ACE-עשה זאת בעצמך!

Noa Tsror

New member
שלום לכולם...

אני חדשה פה... קראתי פה כמה זמן והחלטתי להגיב גם כי יש פה כמה רעיונות ממש יפים וגם כי אני תופרת כל מיני דברים... אז זאת חצאתי סקוטית שאני תפרתי..., אז אם תרצו אני יסביר איך עשיתי אותה...

:-* יפה

תסבירי! למרות שאמא שלי תפרה לי גם אחת, ממש יפה (חח תפירה זה ממש לא בשבילי
)

T z L i L a

New member
../images/Emo53.gif

נדחפת| קניתי היום 2 מטר בד סקוטי.. וחוץ מחצאית לא מצאתי עוד רעיונות יציתיים לעשות ממנ.. אז כל המוחות הגאוניים עזרה בבקשה

Just Angel

New member
מאיפה קנית את הבד? O_O

את יכולה לעשות ממנו תיק.
.או פשוט להביא לי
איפה קנית?

T z L i L a

New member
חחח../images/Emo13.gif

האמת קניתי בחנות בדים פשוטה בעיר האמת שקצת יקר[40 שקל למטר] אבל לא יכולתי להשאיר אותו שם. ותיק זה רעיון טוב=]

BlackHeart

New member
אמממ..

מכנסיים. מצנפת\כובע D: מעיל D: טוב נו 2 מטר לא מספיק למעיל X_X תהני ^^

Noa Tsror

New member
אני הייתי מאושרת כמצאתי תבד הסקוטי

וכאילו זה היה בקיץ אז עד שמצאתי משו לא עבה מאוד זה היה בעיה... אני קניתי ב20 שקל אבל נראה לי שפחות ממטר וזה הספיק לי לחצאית... יש בבאר שבע בחנות אחת בעיר, ובגללי הביאו לעוד חנות אבל כבר לא הייתי צכה... אני מציעה לך לעשות מכנס 3/4, זה משו מסוים שאני רוצה לעשות הרבה זמן, כאילו מכנס 3/4 ושהחלק התחתון שלו כאילו יש חלק קטן צמוד, משו ממש יפה זה טוב גם לחורף עם גרביונים שחורים או משו... אם את רוצה משו יותר פשוט תעשי תיק!, זה בין הכי קל שיש ויספיק לך מטר בטוח.....

limmay

New member
את יכולה לעשות

אמממ.. אולי את יכולהלצפות נעל אול סטאר לא ממש מיוחדת או אפילו סתם נעל ולצפות אותה בבד הזה..אבל בתפירה לא בדבק חברה שלי עשתה בדבק והלכה לה כל הנעל><' בקיצור..אני לא ממש מופת ברעיונות..אבל זה דוווקא נחמד לא?^^'

למעלה