American idol - תוצאות - TOP 8

yoooni

New member
American idol - תוצאות - TOP 8

יששששששששששששששששש דיאנה נשארההההההההה יששששששש ישששששששש יששששששששששששש רק חבל שהעיפו את JPL ולא את ה red head הטמבל, שחושב שהוא במופע של דיסני.

14מתן

New member
../images/Emo45.gif כל עוד דיאנה נשארה זה מצויין

הגיע לג'ון וג'ון להיות בבוטם 2 JPL שר ממש גרוע בתוכנית של ההופעות ושמעו שהוא פשוט צועק וג'ון סטיבנס....ג'ון סטיבנס פשוט משעמם.....

Juliann

New member
נכוןןןןןןןןןן

בעעעעעעעעעעעע אבל אתם חייבים להודות שהיציאה של JPL היתה
, בנאדם ע-נ-ק והוא מתחיל לעבוד על דיסק, ככה ש- YAY בשבילי
ההופעה של כריסטינה כריסטיאן היתה שווווווווההה! הרבה יותר מההופעה של טמירה גריי [לדעתי], אני חושבת שכריסטינה תצליח מאוד. סטיבנס עוף כבררררררר!!!!! די נמאס ממנו.

בוביץ

New member
אהובת סיימון-כריסטינה כריסטין.

אוי בעונה הראשונה לסיימון היה קראש עליה. ל

Teenage Girl

New member
היי, אפשר עזרה?

לא יצא לי לראות כמה תוכניות של אמרין ואני קצת מבולבלת.. מישהו יכול לעדכן אותי? מי נשאר? ומי עף לאחרונה.. אני זוכרת שקמיל ועכשיו אמרתם שגם JPL באיזה שלב זה עכשיו? איך זה מתנהל?

yoooni

New member
כל שבוע כולם מופיעים...

ומי שמקבל הכי פחות הצבעות עף... היום היה התוצאות של טופ 8... שבוע הבא טופ 7

yoooni

New member
אה וסדר ההעפות האחרון

כמו שאמרת, נדמה לי ש קייטי וובר קמיל והיום jpl

Juliann

New member
לאאאאאאא

קייטי בכלל לא עלתה לטופ 12! חחח עפו: טופ12- ליאה טופ11- מאט רוג'רס טופ10- איימי טופ9- קמיל טופ8-JPL מי שנשאר: ג'ון סטיבנס [הג'ינג'י], ג'ורג' האף, דיאנה דיגרמו, ג'סמין טריאס, ג'ניפר האדסון, פנטזיה בארינו ולטויה לונדון.

yoooni

New member
חחחח התבלבלתי בין קייטי לאיימי

השם שלהן מצלצל לי זהה
בכל מקרה התכוונתי ל"אחות של ג'י לנו"

yoooni

New member
קייטי וובר = איימי אדאמס

התבלבלתי לרגע, תודה שתיקנתם אותי

yoooni

New member
אבל אין פה ספויילרים..

זה שודר היום בסטאר וורלד.

maya567

New member
זה אמנם שודר היום, אבל חלק מאיתנו

<בייחוד אלו עם עבודה או אוניברסיטה> רואים את השידור בלילה ולא בצהריים. אבל לי בתכלס לא מפריע לדעת מי עף ומתי באמריקן. יותר מעניין אותי ההופעות.

yoooni

New member
בכל מקרה, לא ספיילרתי בכותרות

רק בתוך ההודעות רשום מי עף.

Eil

New member
גם אני לא התלוננתי

זה לא ספוילר, אבל זה ספוילר בשבילי כי עדיין לא ראיתי את הפרק. וקראתי את ההודעה מבחירה ומרצוני החופשי בלבד, כי אני תמיד סקרנית, וזו בעיה שלי. לא האשמתי אף אחד, רק רטנתי על האופי שלי. לא להיבהל.

אטלסון

New member
../images/Emo58.gif מה קורה כאן...

סוף סוף לאחר שאדום השיער שלא יודע לשיר עף (אחרי השוק של התוכנית לפני שבועיים בה הועפה ג'ניפר האדסון) היום ישודרו השירים של הטופ פייב. אתמול שודרה תוכנית ראיונות עם כל החמישה שבה גם כל אחד שר את השיר הכי טוב שלו בתחרות עד עתה. היה מעניין. אבל היום חוזרים לתחרות ולפי תחושות הבטן שלי דיאנה דה-גרדו תלך הבייתה. דרך אגב הרוב מהמרים שלה-טויה לונדון תגרוף את הפרס אני דווקא חושב שג'ון האף.

Boran

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo58.gif

אני חושב שלצערי ג'ז טריאס תלך או ג'ורג' או פנטזיה אבל לא דיאנה ולא לה-טויה אני מקווה שפנטזיה או ג'ורג' ילכו זה מאוד, מאוד, מאוד תלוי בבחירת השירים ובהופעות שיהיו להם. אני בספק כמה זמרים העונה הזו תוציא. אני באמת בספק. אני חושב שאולי רק את המנצח יחתימו וזהו. אולי פנטזיה ולה-טויה יוחתמו על דיסק, אבל זהו. אה כן, וג'ניפר המעולה שהיתה צריכה לנצח. מבחינת זמרים מעולים, עונה 2 היתה הכי טובה. מבחינת זמרים מגוונים ומגניבים, עונה 1 היתה הכי טובה. הפיינל 12 של עונה 3 לא "הכי" משום בחינה.

למעלה