ACE-עשה זאת בעצמך!

Lost Lullaby

New member
פעם אחרונה ששמתי אותם הייתה בפסח,

ובערב קפאתי מקור... אז אני לא בטוחה P:

CHeerleadER

New member
תלוי..

כי, נגיד יש גרביונים שהם מבד/ ניילון צפוף או אפילו מצמר נשמע לי חביב כשקצת קר אפשר גם להכין את השרוולים האלה מגרביוני רשת וזה יצא מקסים ^_^

CHeerleadER

New member
אני אהיה רשעה ואספר קטע ../images/Emo123.gif

בפורים אחד חברה שלי הסתובבה עם הרעיון הזה עליה. רק שהיא הכינה את זה מגרבי רשת. המסיבה היתה בחוף - בשמש - כל היום - היא מאלה שנשרפות אחרי 4 דק' בשמש... כשחזרנו הביתה נשארו לה על העור הסימני שיזוף של הרשת... זה היה כל כך מגניב! חח זה נראה 'נחשי' באיזשהו אופן ג'ני אוהבתותך נחשה שלי! [יא רק קוראת שכמותך
]

Marble Arch

New member
../images/Emo12.gif אני נשרפתי בשמש עם חולצת רשת

ויצא לי דווקא שיזוף אחיד! אולי כי הלכתי..

OiSH

New member
אהבתי לגמרי

אבל אין מצב שזה יכסה את הכתפיים?.. כי לפי מה שהבנתי ממה שכתבת זה אמו רלחכות את הכתפיים... לא?

Lost Lullaby

New member
בהתחלה זה כיה את הכתפיים

אבל הגרביונים כבר לא היו חדשים אז אחרי כמה זמן זה קצת נמתח
אז זה ירד מהכתפיים אבל זה יכול לכסות אם לא גוזרים יותר מדי :)

OiSH

New member
אוווו יופייי

זה הולך להיות כל כך שימושיי תמיד קר לי בחורף וזה גם יכול לבוא מעל או מתחת לגופיות... כי יש לי כתפיים מכוערות... חיחיחיחי :)

iironic

New member
שאלה../images/Emo41.gif

אפשר לעשות שרוולונים מגזירה של שרוולים רגילים? ולתפור גומי למעלה או משהו כזה?

CHeerleadER

New member
בהחלט :)

אני גזרתי שרוואל צבעוני שהיה לי ועשיתי אותו 3\4. עם החלקים התחתונים של המכנס שגזרתי הכנתי שרוולים הום-מייד כאלה חח יצא ממש חמוד מתי שהוא תהיה גם תמונה.. השרוואל גם היה מתרחב למטה אז השרוולים מכסים את כל היד =)

בכיף...

גזרתי את החלק העליון של הגופיה (כך שהחצאית תהיה באורך הרצוי) תפרתי גומי (כדי שהחצאית לא תיפול ממני) מהבד שנשאר, תפרתי לולאות (של חגורה) בעזרת חוט צהוב זוהר שהיה לי. והשארתי את החוט הצהוב ארוך בכוונה. לחגורה השתמשתי בסרט סאטן ורוד שהיה לי, אך מכיוון שהוא היה קצר מדי, הארכתי אותו בעזרת החוט הצהוב. על החגורה מאחורה רקמתי 3 איקסים (לא רואים בתמונה). אבל לא אמרתם לי איך זה יצא??? יפה? מגניב? מכוער? קצת ביקורת לא תזיק!

OiSH

New member
החצאית מגניבה..

הסטאן פחות... כי אני לא אהובת את הגוון הזה של וורוד.. אבל איך שהשחלת את החוט הצהוב לסטאן זה יפה... P:

למעלה