A Crisis of Faith and Octopus Aliens/ The Way We Was יולי 2025 – שרשור חודשי🦘🍩🏋️‍♀️🚂📼

didalf

Well-known member
אני לא.
יש בנות באינסטגרם שבאמת נופלות בטרנדים זה מעליב אותי שאת משווה אותי אליהן.
בדיוק. בחיים לא הייתי הולכת איתך. מביך אותי ללכת עם פנגריליות לדברים של מארוול. מה אני שירנית?!|שפם|
למה איך את מדמיינת שאני הולכת לסרטים של מארוול?:-D
אני מוכנה לתת לך לבוא איתי לסרטים של אוברי. זהו בערך. ואת תצטרכי לראות אותי אוכלת נקנקייה (כאילו לא ברור לי בכלל למה שתסתכלי עליי כשכל אחת יושבת בכורסה עם השולחן שלה ויש חושך אבל שיהיה) ותסבלי בשקט.
כורסאות עם שולחן?? את הולכת לקולנוע או למסעדה?
הלכתי לחפש את המשחק הראשון לעונה של הצ'יפס מלפני 2 עונות ולא היה לא שפם אז. ובשביל הקטע הלכתי גם שלוש שנים אחורה (כי אני צריכה להצדיק את ה-$100 מנוי שאני משלמת לאפליקציה חסרת התועלת של ה-NFL איכשהו) וגם אז לא היה לו שפם (כמעט כתבתי שוב פעם זקן. לא יודעת מה יש לי|חבול|)
סרטון מהמשחק הראשון שטיילור הגיעה אליו בספטמבר 2023:
וזה מ2022

LeAnnDyIan

Well-known member
סרטון מהמשחק הראשון שטיילור הגיעה אליו בספטמבר 2023:
וזה מ2022
חחחחח יואו איזה קל זה להפעיל את הניק שבך😂😂😂😂
ידעתי שאם אני אאתגר אותך את תלכי לחפש סרטונים כי לי לא באמת היה כוח לעשות את זה. סתם אמרתי🤣
חח אין סיכוי באמת שאני אבזבז את הזמן שלי בלהסתכל על משחקים ישנים של הצ׳יפס😆 אפילו משחקים ישנים של הסיהוקס אני לא רואה😆
בתכלס הוא אף פעם לא ענין אותי מחוץ לנקודות שהוא מביא לי בפנטזי פוטבול כשאני פותחת איתו. אבל הוא גרוע כבר שנתיים ברציפות ככה שלפתוח איתו זה הפסד כמעט בטוח|שפם|

didalf

Well-known member
חחחחח יואו איזה קל זה להפעיל את הניק שבך😂😂😂😂
ידעתי שאם אני אאתגר אותך את תלכי לחפש סרטונים כי לי לא באמת היה כוח לעשות את זה. סתם אמרתי🤣
חח אין סיכוי באמת שאני אבזבז את הזמן שלי בלהסתכל על משחקים ישנים של הצ׳יפס😆 אפילו משחקים ישנים של הסיהוקס אני לא רואה😆
בתכלס הוא אף פעם לא ענין אותי מחוץ לנקודות שהוא מביא לי בפנטזי פוטבול כשאני פותחת איתו. אבל הוא גרוע כבר שנתיים ברציפות ככה שלפתוח איתו זה הפסד כמעט בטוח|שפם|
אף פעם לא להתווכח איתי על עובדות שקשור לטיילור סוויפט יוניברסB-|

didalf

Well-known member
פחח לא התווכחתי. סתם הטרלתי אותך כדי שתלכי להביא הוכחות כי עצבנת אותי אז רציתי להציק לך😂😂

Lion_Heart

Well-known member
וואלה, נשמע נכון :-D

:-D

מה זה? :-D:-D:-D:-D
משהו שמצאתי באינסטגרם שממצה את מצב רוחי בימים אלו
רציתי להגיד שאני מופתעת שיש פה לורה ביילי אבל ראיתי שיש עוד שמות והייתי מופתעת.
מארישה ריי שייכת גם היא לCR וסאורינה(סול הין אה) שחקנית\זמרת שהתחלתי לצפות בדברים שלה

ממני :-D
יאפ. אבל שיעבור כי חם ואתה רוצה שנגיע ישר לחורף או שיעבור כי אתה מצפה למשהו בחודשים שאחרי?

לספטמבר...
צפית באחוזת דאונטון? לא יודעת למה, אבל משום מזה זה קצת מפתיע אותי, אני מניחה שאהבת?
כן, מדוע זה הפתיע אותך?
(y)

מעניין! מי זאת קיטי פרייד?
לא...ראית סרטי X MEN?
באפי |מאוהב|

האמת שצודק, חחחח.

Lhuna3

Well-known member
🪗שם: מיקי טוויסטד
הנה את! |חיבוק|
🪗מרחק מנקודת נפילה של טיל: טוב אתם יודעים שטיל אחד כבר הרס לי בית, אבל למעשה הוא לא בפגע בבית שלי אלא ממש בניין לידי. פשוט הבית שלי נהרס גם מההדף או מהרסיסים או גם אמרו לי משהו שאני לא בטוחה אם הוא נכון, אבל בחלק מהפצצות היו עוד פצצות קטנות בתוכם שאמורות להתפוצץ כדי לגרום לנזק היקפי גדול יותר. אני לא יודעת להגיד בדיוק איזה מרחק הייתי מהטיל, אבל ממש ממש קרובה. גם הממ"ד היה ממש בקיר של הבניין שהוא ממש ליד הבניין שעליו זה נפל. שכבה אחת מהחלון של הממ"ד, השכבה של הזכוכית, נפתחה מההדף (מזל שלא הייתי קרובה אליו) והיא גם נסדקה. אם לא הייתי בתוך ממ"ד בדיוק כשזה קרה, כנראה הייתי נפגעת ממשהו (בחדר ליד, איפה שהייתי לפני הפגיעה כי זה היה החדר שלי, אז ברגע שיצאתי מהממ"ד הסתכלתי עליו וראיתי שהחלון לגמרי עף לצד השני של החדר. אז דיי קרוב). אגב עדיין לא סיימו לשפץ את הדירה ממה שהבנתי למרות שהם קרובים.
כמובן ש"ניצחת" בשאלה הזאת |נחמה|
🥪סדרות החודש:
-טוב בנץ כמובן, היה פרק זמן שראיתי את שלושלת העונות איכשהו במקביל :-D (ראיתי כל עונה לפחות 3 פעמים כן כולל השלישית, אני לא בטוחה בעצמי איך זה קרה. קראתי את כל מה שכתבתם אבל היה קשה לי מאוד להגיב לדברים כי מרוב שראיתי לא לפי הסדר קלטתי הרבה רמזים מטרימים או בדיחות קטנות שידעתי שיהפכו אחר כך לעלילה ממש, ופחדתי שאני אגיד משהו שיהרוס אפילו בטעות. פלוס הממשק של תפוז כ"כ גרוע שזאת רמה חדשה, כי עמודים שהיו בהם דיונים על עונה 3 במקביל לדיונים של עונה 2 וזה עוד יותר הקשה עלי להגיב לדברים.
חסר לך שלא אחרי שגררת את הפורום...
🥪קראש החודש: זה פדופילי אם אני אגיד אורי ורד? הוא צעיר ממני ב-11 שנה. :censored:
🥪ציטוט חודשי: וואי מרגיש לי שבטח בבנץ יש ממש מלא ואין סיכוי שאני אזכור את הכל אז אני אסגר על 2- אחד מרגש ואחד מצחיק:
- "כל החומר שיש בעולם בסופו של דבר מתמחזר והוא הופך להיות משהו חדש כמו כוכב שמתפוצץ ונהיה אבק כוכבים ובסוף הוא נהיה כוכב חדש אז אנחנו גם נהיה משהו חדש"
זה נכון |לב|
- "נו תעשו ספורט יותר טוב" (לא זוכרת בדיוק איך זה הולך ולא משקיעה עכשיו זמן בלבדוק, אבל זה יותר מצחיק כשדב נבון צועק את זה על הטלוויזיה)
זה היה מעולה :-D
📢אם הייתה לך אפליקציה שיכולה לעשות רק דבר אחד ממש מוזר – מה היא הייתה עושה? אפליקציה שסופרת את הפעמים שאני נוגעת באף שלי ביום
📢שלוש דמויות טלוויזיה שהיה הכי כיף להתקע איתם בממ"ד? אולף ארמונד ובנץ (נראה לי שהשילוב של שלושתם יהיה מצחיק)
ללא ספק.
רעש מסביב לא מפריע לי כשלעצמו, זה מבאס אותי שזה סביב פרק חדש בסדרה שאני רואה ועוד לא ראיתי את הפרק או משהו- אבל זה גם בגלל שזה פשוט אומר לי שיהיה משהו חשוב בפרק הזה וזה ספוילר גם אם אני לא יודעת את הספוילר עצמו, הראש שלי כבר מתחיל לנחש דברים.
אני פירשתי את "רעש מסביב" כפשוטו, אבל בפרשנות שלך זה באמת משהו שמפריע לי גם!

