Air in the hair

SimplyMe1

New member
Air in the hair

יםםם זמן לא כתבתי כאן אז הנה אני פה, בתקופה עמוסה אך כיפית בחיי:) קודם כול שאלה- אתן טורחות לשנות תסרוקת מדי כמה זמן? לא מדובר על תספורת(אני למשל לא משנה, כרגע פוני עם שיער ממש חלק וזהו) אבל עם היכרות של הבלוג המהמם החדש, שאני מאוד מזדהה עם הכותבת קייקו, יצא לי להתחיל לחשוב שיש לי סיכוי להיות יצירתית יותר עם השיער שלי. חוצמזה גם באיפור קייקו מסקרנת, ולשתינו עיניים די דומות בצורתן, אז הרווחתי גם להיזכר איך עושים פס ליינר(דווקא בצלליות אני חזקה;)),וגם מגוון איפורים חדשים לנסות על עצמי. ואחרי השאלה שלי תקבלו את הלינק לבלוג. הוא לגמרי מהווה לי השראה והיא הבלוגרית המועדפת עליי כרגע מבחינת הכול פשוט. אז יש לנו גם שיער דומה(כולל הפוני
). אבל לא הבנתי דבר אחד, מה זה סיכות בובי? bobby pins

shmickey

New member
bobby pin=סיכת סבתא

מהשחורות הקטנות
אני דוקא משחקת די הרבה עם השיער, וכל פעם אני מגיעה למשהו שמוצא חן בעיני ונשארת איתו תקופה קצרה. עכשיו לצערי אני הולכת בעיקר עם אסוף עקב תקופה ממש לא טובה לשיער, בה נשר לי המון..

shmickey

New member
ובלי שום קשר

נכנסתי עכשיו ללינק והיא פשוט אחת הבחורות הכי יפות שיצא לי לראות EVER

SimplyMe1

New member
נכון? גם אני חושבת

יש לה צד יפני...או סיני...או יפני..אני עדיין לא סגורה איזה סוג אנשים ראיתי בתמונה או אם הם אחד מההורים שלה בכלל. או שרק הסבתא...ס' או י'

SimplyMe1

New member
יש לי כאלו..זה מהסוג שתפוס בדר"כ

על חתיכת קרטון דקה כזאת,לא? הסיכות האלו תמיד ברחו לי מהאצבעות כשניסיתי לתפוס אותן בשיער, השיער שלי חלק ככה שאולי אני צריכה למצוא סוג אחר של סיכות סבתא. הן נקנו לאיזה חג פורים כשהייתי צריכה לנסות לתפוס את השיער איכשהו. מכיוון שלי ולקייקו אותו סוג שיער ולשתינו אותו אורך, אז הייתי רוצה לנסות לשחק איתו יותר ולהעתיק ממנה קצת. היא ממש הטייפ-קאסט שלי במה שקשור לאיפור ושיער, רק שהיא נוטה להשתמש במוצרי שיער, ואני רק עם השמפו ולפעמים מרכך,וזהו. אין לי מוס\ג'ל וכול מה שהיא משתמשת בו ובטח עוזר לשיער הדק שלה להישאר במקומו. מקווה שהשיער שלך יחזור להתנהג יפה במהירות. אני יודעת מה זה תקופת נשירה,צריך המון סבלנות עד שגדלים שורשים חדשים והצמיחה מתחדשת.

m i c h m i c h

New member
אני לא מצליחה לתפוס את השיער איתן

הן פשוט מחליקות עליו. נראה לי שזה בגלל שהשיער שלי דק. תמיד מקנאת במי שמליחה לעשות עם הסיכות תסרוקות.

