A Crisis of Faith and Octopus Aliens/ The Way We Was יולי 2025 – שרשור חודשי🦘🍩🏋️‍♀️🚂📼

LeAnnDylan

Well-known member
נמחק לי החלק השני של ההודעה ;-(
כי תפוזבל.
צפית בהרבה סדרות 8-* ממה הכי נהנית?
האמת שאני צופה בהרבה סדרות כי אף אחת מהן לא ממש תפסה אותי וגם אני מוצאת את זה הרבה יותר מספק לצפות רק בפרק אחד בשבוע במקום לעשות בינג'. כבר אין בי כוחות נפשיים לעשות בינג' לשום דבר.
מכיוון שיש ברשימה סדרות בצפיה חוזרת אני מן הסתם מעדיפה אותן כי טרחתי לחזור אליהן (פארקס, אגת'ה, הלוטוס הלבן ו-Tiny Beautiful Things) אבל גם שתי הסדרות האחרות של קת'רין האן טובות בעיני (I Love Dick, Mrs. Fletcher) אף אחת מהן היא לא סדרה לצפות עם ההורים למקרה שתהית.
ובינתיים גם פוקר פייס ובובה רוסית מוצלחות אבל אני רק בהתחלה שלהן אז עוד לא צפיתי מספיק כדי לגבש דעה.
[הספר של איימי פולר] זו האמת האזנה שניה שלי אבל הפעם הראשונה הייתה לפני איזה 7 שנים אז כמובן שלא זכרתי כלום חוץ מהעובדה שאהבתי את זה. אבל האמת היא שעכשיו כשהתחלתי שוב לאורך כל ההתחלה של הספר לא הבנתי למה אהבתי אותו כי הוא די גרוע ומרוח. היא כתבה כל כך הרבה שטויות ודברים שאפשר להוריד בקלות. אבל איפשהו לקראת האמצע זה נהיה הרבה יותר טוב וכנראה שגם הסוף מוצלח (עדין לא הגעתי אליו) ולכן נשארתי עם טעם טוב ממנו.
אפשר להיות קראש החודש שלך כדי שתפרסמי מלא תמונות שלי? :-D
חחחחחחח את בטוחה שאת רוצה שאני אפרסם כל כך הרבה תמונות שלך כל חודש? :-D:-D:-D
איזה יופי! יש תוכניות?
ברגיל - על האש ולצפות בזיקוקים. אנחנו לא אוהבים ללכת למקומות הומי אדם.
האמת שזה ריגש אותי. לפני שהתחלתי לקרוא את הטקסט, העין שלי ישר זיהתה את המילים סיכת חטופים וחששתי שמה שאת הולכת לספר יהיה כמה אנשים היו מגעילים אלייך בגלל זה, אבל אז קראתי את מה שכתבתי ושימח אותי לדעת שהחוויה הייתה טובה :-):
האמת היא שבאופן מפתיע כמעט ולא קיבלתי תגובות רעות על זה מאף אחד באופן כללי. ז"א יש פה המון אנטישמים אבל לא יצא לי להיכנס לעימות עם אף אחד מהם במציאות בינתיים. (אבל להרבה מהעובדים שלנו כן. אבל זה גם בגלל שהם מחפשים לריב עם הדבילים האלה. כאילו, לא בקטע שלחפש אותם ולריב איתם, או ללכת להפגנות שלהם ולהתגרות בהם. אבל אם איזה פרו פלסטיני עובר לידם וצועק להם חינם פלסטין, הם לא פשוט מתעלמים מהם [כמו שאני הייתי עושה] אלא מתחילים להתווכח איתם).
לא עד שזה יצא לסטרימינג או בלו ריי או צפיה ביתית כלשהי
איף. איזה מציקים. יאללה שיוציאו את זה. אני שונאת שיש סרטים שלוקח להם שנה להגיע לסטרימינג (אני מסתכלת עליך מגלופוליס|שפם|) ולעומת זאת יש סרטים שאני רואה בקולנוע בשבוע שהם יוצאים ושבוע אחרי הם כבר זמינים לי באמזון בחינם.
שזה כל הזמן:-D
חח לא. החודש ראיתי כי זה היומולדת של אוברי וחייב כי זה הסרט שהתחיל את האובססיה. ובפעמיים הקודמות ראיתי כי אנשים שאני מכירה לא ראו והייתי צריכה לכפות את זה עליהם.
תכלס:-D לזלי הייתה שמחה אבל לצערה היא סטרייטית.
אני בטוחה שהיא תכופף את החוקים בשביל אן:-D
חוץ מזה שהחלטתי לשנות את התשובה שלי. אני אשאיר את לזלי עם אן ואני אתן לאפריל להתחיל עם ג'ן כי אובייסלי..

(יואו שעה לקח לי למצוא את הדבר הזה ובסוף מצאתי את זה בהודעות איתך:-D)
תודה.
מזעזע.
אני לא חושבת שבכלל מוכרים פה נקניות בקולנוע8-*
בקולנוע ליד הבית שלי אין הרבה אופציות לאוכל. יש נקנקיה בלחמניה, פיצה (רק פפרוני או גבינה) ונאצ'וס משעממים עם רוטב גבינה מגעיל. אבל יש מלא ממתקים וגלידות אז זה מה שיש ועם זה ננצח!
סתם האמת היא שהרבה פעמים אנחנו פשוט מביאים לשם אוכל מבחוץ כי אף אחד לא בודק תיקים ואנחנו פשוט פותחות שולחן שם באמצע הסרט:-D
אה אני גם לא סתם כתבתי:-D
חח אבל שלך נשמע הגיוני:-D
אולי באמת
בינתיים הסדרה היחידה שעשיתי לה צפיה חוזרת איך שסיימתי זה המאה.
מה? איך אפשר לחיות בלי צפיות חוזרות?
גם מילא היו לך מלא סדרות חדשות אבל את גם ככה לא צופה בכלום אז חובה צפיה חוזרת.
מאוחר מידי, 2 הופעות קיי פופ בעתיד הקרוב שלי.
אוי ואבוי לי. תבקשי מההורים שלך החזר. הם הביאו לך אחות מקולקלת.
מאד אנטישמי מצד כאן11 לחסום תכנים להיהודים צדיקים בחו"ל.
לא שאני חושבת שזה יעניין אותך אבל יש גם באינטסגרם אותו סרטון:
אני גם חושבת. מזל שאינסטוש לא אנטישם.
בכל מקרה אני מניחה שצריך לצפות בסדרה כדי להתלהב מזה. אבל זה חמוד שכל הילדים בקהל שרים גם.
כתבה ספר והשתמשה בשיר של טיילור ככותרת שלו:-P:
שמה טלוויזיה בסוגריים לפחות?
חחח לא, אולף באחיין שלי בנץ. הוא תלמיד בלגי שמדבר מוזר.
אה אז לא חשוב.
אומרת היחידה שהיא פחות מקורית ממני:-D
סליחה אני החלפתי קראשים בתדירות די גבוהה.
כמובן:-D
רגע חברה שלך הייתה שם?????????. נבלה איזה כיף לה:-0
לא הייתי קוראת לה חברה. היא סתם איזו מישהי שאני "מכירה" חח. נראה לי שהיא לא כל כך בסדר בראש אבל היא מעריצה אובססיבית של כל מיני זמרי קאנטרי והיא תמיד בשורה ראשונה ומצטלמת איתם אבל זה נראה קצת כמו צילומים כאלה של עמותת make a wish נראה לי שמרחמים עליה אז תמיד מסדרים לה להצטלם עם אמנים ולהתקמבן לשורות ראשונות.
הם בכלל קוריאנים אנחנו מחכות שהזמרים שלנו יגיעו לאירופה כי זה המקום הסביר לטוס אליו חח
דוקא הם הופיעו בלוס אנג'לס לא מזמן.
טסה לפריז סופש קצר בספטמבר ממש לפני ראש השנה.
אז חוצפה מצידכן שלא חיפשתן כרטיסים לפה|זעם|
נההה מארוול הפחדנים האלה WOULD NEVER
אבל כולנו יודעים שבלב הם זוג
חח העיקר נתנו לריו לרכב על אגת'ה:-D
לאאא קשה לי אני מרגישה ששופטים אותי כל הזמן ואם הם לא נהנים אני נעלבת מזה אישית
תמליצי על דברים טובים והם יהנו.
לא יצא לי האמת להמליץ למישהו שאני מכירה על משהו שהם לא אהבו אז לא יודעת להגיד לך מניסיון איך זה מרגיש.
תכלס עדיף כי הם תמיד מעצבנים
אין הפורום הזה זה המקום הנורמלי היחיד לדבר בו על טלוויזיה
גם אתם מעצבנים הרבה פעמים. אל תיסחפי.
כן לפעמים.
בעיקר אם אני ואחותי עושות ערב סרט.
או... טוב זה עצוב אבל לפעמים אני מתעצלת להכין משהו לאכול בערב ואוכלת פופקורן במקום כי זה ממלא מספיק ואם אוכלים ישר מהשקית לא צריך לשטוף כלום|פנים|:-D
|פנים|
כנראה. בטח איזה חשבון חסכון.
חשבון חיסכון זה טוב ודי בוגר לפגית. אני דימיינתי אותך מבזבזת הכל על איזה טרנד חולף בקניון.
כל עוד הוא לא עם השפם תחילת עונה המזעזע שלו הוא נראה לי סבבה.
טוב זה באמת היה מזעזע.

didalf

Well-known member
נכון:-(

אבל 12 ימים לא עבדנו בגלל מלחמה עם אירן
רק אני עבדתי רגיל?

חח לא. החודש ראיתי כי זה היומולדת של אוברי וחייב כי זה הסרט שהתחיל את האובססיה. ובפעמיים הקודמות ראיתי כי אנשים שאני מכירה לא ראו והייתי צריכה לכפות את זה עליהם.
תמיד יש לך סיבה:-D
(סתם סרט מהמם תראי כמה שאת רוצה|מאוהב|)

אני בטוחה שהיא תכופף את החוקים בשביל אן:-D
באמת היה קטע כזה חחח כשאן רצתה להביא ילד לבד והלכה עם לזלי למרפאה והרופאה חשבה שהן זוג ולזלי אמרה שלצערה לא:-D
חוץ מזה שהחלטתי לשנות את התשובה שלי. אני אשאיר את לזלי עם אן ואני אתן לאפריל להתחיל עם ג'ן כי אובייסלי..