keren or5

Well-known member
אמאלה איזה פחד זה|מזיע|
אבל רגע נשאר כאילו מספיק בית לשפץ? תוכלי לחזור לשם?
ועכשיו עם איראן אני יודעת שנפלו בעיר שלך גם הרבה, משהו היה קרוב אלייך?
איזה מלחיץ זה יואו.
אני לא זוכרת אם כתבת את זה בעבר או אם את בכלל רוצה לדבר על זה (את מוזמנת להתעלם מהשאלה אם בא לך) אבל האם אחרי שיסיימו לשפץ את הדירה הזאת את תוכלי לחזור אליה? האם היא עדין שייכת למשפחה שלך? איך זה עובד בכלל?|תוהה|
אין לי בעיה לדבר על זה. הבעיה הייתה לא ברגע עצמו. כלומר ברגע עצמו כן זה היה קצת מפחיד, אבל זה נגמר מהר וכל הרחוב יצא מהבתים וכולם דיברו עם כולם (במובן מסויים זה אפילו עשה לי הרגשה טובה כי הרגשתי פחות לבד :-( ). הבעיה העיקרית היא כל מה שקרה אחרי, וכל מה שגיליתי על המשפחה שלי אחרי העניין הזה.
אז סדר- זה בית ששייך להורים שלי. אני גרתי איתם בו תקופה אבל הם עברו לבית אחר זמן ארוך מאוד לפני שפגע הטיל (לפחות שנתיים אם לא יותר). הסיבה שהם עברו היא כי זה בית מאוד גדול. יש 4 קומות בבית (בבית, לא בבניין. 3 גרמי מדרגות בתוך הבית ועוד אחד להגיע לדלת הכניסה). אמא שלי השמינה מאוד עד לרמה שהיא לא יכלה ללכת יותר ועשו לה ניתוח בברך והיא לא יכלה לעלות את המדרגות אז היא ואבא שלי עברו לדירה אחרת כשזה קרה. הם כאילו תיכננו לחזור כי הם התיקנו מעלון (הכיסא הזה שמולבש על גרם מדרגות בשביל אנשים נכים/זקנים), בבית, משהו שסתם היה מיותר ועלה מלא כסף כי הם לא חזרו לבית בכלל. יצא שאני נשארתי לגור שם לבד כשהטיל פגע הייתי לבד בבית (ומזל כי אמא שלי לא הייתה מספיקה להגיע לממ"ד עם המעלון). הבית עצמו נהרס ברמה שאי אפשר היה לגור בו אחר כך אבל כן היה אפשר לשפץ אותו. אני עברתי לגור אצל אחותי לזמן קצר והאמת מה שהיה לי הכי קשה זה היחס שלה (וגם של בעלה) אלי. קודם כל כבר כל הזמן הלחיצו אותי ורמזו לי למצוא "מקום לגור בו". למרות שרציתי להישאר לגור אצלה עוד זמן (ויש לה בית ענקי ושני ילדים שלא נמצאים בבית ברוב השבוע כי אחת לומדת בבאר שבע והשני בצבא), גם המצב הנפשי שלי השתפר פלאים מהרגע שעברתי לגור אצלה. הגעתי ממצב של חוסר תפקוד לגמרי למצב שאני קצת יותר מפקדת. הצלחתי להיגמל מהוייד כל הזמן שגרתי שם (בערך חודש) התחלתי לתפקד יותר, אפילו התחלתי לנהוג שוב וניסיתי לעזור איפה שיכלתי (נגיד הסעתי את הילדה שלה כמה פעמים לחוגים וכאלה).
אבל נראה לי שהם לא רצו שאני אהיה בבית שלהם אפילו יום אחד, כי הם כל הזמן לחצו עלי לעבור דירה, ובגלל שאני לא מוכנה להיות עול, בסוף שכרתי איזה דירה שאני שונאת, פשוט לא היו בי כוחות להסתכל על יותר מדי דירות (הסתכלתי על שניים, ובחרתי באחת מהם בגלל המיקום). אני שונאת את הדירה הזאת. החדר שלי פיצי ואין בו שום מקום לשום דבר חוץ ממיטה. וגם אין בו דלת. אחותי ובעלה בנתיים (ובנתיים אני מדברת על יום אחרי הפגיעה בטיל), התחילו לדבר על זה שהם ישפצו את הדירה וימכרו אותה, בלי לשאול אותי בכלל כאילו אין לי סיי ועוד יום אחרי שזה קרה. זה מאוד פגע בי ואני מבינה עד היום שזה הדבר היחיד שהיה חשוב להם, תקופה ארוכה לא התווכחתי איתם כי לא רציתי לריב איתם וגם כי בזמן שגרתי אצלם ממש פחדתי לריב איתם כי ידעתי שאיפה שאני ישנה הלילה תלוי בהם ועדיף לא לריב.
ידעתי שברגע שאני אחזור לגור לבד כל ההתקדמות שלי תהרס וזה מה שקרה, חזרתי לחוסר תפקוד מוחלט, חזרתי לכל החומרים הממכרים שלקחתי, אני לא מתפקדת, אני לרוב במיטה כל היום.
בשלב כלשהו שהרגשתי מספיק ביטחון דיברתי עם אמא שלי שאני רוצה לחזור לגור בבית שגרתי בו ובגלל שזה על שם ההורים, אחותי לא יכולה למכור. ואז כתבתי לאחותי שאני רוצה לחזור לגור בדירה ונקלענו לריב כי היא לא רצתה שאני אחזור לגור שם. הם טיפלו גם בכל עניין השיפוץ כי אני לא הייתי מסוגלת, והאמת שהייתי בבית פעמים ממש בודדות מאז שעברתי. בסוף אחותי אמרה שהיא מתנצלת ושאם אני רוצה לחזור אני יכולה, לדעתי זה רק כי הבינה שמשפטית היא לא יכולה להכריח את ההורים שלי למכור את הדירה כי זה שלהם. אגב הם גם ארזה את כל הדברים שלי ושמה איפשהו, בזמנו שוב היא ביקשה שאני אעזור לה ולא הייתי מסוגלת אז אמרתי שתשים את הדברים שלי איפה שהיא רוצה. רוב הבית היה מלא בדברים אבל לא שלי, אלא של אמא שלי כי היא אגרנית אז היו ערימות של דברים שהם היו צריכים להיפטר מהם. אני חושבת שאני יודעת איפה היא שמה את הדברים שלי אבל לא הכי הבנתי אם יש לי גישה לזה וגם בגלל שאני לא כ"כ מדברת איתה אז אני דוחה בכלל לשאול את זה. בעקרון כשהלכתי לא הייתי מסוגלת כמעט לקח שום דבר מהבית (למרות שטכנית יכלתי). אז יש לי משהו כמו 5 חולצות ואיזה 4-5 זוגות מכנסיים שרק אותם אני לובשת מאז שזה קרה כי כל הבגדים שלי ארוזים באיזה מקום אחר שאני לא יודעת אם יש לי גישה אליו.
כמו שאמרתי- אחותי אמרה לי בסוף ש"בסדר אני יכולה לחזור לבית" (ושוב אני לא סומכת עליה, זה לדעתי רק כי היא הבינה שמשפטית היא לא יכולה למכור אותו כל עוד ההורים שלי בחיים, באחד הויכוחים היא אפילו אמרה לי שהיא תפסיק לטפל באמא שלי כדי שהיא תמות ואז היא תוכל למכור את הדירה, ואמרתי לה שאמא שלי הבטיחה לי שהיא תשאיר לי אותה ואפילו דיברנו על זה שהיא תשאיר לי אותה בצוואה למקרה שמשהו יקרה).
ממה שהבנתי השיפוץ בבית עומד להסתיים עוד מעט, קשה לי לדעת כי אין לי דיבור ישיר עם אחותי כי לא בא לי לדבר איתה, מצד שני כל הפרטים אצלה. אני יודעת שהוא יהיה משופץ לגמרי בקרוב אבל הוא ריק מרהיטים לגמרי. כלומר אני צריכה לקנות מיטה ומקרר ומכונת כביסה וכל הדברים שצריכים בשביל לגור בבית. אני קצת פוחדת כי פשוט אין לי כוחות לעשות את זה ואני יודעת שאף אחד לא יעזור לי, לכן אני רוצה להתחיל עם זה לפני שמסתיים החוזר בדירה השכורה הזאת (החוזה מסתיים בדצמבר אז יש עוד קצת זמן). אבל האמת היא שאחרי שקרה המקרה גיליתי שהמשפחה שלי במיוחד אחותי, הם ממש לא האנשים שחשבתי שהם. הייתי בשוק שהם מדברים על ירושות ונכסים יום(!) אחרי שהבית נפגע מטיל והייתי בתוכו. כמו שאמרתי הקשר שלי עם אחותי לדעתי נפגע לגמרי ולא יחזור אף פעם להיות מה שהיה. עכשיו אני באמת צריכה להרים את עצמי ולהחיל לזיז דברים, דבר ראשון ללכת לאחותי לקחת את המפתח החדש (הם החליפו מנעול, לא יודעת למה). ואז להתחיל לקנות דברים לבית. אולי זה יתן לי תעסוקה. אז הדבר עצמו לא היה כזה נורא לעומת כל מה שהרגשתי אחר כך והפגיעה מהאנשים שהרגשתי שאמור להיות להם אכפת ממני ושהם אמורים להיות משפחה שלי.
במלחמה באירן היו באמת כמה פגיעות קטלניות בחיפה, במקומות שאני כמובן מכירה כשאמרו לי את שם השכונה וזה, אבל אף אחד מהם לא היה מספיק קרוב אלי כדי לסכן אותי. בדירה שאני גרה בה אין ממ"ד אבל אין גם מקלט בבניין, בעקרון צריך לרוץ למקלט מעבר לכביש (עשיתי את זה פעמים). הרבה פעמים פשוט לא הלכתי למרחב ממוגן כי קצת רציתי שיפול עלי טיל ויהרוג אותי. אבל היו איזה יומיים שהייתי אצל אחותי כי יש לה ממ"ד בבית, ואיזה יומיים אחרים שהייתי אצל ידיד שלי שיש לו מקלט בבניין, והיו מספר לא מבוטל של פעמים שפשוט רק יצאתי לחדר המדרגות אם הייתי בדירה שאני גרה בה. ביומיים הראשונים של המלחמה בכלל לקחתי מלא דברים שיגרמו לי להירדם כי ידעתי שאני לא הולכת לרוץ לשום מקום, אז העמסתי את הגוף שלי בחומרים מרדימים וישנתי איזה יומיים רצוף. אני זוכרת שהתעוררתי מהאזעקות ופשוט חזרתי לישון (וברוב הפעמים הצלחתי, לקחתי דברים ממש חזקים).

