ALLa+Da´Lord

omritoto

New member
ALLa+Da´Lord

קלטו זה שיר על הדת המוסלמים אז אם אתם לא מבינים מה אללה אומר אז בעיה שלכם (כי זה בערבית או קשור להיסטוריה ערבית) אבל בקיצור תגיבו על הזרימה והחרוזים ובבקשה לא ביקורות קשות יותר מידיי. ALLa דת רוצחים קוראים להם עדים אך הם שהידים מיזדיינים מתפוצצים הורגים נשים וילדים חלומות כוזבים והם לא מבינים אין חיים אחרי המוות הגיאהד שווה לתחת שמופלצים על הקדחת ואפילו את זה הם מחקים מיהודה מאברהם עד צום הראמדן מעתיקים מכאן אז אם אתה רוצה אני מוכן דרוך ומחונן יוריד אותך כמו תפילתך בהיג´רה לא סובל עיד אל פיטרה אתם עדיין גאליה da´Lord שלוש דתות בעולם אחד אבל מה? רק אלוהים יקבע מי ישלוט פה לעד אדם באמונתו יחיה גם על דם בתנאי שדם גאולה יישפך פה לא סתם אבל כשחם מח מוסט לא חושב בהגיון חסר כל מחשבה חושב שמצא פתרון חוזר על טעויות מתבסס על מנגנון זה הרס עצמי שאין בו זכרון בשום מקום טרור לא יביא לנצחון רוצים לחיות באש לא תמצאו שום בטחון רוצים לפתוח פה קודם ללב תביא פתחון במדיניות של טרור לא תמצא שהיד שיעיד אפילו ביומו האחרון ימות בודד בתוך התאגיד של מפלגות המוות מצדיקות קיום בלהפחיד אנשים שחיים באיסלם לקדש את החיים במקום מנצלים את הדת למלא את מקום האלוהים ALLa מעומר עד מועאויה תשארו האינטגרציה פרמיטיבים ונאיבים לא חושבים ולא אקטיבים רוצים להישמע אך זה הולך רק רע בלי דיבור ושיחה לא רוצים דיאולוג רק מלחמה על מה איזה אדמה שאפילו לכם היא לא קדושה תאמינו לי מוחמד לא עלה מאלקוץ לשום מקום מצוץ אולי לתחת של הסוס שקשר אותו בכותל besause of that he´s going to

EmGee

New member
עם כל הכבוד

לפני שכותבים משהו כדאי שתדע על מה אתה כותב

omritoto

New member
אחי אני יודע מה אני כותב

אני יודע מה אני כותב זה לא סתם שטויות זה מילים עם עומק תראה לערבי את הטקסט הזה הוא בלייאנד יבין!!! נ.ב- אני יודע את כל המילים והסיפורים האלה כי אני לומד איסלם

Syndrome

New member
ברור!

מה אתה חושב שהערבים לא יודעים שהם חראות והם טובים רק כשהם מתים? בטח שהם יודעים, אבל הם מעדיפים לחיות ולהיות חראות... בואו שניה נעשה הפרדה בין מחאה לגזענות, מחאה = להגיד ביקורת ליגיטימית על משהו, מישהו שגורם לך סבל. גזענות = תבדקו כמה הודעות למעלה.. אתה לא תקפת טרוריזם, את הרשות או אפילו סתם פלשתינאים, אלא את האיסלאם ככלל... טיפשות... זו לא הדת עצמה שממנה מגיע הבעיה, אלא הניצול שלה... אין הבדל בין זה לבין אנטישמיות... חבל לראות שאנשים נגררים מכל הרעש והטיפשות שנגרמים מהתקופה הבאמת נוראה הזאת ללהעלות משהו כזה על כתב...

אני לא מאמינה!!!!!../images/Emo12.gif

כמה בני אדם יכולים להיות גזענים! כולכם תתרעמו על זה אם מישהו יגיד מילה אחת נגד השחורים.. כי זו גזענות. אבל מה שאתם עושים לדת שלמה זה בדיוק אותו דבר. צאו מזה! לא כל ערבי הוא מחבל! מישהו מכם בכלל מכיר ערבים, אבל ממש לעומק? למישהו מכם יש חבר ערבי? אתם בכלל מודעים לעובדה שגם הערבים רוצים לחיות את החיים בשקט, בדיוק כמונו...? אתם מכירים רק את הצד הרע, כי זה מה שמראים לכם בתקשורת! שטופי מוח! תירגעו כבר מההכללות האלה!!!!!!!!!

omritoto

New member
אני לא גזען!

אני לא גזען, אני פשוט מעוצבן,מה אני יעשה שאני מחומם? אתמול נרצחו 12 אנשים, אני יכולתי אולי לסוע באוטובוס הזה! וכן זה דת שמעודדת רצח והתאבדות. וד"א יש לי חבר ערבי והוא מאוד נחמד וילד חכם, והוא גם נגד שילוב דת במלחמה. הבנת אותי?

MחושגZ

New member
נכון

הדת המוסלמית (או לפחות מי שנוטה לייצג אותה) מסיתה לאלימות לא אחת בתפילות במסגדים נקראו קריאות לטבח ביהודים!

DJ$upreme

New member
את מכלילה, פעם אחר פעם.

"אתם"..., "צאו"..., "מישהו מכם". מי זה כל ה"אתם" האלה? את מכלילה, ואת גם מתנשאת.