(יואו שעה לקח לי למצוא את הדבר הזה ובסוף מצאתי את זה בהודעות איתך:-D)
אוו כן זה מושלם:-D

סתם האמת היא שהרבה פעמים אנחנו פשוט מביאים לשם אוכל מבחוץ כי אף אחד לא בודק תיקים ואנחנו פשוט פותחות שולחן שם באמצע הסרט:-D
איכס תזכירי לי בחיים לא לבוא איתך לסרט
בסרט אוכלים פופקורן וזהו. כל השאר זה מטרד.

בכל מקרה אני מניחה שצריך לצפות בסדרה כדי להתלהב מזה. אבל זה חמוד שכל הילדים בקהל שרים גם.
כן, כנראה.
וכןן חמודים.

מה? איך אפשר לחיות בלי צפיות חוזרות?
גם מילא היו לך מלא סדרות חדשות אבל את גם ככה לא צופה בכלום אז חובה צפיה חוזרת.
יש לי איזה חסם פסיכולוגי לבחור בעצמי משהו שכבר ראיתי.
אם זה משודר בש"ח ביס לעומת זאת..... נטיה להתמכרות.
ככה אני ראיתי לאחרונה קומיוניטי ועכשיו ברוקלין99.
אוי ואבוי לי. תבקשי מההורים שלך החזר. הם הביאו לך אחות מקולקלת.
:-D:-D

לא, אבל כתבה דמות סוויפטית בספר שכל הזמן מזכירה את טיילור:-P:

לא הייתי קוראת לה חברה. היא סתם איזו מישהי שאני "מכירה" חח. נראה לי שהיא לא כל כך בסדר בראש אבל היא מעריצה אובססיבית של כל מיני זמרי קאנטרי והיא תמיד בשורה ראשונה ומצטלמת איתם אבל זה נראה קצת כמו צילומים כאלה של עמותת make a wish נראה לי שמרחמים עליה אז תמיד מסדרים לה להצטלם עם אמנים ולהתקמבן לשורות ראשונות.
אבל היא הייתה שם?? אני שונאת אותה!
אז חוצפה מצידכן שלא חיפשתן כרטיסים לפה|זעם|
אוף LA זה ככ רחוק;-(
חח העיקר נתנו לריו לרכב על אגת'ה:-D
חחחחחחחחח כן זה באמת היה מפתיע מצידם.
אבל זאת הייתה סדרה די נישתית.
ממש הם יתנו לדמות הכי ראשית שלהם להיות גיי|שפם|

תמליצי על דברים טובים והם יהנו.
לא יצא לי האמת להמליץ למישהו שאני מכירה על משהו שהם לא אהבו אז לא יודעת להגיד לך מניסיון איך זה מרגיש.
לאנשים יש טעם שונה ולפעמים מה שטוב בעיני לא עובד לאחרים:-(
לא כמו שאר האינטרנט
חשבון חיסכון זה טוב ודי בוגר לפגית. אני דימיינתי אותך מבזבזת הכל על איזה טרנד חולף בקניון.
ככה את מכירה אותי? אני חננה. ולא נופלת לטרנדים:-P:
טוב זה באמת היה מזעזע.
כן וזה כנראה יחזור כי להבנתי הוא עושה את השפם הדוחה הזאת כל תחילת עונה כמחווה למאמן שלהם|פנים|

Lhuna3

Well-known member
אממ לא משהו מצחיק בסטנדרטים שלה.
אתמול היא ניסתה לתאר איזו מישהי שהיא ראתה בלימודים שלה כ-"Not successful Justin Bieber" לא יודעת מה זה אומר כי היא לא דומה לג'סטין ביבר.
ולפני כמה ימים היא ניסתה לתאר משהו נדיר ואמרה Once in a deck רק שזה היה נשמע כמו once in a dick וצחקתי שעה בלי להבין בכלל מה היא התכוונה. היא התכוונה להגיד Decade היא ליטרלי חשבה שאומרים דק.
:-D
וגם יש לה את המשפט הקבוע שלה שכל כמה זמן עובר שידרוג והשיבוש השבועי היה "וישבר הגוזל ויקום התרנגול"
האמת זה לא רע! אבל מה המקור?
זה מזכיר לי שראיתי באינסטוש השבוע איזה סרטון של אבא שצילם את הבנות שלו צובעות את אחותן הקטנה בצבע שחור כי "היא רצתה להיות אתיופית" הוא נכנס לחדר וקלט את הילדה כולה שחורה וזה אחד הדברים הקורעים. וגם כל התגובות נקרעות מצחוק. ואז שלחתי את זה לחבורת השירניות האמריקאיות שלי עם הכותרת "דברים שפחות תופסים בארה"ב" והן כמעט נחנקו.
אני לא חושבת שאת תמצאי את העל האש שלנו מהנה:-D
בעצם אולי כן, כי הבוסית שלי טבעונית אז תמיד יש מלא ירקות ותחליפים לבשר. אז חוץ מהעובדה שאת שונאת אנשים, נראה לי שיהיה לך כיף לאכול איתנו.
אני צריכה להזכיר שוב שאני לא טבעונית, אבל אני גם באמת לא אוהבת על האש, ובמיוחד לא את הריח של על האש, אבל את צודקת בעניין שמה שאני הכי לא אוהבת בזה זה שזה אירוע חברתי :-D
אני לובשת סקרבס שחורים ותמיד יש לי על החולצה את סיכת החטופים ואת הדיסקית של החטופים כי למרות שהשגרירות הישראלית ממליצה להצניע סממנים יהודים/ישראליים, אני גרה ועובדת באורנג' קאונטי שזה איזור רפובליקני ברובו וגם מהנוחות של העבודה שלי אני מרגישה בטוחה ללבוש מה שאני רוצה ומי שלא נאה לו- שלא יגיע למקום העבודה שלי. Having said that, כשאני צריכה לנסוע לערים קצת פחות ידידותיות ליהודים, או לפחות בשכונות שיש בהן רוב מוסלמי, אני כמובן יותר זהירה. סן דייגו באופן יחסי יותר מתונה מלוס אנג'לס, אבל עדין עיר מאוד ליברלית עם די הרבה הפגנות פרו פלסטינאיות. אבל מכיוון שבאתי מהעבודה, כבר נשארתי עם אותם בגדים ואיך שנכסתי לאיזור של ההופעה, כבר בבידוק הבטחוני המאבטחת הצביעה על הסיכה שלי ואמרה לי my heart is with you. שכחתי שהסיכה עליי כי מיהרתי לצאת מהאוטו כדי להספיק להגיע להופעה בזמן, אבל החלטתי להשאיר אותה עליי. (וחשוב לציין שרוב הקהל של ברנדי וגם של מרי צ'אפין קרפנטר- הן לסביות ליברליות קיצוניות) ואז בפנים היה דוכן של מרץ', אז קניתי לי חולצה למקרה שאצטרך להחליף (האמת שבשלב הזה בעיקר דאגתי אם יהיה לי חם כי זה היה בחוץ ואני בקליפורניה|שמש| וחם עם סקראבססס|מזיע|) אבל בסוף לא החלפתי וכמה אנשים פנו אליי ואמרו לי שהם איתנו. גם באינטרמישן עמדתי ודיברתי עם איזו מישהי שישבה לידי והחליטה שאני הבסטי שלה ובזווית של העין ראיתי מישהי הולכת לעברי מהאיזור של הבר בהליכה נחושה והיא נעמדה מולי ואמרה לי "i like your necklace" וכאילו באינסנקטיביות הסתכלתי למטה כאילו כדי לוודא מה אני עונדת, למרות שידעתי איזה שרשרת יש לי ושאני כבר שנתיים לא עונדת שום שרשרת אחרת חוץ מזו ומידי פעם עוד שרשרת של מגן דוד שידעתי שלא ענדתי באותו היום. אבל ראיתי שהדיסקית התהפכה והייתה על הצד ההפוך והחלק שלה ללא הכיתוב. ובואו נגיד שדיסקית נקיה זה לא משהו שמישהו אי פעם יחשוב שהיא יפה ובטח לא מספיק בשביל להחמיא למישהו עליה. אז היה ברור לי שהיא ראתה אותי מתישהו לפני ההופעה כשהדיסקית על הצד של החריטה וחיכתה כדי לגשת אליי ולהגיד לי שהיא אוהבת אותה ולמרות שזה נשמע כמו משפט מוזר להגיד על משהו כזה, המבט שלה העביר את כל הרגש שהיא ניסתה להעביר וזה באמת חימם לי את הלב.
זה באמת מעודד וטוב לקרוא שזה עבר לך כזה בטוב ועם תגובות אוהדות |לב|, כל העניין של האנטישמיות הגואה עכשיו עושה לי פחד ודיכאון רציני, ואפרופו השאלה על החלומות, הסיפור שלך הזכיר לי שממש הלילה חלמתי שאני בשווייץ ואני והאנשים שאיתי צריכים ממש להתחבא שם מאנטישמים שרוצים להרביץ לנו וזה היה מאוד מפחיד 😰
סליחה, התכוונתי אנשים רנדומלים בתפוז.
לא, אי אפשר לשנות עכשיו את מה שכתבת, רק התשובה הראשונה שכותבים לשאלה נחשבת! |שפם|
באמת תוציא שירים כבר. אין לנו כוח לתקליט השבור של עדימון כל סכמ"ח :-D
רגע הוא לא הומו?:-D גרמת לי להאמין שהוא וקפטן אמריקה באמת זוג:-D
:-D:-D לצערנו מארוול ידועים בהומופוביה שלהם (או לפחות היו ידועים בזה בתקופה של הסרטים הנ"ל, נראה לי שעכשיו כבר יש שיפור מבחינה זו).
אז זה היה רק בדמיון של עדי|חזיר| :-D
אני לא תומכת בשיפ הזה.
זה מצדיק חסימה מהפורום |שפם|
היא יפה. קלסי...;-#
חשבתי גם ככה, רק לא היה לי נעים להגיד...