Lhuna3

Well-known member
אין לי בעיה לדבר על זה. הבעיה הייתה לא ברגע עצמו. כלומר ברגע עצמו כן זה היה קצת מפחיד, אבל זה נגמר מהר וכל הרחוב יצא מהבתים וכולם דיברו עם כולם (במובן מסויים זה אפילו עשה לי הרגשה טובה כי הרגשתי פחות לבד :-( ). הבעיה העיקרית היא כל מה שקרה אחרי, וכל מה שגיליתי על המשפחה שלי אחרי העניין הזה.
אז סדר- זה בית ששייך להורים שלי. אני גרתי איתם בו תקופה אבל הם עברו לבית אחר זמן ארוך מאוד לפני שפגע הטיל (לפחות שנתיים אם לא יותר). הסיבה שהם עברו היא כי זה בית מאוד גדול. יש 4 קומות בבית (בבית, לא בבניין. 3 גרמי מדרגות בתוך הבית ועוד אחד להגיע לדלת הכניסה). אמא שלי השמינה מאוד עד לרמה שהיא לא יכלה ללכת יותר ועשו לה ניתוח בברך והיא לא יכלה לעלות את המדרגות אז היא ואבא שלי עברו לדירה אחרת כשזה קרה. הם כאילו תיכננו לחזור כי הם התיקנו מעלון (הכיסא הזה שמולבש על גרם מדרגות בשביל אנשים נכים/זקנים), בבית, משהו שסתם היה מיותר ועלה מלא כסף כי הם לא חזרו לבית בכלל. יצא שאני נשארתי לגור שם לבד כשהטיל פגע הייתי לבד בבית (ומזל כי אמא שלי לא הייתה מספיקה להגיע לממ"ד עם המעלון). הבית עצמו נהרס ברמה שאי אפשר היה לגור בו אחר כך אבל כן היה אפשר לשפץ אותו. אני עברתי לגור אצל אחותי לזמן קצר והאמת מה שהיה לי הכי קשה זה היחס שלה (וגם של בעלה) אלי. קודם כל כבר כל הזמן הלחיצו אותי ורמזו לי למצוא "מקום לגור בו". למרות שרציתי להישאר לגור אצלה עוד זמן (ויש לה בית ענקי ושני ילדים שלא נמצאים בבית ברוב השבוע כי אחת לומדת בבאר שבע והשני בצבא), גם המצב הנפשי שלי השתפר פלאים מהרגע שעברתי לגור אצלה. הגעתי ממצב של חוסר תפקוד לגמרי למצב שאני קצת יותר מפקדת. הצלחתי להיגמל מהוייד כל הזמן שגרתי שם (בערך חודש) התחלתי לתפקד יותר, אפילו התחלתי לנהוג שוב וניסיתי לעזור איפה שיכלתי (נגיד הסעתי את הילדה שלה כמה פעמים לחוגים וכאלה).
אבל נראה לי שהם לא רצו שאני אהיה בבית שלהם אפילו יום אחד, כי הם כל הזמן לחצו עלי לעבור דירה, ובגלל שאני לא מוכנה להיות עול, בסוף שכרתי איזה דירה שאני שונאת, פשוט לא היו בי כוחות להסתכל על יותר מדי דירות (הסתכלתי על שניים, ובחרתי באחת מהם בגלל המיקום). אני שונאת את הדירה הזאת. החדר שלי פיצי ואין בו שום מקום לשום דבר חוץ ממיטה. וגם אין בו דלת. אחותי ובעלה בנתיים (ובנתיים אני מדברת על יום אחרי הפגיעה בטיל), התחילו לדבר על זה שהם ישפצו את הדירה וימכרו אותה, בלי לשאול אותי בכלל כאילו אין לי סיי ועוד יום אחרי שזה קרה. זה מאוד פגע בי ואני מבינה עד היום שזה הדבר היחיד שהיה חשוב להם, תקופה ארוכה לא התווכחתי איתם כי לא רציתי לריב איתם וגם כי בזמן שגרתי אצלם ממש פחדתי לריב איתם כי ידעתי שאיפה שאני ישנה הלילה תלוי בהם ועדיף לא לריב.
ידעתי שברגע שאני אחזור לגור לבד כל ההתקדמות שלי תהרס וזה מה שקרה, חזרתי לחוסר תפקוד מוחלט, חזרתי לכל החומרים הממכרים שלקחתי, אני לא מתפקדת, אני לרוב במיטה כל היום.
בשלב כלשהו שהרגשתי מספיק ביטחון דיברתי עם אמא שלי שאני רוצה לחזור לגור בבית שגרתי בו ובגלל שזה על שם ההורים, אחותי לא יכולה למכור. ואז כתבתי לאחותי שאני רוצה לחזור לגור בדירה ונקלענו לריב כי היא לא רצתה שאני אחזור לגור שם. הם טיפלו גם בכל עניין השיפוץ כי אני לא הייתי מסוגלת, והאמת שהייתי בבית פעמים ממש בודדות מאז שעברתי. בסוף אחותי אמרה שהיא מתנצלת ושאם אני רוצה לחזור אני יכולה, לדעתי זה רק כי הבינה שמשפטית היא לא יכולה להכריח את ההורים שלי למכור את הדירה כי זה שלהם. אגב הם גם ארזה את כל הדברים שלי ושמה איפשהו, בזמנו שוב היא ביקשה שאני אעזור לה ולא הייתי מסוגלת אז אמרתי שתשים את הדברים שלי איפה שהיא רוצה. רוב הבית היה מלא בדברים אבל לא שלי, אלא של אמא שלי כי היא אגרנית אז היו ערימות של דברים שהם היו צריכים להיפטר מהם. אני חושבת שאני יודעת איפה היא שמה את הדברים שלי אבל לא הכי הבנתי אם יש לי גישה לזה וגם בגלל שאני לא כ"כ מדברת איתה אז אני דוחה בכלל לשאול את זה. בעקרון כשהלכתי לא הייתי מסוגלת כמעט לקח שום דבר מהבית (למרות שטכנית יכלתי). אז יש לי משהו כמו 5 חולצות ואיזה 4-5 זוגות מכנסיים שרק אותם אני לובשת מאז שזה קרה כי כל הבגדים שלי ארוזים באיזה מקום אחר שאני לא יודעת אם יש לי גישה אליו.
כמו שאמרתי- אחותי אמרה לי בסוף ש"בסדר אני יכולה לחזור לבית" (ושוב אני לא סומכת עליה, זה לדעתי רק כי היא הבינה שמשפטית היא לא יכולה למכור אותו כל עוד ההורים שלי בחיים, באחד הויכוחים היא אפילו אמרה לי שהיא תפסיק לטפל באמא שלי כדי שהיא תמות ואז היא תוכל למכור את הדירה, ואמרתי לה שאמא שלי הבטיחה לי שהיא תשאיר לי אותה ואפילו דיברנו על זה שהיא תשאיר לי אותה בצוואה למקרה שמשהו יקרה).
ממה שהבנתי השיפוץ בבית עומד להסתיים עוד מעט, קשה לי לדעת כי אין לי דיבור ישיר עם אחותי כי לא בא לי לדבר איתה, מצד שני כל הפרטים אצלה. אני יודעת שהוא יהיה משופץ לגמרי בקרוב אבל הוא ריק מרהיטים לגמרי. כלומר אני צריכה לקנות מיטה ומקרר ומכונת כביסה וכל הדברים שצריכים בשביל לגור בבית. אני קצת פוחדת כי פשוט אין לי כוחות לעשות את זה ואני יודעת שאף אחד לא יעזור לי, לכן אני רוצה להתחיל עם זה לפני שמסתיים החוזר בדירה השכורה הזאת (החוזה מסתיים בדצמבר אז יש עוד קצת זמן). אבל האמת היא שאחרי שקרה המקרה גיליתי שהמשפחה שלי במיוחד אחותי, הם ממש לא האנשים שחשבתי שהם. הייתי בשוק שהם מדברים על ירושות ונכסים יום(!) אחרי שהבית נפגע מטיל והייתי בתוכו. כמו שאמרתי הקשר שלי עם אחותי לדעתי נפגע לגמרי ולא יחזור אף פעם להיות מה שהיה. עכשיו אני באמת צריכה להרים את עצמי ולהחיל לזיז דברים, דבר ראשון ללכת לאחותי לקחת את המפתח החדש (הם החליפו מנעול, לא יודעת למה). ואז להתחיל לקנות דברים לבית. אולי זה יתן לי תעסוקה. אז הדבר עצמו לא היה כזה נורא לעומת כל מה שהרגשתי אחר כך והפגיעה מהאנשים שהרגשתי שאמור להיות להם אכפת ממני ושהם אמורים להיות משפחה שלי.
במלחמה באירן היו באמת כמה פגיעות קטלניות בחיפה, במקומות שאני כמובן מכירה כשאמרו לי את שם השכונה וזה, אבל אף אחד מהם לא היה מספיק קרוב אלי כדי לסכן אותי. בדירה שאני גרה בה אין ממ"ד אבל אין גם מקלט בבניין, בעקרון צריך לרוץ למקלט מעבר לכביש (עשיתי את זה פעמים). הרבה פעמים פשוט לא הלכתי למרחב ממוגן כי קצת רציתי שיפול עלי טיל ויהרוג אותי. אבל היו איזה יומיים שהייתי אצל אחותי כי יש לה ממ"ד בבית, ואיזה יומיים אחרים שהייתי אצל ידיד שלי שיש לו מקלט בבניין, והיו מספר לא מבוטל של פעמים שפשוט רק יצאתי לחדר המדרגות אם הייתי בדירה שאני גרה בה. ביומיים הראשונים של המלחמה בכלל לקחתי מלא דברים שיגרמו לי להירדם כי ידעתי שאני לא הולכת לרוץ לשום מקום, אז העמסתי את הגוף שלי בחומרים מרדימים וישנתי איזה יומיים רצוף. אני זוכרת שהתעוררתי מהאזעקות ופשוט חזרתי לישון (וברוב הפעמים הצלחתי, לקחתי דברים ממש חזקים).
|נחמה||נחמה||נחמה|
אני זוכרת את רוב הפרטים פה שכבר סיפרת לנו, אבל לא את הכל. היחס הזה מהמשפחה נשמע באמת מאוד כואב ;-(
אני חושבת גם שענייני ירושות ובמיוחד של נכסים גדולים הורסים יחסים בהרבה משפחות וזה נורא עצוב. אבל לגמרי הייתי מצפה ליותר אמפתיה מהמשפחה אחרי שכמעט פגע בך טיל.
אני חושבת שאני מאוד מבינה גם את העניין שאת יותר מתפקדת כשאת גרה עם עוד אנשים, ופחות כשאת לבד.
איך את מרגישה עכשיו?