סופרים אל תגרום לי לאבד הערכה אליך

אתה לא מכיר אותי, אז אל תשפוט אותי. וחלאס... אתה יודע שאני המטרה השנייה אחרי שמעון להתקפה של חלק מהמשתתפים בפורום הזה, רק בגלל ש... תמכתי בשמעון. אז שששששש. לך אין את הזכות לדבר על אחרים, היות ואתה מתנשא שחצן יהיר לא קטן בעצמך... נא להרגיע כבר.

DJ$upreme

New member
ואת מכירה את כולם כאן כל כך טוב.

מעניין לי את פי הטבעת במי תמכת, ולמה, אבל ברגע שאת עושה הכללות מטופשות כמו שעשית למעלה, אני בהחלט אגיב לך, בעיקר בגלל שהגיע הזמן שתפעילי קצת שיקול דעת לפני שאת חוזרת על דברים ששמעת במקום אחר בלי להבין. תוכי או לא תוכי, זה מעצבן.

שאלוהים ישמור...

ניר, בחייאת, אני לא חושב שהיא כיוונה לפגוע באף אחד, ובכל כלל יש יוצא מהכלל. כן, יש בפורום הזה גזענות, מי שיודע שהוא לא גזען - טועה, בכולנו יש גזענות, או אם להיות מדויקים - כל אחד מפלה מישהו על בסיס משהו אחר, זה טבע האדם, אם נרצה או לא נרצה. בנוגע לשיר - אם אתה לומד איסלאם אז אתה צריך לדעת שהאיסלאם היא לא דת ששונאת, אם אני לא טועה (אני לא ממש למדתי על זה לעומק), אז זו דת שמקבלת כל אחד שמקבל על עצמו אלוהים אחד, ולא משנה אם קוראים לו ה´, אללה, או בודהא. הבעיה מתחילה בזה שחלק מהערבים אינם משכילים ולכן קל יותר להטות אותם נגד משהו. הם קראו שמי שיוצא לג´יהאד (מלחמת קודש) יזכה להגיע לגן-עדן, ולכן ברגע שמציגים להם פיגוע התאבדות במסווה של ג´יהאד - הם יסכימו. לצורך העניין, אם תסתכלו על זה בפרופורציות הנכונות, אין הרבה הבדל בין מוציאי הפיגועים לבין ש"ס החסודים שלנו... (תחשבו טוב לפני שאתם מגיבים) בברכת "דרעי זכאי" שבת שלום לכולם

אתה רואה סופרים....?????

מי שרוצה להבין לא נכון, בעיה שלו. לפחות אני יודעת שיש פה אנשים שלא ממהרים לתקוף, כמוך. ואני בטוחה שסופרים הבין מה הייתה כוונתי, אבל סתם התעלם והעדיף לקטול.

"שמעתי בלי להבין"....????

יופי, אז עכשיו אני גם מטומטמת. תודה. אחר כך תתלונן שאני זו שעושה הכללות. ודרך אגב, אתה פשוט הבנאדם הכי תופס מעצמו שיש כאן. ביג דיל, אז אתה DJ, ואפילו מכירים אותך כמה אנשים... וואו. זה לא אומר שיש לך את הזכות לקטול ולהחליט מי מתאים לכתוב כאן ומי לא. לך תעשה את הפוזות שלך במקום אחר.

omritoto

New member
respect אחותי!

מה אתה קוטל יא שמולאני! שילמנו מספיק קורבנות במלחמה הזאת ולכם לא אכפת... עד שזה יגיע אילכם....

BIGO-G

New member
אין קשר

פחחחחחח שמעתי את זה פעם אחת ושמעתי את זה מאות פעמים אין שום קשר טרור מכה יום יום בכל הרחובות בכל מקום, אף אחד לא בטוח ואני חווה את כל התמורות של הטרור והמלחמה המיותרת הזאת בכל תחום בחיי למזלי ואני לא מאחל את זה לאף אחד לא נהרג אף אחד מבן משפחתי בפיגוע אני לא מכיר בית בישראל שלא מכיר מישהו שנפגע בפיגוע אז אל תזיין את השכל אין שום קשר בין שמאל וימין לבין אנשים שנפגעו מהטרור, במדינה קטנה ומוכה כמו שלנו. ואם אתה נותן ללב שלך להכנס לרציונל שלך אתה אידיוט, עולם הערכים והאידיאולוגיה שלך לא צריכה להשתנות על בסיס אמוציונלי.

tomoshe

New member
"מטומטמת" זה לא הכללה. זה ספציפי.

רק מבהיר נקודה, בלי להביע עמדה בויכוח...

DJ$upreme

New member
שוב, יותר לאט, ויותר ברור:

אני לא מכליל. אני טוען ספציפית שאת מכלילה, מביעה עמדות פופוליסטיות בלי לבדוק מה את אומרת, ובאופן כלי מחזיקה מעצמך אמא תרזה של מדוכאי הפורום, כאשר למעשה אין לך מושג מה את אומרת. ואת זה אני אומר אחרי פעמיים שבהם נשכתי את הלשון לסתום את הפה על שטויות איומות שאמרת על אנשים אחרים. אבל הפעם, כשבאת ביציאה מטרנליסטית ומטומטמת סטייל שימון לפיה "כולכם תתרעמו על זה אם מישהו יגיד מילה אחת נגד השחורים" וכן הלאה, כלומר: אנשי הפורום מטומטמים וגזענים למעט שניים שלושה, מה שלגמרי לא נכון - עברת את הגבול. וזה הכל. אם התכוונת למשהו אחר בדבריך, זה הזמן להסביר. לא לי, או לפי הטבעת שלי, אלא לפורום.

למעלה