LeAnnDylan

Well-known member
כי התבלבלתי וחשבתי שאני ניק לרגע והלכתי לבדוק את זה |פנים|
אין לי מושג על מה זה, אני רק יודעת שיש בזה את פדרו פסקל ושהוא מאוד מצחיק שם (וגם את ניקולאס קייג' בתפקיד עצמו, אבל זה לא מה שגורם לי לרצות לצפות בזה).
כן, ראיתי אחרי זה את הטריילר ששמת וזה באמת נראה מצחיק. יש מצב שגם אני אתן לזה צ'אנס החודש כי ראיתי שזה קיים בפריים.
ממש לא, הם לא ארוכים בכלל!
על מה את מדברת? אני קראתי את הראשון והוא היה באורך הגלות וזה ידוע שכל ספר ארוך יותר מקודמו אז 4 ו-5 ממש ארוכים!!
אגב ספיקינג אוף הארי פוטר, שכחתי להגיד לך שניסיתי בסוף את הביר באטר הזה וזה היה אחד הדוחים. אמאלה רק הריח של זה עושה בחילה מרוב מתיקות8-{
אבל 12 ימים לא עבדנו בגלל מלחמה עם אירן
חשבתי שאנשי מחשבים עובדים מהבית, לא?
לגמרי הזנחתי אותן החודש :-(
טוב אז הנה משהו לצפות לו החודש- תחזרי לאפליקציות שלך.
אם סרטון כזה הופך לויראלי אז בטוח שיהיו אנשים שמכירים אותי שיראו אותו (במיוחד בישראל).
אבל כאילו גם אם סרטון כזה יהפוך לויראלי ואנשים שאת מכירה יראו אותך ברקע שלו, זה לא כאילו שאת בעצמך הולכת מכות, זה עדין יפדח אותך העובדה שבמקרה היית קרוב לזה? או שאת מתכוונת שאת לא מעוניינת שאנשים שאת מכירה ידברו איתך על זה? כי את זה אני יכולה להבין, אבל זה שסתם יראו אותך ברקע של סרטון לא עושה שום דבר מביך פחות נראה לי נוראי.
כל עוד זה לא ויראלי זה לא נורא. אבל לסרטוני קטטות בישראל יש נטיה כן להיות לצערי.
זכורים לי רק כאלה של בני נוער בבית ספר, לא כאלה עם אנשים בוגרים. כאילו נראה לי שראיתי איזה כמה סרטוני road rage אבל באף אחד מהם לא באמת היה אפשר לזהות את האנשים המעורבים|תוהה|
אני עדיין אוהבת אותו אבל אני יותר מאוהבת רוב הזמן בדוקטור 11, ואף אחד כמעט לא מבין אותי אבל אין לי מה לעשות בעניין. הלב רוצה מה שהלב רוצה. והוא רוצה את 11.
אוקיי מקובל.
אבל שתדעי לך שהוא בוגד בך עם ליאורה! בדיוק החודש קפצה לה בזכרונות תמונה שלהם ביחד:-D
אבל הם באמת גם לא בעניין של הסדרות שלי בכלל.
טוב הסדרות שלך באמת מוזרות (חוץ מאלה שגם אני רואה ואז הן לא מוזרות|חיוךרחב|)
לא השקעתי בזה מחשבה כי זה יכול להיות כל אחד כמעט מבחינתי, כמובן רצוי שיהיה גם מישהו חמוד וחתיך. אבל פרט לכך אני לא אהיה בררנית.
אז אולי כדאי שתשקיעי בזה מחשבה. אני בכלל בעד שתביאי לנו תמונות של 5 מועמדים ואנחנו נחפצן ונשפוט אותם ונחליט מי הכי ראוי. (ואל תחזרי לי לפה עם השטות הזאת שלך של "אני לא מחפצנת אנשים אני אוהבת אותם לפי טוב-הלב שלהם" או החרטוט הזה שכתבת לנו פה לפני 5 שנים שאני ועדימון ראינו השבוע וצחקנו עליך שאת שקרנית:-D)
:-D לא אבל זה לא נכון, יש שם גם הרבה צעירים בקאסט הראשי.
שוקינג!
לונה של היום באמת היתה עונה "בסדר" אבל זה סתם כי אין לה כוח לפרט.
נו אז מה את באה לנו בתלונות לילדה בת 12.
מצד אחד זו פרשנות שאני המצאתי פה, אבל מצד שני זה לא אומר שזה לא נכון.
חוצפה!

LeAnnDylan

Well-known member
תמיד יש לך סיבה:-D
(סתם סרט מהמם תראי כמה שאת רוצה|מאוהב|)
חח תודה על האישור:-D
באמת היה קטע כזה חחח כשאן רצתה להביא ילד לבד והלכה עם לזלי למרפאה והרופאה חשבה שהן זוג ולזלי אמרה שלצערה לא:-D
נכון ואני כמובן זוכרת את זה כי ראיתי את הפרק הזה החודש:-D
אבל את צריכה לזכור שבשאלה הזאת כולם גייז אז כמובן שההתנגדות היחידה של לזלי זה לא בגלל שהיא סטרייטית אלא בגלל שאן כפופה לה בעבודה וזה לא הולם. אבל אנחנו כבר יודעים איך זה מסתיים😏
אוו כן זה מושלם:-D
אחת העריכות האהובות עליי:-D
איכס תזכירי לי בחיים לא לבוא איתך לסרט
תאכלי מה שאת רוצה, מה את נכנסת לי לצלחת יא מוזרה.
חוץ מזה שעם כל הסרטים המוזרים שאת רואה באמת מי ילך איתך לסרט:-D
יש לי איזה חסם פסיכולוגי לבחור בעצמי משהו שכבר ראיתי.
אם זה משודר בש"ח ביס לעומת זאת..... נטיה להתמכרות.
ככה אני ראיתי לאחרונה קומיוניטי ועכשיו ברוקלין99.
אז תסבלי מגעגועים בשקט ואל תטרידי.
לא, אבל כתבה דמות סוויפטית בספר שכל הזמן מזכירה את טיילור:-P:
וזה דבר טוב?
אבל היא הייתה שם?? אני שונאת אותה!
חח בסדר תשנאי. לא אכפת לי ממנה:-D
אוף LA זה ככ רחוק;-(
לא באמת. את עולה על מטוס. הולכת לישון והופ מתעוררת באל איי אקס|חיוךרחב|
חחח הומופבים.
לאנשים יש טעם שונה ולפעמים מה שטוב בעיני לא עובד לאחרים:-(
את כנראה לא יודעת איך לכפות על אנשים. כי לי יש 100% הצלחה עם כפיות טלוויזיוניות:-D
לא כמו שאר האינטרנט
לא קראתי את כל האינטרנט אבל אני יודעת שיש פה אנשים עם דעות ממש מפוקפקות (אני מסתכלת עליך).
ככה את מכירה אותי? אני חננה. ולא נופלת לטרנדים:-P:
סליחה על מי את עובדת, נפלת לטרנד הכי גדול בעולם.
כן וזה כנראה יחזור כי להבנתי הוא עושה את השפם הדוחה הזאת כל תחילת עונה כמחווה למאמן שלהם|פנים|
מה מאיפה הבאת את זה? הוא עם אותו מאמן כבר איזה 8 שנים ולפני טיילור בחיים הוא לא גידל זקן כזה. גם לדעתי בשנה הראשונה עם טיילור לא היה לו זקן כזה, רק בעונה האחרונה|תוהה|

LeAnnDylan

Well-known member
האמת זה לא רע! אבל מה המקור?
המקורי זה כמובן ויקום המלפפון ויכה את הגנן אבל הבוסית שלי לא אמרה אותו אף פעם, היא כל הזמן מוסיפה לו גוזלים או אפרוחים. נראה לי שהפעם הראשונה ששמעתי אותה אומרת אותו זה היה "ויקום הגוזל ויכה בתרנגול".
אני צריכה להזכיר שוב שאני לא טבעונית, אבל אני גם באמת לא אוהבת על האש, ובמיוחד לא את הריח של על האש, אבל את צודקת בעניין שמה שאני הכי לא אוהבת בזה זה שזה אירוע חברתי :-D
אני יודעת שאת לא טבעונית אבל חשבתי שאת צמחונית. לא?|תוהה|
בכל מקרה את צריכה לזכור שאנחנו אמריקאים ואין אצלנו באמת ריח של על האש כי עושים מנגל.
וכן גם אני לא אוהבת אירועים חברתיים, אני באה לאכול. לכן אני בדר"כ בורחת לאיזה חדר צידי עם הבת של הבוסים ומשחקת בטלפון בשקט בזמן שהיא קופצת על המיטה עד שהאוכל מוכן.
זה באמת מעודד וטוב לקרוא שזה עבר לך כזה בטוב ועם תגובות אוהדות |לב|, כל העניין של האנטישמיות הגואה עכשיו עושה לי פחד ודיכאון רציני, ואפרופו השאלה על החלומות, הסיפור שלך הזכיר לי שממש הלילה חלמתי שאני בשווייץ ואני והאנשים שאיתי צריכים ממש להתחבא שם מאנטישמים שרוצים להרביץ לנו וזה היה מאוד מפחיד 😰
אוי באמת מפחיד.
לא, אי אפשר לשנות עכשיו את מה שכתבת, רק התשובה הראשונה שכותבים לשאלה נחשבת! |שפם|
אני לא שיניתי. זו הייתה הכוונה מההתחלה. זה שניסיתם להתחכם זו לא אשמתי.
אניווי על החוצפה הזאת תתכונני לקבל חידה בלתי פתירה באמצע הלילה|שפם|
:-D:-D לצערנו מארוול ידועים בהומופוביה שלהם (או לפחות היו ידועים בזה בתקופה של הסרטים הנ"ל, נראה לי שעכשיו כבר יש שיפור מבחינה זו).
חח העיקר אתם האשמתם אותי שאני רואה שירניות בכל מקום במאה:-D
תחסמו!|שפם|

יש לי יוזר נוסף|חיוךרחב|
חח מה לא נעים. לעדימון לא באמת אכפת ממנו, היא סובלת אותו כי הוא חמוד לטיילור.
שזה טוב, כי הוא היה ידוע בתור דוש לפני. אז אני מקווה שעבר לו.

