ALLa+Da´Lord

BIGO-G

New member
הג´ירה = הגירה

מוחמד הגר ממכה למדינה בגלל שאנשי מכה רדפו אותו. לדעתי האללה הזה לא ממש מבין בנושא שהוא לומד..

וואו ! אהבתי והנה ההמשך שלי לשיר

הם יהודים הם יהודים תיזהרו מהם אחים הם יהודים הם יהודים ומאד מסוכנים את הילדים שלנו הם חוטפים בשביל דם למצות על העולם שולטים ומפיצים מחלות כי כולנו יודעים הסכנה היא יהודים וכמו מקקים להשמיד אותם צריכים הם יהודים הם יהודים על העולם שולטים הם יהודים הם יהודים בכסף מפתים הם אומרים שהם רק הם העם הנבחר מה זה אומר לגבי כל השאר ? האמת שאלינו הם מתייחסים כסכנה ובאפלה הם מחכים לתת לנו מכה קשה עם האף הגדול והכיפה השחורה כבר ברור לכולם- היהודים הם כת רעה הם אומרים שמשה נתן להם תורה אבל משה סתם גמגם להם תורת גזע מסריחה הם יהודים הם יהודים ואין בניהם טובים הם יהודים הם יהודים את כל השאר שונאים מתכננים הם לכבוש את כל העולם ואתה תהיה העבד שיעבוד בשבילם אז בואו נתאחד בני כל הדתות ונצא במלחמה נגד בני הזונות כי כל יהודי גם אם הוא חילוני הוא סכנה ברורה ומוחשית לקיומי

אמאל´ה! אני לא מאמינה איך אפשר

לכתוב דברים כאלה, גם לגבי הערבים וגם לגבי היהודים.

צ´רי

אני לא שונא ערבים יהודים נוצרים או בודהיסטים... זה בסך הכל ההמשך שלי למסר הנפלא של השנאה, אך איזה כיף לשנוא !

אבל איך אפשר לכתוב כזה דבר?!

"החיים קצרים מידי בשביל לחיות בשנאה" (ציטוט מהשיר החדש של מולטי) חבל, לשנוא שאפשר לאהוב.

../images/Emo13.gifטוב, הבנתי

וגם נתת לי סטירה קלה

D.O.D

New member
אמרתי לכם לשמוע קצת יותר שבע...

שלום שלום שלום ועוד יום שלום שלום שלום ועוד יום שלום שלום שלום ועוד יום מלא תקווה שלום שלום שלום ועוד יום שלום שלום שלום ועוד יום שלום שלום שלום ועוד יום מלא תקווה שלום של שקט שלום של שלווה שלום של שקט מפצועי מלחמה שלום של שקט ועצבות לאחור מאתמול שלום, שלום ועוד יום שלום שלום שלום ועוד יום שלום שלום שלום ועוד יום מלא תקווה איך יהיה שלום בין ארצות כל עוד אין שלום בין אדם לרעהו באותה הארץ איך יהיה שלום בין עמים כל עוד מדברים שנאה איך יהיה שלום בעולם כל עוד אנשים מתעשרים ממלחמה על ארץ ירוקה איך יהיה שלום כל עוד אין אהבה שלום שלום שלום ועוד יום שלום שלום שלום ועוד יום שלום שלום שלום ועוד יום מלא תקווה שלום של שקט שלום של שלווה שלום של שקט מפצועי מלחמה שלום של שקט ועצבות לאחור מאתמול שלום שלום ועוד יום ועוד יום ועוד יום ועוד יום ועוד יום.... ועכשיו למה שרציתי לרשום: אני בעל דעות ימניות, אבל כמו כולם שואף לשלום אבל אנשים צריכים לדעת להבדיל בין הגנה לבין רצח! כשבא מחבל ורוצה לרצוח כמה שיותר אז הוא לא מנסה להגן על הבית שלו או על העם שלו לעומת זאת, כשצבא ההגנה לישראל (ואני מדגיש-ההגנה לישראל) מטיל סגר על עיר שיצאו ממנה מחבלים והתגלו שם מעבדות נפץ, זה נקרא הגנה, כי רק כך ניתן למנוע פיגועים, ונוכחנו לראות כבר שכשהיה מבצע חומת מגן והיה סגר בשטחים לא היו פיגועים אך המלחמה התנהלה בשטח שם. וכדי להגן על התושבים עלינו למנוע מהמלחמה להגיע אלינו ולהשאיר אותה בגבול או מחוצה לו. לא על מנת כיבוש אלא על מנת הגנה ושוב להזכירכם השאיפה שלי היא גם לשלום. אבל לעמוד על זכויותנו להגן על העם שלנו בכל זאת

