ACE- עשה זאת בעצמך! ;]

ACE- עשה זאת בעצמך! ;]

שבוע שעבר החלטתי לוותר על השרשור בגלל חוסר פעילות של שרשור קודם... השבוע מקווה שיילך טוב ופעיל!;] אז תהנו!!;] ושוב- ההסבר והחוקים הקבועים..: -שרשור זה נפתח כל שבוע ביום שני על ידיי. -בשרשור הזה כל אחד שם רעיונות/טיפים/הוראות איך להכין או לשפץ דברים שקשורים לנושא הפורום שהוא כמובן- אופנה אלטרנטיבית [וגם כמובן בקשות מחברי הפורום האחרים לטיפים/הוראות בקשר למשהו מסוים]. הראשי תיבות ACE עומדות בשביל Alternative Clothing Etcetera -חובה לעקוב על חוקי הפורום. -אין לנצל"ש בשרשור זה. אוהבת
רונה xxx

Shusho

New member
דבר די מוכר, אבל יאללה-

קנו אזיקים ב-30 שקל מהפנינג. מזל טוב, יש לכם אזיקים! זה יהיה שימושי יום אחד. או לילה אחד. אני מבטיחה קיבלתם שני מפתחות. שמרו אחד בקופסא בתוך קופסא בתוך מגירה. שתזכרו איפה וזה. ושלא ילך לאיבוד. באסה לקשור מישהו ולשכוח איפה המפתח. קחו את השני. קנו סרט תחרה שחור. זה זול. 7 ש"ח למטר. תלו את המפתח על סרט התחרה וקשרו לצוואר. טהההדדההה! אתם מוזמנים גם לשים מפתח של רב בריח על הצוואר, זה אלטרנטיבי משהו אבל גם מכוער.

Shusho

New member
לא תחרה. סאטן.

אבל גם תחרה זה יפה. ויותר יקר לעתים. אבל זה שווה את זה. טוב עזבו אותי

Shusho

New member
חח חמודה]:

הייתי בישיבה וקנו לכולנו פחיות. אז המ- ~סופרת~ 16 לשוניות של פחיות. עוד צמיד!

זה לא פייר ;[ ../images/Emo42.gif

אני שותה רוב הפעמים מבקבוקים אם אני כבר קונה שתייה, ועד שאני כבר קונה פחית אז אני שוכחת וזורקת את הפחית עם הלשונית. [יופי, שיר]

Shusho

New member
תעשי מהאלה הכחולים של הפקקים

את הצמידים האלה
.

זה -תמיד- נקרע לי. ../images/Emo42.gif

פעם אספתי משהו כמו 20 כאלה ועשיתי בדיוק לפי ההוראות וכוווולם נקרעו לי. גאד, אני כזאת לא יוצלחית.

ואי רעיונות שווים../images/Emo45.gif גם הלשוניות

וגם האלה של הפקקים... וזה גם סוג של מיחזור אז בכלל

newfoundgirlie

New member
חחחחח יש לי מלאאא כאלו

אני כל כך אוהבת להכין אותם!!! ויש לי על היד 3 כחולים ו-2 לבנים.... היו יותר אבל זה קצת לחץ o_O

L 0 L

New member
לאא מפתח של יומן אישי

הוא כזה קטם וחמוד אז זה יפה..

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

בדיוק גמאני חשבתי על זה! או שאפשר גם את המפתחות של המנעולים הקטנים של המזוודות.

Pink Pig

New member
יש לי משו לשם שינוי

אני תמיד עושה ולא חשבתי על זה כACE. אני תמיד קונה תעגילים הענקיים האלה בכל מיני צורות, נו הענקיים האלה.. ועושה מזה תליון, זה יוצא משו כזה מושי! עוד דבר, זה טוליפ. נו הצבעי בד האלה. אני דוחפת אותם לכל מקום אפשרי! שדרגתי תפלפון לפלפון משובץ. לפני כן הוא היה עם מלא כוכבים וכו.. אפשר גם על נעליים ותיקים וחולצות. זה ממש ממש מגניב!! מה עוווווווד אה כה! קנו פץ', קנו ספוגית בצבע אחד ותפרו תפץ' לספוגית וואלה יש לכם ספוגית משו סוף! אה ולתיקים אפשר לתפור רצועות שונות. אני עשיתי לשלי רצועות פרווה, נו לתיק הורוד הזה. אבל מה שנאי הכי הכי אוהבת זה לקנות גרביים עד מעל הברך ולגזור ברגל. ואלה חותלות! לובשים את זה מתכת לחולצה קצרה, יענו נראה כאילו יש חולצה מתחת ואז כולם כזה "יו ירדן מאיפה לך סריג משבצות??" לול.. טוב זהו נראה לי.

גרביים משובצות../images/Emo99.gif

מאיפה היו לך?
מממ רעיונות טובים ^ ^ חבל שאני לא מוכשרת

Pink Pig

New member
זה חותלות

שחבר שלי קנה לי, אבל לקחתי מזה רעיון לגרביים.

Shusho

New member
לא הבנתי עם הספוגית../images/Emo12.gif

וואללה תודה, לגבי הפלאפון, באמת יש מצב שאני אעשה ם זה משהו:) החלטתי לשפצר לחברה שלי את הפאנל.

למעלה