Lhuna3

Well-known member
על מה את מדברת? אני קראתי את הראשון והוא היה באורך הגלות וזה ידוע שכל ספר ארוך יותר מקודמו אז 4 ו-5 ממש ארוכים!!
לא יודעת, לי הם לא מרגישים ארוכים.
אגב ספיקינג אוף הארי פוטר, שכחתי להגיד לך שניסיתי בסוף את הביר באטר
באטר ביר
הזה וזה היה אחד הדוחים. אמאלה רק הריח של זה עושה בחילה מרוב מתיקות8-{
אני מאמינה לך.
הפעם לא עקב כל מיני נסיבות.
טוב אז הנה משהו לצפות לו החודש- תחזרי לאפליקציות שלך.
אני ממש מנסה... הדחיינות משתלטת עלי :(
אבל כאילו גם אם סרטון כזה יהפוך לויראלי ואנשים שאת מכירה יראו אותך ברקע שלו, זה לא כאילו שאת בעצמך הולכת מכות, זה עדין יפדח אותך העובדה שבמקרה היית קרוב לזה? או שאת מתכוונת שאת לא מעוניינת שאנשים שאת מכירה ידברו איתך על זה? כי את זה אני יכולה להבין, אבל זה שסתם יראו אותך ברקע של סרטון לא עושה שום דבר מביך פחות נראה לי נוראי.
זה מאוד מאוד יפדח אותי אם יראו אותי ברקע של סרטון ויראלי מביך, אפילו אם אני לא אעשה שם כלום ורק אשב ברקע!!
אני לא יודעת איך להסביר לך למה.
זכורים לי רק כאלה של בני נוער בבית ספר, לא כאלה עם אנשים בוגרים. כאילו נראה לי שראיתי איזה כמה סרטוני road rage אבל באף אחד מהם לא באמת היה אפשר לזהות את האנשים המעורבים|תוהה|
אני חושבת שבישראל הכי התפרסם לשמצה הסרטון שנקרא "טיסת השוקולד".
אוקיי מקובל.
אבל שתדעי לך שהוא בוגד בך עם ליאורה! בדיוק החודש קפצה לה בזכרונות תמונה שלהם ביחד:-D
o_Oo_Oo_O
אז אולי כדאי שתשקיעי בזה מחשבה. אני בכלל בעד שתביאי לנו תמונות של 5 מועמדים ואנחנו נחפצן ונשפוט אותם ונחליט מי הכי ראוי. (ואל תחזרי לי לפה עם השטות הזאת שלך של "אני לא מחפצנת אנשים אני אוהבת אותם לפי טוב-הלב שלהם" או החרטוט הזה שכתבת לנו פה לפני 5 שנים שאני ועדימון ראינו השבוע וצחקנו עליך שאת שקרנית:-D)
יואו חצופות מרכלות עלי מאחורי הגב!!
ואני לא שקרנית תוכיחי שאני שקרנית!! אני אוהבת רק אנשים טובים!! (קילגרייב זה היוצא דופן אבל דמויות של דיוויד טננט זה לא נחשב. אוקיי נזכרתי גם שהיה את ההוא עם הפמוט אבל זה גם לא נחשב זה היה יוצא דופן שמעיד על הכלל וזה)
אבל אני לוקחת את האתגר שלך ברצינות ואני אחפש 5 מועמדים ראויים להיות מלווים גייז לדוקטור גיי.

LeAnnDyIan

Well-known member
יואו חצופות מרכלות עלי מאחורי הגב!!
ואני לא שקרנית תוכיחי שאני שקרנית!! אני אוהבת רק אנשים טובים!! (קילגרייב זה היוצא דופן אבל דמויות של דיוויד טננט זה לא נחשב. אוקיי נזכרתי גם שהיה את ההוא עם הפמוט אבל זה גם לא נחשב זה היה יוצא דופן שמעיד על הכלל וזה)
אבל אני לוקחת את האתגר שלך ברצינות ואני אחפש 5 מועמדים ראויים להיות מלווים גייז לדוקטור גיי.
טכנית לא בדיוק מרכלות עליך מאחורי הגב. חיפשנו משהו אחר ובמקרה נתקלתי בהודעה ההיא שלך ועדי הגיבה בגיחוך וזהו בערך.
שניה תני לי לחפש את זה:-D

אה, הנה.
IMG_6944.jpeg

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שאלון חודשי (ליולי 2025)
איזה מגניב זה יהיה אם גם אני אענה על זה
🪗שם: ניק המחניק (מצחוק)
🪗הגיל שלך בשנות צלופח חשמלי: 487 דקות
🪗מרחק מנקודת נפילה של טיל: היה בהרצליה ואני לא רחוק מהרצליה אז... אולי 10 קילומטר?

🥪סדרות החודש: האחיין שלי בנץ, ריק ומורטי, Murderbot, מחלקה Q, ברוכים הבאים לרקסהאם, Overcompensating
הולי שיט, האם ייתכן שבאמת ראיתי כל כך מעט סדרות. האם אני סוג של עדי?
🥪סרטי החודש: הדרקון הראשון שלי (לייב אקשן) וNext to Nomal (אוקי זה לא סרט, אלא מחזמר, אבל קלוס אינאף)
*אגב אני חורש בלי סוף על שירים מהמחזמר עליו וזה מתחיל להיות מוזר לאנשים שאני מפזם I'm alive ליד אנשים בעבודה
🥪שירי החודש: אז כמו שאמרתי שירים מהמחזמר Next to normal
והאמת שהייתי מאוד בעניין מוזיקה החודש אבל בעיקר השיר המחזמרי להטבי הזה שהוא כל כך חמוד שאני מת:
Smith & Mertzlufft - In My Head
גם מאוד נכנסתי לשיר עם קליפ להטבי מאוד של קונאן גריי - This Song
ושיר ישן ומעולה שיצא לו קליפ חדש ומהמם - Talking Heads - Psycho Killer
🥪ספרי החודש: כל החודש אני עם When The World Tips Over והוא ממש ממש טוב אז אני ממליץ
🥪דמויות החודש: בנץ, ורד כהן, ארמונד, מורדורבוט, בני, קאסידי
🥪שחקני החודש: חן רוטמן, דניאל קורן, אלכסנדר סקארסגרד
🥪קראש החודש: יהודה בוחבוט
1751660779317.png
🥪ציטוט חודשי: "בחודש מלא בציטוטים מהאחיין שלי בנץ אני לא יודע מה להביא" ניק ברגע זה ממש
🥪בדיחה חודשית: אם יש רכבת קלה, אז איפה יש רכבת חתן?
🥪סיבה למסיבה: החופש הגדול אומר שאין לי בעיית חניה בעבודה (כי אנחנו ליד תיכון)
🥪סיפור החודש: אז היה קטע הזוי שאיפה שאני גר הייתה מלחמה. כלומר מעבר למלחמה הרגילה הייתה עוד מלחמה, אבל כזאת שיותר משפיעה על חיי היום יום. ואז נשארנו בבית במקום לנסוע לעבודה והיה המון זמן פנוי אבל איכשהו כאילו לא היה שום זמן ולא הספקתי שום דבר ואיכשהו אפילו שלא האמנתי בכלל שיכול ליפול עלי טיל כן הייתי לחוץ. אולי כי ידעתי שנופלים טילים על מקומות אחרים. ואיכשהו כשנופלים טילים על מקומות במרכז זה מרגיש יותר אמיתי מאשר כשזה קורה בפריפריה. ואז החלטתי שאני רוצה לכתוב על זה סיפור ואיך שהחלטתי את זה המוח שלי התרוקן לחלוטין. כאילו שממה, מדבר כזה (אבל מטאפורי כי מדבר אמיתי מלא בדברים). ואז מצאתי את עצמי יושב באחת עשרה וחצי בלילה ב4 ליולי (יום העצמאות 249 של ארה"ב) ובודק אם עשיתי חשבון נכון לגבי השנה של ארה"ב במקום שום דבר משמעותי יותר.
🥪למה אתם מצפים בחודש יולי: השראה
ובתקווה להמשיך את השאלון הזה

didalf

Well-known member
סליחה זה היה בדמיון הקולקטיבי של חצי מהפאנדום אני לא לבד!
זה אחד השיפים המובילים באתרי של הפאנפיקים.

מכפת לי כל עוד אתן מסכימות שטיילור יפה

כן8-*

(ואל תחזרי לי לפה עם השטות הזאת שלך של "אני לא מחפצנת אנשים אני אוהבת אותם לפי טוב-הלב שלהם" או החרטוט הזה שכתבת לנו פה לפני 5 שנים שאני ועדימון ראינו השבוע וצחקנו עליך שאת שקרנית:-D)
:-D:-D:-D

אבל את צריכה לזכור שבשאלה הזאת כולם גייז אז כמובן שההתנגדות היחידה של לזלי זה לא בגלל שהיא סטרייטית אלא בגלל שאן כפופה לה בעבודה וזה לא הולם. אבל אנחנו כבר יודעים איך זה מסתיים😏
נהה חוק דבילי
חוץ מזה שעם כל הסרטים המוזרים שאת רואה באמת מי ילך איתך לסרט:-D
איזה סרטים מוזרים אני הולכת לסרטי מארוול ו-וויקד זה הכי מיינסטרים שיש
אז תסבלי מגעגועים בשקט ואל תטרידי.
לא, אני אחפור פה!
וזה דבר טוב?
כמובן.

לא באמת. את עולה הל מטוס. הולכת לישון והופ מתעוררת באל איי אקס|חיוךרחב|
ממש
אולי אם אני אקנה מחלקה ראשונה
את כנראה לא יודעת איך לכפות על אנשים. כי לי יש 100% הצלחה עם כפיות טלוויזיוניות:-D
אם הייתי יודעת לכפות דברים על אנשים כולכם הייתם סוויפטים כבר
לא קראתי את כל האינטרנט אבל אני יודעת שיש פה אנשים עם דעות ממש מפוקפקות (אני מסתכלת עליך).
בפייסבוק כל פעם שמישהו כותב הודעה על סדרה תמיד יש נודניקים שבאים להוריד ולהגיד שזאת סדרה גרועה.
אנחנו הרבה יותר נחמדים ולא מורידים לאנשים.
אוקי זה נכון:-D
אבל זה שהיא הכי גדולה בעולם לא אומר שהיא לא באמת שווה את זה|מאוהב|
מה מאיפה הבאת את זה? הוא עם אותו מאמן כבר איזה 8 שנים ולפני טיילור בחיים הוא לא גידל זקן כזה. גם לדעתי בשנה הראשונה עם טיילור לא היה לו זקן כזה, רק בעונה האחרונה|תוהה|
לא זקן, השפם פורנו המזעזע.
1751662482022.png

תחסמו!|שפם|

יש לי יוזר נוסף|חיוךרחב|

זה מאוד מאוד יפדח אותי אם יראו אותי ברקע של סרטון ויראלי מביך, אפילו אם אני לא אעשה שם כלום ורק אשב ברקע!!
|כן|

LeAnnDyIan

Well-known member
ואח״כ את אומרת שאת לא נופלת לטרנדים🤣🤣
חוץ מזה שלא הייתי הולכת איתך לאף אחד מאלה.
אוקי זה נכון:-D
אבל זה שהיא הכי גדולה בעולם לא אומר שהיא לא באמת שווה את זה|מאוהב|
אף אחד לא אמר שהיא לא שווה את זה אבל אל תבואי לי באני לא נופלת לטרנדים.
לא זקן, השפם פורנו המזעזע.
צפה בקובץ המצורף 133319
אויש נו מה את מתקנת אותי ברור שהתכוונתי לשפם😆😆
אז מה אם שכחתי איך מדברים עברית. על השפם שלו דיברנו.