BIGO-G

New member
ואני אומר שלא

סגר ועוצרים והתנקשויות ומבצעים חדשים שבאים לתת מענה לרצון תקשורתי שמלווה ברצונו של העם(יש כזה דבר או שזאת המצאה פוליטית?). כל תהליך "המלחמה" הזה חסר יעילות, הכיבוש נמשך והעם הפלשתינאי מדוכא, אני חושב דווקא שהשלום הוא הפתרון היעיל ביותר (ולא חושב שלהגיד שאתה כמו כל עם ישראל בעד שלום זה מספיק), אפילו אם זה לדבר עם עראפת או לפנות את השטחים חד צדדית. כצבא הגנה לישראל פושט על ערים שלמות ומשתק אותן מבפנים, מבטל את סדרי השלטון והמינהל העצמאיים בעיר, עוצר עשרות חשודים ולעיתים הורג (בטעות או לא) אנשים חפים מפשע(חוץ מהיותם ערבים,כמובן) זה לא פתרון טוב. אתה לא יכול להיות בתהליך של מלחמה לאורך זמן, כי כמו שאתה רואה במדינתנו עכשיו, המוראל והדעה הכללית של הציבור הולכים קיבינימט, אנשים עצבניים, הכלכלה והתיירות משותקים, אתה תמיד אבל תמיד תפחד. הטרור נמשך, ושלא יהיו לך אשליות, אם תהרוג ותהרוג ותהרוג לא תעצור שום טרור דתי שמלווה ברגשות לאומניים. כל המצב הקיים צריך להוכיח לך בתור ימני, כי הפתרון הוא איננו במלחמה, וכטרנספר(חחחח מרצון?!) לא הגיוני מבחינה מוסרית והגיונית, ששלום עם עראפת והמנהיגות המושחתת של הרשות לא בא בחשבון. השלום הוא המפלט האחרון, התנתקות מהרעה החולה הזאת. רק אז ישראל תפסיק להגן על עצמה כמדינה הלא בטוחה בקיומה ותתחיל להשקיע בעצמה ובכלכלתה. אם לפוליטקאים ולימין יש אינטרס להשאיר את המלחמה, את זה אני משאיר לך..

D.O.D

New member
מה שאתה אומר ממש לא נכון ולא מציאות

מציאותי הרי ברור שלימין אין אינטרס להשאיר את המלחמה. אין אדם שלא רוצה בשלום. ובוא נניח שאנחנו מפנים חצי ממדינת ישראל ונותנים להם חצי מהמדינה שלנו ועצמאות והכל אתה יכול להיות בטוח? יהיה לך בטחון? אתה לא תפחד? הרי עדיין יהיו קיצוניים שיירצו להשמיד את העם היהודי בגלל שהם לא מתאסלמים (הפירוש המעוות שלהם לקוראן) וכמו שהרשות לא עוצרת בעדם היום גם כשיהיה להם מדינה לא יעצרו בעדם. וימשיכו הפיגועים של תנועות המחתרת הערביות. וכשאתה מתחיל לפנות להם שטחים יש לך פחות הגנה, יש לך שטח טריטוריאלי יותר קטן מה שנותן להם ייתרון אסטרטגי במקרה של מלחמה אם היה סיכוי לשלום היה שלום ממזמן כשברק בזמנו הציע לערפאת חצי מירושלים שזה ויתור גדול לעם היהודי! אני הבנתי מאז שערפאת לא ייסתפק במועט אלא יירצה כמה שיותר לכן אני יכול להגיד שמצד ישראל עשינו הכל למען השלום (ע"ע ממשלת ברק) לעומת הרשות שלא מסתפקת במדינה כנראה... ולכן שלום הוא לא פתרון מציאותי הלוואי והפתרון שלך היה אפשרי והיה ניתן לעשות שלום. אבל נוכחנו כבר לדעת ששלום עם הרשות הפלשטינאית הנוכחית זה בלתי אפשרי אלא אם כן אנחנו עוברים לאוגנדה... אני לא אומר שמלחמה זה פתרון, שוב, תבדיל בין מלחמה להגנה אם אנחנו היינו פותחים במלחמה נגד הרשות השטחים האלה היו שלנו ממזמן נראה לך הגיוני שהצבא שלנו לא יכול לכבוש את השטחים? הרי ברור שזה אפשרי אבל זה פעולת כיבוש לשמה, ואין צדק לכיבוש במקרה הזה ואנחנו לא כובשים, אנחנו מגנים על העם היהודי כדי שיוכל לחיות בשקט בתוך מדינת ישראל, ושהתיירות תוכל לחזור כי יהיה פה בטחון. הפעולות שצה"ל עושה הם פעולות הגנה ולא כיבוש, כי אם באמת היו פעולות כיבוש כבר השטחים היו שלנו. אבל אף אחד לא רוצה להכנס למלחמה. ואנחנו לא מעוניינים לכבוש את הפלשטינאים. אנחנו מעוניינים לשלום אך לא בכל מחיר. לדעתי בגלל שהפלשטינאים חוזרים שוב ושוב על המילה כיבוש ושאנחנו כביכול "כובשים" אותם אז אתה פשוט מרחם עליהם בתור בנאדם טוב... אבל זה פעולות שתיפות מוח וההוכחה לכך היא שאנחנו לא כובשים אותם כי אם באמת היינו כובשים אותם אז השטחים כבר היו ברשותנו שהרי צבא ההגנה לישראל בעל אמצעים וכוח רב יותר מהרשות ומתנועות המחבלים.

