ACE- עשה זאת בעצמך! ;]

נתת לי רעיון טוב עם העגילים.. וגם

הגרביים יש לי עגילים שחורים שקיבלתי במתנה מאיזו חנות אביזרים ונראה לי אני אשפצר אותם.. עד עכשיו לא הייתי בטוחה איך.. אני אשקול משבצות או פסים או משו
נראה איך ילך חשבתי באמת לצייר עליהם משו אולי אני אעשה מהם שרשרת
ובקשר לחותלות כבר מלא זמן התכוונתי לעשות דברים כאלה, אני צריכה לקנות גרביים מתאימות

niritut

New member
המ.

אני קוראת סמויה כזאת, ונזכרתי במשהו שאחותי הכינה לחברה שלה פעם. אז, רציתי לפרסם את זה פה D: (אולי פרסמו את זה כבר, לא הרביתי לקרוא שרשורי עשה זאת בעצמך
) אם יש לכם ג'ינס ישן שאתם כבר לא תשמתשו בו, ומחסור בתיק, אז, קחו את הג'ינס, הפכו אותו, גיזרו את ה"שרוולים" של הרגליים, ותשאירו את הג'ינס בתור מן ג'ינס "דפוק אותי". תיפרו את שני החורים שנוצרו ביחד (ממש מומלץ להשתמש באצבעון, לתפור ג'ינס זה כואב ממש
) מה"שרוולים" של הרגליים, צריך לגזור רצועות (תחברו כמה שתרצו בשביל שיתקבל האורך המתאים) רחבות בכ2 ס"מ מהרוחב שאתם רוצים, תיפרו לרצועות מכפלת משני הצדדים, תיפרו אותה לג'ינס, ויש לכם תיק ג'ינס D: אפשר לקשט אותו וכאלה, זה יוצא ממש ממש יפה. בהצלחה. נירית. (הא, אוף, אני מרגישה כ"כ דפוקה על ההודעה הזאת
)

L 0 L

New member
אוו נשמע טוב

אני צריכה לנסות רק שאין לי גינסים שאני לא צריכה..

Shusho

New member
אוי יש את זה בתמיד בסוף של היומנים

האלה לילדים קטנים
יחד עם המתכונים לכדורי שוקולד
. יש לי ג'ינס בארון שמחכה שיהיה לי כח לעשות משהו.

niritut

New member
העאה!

מיכל! המ. אני מכירה אותך
פגשת אותי בפורים נראהלי. נו, הייתי עם קארין, ונתת לי מדבקה של 'אני גיבור' או 'אני חזק' שחכתי כבר. כנראה, שאני סוג של סוף של יומן. או משהו. נירית (עוד פעם מרגישה טיפשה)

Shusho

New member
לול../images/Emo6.gif שכחתי שזה קרה אפילו

היו לי בסביבות ה-200 מדבקות שהצלחתי להדביק על לפחות 150 איש, אז סלחי לי שאני לא זוכרת
.

niritut

New member
חחחחח

(גרמת לי להרגיש מיוחדת
הצטלמתי על המדבקה הזאת כ,כ הרבה, יש לי בערך שמונה תמונות איתה.)

רעיון מעולה!

נראה לי אני גם אכשה את זה, יש ג'ינס שכבר אי אפשר להשתמש בו בארון ואני באמת צריכה תיק.

niritut

New member
לא../images/Emo12.gif

רק עכשיו שמתי לב כמה טיפשי היה לא לצלם את זה.

wiks

New member
):

אני עילגת וחסרת יכולת תפירה מישהו יודע איפה אפשר להשיג שרשראות של עטלפים/ עכבישים?

kati666

New member
לי יש משהו קטן :]

אני תופרת על האולסטאר שלי חרוזים בגדלים שונים לדוגמה על האולסטאר הצהוב שלי שהוא הכי מושקע תפרתי חרוזים כתומים על השרוכים והשארתי קצת חרוזים לא על השרוכים,סתם ככה שיתנפנפו XD. זה נורא חמוד בעיקר כשאתם גרים בחור בצפון הארץ נטול חנויות ולא מצאתם בשום מקום שרוכים מגניבים.כמוני.

למעלה