ACE-עשה זאת בעצמך!

ACE-עשה זאת בעצמך!

אוקיי אז שרשור עשה זאת בעצמך יוצא לדרך שוב
תשימו כמה שיותר רעיונות פה אנשים!! אני גם אשתדל!! אז ככה, למי שעדיין לא מכיר..: -שרשור זה נפתח כל שבוע ביום שני על ידיי. -בשרשור הזה כל אחד שם רעיונות/טיפים/הוראות איך להכין או לשפץ דברים שקשורים לנושא הפורום שהוא כמובן- אופנה אלטרנטיבית. הראשי תיבות ACE עומדות בשביל Alternative Clothing Etcetera -חובה לעקוב על חוקי הפורום. -אין לנצל"ש בשרשור זה. -כל שבוע אני גם אשים הוראות או טיפים למשהו או כמה דברים*מכיוון שאני אחראית על הפינה הזאתי*, שבוע שעבר לא יצא;/...סורי.. קיי, אז תתחילו לשרשר
אוהבת מלא רונה

crazy cottage

New member
הנה משהו ../images/Emo163.gif

במקום לקנות את הדבר הזה----> תקחו משקפת בצבע שחור תציירו על העדשות ותחליפו את הרצועה.

אינדסטריאל זה לא פירס?

זתומרת זה כן, ישלי. למה השם? למה אני מציפה את הפורום בשאלות? למה?

סיבות די ברורות!!

גותי זה לא סגנון ברור! אין סולמות ומיקצבים שהם הבסיס לסגנון, לפי מה שאני יודעת... זה פשוט אווירה. לא? אם אני טועה אז פנאן... לא יודעת הרבה על הסגנון הזה, וגם אינדסטריאל יש לו אווירה נורא אפלה, וחוץ מזה הדארק וויב שהוביל לאינדסטריאל זה היה באותה תקופה שהסטייליסטים (נו... האלו שמשקיעים בלוק) התפצלו לסטיילסטים (שהלכו עם הפופ של שנות ה80-90) ולגותים/פריקים (שהלכו עם הדארק וויב) שזה תכלס לא שונה מהפופ של אותה תקופה, פשוט עם אווירה עכורה :) ובאותם שנים עם כל ההתחלות האלו של כל הדור החדש במוסיקה, (חוץ מהפופ והדארק וויב התחילה גם תרבות הפאנק, אם אני לא טועה באותה תקופה אולי קצת לפני, והמטאל כל האולדסקול ואלו...) וכיאה להתחלות קיצוניות כאלו, כל קבוצה היתה נורא שונה וקיצונית בדרכים שלה. מה שניסיתי להגיד זה שהדארק וויב (שהפך לאינד', היה בעיקרון הזרם הגותי מהתחלה! כמו שהיום סקייטרים זה פאנק רוק- גם לזה אין בדיוק קשר. פשוט ניבנו אחד על השני...) אבל יכול להיות שאני טועה... אני סתם מחברת ומגרדת מידע מקצוות המוח שלי.

¥EleVatioN¥

New member
ואי זה ממש יפה!../images/Emo129.gif

נדמה לי שאני אנסה, אני בדיוק הולכת לחפש בדים היום
נדמה לי אבל שאני אשאיר את הלמטה פחות מקופל...
אולי חלק ובתום את הבד הנפוח הזה או קצת תחרה

Lost Lullaby

New member
שרוולים שחורים

[אפשר גם לא שחורים, אבל זה נראה לי הכי יפה. נראה לי גם לבן אפשר, צבע גוף יראה פשוט מדי:$] לוקחים גרביון שחור שלא צריכים [או שכן
] גוזרים את הקצוות, איפה שאמורות להיות קצות האצבעות, ועושים עוד חור קטן בצד. גוזרים גם איפה שיש את השכבה הכפולה... לא יודעת איך להסביר, פשוט גוזרים את כל מה שאדום בתמונה
שימו לב לא לגזור יותר מדי... איך שמים את זה? הפוך. כלומר החלק שבמקום יושב על הישבן יהיה עכשיו בגב ובחזה. ואיפה שגזרנו את האצבעות יכנסו הרגליים. מעל זה אפשר לשים כל גופיה\חולצה שרוצים תיכף מעלה תמונה של זה

למעלה