didalf

Well-known member
אוף מיקי הלוואי הייתה לי דרך לעזור לך|נחמה|
לא מגיע לך שום דבר מזה ואחותך ממש מגעילה:-( ואני מצטערת שהיא אכזבה ופגעה בך ככה|נחמה|
אבל זכור לי שיש לך גם אח או שדמיינתי? אם כן איפה הוא בכל העסק?
אולי אם אני יכולה לעזור לך בלחפש דברים שצריך לקנות לבית שאפשר להזמין אני אשמח לעזור|חיבוק|
הרבה פעמים פשוט לא הלכתי למרחב ממוגן כי קצת רציתי שיפול עלי טיל ויהרוג אותי.
אני יודעת גברת, לא סתם אמרתי לך שאני צריכה אותך בחיים!|חיבוק|

for what it worth יש להארי שיר שבו הוא מדבר לחברה טובה שהמשפחה שלה פגעה בה ואומר לה שמגיע לה טוב יותר

LeAnnDylan

Well-known member
קודם כל, קחי הרבה |נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|
אני שמחה שהשיפוץ בבית עומד להסתיים ונקווה שהשקט היחסי של הפסקת האש ימשך ותוכלי לחזור לסוג של שגרה. אני מאוד מבינה אותך ויודעת כמה זה קשה להיות תלויה בבני משפחה שאת לא רוצה להיות תלויה בהם. זה מתסכל ומדכא וכשהמצב הנפשי לא משהו מלכתחילה, אני יכולה לראות איך זה גורם לך לרצות לברוח מהמציאות בכל דרך אפשרית. אין הרבה דברים שאני יכולה להגיד כדי לגרום לך להרגיש יותר טוב, אבל אני מניחה שאת יודעת שאנחנו כולנו כאן בשבילך אם אי פעם תצטרכי לדבר על משהו או גם סתם לפרוק תסכול בלי שהצד השני ידבר בחזרה.
רשמת שאת לא רוצה לדבר עם אחותך כדי לקחת מפתח, אבל גם רשמת שהיית אצלה יומיים במהלך המלחמה. דיברת איתה כשהיית שם? או שהיא גרה מספיק קרוב כדי שתוכלי פשוט ללכת לשם בלי יותר מידי תקשורת איתה? אני הכי בן אדם שלא רוצה שום קשר לאנשים שפגעו בי ואני הכי מבינה אותך שאת לא רוצה לדבר איתה ולא רואה אפשרות שהיחסים בניכן ישתפרו. ציינת גם שאת לא בקשר טוב עם בעלה של אחותך וזה ממש מתסכל שאת צריכה לפנות אליהם בשביל המפתח. החלק השפוי שבי יגיד לך לעשות מאמץ אחרון לפנות אליה לגבי המפתח, זה רגע אחד של חוסר נעימות וזהו. אבל אני גם יודעת שאם הייתי במצבך הייתי מעדיפה לקרוא למנעולן ולשנות את המנעולים בדירה שוב ולא לפנות אליה. אבל אני מקווה שאת בן אדם חזק יותר ממני וכן תצליחי להתגבר על המכשול הזה ותצליחי לחזור לבית שלך במהרה|לב|

