ALLa+Da´Lord

לא אמרתי שכולם גזענים!!!!!!

מעניין שאתה היחיד שהבנת את זה מהדברים שלי. כי ככה נוח ונחמד להבין. בכל אופן התכוונתי רק לאדם הספציפי שכתב את השיר האיום בתחילת השרשור הזה, וכל מי שתמך בו. וסופרים - להרגיע ומהר. וקצת לנקות את השפה המלוכלכת לא יזיק. בכל אופן כל מי שנפגע ממני בשל אי הבנות, מוזמן לקבל את התנצלותי. ערב טוב ומעניין שיהיה לכם.

omritoto

New member
יו פריק תבין!

הבעיה הזאת היא של האיסלם זה כבר מההתחלה שמוחמד המציא את הגיהאד (מלחמת קודש), מוחמד אמר לעשות גיאהד בכל עם פאגני שלא איתאסלם אבל הפלסטינים לקחו את זה למקום אחר, הם הורגים יהודים! ויהודים הם לא פגאנים ובכלל המלחמה פה בארץ היא לא על הדת אלא על שטח אדמה מחורבן! שבגללו נרצחים לנו כל יום אנשים ובקצב! אז תשתוק אני לא גיזען, ואני קצת מבין יותר מימך באיסלם!

Evil J

New member
אבל מה שסינדרום אמר

זה שאתה עושה הכללה ולא מדבר על הצד שעושה את הפגועים וכל הג´יהד וכל זה....אתה אומר על עם שלם תכלס אני בטוח שכולם פה אומרים מוות למחבלים אתה אמרת מוות לערבים וזה גזענות לשמה

omritoto אל תתנצל!!

לא כל ערבי שיוצא לחגוג אחרי פוגע ממש רוצה להתפוצץ לא כל סבתא טיפשה שמחלקת סוכריות אחרי פיגוע היא מחבלת לא כל ילד קטן שזורק אבנים ומתחפש למחבל הוא בעצם מחבל הם... ערבים אז אל תבואו פה בקטע של להגן כל הזמן והערבים והערבים אתמול כל מי שנרצח היה חייל ? לא המחבל לא ידע בכלל איזה אנשים יהיו שם תינוקות . זקנים . אמהות שום דבר הוא לא יודע הוא בא על מנת להרוג ולרצוח כמה שיותר והעערבים מצדיקים אז תחשבו קצת לפני כל דבר מהחרא הזה שאתם כותבים ורק תשינו לב שלא באתי בקטע של מוות לערבים לשרוף אותם ודברים כאלה השקעתי קצת מחשבה תשקיעו גם אתם שניה למחשבה אחי שאתם קוראים ואל תגיבו כל כך מהר

BIGO-G

New member
תראה

מסתבר שאתה אידיוט... מוחמד נקט בפעילות ג´יהאד, כיום אתה לא יכול לבקר את הפעולה הזאת, כי זה היה מאוד מזמן בסביבות 700 לספירה, הערכים והמוסר של האנשים שחיו במדבר(ובכל העולם) היו אחרים לגמרי, כיום מקדשים את החיים ומזדזעים מרצח.. שם יכולת למחוק עמים וארצות כאילו כלום, מוחמד חיסל שני שבטים יהודים שסירבו להתאסלם ובזז את הרכוש שלהם. תאמין לי מר בחור שהמלחמה פה היא לא על אדמה, אדמה יש מספיק, זה הכל קשור לדת שנאה ופוליטיקה... שלא יעוורו לך את העיניים עם שנאה(מה שכבר עשו), אם אתה מתעקש להשאר אידיוט לפחות אל תפרסם שירים ומסרים בעלי אופי אנטישמי, גזענים בעליל שגורמים לי להסיק שאתה אידיוט. ומה הקשר של דה´לורד לomritoto הזה? ועוד הomritoto הזה מתכנה בשם אללה (אלוהים), מה ההיגיון?