חוץ מזה שלא יודעת על מה הוא חופר, בדקתי עכשיו והיא ליטרלי גידל את השפם הזה פעם אחת.
אם הוא הולך לעשות את זה שוב בעתיד זה משהו אחר, אבל אלא אם כן הוא עושה את זה במחנה אימונים כל שנה (שזה לא מצולם ואף אחד לא צריך לראות/לסבול את זה) הוא לא באמת גידל את זה לפני טיילור.

didalf

Well-known member
ואח״כ את אומרת שאת לא נופלת לטרנדים🤣🤣
אף אחד לא אמר שהיא לא שווה את זה אבל אל תבואי לי באני לא נופלת לטרנדים.
אוקי אני לא נופלת לטרנדים כי הם טרנדים.
את פעם ראית אותי עושה טרנד מביך באינסטגרם? לא.
בכמה מהסדרות הכי מדוברות בשנים האחרונות צפיתי? מעט מאד.
אני לא הולכת עם כוס ענקית מטופשת כי זה מה שכולן עושות.
ואני לא אקנה טייץ ב500 שקל כי הוא של לולומון או אלו יוגה.
אבל אם לפעמים משהו שאני אוהבת הוא כן מיינסטרים או פופולרי אני לא אפסיק לאהוב אותו כדי להיות שונה או מיוחדת בכוח.
אני אפילו לא מרגישה רוב הזמן שלאהוב את טיילור זה טרנדי כי עד שמצאתי את הקבוצה של הסוויפטיז לא הכרתי אדם אחד בעולם האמיתי שאוהב אותה. התחושה בישראל תמיד הייתה שמזלזלים בה.

הלכת לכמה וכמה סרטי מארוול בלעדיי מה את סתם.

חוץ מזה שלא יודעת על מה הוא חופר, בדקתי עכשיו והיא ליטרלי גידל את השפם הזה פעם אחת.
אם הוא הולך לעשות את זה שוב בעתיד זה משהו אחר, אבל אלא אם כן הוא עושה את זה במחנה אימונים כל שנה (שזה לא מצולם ואף אחד לא צריך לראות/לסבול את זה) הוא לא באמת גידל את זה לפני טיילור.
אוקי אני מכירה אותו רק שנתיים אבל בשנתיים האלה הוא היה עם השפם הזה בתחילת עונת הפוטבול כי אני זוכרת שהזעזעתי מזה בשתי שנים שונות. בפעם הראשונה כשרק הכרנו אותו ב2023 ושוב פעם ב2024 ואז ראיתי שהוא עושה את זה כמחווה למאמן שלו.
אני לא יודעת אם הוא התחיל עם המחווה הזאת רק ב2023 או קודם כי הוא לא היה קיים בשבילי לפני זה.

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
🪗שם: מיקי טוויסטד
🪗הגיל שלך בשנות צלופח חשמלי:
🪗מרחק מנקודת נפילה של טיל: טוב אתם יודעים שטיל אחד כבר הרס לי בית, אבל למעשה הוא לא בפגע בבית שלי אלא ממש בניין לידי. פשוט הבית שלי נהרס גם מההדף או מהרסיסים או גם אמרו לי משהו שאני לא בטוחה אם הוא נכון, אבל בחלק מהפצצות היו עוד פצצות קטנות בתוכם שאמורות להתפוצץ כדי לגרום לנזק היקפי גדול יותר. אני לא יודעת להגיד בדיוק איזה מרחק הייתי מהטיל, אבל ממש ממש קרובה. גם הממ"ד היה ממש בקיר של הבניין שהוא ממש ליד הבניין שעליו זה נפל. שכבה אחת מהחלון של הממ"ד, השכבה של הזכוכית, נפתחה מההדף (מזל שלא הייתי קרובה אליו) והיא גם נסדקה. אם לא הייתי בתוך ממ"ד בדיוק כשזה קרה, כנראה הייתי נפגעת ממשהו (בחדר ליד, איפה שהייתי לפני הפגיעה כי זה היה החדר שלי, אז ברגע שיצאתי מהממ"ד הסתכלתי עליו וראיתי שהחלון לגמרי עף לצד השני של החדר. אז דיי קרוב). אגב עדיין לא סיימו לשפץ את הדירה ממה שהבנתי למרות שהם קרובים.

🥪סדרות החודש:
-טוב בנץ כמובן, היה פרק זמן שראיתי את שלושלת העונות איכשהו במקביל :-D (ראיתי כל עונה לפחות 3 פעמים כן כולל השלישית, אני לא בטוחה בעצמי איך זה קרה. קראתי את כל מה שכתבתם אבל היה קשה לי מאוד להגיב לדברים כי מרוב שראיתי לא לפי הסדר קלטתי הרבה רמזים מטרימים או בדיחות קטנות שידעתי שיהפכו אחר כך לעלילה ממש, ופחדתי שאני אגיד משהו שיהרוס אפילו בטעות. פלוס הממשק של תפוז כ"כ גרוע שזאת רמה חדשה, כי עמודים שהיו בהם דיונים על עונה 3 במקביל לדיונים של עונה 2 וזה עוד יותר הקשה עלי להגיב לדברים.
🥪סרטי החודש:
- ביטלג'וס
-ביטלג'וס ביטלגוס (ההמשך שיצא לפני שנה)
- Life After Beth (נשבעת שכתבו את התפקיד הזה בשביל אוברי פלאזה).
🥪שירי החודש:
-Garbage - The Day That I Met God
כן הלהקה מהניינטיז, הוציאו אלבום חדש
Pulp - Spike Island
עוד להקה מהנייטיז שהוציאה אלבום חדש.
🥪ספרי החודש:
🥪דמויות החודש: בנץ, חזי, יולי ושיא-גל (קשה לבחור דמויות אהובות מהסדרה הזאת כי יש הרבה, אבל נראה לי אלו הכי אהובות עלי)
🥪שחקני החודש: השחקנים שלהם
🥪קראש החודש: זה פדופילי אם אני אגיד אורי ורד? הוא צעיר ממני ב-11 שנה. :censored: אני לא אשים תמונה כי דילן גם ככה לא תחשוב שהוא נראה טוב (והוא באמת לא חתיך קלאסי), וכל השאר יודעים איך הוא נראה
🥪ציטוט חודשי: וואי מרגיש לי שבטח בבנץ יש ממש מלא ואין סיכוי שאני אזכור את הכל אז אני אסגר על 2- אחד מרגש ואחד מצחיק:
- "כל החומר שיש בעולם בסופו של דבר מתמחזר והוא הופך להיות משהו חדש כמו כוכב שמתפוצץ ונהיה אבק כוכבים ובסוף הוא נהיה כוכב חדש אז אנחנו גם נהיה משהו חדש"
- "נו תעשו ספורט יותר טוב" (לא זוכרת בדיוק איך זה הולך ולא משקיעה עכשיו זמן בלבדוק, אבל זה יותר מצחיק כשדב נבון צועק את זה על הטלוויזיה)

📢מהי לדעתך הסדרה הכי משפיעה של העשור האחרון? העשור האחרון, הכוונה 2015-2025? כי אם כן אז שובר שורות לא נכללת, אז אם ככה אני אגיד בוג'אק הורסמן כי אני חושבת שמעבר לזה שהיא סדרה ממש טובה, אני חושבת שהיא מאוד דחפה את הקטע הזה של "דרמדי" שכבר אחרי קשה לי לחשוב על סדרות שהן נטו קומדיה, מרגיש לי שהם לגמרי טשטשו את הגבול. ואני חושבת שגם מבחינת הומור היא סוג של שלב של סוג הבדיחות שיותר קיימות עכשיו בקומדיות מאשר פעם (אם כי אני לא חושבת שהיא המציאה משהו בתחום).
📢דמות שלכאורה לא נכתבה כלהט"בית – אבל אתה בטוח שהיא הומו/לסבית/בי/קווירית עמוק בפנים? קל שפיית'
📢אם הייתה לך אפליקציה שיכולה לעשות רק דבר אחד ממש מוזר – מה היא הייתה עושה? אפליקציה שסופרת את הפעמים שאני נוגעת באף שלי ביום
📢שלוש דמויות טלוויזיה שהיה הכי כיף להתקע איתם בממ"ד? אולף ארמונד ובנץ (נראה לי שהשילוב של שלושתם יהיה מצחיק)
📢ושלוש דמויות שהיה הכי נוראי להתקע איתם בממ"ד? שלדון, והאמת כל הדמויות כמעט מקופה ראשית, אני דיי שונאת אותם (חוץ מרמזי, שירה וניסים חצי כוח. כל השאר מעצבנים ועוד באופן ישראלי ממש)
📢מהי סדרת הנעורים האולטימטיבית בעיניך? קשה לקבוע לפי מה. כאילו מה ראיתי הכי הרבה בילדות? דוסון קריק ובברלי הילס, האם הם "סדרות הנעורים האולטימטיביות? לא נראה לי, נגיד לא שיש לי חשק לראות אותם שוב, מצד שני אני מצליחה לחשוב על סדרת נוער שהיא משהו מיוחד. את חינוך מיני אהבתי בהתחלה, אבל פרשתי מזה באיזה שלב. אולי אם בנץ נחשבת סדרת נעורים אני אבחר בה.
📢אילו סדרות היית רואה עם הורה שלך? ראיתי עם אבא שלי שובר שורות (לא בצפייה הראשונה).
📢סדרה שהיית הופך לגרסה גאה במיוחד – איך היא הייתה נראית ומה היה משתנה? האמת שזו שאלה לא קלה לי. כאילו אני חושבת שהיה מגניב משהו טסייל "חברים" רק שכולם גייז. אבל זה סוג של הכי גאים שיש כבר.
📢אם היית צריך להכניס דמות של זומבי לתוך סדרה שאינה סדרת אימה – לאיזו סדרה היית מכניס אותו? לא כ"כ דחוף לי להכניס זומבי לסדרות, אבל נראה לי שהכי יהיה קל להכניס דמות של זומבי ל-"מה מסתתר בצללים" כי ערפדים כבר יש שם וזאת לא סדרת אימה, זאת קומדיה (אולי בכלל הייתה דמות כזאת שם, נראה לי שהפסקתי לצפות אחרי עונה 2)
📢מה הסדרה הכי טובה לצפייה כשיש חום גבוה ואתה על סף הזיות? או סדרה שלא ממש צריך להתרכז בה, או סדרה שראיתי כבר. נראה לי ריק ומורטי - פרקים שראיתי כבר יהיו טובים.
📢סדרה שאתה אוהב לצפות בה עם אחרים, וסדרה שאתה מעדיף לצפות בה לגמרי לבד?
📢מה הכי הורס לך חוויית צפייה – ספוילרים? ניתוחים מעמיקים מדי? רעש מסביב? משהו אחר? ספוילרים. ניתוחים אני ממש אוהבת (אחרי שאני רואה), רעש מסביב לא מפריע לי כשלעצמו, זה מבאס אותי שזה סביב פרק חדש בסדרה שאני רואה ועוד לא ראיתי את הפרק או משהו- אבל זה גם בגלל שזה פשוט אומר לי שיהיה משהו חשוב בפרק הזה וזה ספוילר גם אם אני לא יודעת את הספוילר עצמו, הראש שלי כבר מתחיל לנחש דברים.
📢אתם מרגיש לפעמים געגוע לדמויות כאילו היו חברים אמיתיים? סוג של.
📢יש חטיף או משקה שאתה מקשר באופן קבוע לצפייה בטלוויזיה? האמת שלא
📢אם היית יכול לשאול את עצמך בגיל 12 שאלה אחת – מה היית שואל? טוב לך?
📢אתה מאמין שחלומות לילה אומרים עלינו משהו – או סתם שטויות של המוח? נראה לי שזה דברים שכן קשורים לתת מודע לכן הם אומרים עלינו משהו

