ALLa+Da´Lord

DJ$upreme

New member
נדמה לי שזו הודעה בדיוק מהסוג

שצריך להעיף לכל הרוחות על גזענות והסתה לאלימות.

or001

New member
למה?לדעתי צריך לתת קישור להודעה הזו

במילון תחת המונח "טמטום טהור"

DJ$upreme

New member
החוק במדינת ישראל

אוסר על פרסום דבר הסתה לגזענות, וזה בדיוק מה שזה, לכן על פי החוק מנהלי תפוז צריכים למחוק את זה ולא לתת לזה פרסום.

omritoto

New member
אתם לא מבינים!

תפסיקו להגיד שאני גזען! ואל תקראו לי אידיוט היום ראיתי טוב טוב בכותרת של מעריב את 12 הגופות מכוסות בסכיות נילון שחורות! זה נכנס לי עוק בלב ושילך להיזדיין כל מי שלא היה חושב ככה ישר אחרי פיגוע הפיגועים פה הפכו לשיגרה זאת הבעיה אז כבר לאף אחד לא אכפת עם מישהו כיפח את חייו הם הרגו נשים זקנות ולדים (הכי היה כואב לראות את תמונת הילד בן ה8 בעיתון איזה פנים תמימות). אז תבינו אני לא גזען אני סתם מעוצבן! וזה בכלל לא הסטה לא אמרתי במפורש "מוות לערבים" ואני לא יגיד את זה בחיים (אל תעשה לאנשים מה ששנוא עליך). אני מבולבל בתוך החברה הדפוקה שלנו! אז בבקשה תגידו מה אתם חושבים על החרוזים ועל הזרימה לא התוכן (אם זה לא טוב). ואל תקראו לי אידיט! כשאתה לא מכיר אותי! אה ואני קורא לעצמי "אללה" כי אני לא מאמין באלוהים וזה שטויות אלוהים אבל אפשר לחשוב ככה- כל אחד מהיתנו אלוהים אז גם אני! "אבל האלוהים האמיתי זהו מי שהורג אותך!"

אוקיי... זו התקדמות

ז"א סך הכל אתה צריך לקחת קורס בשליטה עצמית... אין לי מושג בן כמה אתה, ואם אתה חייל איפה אתה משרת, אבל תחשוב מה היה קורה אם כל אחד היה מגיב על פי איך שהוא רוצה בדיוק ברגע שהוא שומע על כזה פיגוע. סיפור אמיתי: כשאני שמעתי על הפיגוע אני בדיוק בדקתי תעודות של 9 פלסטינים שהסתננו לשטחי הארץ כדי לעבוד באום אל-פאחם. אתה מסוגל לדמיין איך אני הרגשתי באותו הרגע? מצד שני אתה מסוגל לחשוב מה היה קורה אם אני הייתי מגיב כמו שרציתי באותו הרגע? קח שניה, שתיים, עשר - כמה שאתה צריך - לנשום, להרגע, ותמשיך הלאה. אם אתה עדיין מרגיש ככה - ואני בטוח שלא בדיוק ככה תרגיש - תכתוב את זה, תעשה מקלחת קרה, תקרא את זה שוב ותחליט אם זה באמת שווה פרסום או שאולי כדאי לשנות את הנוסח

בהתחשב בזה שאתה עו"ד אני אולי מסתבך

אבל אם אני זוכר נכון, החוק אוסר על פרסום דבר הסתה לגזענות באמצעי התקשורת הרשמיים. כיוון שאני לא חושב שהפורום נחשב לכזה, אז מותר לו להגיד את זה. אם אני טועה, אז אני לוקח את דברי בחזרה, ואני אשמח אם תאיר את עיניי

EmGee

New member
אין שום חוק שאוסר פרסום באינטרנט

גם אם זה הסתה לגזענות

DJ$upreme

New member
שטויות

החוק לא מפלה בין אמצעי תקשורת זה או אחר, ומדבר באופן כללי על פרסום. ההבדל בין משלוח אימייל גזעני לבין פתיחת אתר גזעני שמטיף לגזענות הוא בדיוק ההבדל בין מה שמוגן ע"י חופש הביטוי, למה שאסור לעשות על פי חוק. לדעתי השיר הזה עבר את הגבול. אולי אני טועה. בכל מקרה הוא מאוס.

EmGee

New member
ע"פ החוק האינטרנט לא נמצא תחת

אחריות של אף מדינה ולכן אין לשום מדינה זכות לשפוט את מה שמתפרסם שם (בדומה ללב ים).

DJ$upreme

New member
?????

מה קרה לך?? יש פשעי אינטרנט ALL OVER THE PLACE, כולל בישראל. האינטרנט נמצא בפיקוח של המשטרה ואם מישהו מפעיל בארץ אתר לא חוקי, וזה יוודע חמשטרה, הוא ייסגר. לא זוכרים את מקרה ROTTER?

TakTik

New member
המקרה הכי מוכר כמובן הוא האנלייזר

שהוא במקרה היה שכן שלי

EmGee

New member
יש הבדל בין פרסום הסתה באינטרנט

לבין "פשעי אינטרנט" כגון פריצה. במקרה של רוטר אם אני לא טועה היה משפט שבעצם היה על החופש ביטוי באינטרנט ונראה לי שרוטר ניצח את העיתונאי הזה.

da^Lord

New member
אבל סופרים..

תקן אותי, אולי אני טועה.. לא רואה הסתה במה שאללה כתב. ובמה שאני כתבתי- אז בטוח שאין הסתה.

DJ JuVi

New member
רוטר ממש לא ניצח אלא הפסיד וכרגע...

כל מי שנכנס לאתר רואה הודעת התנצלות לעיתונאי. בנוסף הם גם חוייבו לשלם סכום כסף מסויים לעיתונאי. זה היה כחלק מעיסקת טיעון אם אני לא טועה.

omritoto

New member
טוב אחים תרגעו!

אני מצטער אם אמרתי משהו רע! לא ניסתי להכליל ולא ניסתי להסיט אני עכשיו יותר רגוע (אבל עדיין יודע שהפלסטינאים רוצים שנמות) ואולי בהיזדמנות אני יכתוב על איך שאני אוהב את הערבים \;

למעלה