LeAnnDylan
Well-known member
כי תפוזבל.נמחק לי החלק השני של ההודעה![]()
האמת שאני צופה בהרבה סדרות כי אף אחת מהן לא ממש תפסה אותי וגם אני מוצאת את זה הרבה יותר מספק לצפות רק בפרק אחד בשבוע במקום לעשות בינג'. כבר אין בי כוחות נפשיים לעשות בינג' לשום דבר.צפית בהרבה סדרותממה הכי נהנית?
מכיוון שיש ברשימה סדרות בצפיה חוזרת אני מן הסתם מעדיפה אותן כי טרחתי לחזור אליהן (פארקס, אגת'ה, הלוטוס הלבן ו-Tiny Beautiful Things) אבל גם שתי הסדרות האחרות של קת'רין האן טובות בעיני (I Love Dick, Mrs. Fletcher) אף אחת מהן היא לא סדרה לצפות עם ההורים למקרה שתהית.
ובינתיים גם פוקר פייס ובובה רוסית מוצלחות אבל אני רק בהתחלה שלהן אז עוד לא צפיתי מספיק כדי לגבש דעה.
[הספר של איימי פולר] זו האמת האזנה שניה שלי אבל הפעם הראשונה הייתה לפני איזה 7 שנים אז כמובן שלא זכרתי כלום חוץ מהעובדה שאהבתי את זה. אבל האמת היא שעכשיו כשהתחלתי שוב לאורך כל ההתחלה של הספר לא הבנתי למה אהבתי אותו כי הוא די גרוע ומרוח. היא כתבה כל כך הרבה שטויות ודברים שאפשר להוריד בקלות. אבל איפשהו לקראת האמצע זה נהיה הרבה יותר טוב וכנראה שגם הסוף מוצלח (עדין לא הגעתי אליו) ולכן נשארתי עם טעם טוב ממנו.נהנית?
חחחחחחח את בטוחה שאת רוצה שאני אפרסם כל כך הרבה תמונות שלך כל חודש?אפשר להיות קראש החודש שלך כדי שתפרסמי מלא תמונות שלי?![]()
ברגיל - על האש ולצפות בזיקוקים. אנחנו לא אוהבים ללכת למקומות הומי אדם.איזה יופי! יש תוכניות?
האמת היא שבאופן מפתיע כמעט ולא קיבלתי תגובות רעות על זה מאף אחד באופן כללי. ז"א יש פה המון אנטישמים אבל לא יצא לי להיכנס לעימות עם אף אחד מהם במציאות בינתיים. (אבל להרבה מהעובדים שלנו כן. אבל זה גם בגלל שהם מחפשים לריב עם הדבילים האלה. כאילו, לא בקטע שלחפש אותם ולריב איתם, או ללכת להפגנות שלהם ולהתגרות בהם. אבל אם איזה פרו פלסטיני עובר לידם וצועק להם חינם פלסטין, הם לא פשוט מתעלמים מהם [כמו שאני הייתי עושה] אלא מתחילים להתווכח איתם).האמת שזה ריגש אותי. לפני שהתחלתי לקרוא את הטקסט, העין שלי ישר זיהתה את המילים סיכת חטופים וחששתי שמה שאת הולכת לספר יהיה כמה אנשים היו מגעילים אלייך בגלל זה, אבל אז קראתי את מה שכתבתי ושימח אותי לדעת שהחוויה הייתה טובה![]()
איף. איזה מציקים. יאללה שיוציאו את זה. אני שונאת שיש סרטים שלוקח להם שנה להגיע לסטרימינג (אני מסתכלת עליך מגלופוליסלא עד שזה יצא לסטרימינג או בלו ריי או צפיה ביתית כלשהי
חח לא. החודש ראיתי כי זה היומולדת של אוברי וחייב כי זה הסרט שהתחיל את האובססיה. ובפעמיים הקודמות ראיתי כי אנשים שאני מכירה לא ראו והייתי צריכה לכפות את זה עליהם.שזה כל הזמן![]()
אני בטוחה שהיא תכופף את החוקים בשביל אןתכלסלזלי הייתה שמחה אבל לצערה היא סטרייטית.
חוץ מזה שהחלטתי לשנות את התשובה שלי. אני אשאיר את לזלי עם אן ואני אתן לאפריל להתחיל עם ג'ן כי אובייסלי..
(יואו שעה לקח לי למצוא את הדבר הזה ובסוף מצאתי את זה בהודעות איתך
OBCrack on Instagram: "Agathario — if Agatha got stuck in a workplace sitcom instead of a true crime show #AgathaAllAlong x #parksandrec * * * #agathario #agathaharkness #kathrynhahn #marvelagatha #jacschaeffer #MarvelStudios #MarvelsAgatha #riovid
12K likes, 38 comments - obcrack on February 8, 2025: "Agathario — if Agatha got stuck in a workplace sitcom instead of a true crime show #AgathaAllAlong x #parksandrec * * * #agathario #agathaharkness #kathrynhahn #marvelagatha #jacschaeffer #MarvelStudios #MarvelsAgatha #riovidal".
www.instagram.com
בקולנוע ליד הבית שלי אין הרבה אופציות לאוכל. יש נקנקיה בלחמניה, פיצה (רק פפרוני או גבינה) ונאצ'וס משעממים עם רוטב גבינה מגעיל. אבל יש מלא ממתקים וגלידות אז זה מה שיש ועם זה ננצח!תודה.