🛡️תמונה/סרטון/מתכון לסלט המבורגרים...

LeAnnDylan

Well-known member
לא יודעת, לי הם לא מרגישים ארוכים.
אני מתעייפת רק מלהסתכל עליהם:-D
כן, זה:-P:
הפעם לא עקב כל מיני נסיבות.
טוב, היה לך תירוץ הפעם אז אוותר לך.
אני ממש מנסה... הדחיינות משתלטת עלי :(
עם זה אני מזדהה מאוד. אבל אני מזל מאזניים. מה התירוץ שלך?
אוקיי בסדר, מקבלת את זה.
אני חושבת שבישראל הכי התפרסם לשמצה הסרטון שנקרא "טיסת השוקולד".
אוקיי אז כן, זכור לי במעורפל משהו כזה. אני מניחה שלא אכפת לי מסרטונים ויראליים כאלה יותר מידי מכדי שאני אדאג אם אני ברקע שלהם מכיוון שאני לא מייחסת להם חשיבות כי מי זוכר בכלל את הפרצופים שבהם. נראה לי שגם אם יהיה ברקע שלהם מישהו שאני מכירה אני בטח לא אשים לב כי אני בחיים לא טורחת להסתכל על הפרצופים שברקע. אבל אם זה ממש מפריע לך אז אני שמחה שהאירוע לא הפך לויראלי.
שאלון חודשי (ליולי 2025)
איזה מגניב זה יהיה אם גם אני אענה על זה
חבל שלא שרדת את כל השאלון אבל.
מזל שהסברת כי באמת תהיתי מאיפה מגיע הריח.
🪗הגיל שלך בשנות צלופח חשמלי: 487 דקות
8-*
🪗מרחק מנקודת נפילה של טיל: היה בהרצליה ואני לא רחוק מהרצליה אז... אולי 10 קילומטר?
🥵
🥪סדרות החודש: האחיין שלי בנץ, ריק ומורטי, Murderbot, מחלקה Q, ברוכים הבאים לרקסהאם, Overcompensating
אני די משוכנעת ששכחת כמה סדרות. את YOU בוודאות אבל מרגיש לי שהיו עוד כמה|תוהה|
🥪סרטי החודש: הדרקון הראשון שלי (לייב אקשן) וNext to Nomal (אוקי זה לא סרט, אלא מחזמר, אבל קלוס אינאף)
*אגב אני חורש בלי סוף על שירים מהמחזמר עליו וזה מתחיל להיות מוזר לאנשים שאני מפזם I'm alive ליד אנשים בעבודה
איפה צפית במחזמר הזה?
🥪שירי החודש: אז כמו שאמרתי שירים מהמחזמר Next to normal
והאמת שהייתי מאוד בעניין מוזיקה החודש אבל בעיקר השיר המחזמרי להטבי הזה שהוא כל כך חמוד שאני מת:
זה ממש ממש חמוד!!
פחות התחברתי.
ושיר ישן ומעולה שיצא לו קליפ חדש ומהמם - Talking Heads - Psycho Killer
מעולה!
🥪שחקני החודש: חן רוטמן, דניאל קורן, אלכסנדר סקארסגרד
קצת עצוב לי שאלכסנדר סקארסגרד הזדקן. כלומר הוא עדין יפה, אבל הרבה פחות מפעם. שזה מוזר כי לרוב אני מעדיפה את הגברים שלי קשישים.
צפה בקובץ המצורף 133311
לא יודעת מי זה אבל הוא באמת חתיכי.
🥪ציטוט חודשי: "בחודש מלא בציטוטים מהאחיין שלי בנץ אני לא יודע מה להביא" ניק ברגע זה ממש
אם זה היה ברגע זה ממש טכנית זה לא נחשב כי את צריך להביא ציטוט מחודש יוני.
:-D|פנים|
🥪סיבה למסיבה: החופש הגדול אומר שאין לי בעיית חניה בעבודה (כי אנחנו ליד תיכון)
הוריי!!
🥪סיפור החודש: אז היה קטע הזוי שאיפה שאני גר הייתה מלחמה. כלומר מעבר למלחמה הרגילה הייתה עוד מלחמה, אבל כזאת שיותר משפיעה על חיי היום יום. ואז נשארנו בבית במקום לנסוע לעבודה והיה המון זמן פנוי אבל איכשהו כאילו לא היה שום זמן ולא הספקתי שום דבר ואיכשהו אפילו שלא האמנתי בכלל שיכול ליפול עלי טיל כן הייתי לחוץ. אולי כי ידעתי שנופלים טילים על מקומות אחרים. ואיכשהו כשנופלים טילים על מקומות במרכז זה מרגיש יותר אמיתי מאשר כשזה קורה בפריפריה. ואז החלטתי שאני רוצה לכתוב על זה סיפור ואיך שהחלטתי את זה המוח שלי התרוקן לחלוטין. כאילו שממה, מדבר כזה (אבל מטאפורי כי מדבר אמיתי מלא בדברים). ואז מצאתי את עצמי יושב באחת עשרה וחצי בלילה ב4 ליולי (יום העצמאות 249 של ארה"ב) ובודק אם עשיתי חשבון נכון לגבי השנה של ארה"ב במקום שום דבר משמעותי יותר.
צדקת לגבי הגיל.
🥪למה אתם מצפים בחודש יולי: השראה
בהצלחה. אולי אם תראה יותר סדרות תחזור לך ההשראה.