BIGO-G

New member
תגובה

אין לימין אינטרס להשאיר את המלחמה על כנה? באמת?? לדעתי אם לא תהיה מלחמה, אז במה העם פה יתעסק? בחברה ובכלכלה... לימין יש משהו להציע בנושא הזה? תמיד יהיו קיצונים, תמיד יהיו טרוריסטים, אבל כמו שההגנה (ואז צה"ל) הדבירו את הלח"י ושאר האירגונים הטרוריסטים שאפילו רצו להמשיך לפעול במקביל לצה"ל (ראה אצ"ל ביפו ופרשת "אלטלנה"), בסופו של דבר במדינה מתהווה וחדשה מחסלים את מתנגדי השלטון הפעיל, אם זה באמצעים חוקיים או לא. ובקשר לתפיסה הביטחונית שלך, על שטח והגנה, אני ורבים אחרים לא מסכימים איתך. תפיסה של יותר שטח= יותר הגנה, עברה מהעולם הזה עוד בימי מאו, לוחמת גרילה זה לוחמה יעילה ביותר, במיוחד שלוחמה זו פועלת בלב 3 וחצי מיליון פלשתינאים ועוד 200 אלף מתנחלים. לא עראפת והצד הפלשתינאי ולא ברק והצד הישראלי היו בסדר בכל ההסכם שלום הזה, הפרות שיטטיות משני הצדדים של הרבה מאוד סעיפים. חצי מירושלים זה אומנם הקרבה גדולה מאוד לעם היהודי, אבל אתה עלול לשכוח מה החצי הזה שמדובר עליו, כפרים ערבים, שכונות פלשתינאיות שזוכות ליחס מחפיר מצד עירית ירושלים ומשרד הפנים למרות שהם אזרחים ישראלים, סביבותיה של ירושלים סופחו עם כל הכפרים הערבים אחרי 67´, למרות שהשטחים הכבושים מעולם לא נחשבו באופן חוקי לחלק משטחה של מדינת ישראל. בחצי ירושלים שאתה מדבר עליה חיים יותר מ200 אלף פלשתינאים, וברוב תחומי החיים הרשות הפלשתינאית נכנסה לנעלי הרשות המינהלית הישראלית. בכל הסכם עתידי ואני מעריך שגם במציאות, מזרח ירושלים תעבור למדינה הפלשתינאית. וכל הסיסמאות של "ברק/פרס מוותרים על ירושלים" זה שטויות. בקשר להסכם שלום, כמה שהמצב נראה עגמומי עכשיו, זה לא נכון, נעשו המון מחדלים בהסכמי השלום ובגישה של שני הצדדים לנושא. תשמע חבר, לא יודע מה איתך אבל השטחים כבר כבושים, מלחמה אין, כיבוש יש. כאשר צה"ל שולט על 3 וחצי מיליון פלשתינאים, טרור ואי ביטחון שוררים בישראל, גם תיירות לא תהיה, ואת זה אפילו בני אלון יגיד לך. הפעולות של צה"ל בשטחים לדעתי הן גם פעולות הגנה וגם פעולות של דיכוי אוכלוסיה עירונית, בין אם היא מתקוממת ובין אם לא. ולנקודה שאני בנאדם טוב (שמא?) אין שום קשר להשקפת העולם שלי. הביגו

da^Lord

New member
לירון - זה לא יושב בפלואו. ../images/Emo13.gif

חוץ מזה, לא נראה לי שהבנת את הבית שלי, אז כנראה שהוא לא מוצלח כמו שחשבתי. טוב נו.. הכי גרוע לאדם זה להסביר מה הוא התכוון כי אז ברור שהמסר לא עבר. אני לא אסביר, רק אגיד שתנסה לחשוב שוב, ואם לא תמצא.. אז סימן שאני צריך לעבוד יותר על העברת המסר שלי (להיות קצת פחות מתוחכם).

BIGO-G

New member
בדיוק אותו הדבר..

הסאטירה שלך והשיר של האידיוט באמת על אותו המשקל, כל הכבוד לירון העברת את הנקודה בכמה מילים שאני יכול לכתוב עשרות הודעות על מעשי הטרור וההשמדה של מוחמד..

or001

New member
האמת שיש גם כמה יהודים שהייתי שמח

אם הם פתאום ייעלמו מהשטח...................................

למעלה