מזעזע.
אני לא חושבת שבכלל מוכרים פה נקניות בקולנוע![]()
סתם האמת היא שהרבה פעמים אנחנו פשוט מביאים לשם אוכל מבחוץ כי אף אחד לא בודק תיקים ואנחנו פשוט פותחות שולחן שם באמצע הסרט
חח אבל שלך נשמע הגיוניאה אני גם לא סתם כתבתי![]()
מה? איך אפשר לחיות בלי צפיות חוזרות?אולי באמת
בינתיים הסדרה היחידה שעשיתי לה צפיה חוזרת איך שסיימתי זה המאה.
גם מילא היו לך מלא סדרות חדשות אבל את גם ככה לא צופה בכלום אז חובה צפיה חוזרת.
אוי ואבוי לי. תבקשי מההורים שלך החזר. הם הביאו לך אחות מקולקלת.מאוחר מידי, 2 הופעות קיי פופ בעתיד הקרוב שלי.
אני גם חושבת. מזל שאינסטוש לא אנטישם.מאד אנטישמי מצד כאן11 לחסום תכנים להיהודים צדיקים בחו"ל.
לא שאני חושבת שזה יעניין אותך אבל יש גם באינטסגרם אותו סרטון:
![]()
כאן חינוכית on Instagram: " 🍊🫰 #האחיין_שלי_בנץ"
3,620 likes, 65 comments - kan_kids on June 6, 2025: " 🍊🫰 #האחיין_שלי_בנץ". www.instagram.com
בכל מקרה אני מניחה שצריך לצפות בסדרה כדי להתלהב מזה. אבל זה חמוד שכל הילדים בקהל שרים גם.
שמה טלוויזיה בסוגריים לפחות?כתבה ספר והשתמשה בשיר של טיילור ככותרת שלו![]()
אה אז לא חשוב.חחח לא, אולף באחיין שלי בנץ. הוא תלמיד בלגי שמדבר מוזר.
סליחה אני החלפתי קראשים בתדירות די גבוהה.אומרת היחידה שהיא פחות מקורית ממני![]()
לא הייתי קוראת לה חברה. היא סתם איזו מישהי שאני "מכירה" חח. נראה לי שהיא לא כל כך בסדר בראש אבל היא מעריצה אובססיבית של כל מיני זמרי קאנטרי והיא תמיד בשורה ראשונה ומצטלמת איתם אבל זה נראה קצת כמו צילומים כאלה של עמותת make a wish נראה לי שמרחמים עליה אז תמיד מסדרים לה להצטלם עם אמנים ולהתקמבן לשורות ראשונות.כמובן
רגע חברה שלך הייתה שם?????????. נבלה איזה כיף לה![]()
אז חוצפה מצידכן שלא חיפשתן כרטיסים לפההם בכלל קוריאנים אנחנו מחכות שהזמרים שלנו יגיעו לאירופה כי זה המקום הסביר לטוס אליו חח
דוקא הם הופיעו בלוס אנג'לס לא מזמן.
טסה לפריז סופש קצר בספטמבר ממש לפני ראש השנה.
חח העיקר נתנו לריו לרכב על אגת'הנההה מארוול הפחדנים האלה WOULD NEVER
אבל כולנו יודעים שבלב הם זוג
תמליצי על דברים טובים והם יהנו.לאאא קשה לי אני מרגישה ששופטים אותי כל הזמן ואם הם לא נהנים אני נעלבת מזה אישית
לא יצא לי האמת להמליץ למישהו שאני מכירה על משהו שהם לא אהבו אז לא יודעת להגיד לך מניסיון איך זה מרגיש.
גם אתם מעצבנים הרבה פעמים. אל תיסחפי.תכלס עדיף כי הם תמיד מעצבנים
אין הפורום הזה זה המקום הנורמלי היחיד לדבר בו על טלוויזיה
כן לפעמים.
בעיקר אם אני ואחותי עושות ערב סרט.
או... טוב זה עצוב אבל לפעמים אני מתעצלת להכין משהו לאכול בערב ואוכלת פופקורן במקום כי זה ממלא מספיק ואם אוכלים ישר מהשקית לא צריך לשטוף כלום![]()
חשבון חיסכון זה טוב ודי בוגר לפגית. אני דימיינתי אותך מבזבזת הכל על איזה טרנד חולף בקניון.כנראה. בטח איזה חשבון חסכון.
טוב זה באמת היה מזעזע.כל עוד הוא לא עם השפם תחילת עונה המזעזע שלו הוא נראה לי סבבה.


