A Crisis of Faith and Octopus Aliens/ The Way We Was יולי 2025 – שרשור חודשי🦘🍩🏋️‍♀️🚂📼

It's Always Sunny

Well-known member
🪗שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
הגרסה של טיילור לנצח? :-):

🪗הגיל שלך בשנות צלופח חשמלי:|קדימה|110 וולט
זה צעיר או מבוגר??

🪗מרחק מנקודת נפילה של טיל:|קדימה|2 ק"מ נראה לי
אוי |נחמה|

🥪סדרות החודש:|קדימה|האחיין שלי בנץ|מאוהב|:-D - תודה למיקי שדרבנה אותנו, הדבר הכי מצחיק שראיתי כבר תקופה. וגם חמוד בלב וכיפי. החזיק אותי שפויה במלחמה הזאת.
באמת סדרה חמודה, עדיין לא יצא לי לצפות בה במסודר. באופן אירוני מי שהכיר לי אותה היו האחייניות שלי :-D

העוקץ: החזרה - עונה 3 - תמיד קליל וכיף
כיף כשיש סדרות קלילות :-):

קומיוניטי - נגמר הש"ח ביס. עונה 6 מאד חלשה.
מעניין מתי הסרט.

ברוקלין 99 - ש"ח ביס גם כן, כיף מאד.
עונות רנדומליות?

מה לא היה? הטירון כי נגמרה העונה במאי;-(
:-/:-/:-/:-/:-/
געגועים לניית'ן פיליון.

🥪סרטי החודש:|קדימה|קפטן אמריקה 4 - מאד MEH. מצטערת אבל סאם לא מספיק כריזמתי להיות קפטן אמריקה.
אני מבינה שנתת צ'אנס למרות שאת כבר לא עוקבת אחרי מארוול באופן קבוע, מתגעגעת לימי הזוהר של סרטי מארוול?

שרק 1+2 - יום אחד אבא שלי קם עם השיר הללויה בראש, אז הוא החליט שצריך לראות שרק:-D ומי אני שאתנגד לשרק?
חחח, אהבתי את הקשר בין הללויה לשרק.

קיי פופ דימון האנטר - אחותי כפתה עליי לראות לאדעת למה הסכמתי. סתם האמת שזה היה חמוד למדי.
סרט אנימה נכון?

🥪שירי החודש:|קדימה|תאמת רק השיר שבנץ שר לנטע וצפיתי בקטע הזה אולי מליון פעם|מאוהב||מאוהב|
לא יודעת אם יצא לי לצפות בקטע הזה אבל אני אוהבת את בנץ ונטע.

🥪ספרי החודש:|קדימה|עשיתי משהו רע - הדס קפלן
היי, קראת ספר! איך היה?

🥪דמויות החודש:|קדימה|בנץ, נטע, יולי, ניצן, אולף
🥪שחקני החודש:|קדימה|מי שמשחק אותם
לחלוטין :-):

🥪קראש החודש:|קדימה|בעלייי האבוד|מאוהב| ממשיך לעשות דברים רנדומליים כמו להחנות מכונית למעריצה (ולהכשל), ולהסתובב בפסטיבל מוזיקה אבל לא על הבמה. אולי תוציא כבר שירים???????????????????????
וואי מסכן, איזו פדיחה עם המכונית, אבל טוב לדעת שגם הוא אנושי.

לא יודעת למה אבל הציטוט הזה מצחיק אותי.

אולסו טים ולוסי כי אולי נגמרה העונה אבל הם חיים אצלי בסרטונים|מאוהב|
מהטירון?

🥪ציטוט חודשי:|קדימה|טוב יש איזה מליון אלף ציטוטים קורעים מהאחיין שלי בנץ אבל כמובן שיש לי בלאקאאוט אז במקום זה אחותי ברגע של מרמור:
"נמאס לי להיות בשר תותחים ומאכל יתושים"
את מאכל ליתושים?

🥪בדיחה חודשית:|קדימה|החיים שלנו במדינה הזאת|פנים|
לחלוטין כן.

🥪סיבה למסיבה:|קדימה|מלא טיילור וטראוויס מבלים בכל מקומות וטיילור יפה|מאוהב| אבל היה יפה היה כשהם הלכו לאיזה אירוע של איזה דבר של טראוויס וטיילור ספונטנית עלתה על הבמה|מאוהב|
תראו רק קטע קטן של נוט צ'יינג' בשייק איט אוף, מושלמת|מאוהב|
את rooting for him? אוהבת אותו? או שזה בעיקר בגלל טיילור?