keren or5

Well-known member
רשמת שאת לא רוצה לדבר עם אחותך כדי לקחת מפתח, אבל גם רשמת שהיית אצלה יומיים במהלך המלחמה. דיברת איתה כשהיית שם? או שהיא גרה מספיק קרוב כדי שתוכלי פשוט ללכת לשם בלי יותר מידי תקשורת איתה?
האמת שביום שהתחילה המלחמה, כשהייתה את האזעקה הראשונה ב-4 בבוקר באיזה יום (להודיע לנו על המלחמה), אז היא שלחה לי הודעה ואפילו שאלה אם אני רוצה לבוא אליה כי בבית שלה יש ממ"ד ואז שאלתי אותה אם הילדים הגדולים שלה בבית סתם כדי לדעת, לא אמרתי כלום על לישון שם. והיא כתבה לי הודעה חזרה שהיא לא חשבה ספציפית על זה שאני אשן שם. ואני כזה- מי בכלל דיבר על שינה? אבל אולסו, אם אני באה אליה ב-4 בבוקר בגלל המלחמה ואני לא יודעת מתי אני אלך, אז הגיוני שאני ארצה לישון שם מתישהו.
בקיצור ההערה שלה עשתה לי ממש אנטי, אז אמרתי לה שלא צריך אני אסתדר. ואז היו את היומיים הראשונים שפשוט נשארתי בבית שלי עם כל ההתראות ובעיקר ישנתי. אחרי היומיים האלה היא שוב שלחה לי הודעה אם אני רוצה לבוא ונראה לי הבינה שהתעצבנתי מההערה שלה, אז היא הוסיפה גם שאם אני ארצה לישון יש את החדר של אחיינית שלי פנוי, אז אמרתי בסדר, ובאמת באתי אליה יומיים, אבל לא הייתי אצלה כל היומיים האלה, פעמיים באתי בערב והלכתי בסביבות הבוקר כי רוב ההתראות היו החל מהערב לתוך הלילה וברוב שעות היום לא היו אזעקות.
בעיקרון כאילו לא זוכרת כמה ממש דיברנו אבל נראה לי אנחנו מסוג מהשפחה שאנחנו פשוט שונאים אחד את השני בלב אבל נחמדים אחד לשני כלפי חוץ, אז זה סוג של היה הווייב כשהייתי אצלה אנחנו במקרים נדירים ממש רבים וצורחים אחד על השני, שזה חבל לדעתי, כי עדיף שפשוט נריב ונצרח אחד על השני ונוציא את כל העצבים, במקום זה אנחנו שומרים טינה בלב כל הזמן אז אנחנו כל הזמן מתנהגים נחמד אבל כועסים מבפנים.
ציינת גם שאת לא בקשר טוב עם בעלה של אחותך וזה ממש מתסכל שאת צריכה לפנות אליהם בשביל המפתח. החלק השפוי שבי יגיד לך לעשות מאמץ אחרון לפנות אליה לגבי המפתח, זה רגע אחד של חוסר נעימות וזהו.
אז לגבי המפתח, היה איזה יום שחשבתי מה לעשות, יש לי ידיד ממש טוב שהוא ממש קרן האור היחידה שלי בזמן הזה, והוא עוזר לי במלא דברים. דיברתי איתו, והוא הסכים ללכת אליה לקחת את המפתח ממנה לשכפל ולהחזיר לה (ואני כמובן הייתי מחזירה לו כסף). וגם שלחתי לה הודעה והיא אמרה שהיא מסכימה. אבל באותו יום (נראה לי שזה היה ביום ראשון), עדיין זה עשה לי קצת חרדה כל העניין וחשבתי שאני אעדיף אם אחד ההורים שלי יוכל לעשות את זה. אז התקשרתי בבוקר לאמא שלי וביקשתי ממנה שהיא או אבא שלי כנראה כי הוא יותר נייד, יעשו את זה, והיא הבטיחה לי שאבא שלי יעשה את זה, ואז הלכתי לישון והתעוררתי בערב, התקשרתי לאמא שלי ושאלתי אם הוא עשה את זה, אז היא אמרה לי שהיא שכחה. אז התחלתי לצרוח עליה וממש איבדתי את העשתונות כי היא הבטיחה לי שהיא תדאג לזה, אם היא לא הייתה מבטיחה או אומרת שקשה להם זה משהו אחד, אני פשוט לא יכולה לסבול שהיא כל הזמן מבטיחה לעזור לי בדברים ואז לא עושה את זה. והיא המשיכה להבטיח שזה יהיה ביום אחר, וצרחתי עליה שאני לא מאמינה למילה שיוצאת לה מהפה יותר. הייתי ממש פקעת עצבים כל הלילה...
ואז העברתי את הזמן איכשהו וראיתי שהבוקר מתקרב. הידיד שלי שהוא גם כמוני לרוב ער בלילות וישן ביום היה ער, והיה לי פרץ של אנרגיה מהעצבים כנראה, אז כשראיתי שהשעה 6 בבוקר מתקרבת, שלחתי לו הודעה אם הוא יכול לבוא איתי לאחותי לקחת את המפתח ולשכפל ולהחזיר והוא אמר שכן. בסביבות 6 בבוקר נסעתי אליו, לקחתי אותו ונסעתי לאחותי, שלחתי לה הודעה שאני באה עכשיו לקחת את המפתח, היא בד"כ כן ערה בשעות האלה אבל ראיתי שהיא לא ראתה את ההודעה, למרות זאת החלטתי שאני באה אליה בכל מקרה ואני אתקשר ולא אכפת לי להעיר אותה, באמת בהגעתי אליה באיזה 6:15 בבוקר ובאמת הערתי אותה, וחשבתי שהיא תכעס אבל היא דווקא לא, אני פשוט ידעתי שאם אני לא עושה את זה באותו רגע אני לא אעשה את זה, היא נתנה לי את המפתח, אבל אמרה לי שאולי יחליפו עוד פעם מנעול (לא ברור לי למה). גם אמרתי לה באותו בוקר שאני רוצה את המספר של הקבלן שעושה את השיפוץ כדי שיהיה לי קשר ישיר איתו, למרות שאני לא יודעת כמה יהיה לי אומץ לדבר איתו ולהתעסק בכל הדברים האלה, ואז לפני שהלכנו אני וידיד שלי לשכפל, כי גם ככה היינו צריכים לחכות קצת כי הטמבוריה רק נפתחה בשעה 8, אז הלכנו לבית שגרתי בו ונכנסו פנימה סתם לראות את הבית. זאת הייתה חוויה ממש הזויה שהציפה אותי, אני כמעט לא