Fun Fair

New member
אני משתמשת בהן ב"נעץ", כלומר

מגיעה איתן מלמטה, חוזרת מלמעלה ו"אוספת" חלקי שיער ונועצת בחזרה את הסיכה מלמעלה. טיפה מורכב
אבל עובד (ויש לי שיער דק וחלק מאוד)

m i c h m i c h

New member
בחיי שניסיתי מלא פעמים

אפילו קניתי סוגים שונים של סיכות. הן פשוט מחליקות המשיער תוך שניה. ואם אני עושהאת הפיתול יוצא לי נפוח וגם אז מחליק...אוף.

kaij

New member
וואו, איזה יופי

לשאלתך, באופן לא מפתיע לא ממש. אסוף או פזור, זהו בערך. אין סיכוי שאשקיע כל כך הרבה במראה שלי
אבל ממש כיף לראות את זה על אחרות

SimplyMe1

New member
חוץ מלקנות איזשהו מוס

ולהבין איך לשים אותו בלי שיגעיל לי את השיער, נראה לי שלעקוב אחרי צעדים לתפוס קוקו\צמה-לא אמור להיות הכי מסובך. הדבר שאני הכי יודעת לעשות עם הידיים זה לצלם ולאפות,ולשים צלליות שייראו פיקס(טוב שהשקעתי במברשות מאק שיעזרו לי לטשטש). יותר מזה אני די קלמזי..

kaij

New member
לאפות - בזה אני מבינה

מקווה שילך לך בקלות עם זה (או לפחות עם תוצאות שתהיי מרוצה מהן)

Aussie Girl

New member
חלק מהעניין זה תרגול

בהתחלה צריך קצת עקשונות ונחישות אבל אחרי שתופסים את העניין זה ממש מהר ולא מסובך. אני לא מדברת על תסרוקות ערב מסובכות עם מלא סיכות, ספריי וסילסול אבל יותר על תסרוקות עם צמות וכ"ד. זה נראה כמו השקעה מרובה אבל מי שרגילה לזה עושה תסרוקת כזאת ב5-10 דקות. אז אם את אוהבת מראה מסויים שנראה קצת מסובך פשוט give it a go ותראי אם זה משהו שאחרי נגיד שבוע את יכולה לעשות ב5-10 דקות
הייתה לי תקופה שהייתי עושה כל מיני צמות בשיער (צמה אחת אבל מגוונת באיך שעשיתי אותה) ותמיד העירו לי איך יש לי סבלות וזה נראה מסובך וכ"ו וכ"ו ולכי תוכיחי שזה עניין של מה בכך, כולה כמה דקות עבודה ותוצאה שמחזיקה כל היום

SimplyMe1

New member
כשתופסים את הקטע זה באמת יכול להיות פשוט

אבל על השיער שלי בעיה להחזיק סיכות סבתא כי הן פשוט נופלות וגם על בנות אחרות שהשיער שלהן דק כזה,.. מה שכן-הרבה תרגול וקצת הרבה מוס-אולי יעזור=)

Aussie Girl

New member
אני מנסה

הסיפור שלי דומה למה ששמיקי כתבה. אני אוהבת לשחק עם השיער ולנסות דברים חדשים אבל כשמצאתי משהו שאני אוהבת ומסתדר לי טוב (ויחסית מהר) אני נשארת איתו תקופה. זה גם תלוי בעונה האמת, למשל בחורף אני נוטה להיות יותר עם שיער פזור או תסרוקות חצי אסופות כשבקיץ מאוד חם לי ואני נוטה להיות עם תסרוקות יותר אסופות.

Capelli Neri

New member
גם

אני לצערי לא משנה הרבה. יש לי שיער בדיוק כמו של שתיכן, פוני ואורך דומה...אני מסתפרת כל שנתיים בממוצע עד לגובה הסנטר, מה שמאוד מרענן את המראה, אבל אני הכי אוהבת את עצמי עם שיער ארוך ולמרות זאת אני לא מנצלת את זה לתסרוקות. גם השיער שלי מאוד חלק וסיכות ותסרוקות נוטים להתפרק ממנו די מהר. המקסימום זה לשנות את השביל מהאמצע לצד, לעשות קוקו על הצד, לאסוף לגולגול או לעשות איזו צמה...

Capelli Neri

New member
ניסיתי כרגע את זה

http://www.keikolynn.com/2011/05/hair-tutorial-messy-bun.html וזה יצא ממש חמוד...בלי מוס או ספריי, כי אין לי. זה קצת מראה של "just got banged", ואני מתנצלת על הבוטות, אז אני לא בטוחה לאן אצא איתו...לא לעבודה, נראה לי. אבל יכול להיות שעם ספריי יתקבל מראה יותר מהוגן. בכל מקרה, תודה שנתת לי השראה לנסות משהו חדש!

למעלה