🥪סיפור החודש:|קדימה|ביום שישי הייתה מכירה לזמר נוסף שאחותי אוהבת שיש לו רק הופעה אחת בכל אירופה אז היא לא חשבה שיהיו כרטיסים. אמרתי לה תמשיכי לרפרש מידי פעם מתפנים כרטיסים וככה המשכנו עד שפתאום השגנו. היא הייתה ככ בשוק שהיא אפילו לא שמחה:-D ואז תוך שעתיים סגרנו מלון וטיסה אז... נוסעים לפריז. אז במדינה ההזויה הזאת ביום שלישי עוד לא ידענו אם נצא מהארץ לטיול לגרמניה (אשכרה בדקנו איך יוצאים מירדן) וביום שישי כבר סגרנו טיול נוסף|פנים|:-D ועכשיו מתפללות בכל רגע שלא יקרה שוב משהו שיסגור את השמיים.
טפו טפו, מקווה בשבילכן שהכל יסתדר ושתזכו ליהנות מהטיולים |חמסה|
(רק תיזהרו כי עכשיו יש גלי חום באירופה, אז לשתות הרבה מים, לחבוש כובע ולמרוח קרם הגנה!!)

🥪למה אתם מצפים בחודש יולי:|קדימה|לטוס לגרמניה כבררררררררררר
🥳🥳🥳🥳
ומתי צרפת?

📢מהי לדעתך הסדרה הכי משפיעה של העשור האחרון?|קדימה|עשור אחרון זה שנות העשרה? 2015-2025? או מ2020 והלאה? אוקי לשנות העשרה אני חושבת משחקי הכס. משנת 2020 והלאה אמממ וואלה לאדעת שאלתי את גוגל מה הסדרות הגדולות. אולי משחקי הדיונון? מרגיש לי שאין כבר על שום דבר קונזצוס כמו פעם. משחקי הכס הייתה האחרונה לעשות את זה.
לחלוטין מסכימה.

📢אם הייתה לך אפליקציה שיכולה לעשות רק דבר אחד ממש מוזר – מה היא הייתה עושה?|קדימה|הופכת אנשים לתפוזים
:-D

📢ושלוש דמויות שהיה הכי נוראי להתקע איתם בממ"ד?|קדימה|שלדון קופר, זאנדר מבאפי, ג'ספר מהמאה. קרציות אחד אחד. יוצאת החוצה לטיל.
סליחה שזה גרם לי לצחוק :-D

📢אילו סדרות היית רואה עם הורה שלך?|קדימה|ראיתי עם אמא שלי הרבה סדרות משטרה. גם סמוך על סול ראינו ביחד.
סמוך על סול זאת סדרה שאפשר לראות עם ההורים בלי להרגיש לא בנוח?

📢סדרה שהיית הופך לגרסה גאה במיוחד – איך היא הייתה נראית ומה היה משתנה?|קדימה|אנג'ל - ואז ספייק ואגנ'ל יהיו ביחד.
כן!!!!!!!!!!!

📢מה הכי הורס לך חוויית צפייה – ספוילרים? ניתוחים מעמיקים מדי? רעש מסביב? משהו אחר?|קדימה|וואי כן כל זה. ספוילרים כמובן. ניתוח יותר מידי לפרטי פרטים, לפעמים בכוח קצת. חפירה בתיאוריות וניחושים במקום להנות מהרגע. כאילו היה משגע אותי לפעמים לקרוא בפייסבוק דיונים על סדרות שהכל היה ניתוח של מה אולי יהיה בהמשך במקום לכתוב דברים כמו איך הרגשתי כשדמות כזאת וכזאת עשתה ככה וככה? מה הצחיק אותי? ממה התרגשתי? תדברו על זה!!!! וזה אחת הסיבות שאני ככ אוהבת את הפורום שלנו אנחנו אשכרה מדברים על הדברים עצמם! בנוסף, אנשים מאד אנטי וניטפקרים בסוף יכולים לבאס אותי כי אני רגישה מידי לפעמים והדברים האלה מחלחלים לי למוח.
מבינה לחלוטין.

🛡️תמונה/סרטון/מתכון לסלט המבורגרים...|קדימה|תכין סלט עם איזה ירקות שבא לך ותפזר למעלה מיני בורגרס.
חמודים יפים|מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 132949
איזו שמלה יפה! (או בגד, לא יודעת אם זה נחשב לאאוטפיט של two pieces).

תמונה שצילמתי בים ויצאה מגניב
צפה בקובץ המצורף 132952
מהמם! נראה כמו תמונה של ים בחו"ל!
🪗הגיל שלך בשנות צלופח חשמלי:הפעם הגזמתם.

🪗מרחק מנקודת נפילה של טיל: שני בלוקים בקו אווירי
:-/

🥪שחקני החודש: נינט טייב (לא האמנתי שארשום עליה משהו חיובי מהיום בו נחשפתי אליה)
באיזו סדרה ראית את נינט טייב?

🥪סיפור החודש: היום הייתי אצל רופאת שיניים והאשמתי אותה בפיגוע טרור דנטלי. בצחוק, אנחנו חצי חברים (למרות שהיא נשואה)
:-D מזל שיש הומור, אני מקווה שהשיניים בסדר.