keren or5

Well-known member
חחחח :-D נכון, קצת
האמת אני זורמת על זה שהם יהיו שלישיה- לזלי, בן ואן (אבל רק ללזלי מותר לשכב עם אן, מקסימום שלישיה). כי הבאסה שאין לאן כימיה עם אף אחד מהחברים שלה. מה לעשות, לא רציתי אותה עם אף אחד מהם (לא אפילו כריס, אבל אני מניחה שהוא עדיף מכלום), ואפילו את אנדי שאני כ"כ אוהבת עם אפריל, דיי שנאתי בתקופה שהוא עם אן, הוא היה ממש מגעיל אליה. בתכלס אף אחד לא ירעיף על אן אהבה כמו שלזלי תעשה ולכן אני בעד זה (y)
ועוד סיבה שחשבתי עליה שאני לא רוצה את אפריל ולזלי ביחד, כי בעיני יש להם קשר אמהי- ילדה מאומצת שכזאת. זה כ"כ טהור ויפה, לא צריך להכניס לשם דברים גסים. היא יכולה להשתעשע עם הדמות של קת'רין האן כמה שבא לה מבחינתי.
האמת שאני לא יודעת איך נוצר הקישור הקולקטיבי שיש לנו עם פופקורן וסרט, אבל זה באמת המאכל האולטימטיבי לסרט. |כן|
זהו, נראה לי בסדרות יותר קל להם לעשות להטבים. בסרט הכי "קאנון" שנקבל זה דמות של שניה שיגידו עליה שהיא גיי בקבוצת תמיכה שקפטן אמריקה הולך אליה, ולא נראה או נשמע מהדמות הזאת יותר בחיים (וגם את זה זה מרגישה כמו לצאת ידי חובה וזה בכוונה קטע פיצי שיוכלו להוריד אותו בכל מיני הקרנות של הסרט במדינות הומופוביות). למרות שבתכלס אנחנו יודעים שכל הגברים שם בי ושוכבים אחד עם השני, רק אף אחד לא יודה בזה. (טוב, חוץ מדדפול)
מאוחר מידי, 2 הופעות קיי פופ בעתיד הקרוב שלי.
את נהנית אבל בהופעות האלה?
למה טלוויזיה? לא "Taylor's Version"?
הסיפור שלך הזכיר לי שממש הלילה חלמתי שאני בשווייץ ואני והאנשים שאיתי צריכים ממש להתחבא שם מאנטישמים שרוצים להרביץ לנו וזה היה מאוד מפחיד 😰
|נחמה|יואו איזה פחד. איך אנחנו מדינה כ"כ דפוקה שאנחנו מגיעים לחלומות כאלה?
|כן|
:-D :-D :-D ואני גם בעד ההוראה ללונה!
מה? איך אן כפופה ללזלי? הם בכלל לא עובדות באותו מקום. אן היא בכלל אחות לא? הן הכירו כשאן באה להתלונן על הבור בגדר שלה בפרק הראשון?
חחח תכלס :-D סוויפטית שאומרת שהיא "לא נופלת לטרנדים" זה אוקסימורון!
המקורי זה כמובן ויקום המלפפון ויכה את הגנן
:-D יש כזה ביטוי באמת?
היא כל הזמן מוסיפה לו גוזלים או אפרוחים. נראה לי שהפעם הראשונה ששמעתי אותה אומרת אותו זה היה "ויקום הגוזל ויכה בתרנגול".
אה, הנה.
IMG_6944.jpeg
:-D:-D:-D אני כן קצת מזדהה עם זה כי יש הרבה מקרים שהיו לי ככה - שמתמונה לא הבנתי את ההתלהבות, אבל מהתנהגות כן. אבל יש כאלה שאי אפשר להכחיש שהם נראה טוב. כאילו אם היית מראה לי תמונה של בראד פיט (בתכלס בכל גיל, אבל נגיד בשיא שלו בגילאי 20-30), אין סיכוי שלא הייתי אומרת שהוא חתיך.
סליחה זה היה בדמיון הקולקטיבי של חצי מהפאנדום אני לא לבד!
זה אחד השיפים המובילים באתרי של הפאנפיקים.
נו כי הם עשו קווירבייטינג דה. נראה לך שלא כתבו את באקי וסטיב עם רמיזות הומוסקסואליות בכוונה?
האמת שתכלס, את רואה סרטים רגילים. אני אוהבת סרטים מוזרים אם כבר.
את פעם ראית אותי עושה טרנד מביך באינסטגרם? לא.
בכמה מהסדרות הכי מדוברות בשנים האחרונות צפיתי? מעט מאד.
אני לא הולכת עם כוס ענקית מטופשת כי זה מה שכולן עושות.
ואני לא אקנה טייץ ב500 שקל כי הוא של לולומון או אלו יוגה.
אבל אם לפעמים משהו שאני אוהבת הוא כן מיינסטרים או פופולרי אני לא אפסיק לאהוב אותו כדי להיות שונה או מיוחדת בכוח.
אני אפילו לא מרגישה רוב הזמן שלאהוב את טיילור זה טרנדי כי עד שמצאתי את הקבוצה של הסוויפטיז לא הכרתי אדם אחד בעולם האמיתי שאוהב אותה. התחושה בישראל תמיד הייתה שמזלזלים בה.
אוקי, תשובות טובות. אני אחליט אם את נופלת לטרנדים או לא, אחרי שאני אשקול את כל העובדות.
אוקיי אז כן, זכור לי במעורפל משהו כזה. אני מניחה שלא אכפת לי מסרטונים ויראליים כאלה יותר מידי מכדי שאני אדאג אם אני ברקע שלהם מכיוון שאני לא מייחסת להם חשיבות כי מי זוכר בכלל את הפרצופים שבהם. נראה לי שגם אם יהיה ברקע שלהם מישהו שאני מכירה אני בטח לא אשים לב כי אני בחיים לא טורחת להסתכל על הפרצופים שברקע. אבל אם זה ממש מפריע לך אז אני שמחה שהאירוע לא הפך לויראלי.
האמת שאחד הדברים הבודדים שאני אוהבת בישראל (ואין הרבה דברים), אבל זה שאם בטעות הפכת למפורסם והתחרטת, אתה תמיד יכול לשנות את ע"י פשוט להגר מהארץ ואת הופכת לנואו באדי בשנייה. אני בטוחה שזה מה שקרה לנינט, בחו"ל בטח לא מציקים לה כמו שמציקים לה בארץ. (אבל אני עדיין נזהרת לא "להתפרסם" בישראל גם, כי גם בקנה מידה כזה אני לא אוהב את זה).

LeAnnDylan

Well-known member
🪗מרחק מנקודת נפילה של טיל: טוב אתם יודעים שטיל אחד כבר הרס לי בית, אבל למעשה הוא לא בפגע בבית שלי אלא ממש בניין לידי. פשוט הבית שלי נהרס גם מההדף או מהרסיסים או גם אמרו לי משהו שאני לא בטוחה אם הוא נכון, אבל בחלק מהפצצות היו עוד פצצות קטנות בתוכם שאמורות להתפוצץ כדי לגרום לנזק היקפי גדול יותר. אני לא יודעת להגיד בדיוק איזה מרחק הייתי מהטיל, אבל ממש ממש קרובה. גם הממ"ד היה ממש בקיר של הבניין שהוא ממש ליד הבניין שעליו זה נפל. שכבה אחת מהחלון של הממ"ד, השכבה של הזכוכית, נפתחה מההדף (מזל שלא הייתי קרובה אליו) והיא גם נסדקה. אם לא הייתי בתוך ממ"ד בדיוק כשזה קרה, כנראה הייתי נפגעת ממשהו (בחדר ליד, איפה שהייתי לפני הפגיעה כי זה היה החדר שלי, אז ברגע שיצאתי מהממ"ד הסתכלתי עליו וראיתי שהחלון לגמרי עף לצד השני של החדר. אז דיי קרוב). אגב עדיין לא סיימו לשפץ את הדירה ממה שהבנתי למרות שהם קרובים
איזה מלחיץ זה יואו.
אני לא זוכרת אם כתבת את זה בעבר או אם את בכלל רוצה לדבר על זה (את מוזמנת להתעלם מהשאלה אם בא לך) אבל האם אחרי שיסיימו לשפץ את הדירה הזאת את תוכלי לחזור אליה? האם היא עדין שייכת למשפחה שלך? איך זה עובד בכלל?|תוהה|
🥪סדרות החודש:
-טוב בנץ כמובן, היה פרק זמן שראיתי את שלושלת העונות איכשהו במקביל :-D (ראיתי כל עונה לפחות 3 פעמים כן כולל השלישית, אני לא בטוחה בעצמי איך זה קרה. קראתי את כל מה שכתבתם אבל היה קשה לי מאוד להגיב לדברים כי מרוב שראיתי לא לפי הסדר קלטתי הרבה רמזים מטרימים או בדיחות קטנות שידעתי שיהפכו אחר כך לעלילה ממש, ופחדתי שאני אגיד משהו שיהרוס אפילו בטעות. פלוס הממשק של תפוז כ"כ גרוע שזאת רמה חדשה, כי עמודים שהיו בהם דיונים על עונה 3 במקביל לדיונים של עונה 2 וזה עוד יותר הקשה עלי להגיב לדברים.
חח יו גם אני אוהבת לראות סדרות אהובות ברנדומליות עם פרקים בכל העונות בו זמנית:-D אבל זה באמת מקשה על להגיב לפרקים בלי לספיילר יותר מידי. אבל עכשיו כשכולכם סיימתם לצפות אתם יכולים לדבר בחופשיות וזה הכי כיף.
🥪סרטי החודש:
- Life After Beth (נשבעת שכתבו את התפקיד הזה בשביל אוברי פלאזה).
טוב, בהתחשב בזה שבעלה כתב וביים את הסרט, מאוד הגיוני שהתפקיד אכן נכתב בשבילה.
למרות שבתאכלס יותר הגיוני שהוא שוכתב בשבילה. כי אם אני זוכרת נכון, ג'ף התחיל לכתוב את התסריט הרבה לפני שהם היו ביחד אבל זה לא יצא לפועל ורק אחרי איזה עשר שנים (או משהו אחר שנשמע כמו הרבה שנים) כשאוברי הביעה ענין בתסריט, הם חזרו אליו.
אני מניחה שאני יכולה ללכת לגגל את זה בזריזות עכשיו אבל כבר 23:30 בלילה ואם אני אצא מהחלון הזה סביר להניח שאני לא אחזור אליו, אז נקווה שאני זוכרת כמו שצריך אחרת זה יהיה מביך😅
🥪שירי החודש:
-Garbage - The Day That I Met God
כן הלהקה מהניינטיז, הוציאו אלבום חדש
פעם הלהקה הזאת הייתה החיים שלי. היום הדעות המפוקפקות של שירלי מנסון עושות לי קצת אנטי כלפיה וכשמגיע שיר שלהם שאני אוהבת בשאפל אפילו לא בא לי לשמוע אותו. מבאס אותי שזה הורס לי להקה שאני אוהבת אבל זה חזק ממני.
Pulp - Spike Island
וואי לא שמעתי את השם שלהם איזה 30 שנה. הזוי שהם עדין מוציאים מוזיקה. בתאכלס זה נשמע כמו משהו שהם הקליטו בשנות ה-90. שזה דווקא נחמד כי לפעמים אני מתגעגעת לניינטיז.
🥪דמויות החודש: בנץ, חזי, יולי ושיא-גל (קשה לבחור דמויות אהובות מהסדרה הזאת כי יש הרבה, אבל נראה לי אלו הכי אהובות עלי)
איזה כיף זה שיש סדרות שאוהבים את כולם (או כמעט את כולם).
🥪קראש החודש: זה פדופילי אם אני אגיד אורי ורד? הוא צעיר ממני ב-11 שנה. :censored: אני לא אשים תמונה כי דילן גם ככה לא תחשוב שהוא נראה טוב (והוא באמת לא חתיך קלאסי), וכל השאר יודעים איך הוא נראה
מזה משנה מה אני חושבת עליו? שימי תמונה כדי שיהיה לנו כיף בעיניים. רק מלל מרגיש כבד מידי. אני צריכה תמונות כמו בספרים של ילדים. (בגלל זה הסיכום שלי נראה כמו סיכום של ילדה ביסודי:-D)
📢מהי לדעתך הסדרה הכי משפיעה של העשור האחרון? העשור האחרון, הכוונה 2015-2025? כי אם כן אז שובר שורות לא נכללת, אז אם ככה אני אגיד בוג'אק הורסמן כי אני חושבת שמעבר לזה שהיא סדרה ממש טובה, אני חושבת שהיא מאוד דחפה את הקטע הזה של "דרמדי" שכבר אחרי קשה לי לחשוב על סדרות שהן נטו קומדיה, מרגיש לי שהם לגמרי טשטשו את הגבול. ואני חושבת שגם מבחינת הומור היא סוג של שלב של סוג הבדיחות שיותר קיימות עכשיו בקומדיות מאשר פעם (אם כי אני לא חושבת שהיא המציאה משהו בתחום).
תשובה מעניינת. אני לא מכירה את הסדרה אז לא יודעת מה מה שכתבת מדויק, אבל זה נשמע נכון אז אני מסכימה איתך.
📢אם הייתה לך אפליקציה שיכולה לעשות רק דבר אחד ממש מוזר – מה היא הייתה עושה? אפליקציה שסופרת את הפעמים שאני נוגעת באף שלי ביום
8-*:-D
מה המידע הזה יתן לך?:-D
📢מהי סדרת הנעורים האולטימטיבית בעיניך? קשה לקבוע לפי מה. כאילו מה ראיתי הכי הרבה בילדות? דוסון קריק ובברלי הילס, האם הם "סדרות הנעורים האולטימטיביות? לא נראה לי, נגיד לא שיש לי חשק לראות אותם שוב, מצד שני אני מצליחה לחשוב על סדרת נוער שהיא משהו מיוחד. את חינוך מיני אהבתי בהתחלה, אבל פרשתי מזה באיזה שלב. אולי אם בנץ נחשבת סדרת נעורים אני אבחר בה.
וואי איך שנאתי כשדוסון קריק יצאה וכולם התלהבו ממנה ופתאום החליטו שהיא הרבה יותר טובה מבוורלי הילס וזה ממש עצבן אותי כי לייק סתמו, היא מזה לא|שפם|
📢אילו סדרות היית רואה עם הורה שלך? ראיתי עם אבא שלי שובר שורות (לא בצפייה הראשונה).
והוא נהנה?
📢סדרה שהיית הופך לגרסה גאה במיוחד – איך היא הייתה נראית ומה היה משתנה? האמת שזו שאלה לא קלה לי. כאילו אני חושבת שהיה מגניב משהו טסייל "חברים" רק שכולם גייז. אבל זה סוג של הכי גאים שיש כבר.
אם כולם יהיו גייז אז כן זה באמת יהיה סוג של הכי גאים שיש. אבל אם רק 4 מהם יהיו גייז אז לא:-P:
📢מה הכי הורס לך חוויית צפייה – ספוילרים? ניתוחים מעמיקים מדי? רעש מסביב? משהו אחר? זה מבאס אותי שזה סביב פרק חדש בסדרה שאני רואה ועוד לא ראיתי את הפרק או משהו- אבל זה גם בגלל שזה פשוט אומר לי שיהיה משהו חשוב בפרק הזה וזה ספוילר גם אם אני לא יודעת את הספוילר עצמו, הראש שלי כבר מתחיל לנחש דברים.
מסכימה עם זה. בגלל זה אני ממש משתדלת לראות סדרות שאני ממש אובססיבית אליהן בשניה שהן יוצאות כדי שלא יהיה מצב שמישהו מספיילר לי בטעות אם זה היה פרק משמעותי. למרות שמצד שני מציק לי לא פחות אם אני רואה איזה פרק שקרה בו משהו מטורף שאני חייבת לדבר עליו וכל מי שאני מכירה שצופה באותה סדרה לוקח את הסוויט טיים שלו לראות את הפרק ואת לא יכולה לרמוז להם שאת צריכה שהם יראו אותו כבר!!!!#$