BIGO-G

New member
*מזדעזעים +עוד משהו

קיצוניי הדת המוסלמית בימנו, האלה שקוראים לרצוח יהודים בשם הג´יהאד, אין להם יד ודבר בתרבות המוסלמית. הם הקיצונים, שמסיתים ומעוותים את הדת שלהם כדי לתת פתרון לשנאה והפחדנות שלהם מהשונה מהם. עלינו להדביר את הגזענים והשונאים מכל הדתות (ויש כאלה, ואתה דוגמא טובה לכך). אתה לא יכול לשפוט את אמות המוסר שהיו נהוגות ב700 לספירה, אף אחד לא תומך בהשמדת עמים, אבל אי אפשר לבקר את הצעד הזה בגלל שזאת הייתה הנורמה אז, בכל העולם ובפרט בשבטים פרימיטיבים במדבר. היהודים לא טובים יותר מזה, עובדה לכך ניתן לתת לאנשים כמוך שבהעדר תנאים מתאימים עוד היו עושים טרנספר וטיהורים אתנים באוכלוסיה כבושה ופרימיטיבית, שמנהיגיה וקיצונייה מתססים את העם לבצע פעולות טרור ורצח שהם מצדיקים בעזרת הג´יהאד.

D.O.D

New member
אל תשכח שבתוך הפלשטינאים

יש הרבה אנשים שמאוד מקושרים לדת ומאוד פרימיטיביים... ככה שהערכים והמוסר שלהם יכול להיות אותו דבר אני ראיתי אתמול בטלוויזיה את האבא של המחבל אומר ישר למצלמה ששום עם לא יצליח לנצח את הקוראן שמוחמד נתן להם או משהו כזה... זה אומר שאלה שבאים להתאבד פה הם אנשים שנעולים על הקוראן שמעודדת לרצוח את מי שמסרב להתאסלם, שוב אני אומר, לא כולם נעולים על התורה והדת המוסלמית בצורה הקיצונית הזאת, אבל עדין ישנם כאלה, וכנראה שלא מעט לצער כולנו...

BIGO-G

New member
יש כאלה מכל דת...

אני מסתכל בעצב ובזלזול על פאנטי הדת משני הכיוונים(וקיימים כאלה בכל דת בעולם). בשבילי מולדת והחמאס זה אותו הדבר (שלא אדבר על הליכוד לשם מתינות..). כל אחד יכול לעוות את הקוראן למרות עיניו, ואפשר גם את התורה וגם את הברית החדשה. כל המעוותים והקיצונים עושים זאת מאינטרס, מרצונות של גאולה משחיסטית ורצון להגיע לעולם הבא.. וכל זה נוגע מאפסותו ומאין האונות של האדם, ובמקום להתמודד עם המציאות מנקודת מבט מפוכחת והגיונית הוא מעדיף לשים את האחריות בבורא עולם (שקיים? שמא?), כדי לפטור את עצמו מהמעשים הרעים והבלתי נסלחים שהוא פושע נגד כל אחד שלא חושב כמוהו. אפשר לזיין את השכל ולהתפלסף עד מחר, אבל המסקנה שלי שמי שפושע בהכללות גזעניות נגד ערבים, הוא לא פחות נורא מהנאצים, רק צריך נסיבות ורצף אירועים כדי להוליד שואה או רצח עם חדש.. האנושות חולה במגיפה איומה, שנקראת הדת, היא קיימת מאז ומעולם ויכולה להיות משהו בלתי מזיק ואישי אבל יש כאלה העושים בה מאז ומעולם שימוש לשנאה לרע ולעבוד בעיניים על אנשים עניים וחסרי השכלה. לפלישתינאים יש תירוץ הרבה יותר טוב בנושא הזה, כי הם כידוע ברובם עניים וחסרי השכלה כתוצאה מכיבוש מתמשך וממאבק בלתי נפסק ללאומיות.

D.O.D

New member
לפי מה שהבנתי מההודעה שלך:

אתה נגד הדת. אבל אתה לא יכול להשמיד את הדת מהעולם כי תמיד יהיה לאדם את הצורך להאחז במשהו להאמין במשהו כדי שיהיה לו איך להסביר דברים שהוא בעצמו לא יודע לדעתי אתה יותר מדי קיצוני בשמאלניות שלך, אתה בטח תגיד שהפעולות שעשו בשטחים היו נוראיות לדעתי לא, כי הצבא שלנו ניסה להגיע באופן נקודתי למחבלים ולמנוע כמה שאפשר פגיעות באזרחים חפים מפשע אפילו בגלל שנזהרנו נהרגו לנו חיילים שלנו. אתה לא יכול להשוות את הפעולות של צה"ל בשטחים, שלרוב הם פעולות נקודתיות, לפעולות של הגרמנים בשואה. יש הבדל גם הסיטואציה היא דיי שונה... כי זה לא בדיוק עם שחי בתוכנו אלא רק חלק ממנו ויש לו שטחים שברשותו ככה שזה לא כמו היהודים בתקופת השואה שלא היה להם לאן ללכת, אני אומר לך שדעתי האישית היא שאם אני הייתי ערבי ישראלי שסובל מגזענות הייתי עובר לשטחים ועוזב את מדינת ישראל מרצון. ולמה? כי יש שטחים שהם של הרשות הפלשטינאית, גם אם התנאים שם גרועים יותר, זה עדיין שטח שאף אחד לא יעיף אותך משם כי זה שטח שלך רשמית. אני לא מדבר על לפי ההיסטוריה או התורה של מי השטח, אני מדבר מבחינת טריטוריה רשמית על פני השטח, כמו שמופיע במפה. אני יכול גם להשוות לך את הפיגועים של הטרוריסטיים הפלשטינאים לכיבוש מפני שמה שהם רוצים בסופו של דבר זה לחיות פה על ארץ ישראל או בירושליים. והרי ידוע שההתקפה הכי טובה זה הגנה ולכן הם אומרים שאנחנו כובשים כדי להוציא את עצמם בעיני העולם נקיים. סתם נקודה למחשבה