הייתי בבית מאז שהטיל נפל ובטח לא אחרי החלק המאסיבי של השיפוץ. אחר כך חיכינו לשעה 8 ואז שיכפלנו את המפתח ושמתי את המקור לאחותי בתיבת דואר (והיא עשתה לי לב על ההודעה, אין לי מושג כבר מה קורה) הבעיה לטפל בכל מה שקורה עכשיו ואם רק לשכפל מפתח לקח ממני כ"כ הרבה כוחות אני לא יודעת איך אני אתמודד עם דברים אחרים. אני היום שוב חושבת אולי על האופציה של לקנות דירה במקום, אבל גם כל המחשבות על הסידורים שקשורים לזה ממש מציפים אותי. באופן כללי נראה לי שאני במצב ממש לא טוב בריאותית, יש לי כל הזמן סחרחורות ובחילות ואני מרגישה כל הזמן רע. אני חושבת שבטח חסרים לי מלא דברים בגוף בטח ברזל. גם כשהלכנו לשכפל את המפתח אז כל שניה ביקשתי שנשב כי היה לי הרבה סחרחורת. גם יכול להיות שפיתחתי אגורופביה, שזה בגדול פחד לצאת מהבית כי אני באמת כמעט ולא יוצאת מהבית, וכשאני יוצאת, ובעיקר אם יש הרבה אנשים אני מרגישה מאוד מוצפת, הרבה פעמים זה מוביל אותי לסחרחורות ובחילות וצורך לשבת, קרה גם פעם שפשוט הקאתי ברחוב מרוב ההצפה. זה עוד סיבה שטוב שעשיתי את זה ב-8 בבוקר שבקושי היו אנשים ברחובות.
אבל זכור לי שיש לך גם אח או שדמיינתי? אם כן איפה הוא בכל העסק?
לא דמיינת, יש לי אח אבל הוא יותר גרוע מאחותי ואני שונאת אותו כבר הרבה שנים, אין בניינו כמעט דיבר בכלל. בגדול נראה לי שהוא חושבת שאני ילדה קטנה ומפונקת שסתם מתלוננת על החיים שלה, והוא לא מאמין לשום דבר שאני מרגישה. מבחינתי הוא נמחק לגמרי אחרי שאמר לי לפני הרבה מאוד שנים, אחרי ניסיון אובדנות שבעקבותו הגעתי לבית חולים, שידעתי שאני לא אמות וסתם רציתי תשומת לב. (וכמובן, שבפעמים הבודדות שאיכשהו יוצא לנו להתראות אנחנו נחמדים אחד לשני מבחוץ כזה. גאד אנחנו משפחה כ"כ מוזרה, אני לא מבינה את ההתנהגות של אף אחד במשפחה ההזויה הזאת. כאילו כשהוא רואה אותי הוא כולו כזה נחמד ושואל מה שלומי וזה), וגם אחרי שנפל הטיל לקח לו איזה שבוע להתקשר אלי לשאול איך אני, ולמרות שהוא גר בת"א ואולי הוא לא ידע מיד שהבית שלי נפגע, אני מאמינה שהוא ידע לפני שהוא התקשר, אפילו ההורים של בעלה של אחותי, אני יודעת שהם שמעו על זה יחסית מהר ויצרו קשר עם המשפחה, והם גרים בירושלים. בקיצור, אני מעדיפה להכניס לעצמי משהו לעין לפני שאני אבקש מהבן אדם הזה עזרה.
אולי אם אני יכולה לעזור לך בלחפש דברים שצריך לקנות לבית שאפשר להזמין אני אשמח לעזור|חיבוק|
תודה רבה על ההצעה |חיבוק| גם הידיד שלי הציע לעזור לי עם הדברים האלה. אני עדיין חושבת שאני צריכה לדבר עם הקבלן קודם לדעת מה בכלל עובד בבית ומה לא (נגיד חלק מהאורות עובדים, בדקתי כשהייתי שם, אבל חלק לא, לא יודעת מה מחובר לחשמל ומה לא. גם לא בדקתי מים לא יודעת אם זה עובד). לפני שאני קונה בכלל משהו כי אני לא יודעת בכלל מה הם עוד צריכים לעשות שם, אחותי נדמה לי אמרה לי מתישהו שהם עוד נכנסים לעשות דברים שם, אני לא יודעת אם זה חכם לקנות עוד רהיטים אם הם עוד ישפצו והדברים האלה יתלכלכו. וכמו שאמרתי אני בכלל מבולבלת עכשיו לא יודעת אם עדיף לנסות לחפש דירה לקנות כי זה גם מרגיש גדול וכבד, אולי לחפש דירה אחרת להשכיר? לא יודעת. נראה לי שמה שיקרה בסוף זה שאני פשוט אחתום חוזה על עוד שנה בדירה הזאת כנראה מרוב שאין לי כוח לעשות כלום :-(
for what it worth יש להארי שיר שבו הוא מדבר לחברה טובה שהמשפחה שלה פגעה בה ואומר לה שמגיע לה טוב יותר
הכרתי את זה לפני ששמת אבל באמת לא הקשבתי לו לעומק אף פעם, אבל מאז ששמת אותו אני מקשיבה לו המון בימים האחרונים וזה באמת שיר מהמם ואני חורשת עליו. אני חושבת אפילו ששמעתי אותו איזה פעם אחת ובכיתי, אז תודה שגרמת לי להכיר את השיר הזה יותר טוב, הוא באמת ממש יפה, והרגיש לי גם מתחבר קצת למצב שלי (וגם יפה מאוד בלי קשר) |חיבוק|
|נחמה||נחמה||נחמה|
אני זוכרת את רוב הפרטים פה שכבר סיפרת לנו, אבל לא את הכל. היחס הזה מהמשפחה נשמע באמת מאוד כואב ;-(
אני חושבת גם שענייני ירושות ובמיוחד של נכסים גדולים הורסים יחסים בהרבה משפחות וזה נורא עצוב. אבל לגמרי הייתי מצפה ליותר אמפתיה מהמשפחה אחרי שכמעט פגע בך טיל.
אני חושבת שאני מאוד מבינה גם את העניין שאת יותר מתפקדת כשאת גרה עם עוד אנשים, ופחות כשאת לבד.
איך את מרגישה עכשיו?
תודה רבה על התגובה, אני מצטערת שלקח לי כ"כ הרבה זמן לענות על הכל, ונראה לי גם שלא הגבתי לכל מה שרציתי, אבל אני ממש מעריכה את כל ההודעות שלכן ואת כל התמיכה וההקשבה. אין כמוכן. |חיבוק||לב||חיבוק||לב||חיבוק||לב||חיבוק||לב||חיבוק|

