סיכום.....
בעונה 2 *הוציאו* כבר: קליי, רובן, קים לוק. *בדרך*: ג'וש גרסין [כבר הוציא סינגל שדי מצליח במצעדי קאנטרי], קים קולדואל [שרנדי ג'קסון מפיק, דיאן וורן כותבת], יש *שמועות* גם על: כרמן, טרניס, ריקי וונסה [הוציאה 1-2 סינגלים בקנדה]... ובעונה ראשונה יש את קלי, ג'סטין, טמירה, כריסטינה ורג'י [או משהו כזה] שהוציאו או יוציאו בעתיד דיסקים. עונה שלישית אני מאמינה שדיאנה תוציא, כי היא מעין כריסטינה אבל מההתחלה [אומנם קצת פחות יפה וכמה קילוגרמים עודפים] אני אעדיף בכל יום לקנות דיסק של דיאנה מאשר כריסטינה. פנטזיה תוציא ותצליח בגלל טונות של יחסי ציבור לעצמה [שבזה היא סופר טובה], לטויה תוציא גם ואני דווקא חושבת שפנטזיה תמכור יותר [למרות שאישית אני הייתי מעדיפה את לטויה]... ג'ורג' האף לא יצליח משהו, כי עם כל הכבוד למעריציו הוא מזכיר לי את רובן רק שלו יש אישיות, לא יודעת אם הוא יקבל דיסק אם הוא לא מנצח [ואני ממש לא רואה אותו מנצח, מקסימום טופ3]. ג'ז לא עושה מספיק לדעתי, יש לה המון כישרון שהיא לא מנצלת. אולי לגיל יש השפעה פה... ג'ון סטיבנס מתישהו יקבל דיסק בתקווה לפנות לזקנים מימי סינטרה וJPL כותב לעצמו אלבום רוק שאני [למרות היותי מעריצה] לא חושבת שיצליח במיוחד בלי קידום רציני. ולגבי ג'ני, יש בה כישרון אבל אני לא בטוחה לגבי אישיות, תיאטרון יושב עליה ואני בטוחה שאם היא תקבל דיסק או לא התחרות הזאת תועיל לה במשהו...