American idol - תוצאות - TOP 8

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifהכי גרועה?

בכל מקרה, אני לא מסכים. ג'זמין תמכור אלפי עותקים, ג'ניפר תמכור המון, לה-טויה תמכור יותר מדי, דיאנה תמכור המון, פנטזיה תמכור יותר מדי, ג'ורג' ימכור טוב גם. אולי אפילו ג'ון רד הד ימכור קצת.

אטלסון

New member
../images/Emo58.gif לפי מה שהולך פה

ג'סמין ודיאנה יעופו הן צעירות מידי ואחרי העפה של ג'ניפר האדסון השופטים רמזו את זה כבר. מה שנראה זה שצריך בסיס אוהדים ואהבה לאישיות של הנבחר ולא רק לאיך שהוא שר. לכן אל תזלזלו בג'ורג' אני גם חושב שהוא זמר לא הכי טוב אבל עדיין יש לו בסיס אוהדים מאוד רחב. אם זה היה תלוי בי- ג'ניפר האדסון אבל עכשיו פנטזיה למרות שאחרי העפה של ג'ניפר היא התחילה לשיר לא מי יודע מה... והראש האדום קודם צריך לסיים את הטיפול הפסיכולוגי שהוא נכנס אליו בעקבות התוכנית ורק אז להוציא דיסק למעליות ולבתי אבות. שמח להיות פה.

Boran

New member
לא מסכים בכלל

לג'ניפר בטח יהיה דיסק אבל תחשוב בעונות 1 ו-2 היו לא מעט זמרים טובים, והמון זמרים אהובים מאוד. כמה מהם הוציאו דיסקים? מעט. ג'זמין לא תוציא דיסק וגם לא דיאנה. ג'ורג' גם לא. לה טויה כן, וגם פנטזיה, ג'ניפר אולי. ג'ון הג'ינג'י לא. אף אחד אחר מהפיינליסטים גם לא. וגם אלה שיוציאו דיסקים, פרט למקום הראשון והשני אולי זה יקח להם שנה לפחות.

Juliann

New member
לקלי לקח כמעט שנה....

אבל זה בגלל שהיא העדיפה להשקיע רציני ולא "להכות בברזל בעודו חם", היא גם עזרה בכתיבה. אבל לדעתי היא חכתה יותר מדי, בגלל זה בשבוע הראשון היא מכרה משהו כמו 290 אלף רק, אם היא היתה מוציאה לפני היא בטוח היתה מוכרת הרבה יותר... [זה מה שעשה קליי [עונה 2] הוא הוציא את הדיסק משהו כמו 4 חודשים אחרי התחרות ומכר 620 אלף...] הדיסק של ג'סטין גאריני נכשל בגדול... ו RCA [חברת התקליטים של איידול] זרקה אותו, שמעתי שעכשיו הוא חתם לדיסק נוסף.

בוביץ

New member
גסטין גרירי לדעתי זמר גרוע

קול בינוני, ראו גם בגמר של העונה הראשונה שהתמודד מול קלי את ההבדל ביניהם הוא אין לו ממש קול , לדעתי זמר בינוני ואפילו פחות מיזה.

Boran

New member
לא שמתם לב

שתמיד כשמציינים את הזמרים שיצאו מאמריקן איידול, מזכירים את מקום ראשון ושני של עונה 2- רובן וקליי- ורק מקום ראשון של עונה 1- קלי? את ג'סטין לא מזכירים בשומקום

yes REAL

New member
את ההפסדים שהוא גרם לחברת התקליטים

שלו לא ישכחו הרבה זמן...

Juliann

New member
סיכום.....

בעונה 2 *הוציאו* כבר: קליי, רובן, קים לוק. *בדרך*: ג'וש גרסין [כבר הוציא סינגל שדי מצליח במצעדי קאנטרי], קים קולדואל [שרנדי ג'קסון מפיק, דיאן וורן כותבת], יש *שמועות* גם על: כרמן, טרניס, ריקי וונסה [הוציאה 1-2 סינגלים בקנדה]... ובעונה ראשונה יש את קלי, ג'סטין, טמירה, כריסטינה ורג'י [או משהו כזה] שהוציאו או יוציאו בעתיד דיסקים. עונה שלישית אני מאמינה שדיאנה תוציא, כי היא מעין כריסטינה אבל מההתחלה [אומנם קצת פחות יפה וכמה קילוגרמים עודפים] אני אעדיף בכל יום לקנות דיסק של דיאנה מאשר כריסטינה. פנטזיה תוציא ותצליח בגלל טונות של יחסי ציבור לעצמה [שבזה היא סופר טובה], לטויה תוציא גם ואני דווקא חושבת שפנטזיה תמכור יותר [למרות שאישית אני הייתי מעדיפה את לטויה]... ג'ורג' האף לא יצליח משהו, כי עם כל הכבוד למעריציו הוא מזכיר לי את רובן רק שלו יש אישיות, לא יודעת אם הוא יקבל דיסק אם הוא לא מנצח [ואני ממש לא רואה אותו מנצח, מקסימום טופ3]. ג'ז לא עושה מספיק לדעתי, יש לה המון כישרון שהיא לא מנצלת. אולי לגיל יש השפעה פה... ג'ון סטיבנס מתישהו יקבל דיסק בתקווה לפנות לזקנים מימי סינטרה וJPL כותב לעצמו אלבום רוק שאני [למרות היותי מעריצה] לא חושבת שיצליח במיוחד בלי קידום רציני. ולגבי ג'ני, יש בה כישרון אבל אני לא בטוחה לגבי אישיות, תיאטרון יושב עליה ואני בטוחה שאם היא תקבל דיסק או לא התחרות הזאת תועיל לה במשהו...

Boran

New member
לא שכחת את קים לוק מעונה 2?

ומעונה 1 גם ראיין סטאר עובדת על אלבום ויש עוד כמה שאני לא זוכר בדיוק. השאלה אם הדסקים שלהם יצליחו ועד כמה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
עוד אחת

שכחתי איך קראו לספרית מעונה 2. עפה נדמה לי שבוע שני או שלישי. היא הייתה בקהל בתחילת העונה ה-3 ודיברה על דיסק שהולך לצאת לה מתישהו.

בוביץ

New member
בורן אתה זוכר את ריאן סטאר?

אתה זוכר את מה שהיא שה כשהיא הועפה מש שם השיר? משהו רוקיסטי. היא נתנה ממש אז שואו .

Boran

New member
אם אני זוכר?

שאל את עמית אני המעריץ הכי גדול של ראיין סטאר
חולה עליה היא שרה את if you really love me ואת you really got me ואת last dance שהיה מעולה

בוביץ

New member
דווקא היא הייהת כיולה להיות כוכבת

אפילו סיימון אמר לה בפרידה כהשיא הועפה,אני הייתי מחתים אותך לע המקום יש לה גם לוק טוב וגם שרה טוב,,

Eil

New member
על ג'ון סטיבנס - באתר של "רייטינג":

הנה הלינק: http://www.rating2day.co.il/article.asp?articleid=935

למעלה