didalf

Well-known member
מי בכלל דיבר על שינה? אבל אולסו, אם אני באה אליה ב-4 בבוקר בגלל המלחמה ואני לא יודעת מתי אני אלך, אז הגיוני שאני ארצה לישון שם מתישהו.
ממ כן זה די משתמע

אז לגבי המפתח, היה איזה יום שחשבתי מה לעשות, יש לי ידיד ממש טוב שהוא ממש קרן האור היחידה שלי בזמן הזה, והוא עוזר לי במלא דברים.
אני שמחה שיש לך אותו|חיבוק|

והיה לי פרץ של אנרגיה מהעצבים כנראה,
כן לפעמים צריך אחד כזה. כשאת את ככ מתוסכלת וכעוסת על משהו שלא אכפת לך מכלום וכל החרדות ועושה מה שצריך כדי להפטר מזה.
גם לי זה קורה לפעמים בעבודה.

אחר כך חיכינו לשעה 8 ואז שיכפלנו את המפתח ושמתי את המקור לאחותי בתיבת דואר (והיא עשתה לי לב על ההודעה, אין לי מושג כבר מה קורה) הבעיה לטפל בכל מה שקורה עכשיו ואם רק לשכפל מפתח לקח ממני כ"כ הרבה כוחות אני לא יודעת איך אני אתמודד עם דברים אחרים. אני היום שוב חושבת אולי על האופציה של לקנות דירה במקום, אבל גם כל המחשבות על הסידורים שקשורים לזה ממש מציפים אותי. באופן כללי נראה לי שאני במצב ממש לא טוב בריאותית, יש לי כל הזמן סחרחורות ובחילות ואני מרגישה כל הזמן רע. אני חושבת שבטח חסרים לי מלא דברים בגוף בטח ברזל. גם כשהלכנו לשכפל את המפתח אז כל שניה ביקשתי שנשב כי היה לי הרבה סחרחורת. גם יכול להיות שפיתחתי אגורופביה, שזה בגדול פחד לצאת מהבית כי אני באמת כמעט ולא יוצאת מהבית, וכשאני יוצאת, ובעיקר אם יש הרבה אנשים אני מרגישה מאוד מוצפת, הרבה פעמים זה מוביל אותי לסחרחורות ובחילות וצורך לשבת, קרה גם פעם שפשוט הקאתי ברחוב מרוב ההצפה. זה עוד סיבה שטוב שעשיתי את זה ב-8 בבוקר שבקושי היו אנשים ברחובות.
|נחמה||נחמה|

לא דמיינת, יש לי אח אבל הוא יותר גרוע מאחותי ואני שונאת אותו כבר הרבה שנים, אין בניינו כמעט דיבר בכלל. בגדול נראה לי שהוא חושבת שאני ילדה קטנה ומפונקת שסתם מתלוננת על החיים שלה, והוא לא מאמין לשום דבר שאני מרגישה. מבחינתי הוא נמחק לגמרי אחרי שאמר לי לפני הרבה מאוד שנים, אחרי ניסיון אובדנות שבעקבותו הגעתי לבית חולים, שידעתי שאני לא אמות וסתם רציתי תשומת לב. (וכמובן, שבפעמים הבודדות שאיכשהו יוצא לנו להתראות אנחנו נחמדים אחד לשני מבחוץ כזה. גאד אנחנו משפחה כ"כ מוזרה, אני לא מבינה את ההתנהגות של אף אחד במשפחה ההזויה הזאת. כאילו כשהוא רואה אותי הוא כולו כזה נחמד ושואל מה שלומי וזה), וגם אחרי שנפל הטיל לקח לו איזה שבוע להתקשר אלי לשאול איך אני, ולמרות שהוא גר בת"א ואולי הוא לא ידע מיד שהבית שלי נפגע, אני מאמינה שהוא ידע לפני שהוא התקשר, אפילו ההורים של בעלה של אחותי, אני יודעת שהם שמעו על זה יחסית מהר ויצרו קשר עם המשפחה, והם גרים בירושלים. בקיצור, אני מעדיפה להכניס לעצמי משהו לעין לפני שאני אבקש מהבן אדם הזה עזרה.
אה אוף זה נורא הוא עוד יותר מגעיל. מגיע לך אחים טובים יותר!|נחמה|

הכרתי את זה לפני ששמת אבל באמת לא הקשבתי לו לעומק אף פעם, אבל מאז ששמת אותו אני מקשיבה לו המון בימים האחרונים וזה באמת שיר מהמם ואני חורשת עליו. אני חושבת אפילו ששמעתי אותו איזה פעם אחת ובכיתי, אז תודה שגרמת לי להכיר את השיר הזה יותר טוב, הוא באמת ממש יפה, והרגיש לי גם מתחבר קצת למצב שלי (וגם יפה מאוד בלי קשר) |חיבוק|
טובנו אם עשיתי משהו קטן נחמד|חיבוק||לב|

