4.gif

חוץ מהדיסק של פריק אוף נייטור אני לא חושבת שיש משהו בארה"ב שקשור לאנסטסיה
בארה"ב זה יותר גרוע מאצלנו שם בכלל לא שמעו עליה כי חברת התקליטים שלה לא עשתה לה שם שום פירסום... נוט דאט קיינד ואנסטסיה (האלבומים) בכלל לא הגיעו לארה"ב... אנה צילמה וידאו חדש ל-LOA בשביל שהוא ייצא בארה"ב אבל בגלל שלא היה לה זמן לנסוע לשם ולקדם את השיר ואת הדיסק אנסטסיה היא לא נסעה... מה שאומר שאני לא מאמינה שדודה שלך תוכל למצוא שם יותר מדיי דברים על אנה
סורי אם איכזבתי אותך...

למעלה