Air in the hair

הממ, לרוב אני עם תספורות שמגבילות אותי

מאד מובהקות גיאומטרית. כרגע אני עם שיער דיי קצר (תגדל כבר) ולא מנצלת את האורך למשחקים. לא נהנית מחומרים שונים בשיער. לעומת זאת, כשהוא ארוך אני כן מנסה כל מני תסרוקות. אני גם דיי טובה בזה, על עצמי או אחרים. העניין הוא שיש לי הרבה שיער והוא לא דק, אז תסרוקות "מושכות" לי הרבה פעמים ונהיה לי כאב ראש ואז אני מפרקת אותן דיי מהר. תמיד אחרי שאני מסתפרת משיער ארוך לקצר, אני נזכרת בים של תסרוקות שרציתי לנסות ולא ניסיתי. אני חושבת שאשמור תיקיה בשבילן במחשב. יש שיטה טובה להדק בובי פינס- אחרי ששמים אחת מייד שמים אחת נוספת שחוצה אותה, בצורה של איקס. זה ממש מקבע אותן. באיזה אורך השיער שלך?

SimplyMe1

New member
מדורג מקדימה, עד אחרי אמצע הגב-מאחורה

נראה לי כמו של הבלוגרית מהלינק, רק שלפעמים היא החליקה את השיער שלה בחלק מהפוסטים שפירסמה, אז אולי זה עושה שיער ארוך יותר. יש לי עם מה לאחוז את הסיכות, הבעיה שהשיער כ"כ חלק שהאופציה היחידה והדי דוחה זה לשים ספריי מוס לקבע את העניינים. אנסה את השיטה שלך..נראה לי גם אחפש סיכות קצרות יותר מאלו שיש לי.

יש באמת מספר גירסאות לסיכות הללו

הטובות יותר בעיניי הן אלו הקצרות מאד (5 ס"מ בערך) עם צד אחד בזיגזג והשני חלק.

SimplyMe1

New member
מדורג מקדימה, עד אחרי אמצע הגב-מאחורה

נראה לי כמו של הבלוגרית מהלינק, רק שלפעמים היא החליקה את השיער שלה בחלק מהפוסטים שפירסמה, אז אולי זה עושה שיער ארוך יותר. יש לי עם מה לאחוז את הסיכות, הבעיה שהשיער כ"כ חלק שהאופציה היחידה והדי דוחה זה לשים ספריי מוס לקבע את העניינים. אנסה את השיטה שלך..נראה לי גם אחפש סיכות קצרות יותר מאלו שיש לי.

למעלה