LeAnnDylan

Well-known member
את כן.
הלכת לכמה וכמה סרטי מארוול בלעדיי מה את סתם.
בדיוק. בחיים לא הייתי הולכת איתך. מביך אותי ללכת עם פנגריליות לדברים של מארוול. מה אני שירנית?!|שפם|
אני מוכנה לתת לך לבוא איתי לסרטים של אוברי. זהו בערך. ואת תצטרכי לראות אותי אוכלת נקנקייה (כאילו לא ברור לי בכלל למה שתסתכלי עליי כשכל אחת יושבת בכורסה עם השולחן שלה ויש חושך אבל שיהיה) ותסבלי בשקט.
אוקי אני מכירה אותו רק שנתיים אבל בשנתיים האלה הוא היה עם השפם הזה בתחילת עונת הפוטבול כי אני זוכרת שהזעזעתי מזה בשתי שנים שונות. בפעם הראשונה כשרק הכרנו אותו ב2023 ושוב פעם ב2024 ואז ראיתי שהוא עושה את זה כמחווה למאמן שלו.
אני לא יודעת אם הוא התחיל עם המחווה הזאת רק ב2023 או קודם כי הוא לא היה קיים בשבילי לפני זה.
הלכתי לחפש את המשחק הראשון לעונה של הצ'יפס מלפני 2 עונות ולא היה לא שפם אז. ובשביל הקטע הלכתי גם שלוש שנים אחורה (כי אני צריכה להצדיק את ה-$100 מנוי שאני משלמת לאפליקציה חסרת התועלת של ה-NFL איכשהו) וגם אז לא היה לו שפם (כמעט כתבתי שוב פעם זקן. לא יודעת מה יש לי|חבול|)

didalf

Well-known member
פפחחחח

דילן היא ניק, ניק הוא עדי, מה קורה פה?

1751660779317.png
כן? ליטל הבן?
כאילו בתכלס הוא באמת יפה אבל ליטל כזה מטופש שקשה לי:-D
כן אה? כל מילה שניה שם היא ציטוט החודש זה בעיה
חהחה|שפם|

ואיכשהו אפילו שלא האמנתי בכלל שיכול ליפול עלי טיל כן הייתי לחוץ.
אז זהו שהפעם שיפול עליי טיל הרגיש אפשרי יותר מאי פעם.

אני צריכה לראות את זה באמת הדודים הביאו לי

חמוד
אבל זה ממחזמר אחר? לא הבנתי.

יאאאא חמוד אני רוצה את זה בסרט|מאוהב|

🥪ספרי החודש: כל החודש אני עם When The World Tips Over והוא ממש ממש טוב אז אני ממליץ
טובטוב אני אקנה ואקרא... מתישהו

נובאמת ניק

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
🪗מרחק מנקודת נפילה של טיל: טוב אתם יודעים שטיל אחד כבר הרס לי בית, אבל למעשה הוא לא בפגע בבית שלי אלא ממש בניין לידי. פשוט הבית שלי נהרס גם מההדף או מהרסיסים או גם אמרו לי משהו שאני לא בטוחה אם הוא נכון, אבל בחלק מהפצצות היו עוד פצצות קטנות בתוכם שאמורות להתפוצץ כדי לגרום לנזק היקפי גדול יותר. אני לא יודעת להגיד בדיוק איזה מרחק הייתי מהטיל, אבל ממש ממש קרובה. גם הממ"ד היה ממש בקיר של הבניין שהוא ממש ליד הבניין שעליו זה נפל. שכבה אחת מהחלון של הממ"ד, השכבה של הזכוכית, נפתחה מההדף (מזל שלא הייתי קרובה אליו) והיא גם נסדקה. אם לא הייתי בתוך ממ"ד בדיוק כשזה קרה, כנראה הייתי נפגעת ממשהו (בחדר ליד, איפה שהייתי לפני הפגיעה כי זה היה החדר שלי, אז ברגע שיצאתי מהממ"ד הסתכלתי עליו וראיתי שהחלון לגמרי עף לצד השני של החדר. אז דיי קרוב). אגב עדיין לא סיימו לשפץ את הדירה ממה שהבנתי למרות שהם קרובים.
אמאלה איזה פחד זה|מזיע|
אבל רגע נשאר כאילו מספיק בית לשפץ? תוכלי לחזור לשם?
ועכשיו עם איראן אני יודעת שנפלו בעיר שלך גם הרבה, משהו היה קרוב אלייך?

פלוס הממשק של תפוז כ"כ גרוע שזאת רמה חדשה, כי עמודים שהיו בהם דיונים על עונה 3 במקביל לדיונים של עונה 2 וזה עוד יותר הקשה עלי להגיב לדברים.
חחחח כן ככה זה שכל אחד צופה בקצב אחר היה שם בלגן.
אבל עכשיו כולם סיימו הכל אז את יכולה להגיב תגובה כללית קדימה מחכה:-P:
🥪סרטי החודש:
- ביטלג'וס
-ביטלג'וס ביטלגוס (ההמשך שיצא לפני שנה)
טוב את יודעת מה קורה עכשיו?:-P:

🥪שירי החודש:
Pulp - Spike Island
זה על ספייק?:-P:
חמוד ממש, ווייב של דייויד בואי.

חחחחח בנץ הוא קטין אבל השחקן לא אז נראה לי זה סביר:-D
וכן כאילו הוא לא חתיך קלאסי אבל הוא חמוד ממש אחרי שמתאהבים בדמות. במיוחד אחרי השיר לנטע זהו אני שבויה|מאוהב|
נגיד ים הרבה יותר חתיך יש לו פנים ממש יפות ועדיין פויה ים לך אנחנו רוצים את בנץ!

- "כל החומר שיש בעולם בסופו של דבר מתמחזר והוא הופך להיות משהו חדש כמו כוכב שמתפוצץ ונהיה אבק כוכבים ובסוף הוא נהיה כוכב חדש אז אנחנו גם נהיה משהו חדש"
זה בפרק האחרון?
זה באמת יפה.

- "נו תעשו ספורט יותר טוב" (לא זוכרת בדיוק איך זה הולך ולא משקיעה עכשיו זמן בלבדוק, אבל זה יותר מצחיק כשדב נבון צועק את זה על הטלוויזיה)
חחחחחחחחחח כן:-D

📢דמות שלכאורה לא נכתבה כלהט"בית – אבל אתה בטוח שהיא הומו/לסבית/בי/קווירית עמוק בפנים? קל שפיית'
תכלס
למה?8-*
📢שלוש דמויות טלוויזיה שהיה הכי כיף להתקע איתם בממ"ד? אולף ארמונד ובנץ (נראה לי שהשילוב של שלושתם יהיה מצחיק)
חחח וואי אבל ארמונד נראה לי מעצבן רצח להתקע איתו הוא מצחיק אבל גם קרציה רצח
📢ושלוש דמויות שהיה הכי נוראי להתקע איתם בממ"ד? שלדון, והאמת כל הדמויות כמעט מקופה ראשית, אני דיי שונאת אותם (חוץ מרמזי, שירה וניסים חצי כוח. כל השאר מעצבנים ועוד באופן ישראלי ממש)
ווואיייי אם כבר ישראלים בלתי נסבלים תארי לך להתקע בממד עם נטלי ואורית מהאחיות המוצלחות שלי, גיזס|בוקס|

אני גם, בערך. כאילו הוא ראה אחרי והוא ראה בבינג' אז מידי פעם ישבתי איתו כשיצא.

וואי כן. אבל שלא יהיו ג'ן זי כי הם בלתי נסבלים.

למעלה