תודה רבה על התגובה, אני מצטערת שלקח לי כ"כ הרבה זמן לענות על הכל, ונראה לי גם שלא הגבתי לכל מה שרציתי, אבל אני ממש מעריכה את כל ההודעות שלכן ואת כל התמיכה וההקשבה. אין כמוכן. |חיבוק||לב||חיבוק||לב||חיבוק||לב||חיבוק||לב||חיבוק|

keren or5

Well-known member
זה חמוד מאוד
🥪שירי החודש:אני מתנצל מראש ומעומק הלב
חחח זה חמוד. אין לי מושג מה ההקשר של זה.
🥪שירי החודש:|קדימה|תאמת רק השיר שבנץ שר לנטע וצפיתי בקטע הזה אולי מליון פעם|מאוהב||מאוהב|
|לב|
🥪שירי החודש:
(Måneskin - Beggin'). חשבתי שאני לא מכירה רק מהשם, ואז שמתי אותו וברור שאני מכירה. משום מה זה נשמע לי איזה שיר סופר ישן מאיזה שנות ב-60 כזה, ואז גיגלתי וגיליתי שזה מ-2017 :-0 בכל מקרה זה ממש מעולה! יש לך טעם ממש טוב במוזיקה, את כמעט תמיד ממש קולעת ממש לטעם שלי. אני חושבת שבזכותך ממש התעמקתי בנוגה ארז. הכרתי אותה מהשיר הממש מפורסם שלה, אבל אני זוכרת ששמת פה פעם כמה שירים שלה וזה גרם לי לחרוש עליה ממש ולגלות המון שירים שלה שלא הכרתי ואני ממש אוהבת.
Same Devil - Brandy Clark
אני אצרף קישור רק לשיר אחד כי שנאתי אותו ממש כשהוא יצא ושנאתי גם את ברנדי על זה שהיא הוציאה שיר כזה עצלן. והיום אני אובססיבית אליו|מאוהב|
וואו זה ממש יפה! לא מכירה את הזמרת, אבל אני דווקא התחברתי ממש מהשניה הראשונה!
לא הכרתי אבל זה גם ממש יפה, נשמע ביטלסי כזה. רגע זה פשוט שיר לבחורה שקוראים לה אוברי? ואת אוהבת את זה בגלל אוברי? (לא נראה לי שבחיים שמעתי את השם הזה לפני שהכרתי את אוברי)

בגלל שנתקלתי בזה:
(הקטע מ- The Unbearable Weight of Massive Talent)
:-D:-D חחח זה ממש הצחיק אותי, עכשיו גם אני חייבת לראות את הסרט הזה.

פיקוד העורף, 13.6, 3 בלילה:
🛡️תמונה/סרטון/מתכון לסלט המבורגרים...
אין לי מושג מאיפה זה, אבל זה חמוד.
(יואו שעה לקח לי למצוא את הדבר הזה ובסוף מצאתי את זה בהודעות איתך:-D)
אוי זה מעולה!
Smith & Mertzlufft - In My Head
זה חמוד מאוד!
גם מאוד נכנסתי לשיר עם קליפ להטבי מאוד של קונאן גריי - This Song
יאאא שיר חמוד מאוד והקליפ |מאוהב| |מאוהב| פחדתי שיסיימו אותו בלי שהם התנשקו, אבל הם התנשקו פעמיים!
ושיר ישן ומעולה שיצא לו קליפ חדש ומהמם - Talking Heads - Psycho Killer
מעולה |כן|
פעם הלהקה הזאת הייתה החיים שלי. היום הדעות המפוקפקות של שירלי מנסון עושות לי קצת אנטי כלפיה וכשמגיע שיר שלהם שאני אוהבת בשאפל אפילו לא בא לי לשמוע אותו. מבאס אותי שזה הורס לי להקה שאני אוהבת אבל זה חזק ממני.
אוף, גם היא נגד ישראל?
זה על ספייק?:-P:
חמוד ממש, ווייב של דייויד בואי.
:-D לא שמתי לב אפילו שכתוב שם ספייק. האמת שלא הקשבתי בכלל למילים של השיר הזה אבל אהבתי את הוייב. האמת לא חשבתי על זה אבל זה באמת מזכיר קצת את דייוויד בואי (Pulp - Spike Island)

didalf

Well-known member
(Måneskin - Beggin'). חשבתי שאני לא מכירה רק מהשם, ואז שמתי אותו וברור שאני מכירה. משום מה זה נשמע לי איזה שיר סופר ישן מאיזה שנות ב-60 כזה, ואז גיגלתי וגיליתי שזה מ-2017 :-0
חחחח את לא טועה, זה קאבר.
המקור אכן משנות ה60

יאאא שיר חמוד מאוד והקליפ |מאוהב| |מאוהב| פחדתי שיסיימו אותו בלי שהם התנשקו, אבל הם התנשקו פעמיים!
חחח מה שחשבתי

זה חמוד מאוד
|מאוהב|

LeAnnDyIan

Well-known member
לא הכרתי אבל זה גם ממש יפה, נשמע ביטלסי כזה. רגע זה פשוט שיר לבחורה שקוראים לה אוברי? ואת אוהבת את זה בגלל אוברי? (לא נראה לי שבחיים שמעתי את השם הזה לפני שהכרתי את אוברי)
אוברי נקראה על שם השיר הזה.
ידעתי את זה מזמן אבל מתישהו בתחילת השנה שמעתי שוב פעם ראיון איתה שהיא מספרת את זה ושרה איזה כמה שניות שלו והחלטתי ללכת לחפש אותו והתאהבתי.

LeAnnDyIan

Well-known member
ידעתי את זה מזמן אבל מתישהו בתחילת השנה שמעתי שוב פעם ראיון איתה שהיא מספרת את זה ושרה איזה כמה שניות שלו והחלטתי ללכת לחפש אותו והתאהבתי.
הסתכלתי עכשיו באייטונס ומסתבר שנכון לעכשיו זה שיר השנה שלי😂 (למה אני לא מופתעת🙈)
IMG_7056.jpeg

keren or5

Well-known member
חחחח את לא טועה, זה קאבר.
המקור אכן משנות ה60
אה, אוקי, זה הגיוני אז
וואי היא גדולה :-D אפילו מישהי מאחורי הקלעים צחקה באיזה שלב. אני אוהבת שאני באמת לא יודעת על הרבה דברים שהיא אומרת אם היא ממציאה או שזה אמיתי כי היא אומרת את הכל באותו טון :-D (נגיד שמשמעות של אוברי זה המלך של ה- Elves :-D)
מעניין שהיא אמרה שהתפקיד שהיא קיבלה בלגיון היה שייך במקור לגבר. והאמת זה לא מפתיע, לא זוכרת אם ראיתי רק עונה 1 או 2, אבל ממה שראיתי זה באמת מרגיש תפקיד א-מגדרי כזה שבדיפולט כתבו אותו לגבר.
ואיך שהיא מתארת את הנשיקה הראשונה שלה :-D (זה הרגיש כמו מתכת). יו היא כזאת מושלמת! |מאוהב|

LeAnnDyIan

Well-known member
אני אוהבת שאני באמת לא יודעת על הרבה דברים שהיא אומרת אם היא ממציאה או שזה אמיתי כי היא אומרת את הכל באותו טון :-D (נגיד שמשמעות של אוברי זה המלך של ה- Elves :-D)
חח כל מה שהיא אמרה שם אמיתי.
גם לפי החברים של לונה היא לא משקרת😅
IMG_7059.jpeg

למעלה