BIGO-G

New member
לא אמרתי את זה

חס ושלום לא השוותי בין פעולות הגרמנים במלחמת העולם ה2, בזמן השואה לחיילי צה"ל. רוב הכבוד שלי לצה"ל ואני בטוח ממזמן שאם המצב היה אחרת וצבא האימפריה האמריקנית היה במקום צה"ל לא היה נשאר בניין אחד בבית לחם על כנו. הפעולות בשטחים נוראיות לא על בסיס הפעולות עצמן(יש כאלה שיטענו שכן), אני חושב שעצם הפעולות של צבא ישראל (מדינה שנוסדה על בסיס הבריחה מהגזענות ומשנאת העמים, שבא לתת פתרון לעם שבמשך כל ההיסטוריה בעטו בו כשעיר לעזאזל, מדינה שנוסדה על עקרונות הדמוקרטיה השלום והחופש) כנגד עם אחר באדמתו שלו שסובל מכיבוש כבר 35 שנה (וממשיכים לספור..). השמאלניות שלי לא מתבטאת בגישה המדינית שלי לחיים, שמאל וימין נקבע רק על בסיס של היגיון כלכלי וחברתי (שלצד אחד אין אותו בכלל). וכל המלעיזים שמחלקים את מפת הפוליטיקה בארץ לפי שמאל מדיני וימין מדיני פשוט טועים ועושים עוול להמון אנשים.

D.O.D

New member
הנושא הזה לא יגמר ולא מתאים לפורום

בוא נסגור אותו פה

da^Lord

New member
או, על זה בדיוק רציתי לדבר איתך..

אנחנו נסגיר את בין-לאדן... סליחה נסחפתי.
מה שאני מנסה להגיד זה שיש איסלאם מצד אחד , ויש את תנועות המוות (חמאס וכו´) שמנצלים את האיסלאם כדי לשטוף מוח אנשים טיפשים ונואשים שמאמינים שאם יתאבדו יזכו לתמורה בעולם הבא.

BIGO-G

New member
נכון...

ויש כאלה בכל דת. אפילו אעשה את ההשוואה המזעזעת (שמא?) בין החמאס לש"ס, תנועת המונים דתית שמעוורת את בוחריה וממשיכה מגמות של קיצוניות ועוני. בכל מקרה, כמו ש D.O.D L.S.D אמר, לא נמשיך את הויכוח הזה, כי לא המקום ואין לזה סוף

Syndrome

New member
גבי...

אל תדבר, תכתוב, תנשום לכיוון שלי, זה מיותר... יצאת אימבציל בכל אופן

EmGee

New member
אחי תקשיב

גם אני לומד על תולדות האיסלם והערבים (מזרחנות בקיצור) ואני גם חי בערך כל החיים שלי עם ערבים. שילבת כמה מושגים שאולי למדת בשיעור אבל הפרטים לא כל כך מדויקים ובתור מישהו שטיפה מבין בכל החרא הזה (זה בסך הכל באמת חרא לפי דעתי) זה נשמע ממש מגוחך. הנה כמה דוגמאות: עיד אל פיטרה - אתה כנראה מתכוון ל´עיד לפיטר´ חג שמציין את סוף הראמדן, מה הפרוצדורה של המשפט הזה? יוריד אותך כמו תפילתך בהיג´רה - היג´רה זה הבריחה של מוחמד ממכה, מה הקשר לתפילה? נ.ב. אני לא בא להעליב אותך או לזלזל בך

למעלה