Anastacia - Live at Last - חלק א'

אויש נו באמת..

מה "אם היא הייתה רוצה היא הייתה יכולה להתפרסם שם?".. את חושבת שהיא לא רוצה? בטח שהיא רוצה, כולם רוצים - פשוט לא הולך לה! הלהיט הכי גדול שלה הגיע שם למקומות האחרונים אז למה את מצפה? פשוט לא הולך לה שם..

חח זה מה שאני אמרתי לגבי שיקגו..חח

מוזר..כי בארצות הברית בטח יש מעריצים שלה.. זה לא יכול להיות שלא יהיה מישהו אחד..סתם ברור מישהו אחד אבל לפחות כמה..יותר אנשים.. לפי מה שאני יודעת יש אתרים "אמריקראים" נקרא לזה ככה..וקהילות מה שמראה שכן מעריצים אותה.. אבל בכל זאת לא נראה לי שמדינה כ"כ גדולה לא תאהב את אנסטסיה...בכל זאת זאת ארה"ב ואם היא לא מתפרסמת שם אז היא תתפרסם מספיק בקושי באירופה..כי להתפרסם באמת..בתור זמר בינלאומי זה נקרא להתפרסם בניו יורק..והיא מפורסמת..... אז אולי במצעד אחד או בתחרות מסויימת היא לא הצליחה וקורה..כי יש מי שיותר טוב תמיד...אבל זה לא אומר שהיא לא טובה ועובדה שהיא גם לא הייתה במקום האחרון.. יש תקופות אצל כל אחד..פעם בריטני והספייסגרלז היו להיט שבלהיטים ועכשיו כבר ממש לא.. ופעם הביטלס היו להיט והם עדיין.. אבל אין מישהו שהוא אף פעם לא יצליח בלי שום סיבה..יותר נכון כי הם פשוט לא אוהבים אותו כמו שאת אומרת על אנה. אני משוכנעת שמתישהו היא תתפרסם במוקדם או במאוחר..ויש לה שם גם הוםעות לפי מה שאני יודעת.. אז אני עדייו לא מבינה איך את אומרת שלא מעריצים אותה שם?? שלא מכירים אותה? הרי היא עברה בארה"ב כ"כ הרבה דברים.. אז אולי היא לא הסטאר והכי זוהרת שיש.. אבל את לא יכולה להגיד שיש לכל האנשים שם טעם אחד מסויים והוא אנטי אנסטסיה.. אפשר להגיד על ישראל שיש לה טעם דומיננטי אחד מסויים וגם את זה קשה לומר אז בטח שלא על ארה"ב.. ואז בסרט הזה על הסרטן כל הזמן דיברו עליה ואם היא לא הייתה מפורסמת זה לא היה גימיק ולא היו מפרסמים ומדברים על זה כל הזמן.. לגבי הגימיק זה רק צורת ביטוי לא שזה היה גימיק מתוכנן :/

היא טובה- פשוט האמריקאים לא

חושבים ככה.. אין הרבה מה להתווכח זה בעובדות.. היא לא נכנסת למצעדים שם אפ'חד לא מכיר אותה.. כלום. יש לה שם בטח כמה מעריצים, בטוח.. גם בישראל יש לה מעריצים.. אבל רק המעריצים שלה מכירים אותה שם.. וזהו

adii1201

New member
בדיוק

אבל זה לא נכון שלא אוהבים אותה... פשוט לא מכירים אותה... אלה השוק של ארה"ב קובע מאוד אבל אם זמר מצליח באירופה זה לא אומר שהוא בטוח מצליח בארה"ב וזה גם לא עובד באופן הפוך. אנסטסיה לא הצליחה כ"כ בארה"ב גם בגלל ובעיקר בגלל שלא נעשה לה שם מסע פירסום. האמריקאים זה לא שהם לא אוהבים אותה והם נגדה הם פשוט לא מכירים אותה הם לא מכירים את השירים שלה ולא כלום אז איך הם יכולים להעריץ זמר בלי לדעת מי הוא ומה הוא שר? ולגבי הסרטן וכל מה שהיא עברה בארה"ב היא לא עברה שם כלום! היא חיה שם עד שהיא התפרסמה ועכשיו היא כבר כמעט ולא מגיעה לשם אמרתי לך אני חושבת שהיא גרה בלונדון פשוט כי זה הרבה יותר נוח להגיע להופעות כשאת גרה באירופה וזהו כל ההתפרסמות שלה הייתה בפני אירופה ולא בפני ארה"ב ורק שיר אחד (שיר אחד!!!) הגיע לארה"ב והוא היה הלהיט הכי גדול שלה IOL... אני לא יודעת כמה מסע פירסום נערך לה באותה תקופה בארה"ב אבל זה באמת השיר היחידי שמכירים. וברור אני מניחה שיש לה כמה וכמה מעריצים שנדלקו על השיר באותה תקופה ועקבו אחרי הקריירה שלה אבל רובם לא מכירים אותה בכלל. ולגבי הפורומים והקהילות וכל ההודעות שאמרת שהיא משאירה זה מועדון מעריצים עולמי (גם את יכולה להיות חברה שם אם יש לך 40 דולר מיותרים) וזה שהם מדברים אנגלית לא אומר שהם אמריקאים
רובם שם הם מאירופה ויש כמה בודדים שהם מארה"ב... וכמו שליהע אמרה אין מה להתווכח זה עובדות אנסטסיה לא מצליחה בארה"ב...

FreakOfNature

New member
שוב, אתה ממצה בהודעות לשך את מה

שכולנו ניסינו לומר
אחלה ביקורת!
רבה!

למעלה