🥪למה אתם מצפים בחודש יולי: לשקט, להרבה מזגן, גלידות, אבטיחים וכדומה.
הבעיה שיש חופש גדול, אז איפה יש שקט? :-/

📢אילו סדרות היית רואה עם הורה שלך? אני רואה לא מעט איתם. את צמיגים אני רואה וזה מצחיק אותם.
הטעם שלכם בסדרות זהה?

It's Always Sunny

Well-known member
🪗הגיל שלך בשנות צלופח חשמלי: לפי האינטרנט אין לזה המרה רשמית, אבל אני מניחה ש |אליהו||אליהו||אליהו||אליהו| כי הם חיים הרבה פחות בכלליות.
זאת תמיד תהיה התשובה, אה? חחחח.

🪗מרחק מנקודת נפילה של טיל: אממ אם מחשיבים גם רקטות מעזה אז משהו כמו 500 מטר נראה לי. אם רק טילים בליסטיים אז משהו בין 10-20 ק"מ.
|נחמה|

🥪סדרות החודש: האחיין של בנץ, והעידן המוזהב שלי בנץ.
בקיצור בנץ.

🥪ספרי החודש: הארי פוטר ספרים 4 ו-5 (שאני עדיין במהלכו), קריאה מספר 3.
איזה כיף! תיהני!

🥪דמויות החודש: ארמונד ופיוטר! אוקיי וגם בנץ ויולי ומאיר ואלכס וכולם שם, וחזי השטן לחלוטין גם במקום גבוה. אבל אם אני חייבת לדרג אז הם ראשונים.
כן להכל!

🥪בדיחה חודשית: נזכרתי עכשיו שבאחד הלילות האחרונים, בחלום-הזיה של רגעי הירדמות כזה (מכירים?), אז הופיע לי גרי (המנהל של תיכון נקניקי גולדה) ושאל אנשים "איפה הנקניקים?" (הוא התכוון לשאול איפה הכרטיסים או משהו כזה אבל זה מה שיצא לו) :-D והתעוררתי מזה ונקרעתי מצחוק מעצמי.

🥪סיבה למסיבה: אין.
|נחמה|

🥪סיפור החודש: באחד מימי מלחמת-אירן נסעתי לסניף קופת חולים שיש בו בית מרקחת בשביל להביא תרופות להורים שלי, וחיכיתי לתורי, ופתאום בכניסה לקופ"ח התחילה מריבה קולנית (כנראה משהו על חניה) בין שני גברים מבוגרים, שכמעט התפתחה למכות, ואנשים התאספו להפריד ביניהם.
שניהם היו בעלי נכויות, אחד בכיסא גלגלים והשני עם מקל הליכה. ואז האיש עם המקל נכנס לבית המרקחת והתיישב לחכות גם, והאיש עם הכיסא גלגלים בא לפתח של בית המרקחת וצעק עליו "כשתסיים פה אני אחכה לך בחוץ אני אפרק אותך" והשני צעק משהו מתגרה בחזרה ובא לקום אליו כאילו להכות אותו, אבל שוב באו אנשים להרחיק אותם זה מזה וגם הזמינו משטרה ובאו כמה אנשי אבטחה לעמוד מסביב לאיש עם המקל שישב בתוך בית המרקחת וזה היה מאוד מוזר.
וחוץ מזה שהצעקות שלהם מאוד הציקו לי, אני גם חששתי מאוד - אבל לא מזה שהם באמת ילכו מכות, כי היו שם מספיק אנשים נחושים למנוע מהם, אלא חששתי בעיקר שמישהו ישלוף טלפון לצלם את האקשן ויעלה את זה לרשת, ואז יראו אותי בסרטון הזה ברקע וזה יהיה מביך.
ענייני חניות כל כך מלחיצים אותי שפשוט הייתי מוותרת. אגב, לחלוטין מזדהה עם המבוכה של האפשרות להופיע בסרטון ברקע.

📢דמות שלכאורה לא נכתבה כלהט"בית – אבל אתה בטוח שהיא הומו/לסבית/בי/קווירית עמוק בפנים?
ספייק ואנג'ל הם בי כמובן! |מאוהב|
כן! |מאוהב|

📢סדרה שהיית הופך לגרסה גאה במיוחד – איך היא הייתה נראית ומה היה משתנה?
דוקטור הו, אבל בעונות האהובות עלי (מה שיש עכשיו זה לא נחשב).
לדוקטור יהיה מלווה גבר והם יהיו מאוהבים וחמודים. (כאילו בהתחלה רק המלווה יהיה מאוהב, אבל לאט לאט הדוקטור גם)
למה זה לא קרה עדיין??

📢אם היית יכול לשאול את עצמך בגיל 12 שאלה אחת – מה היית שואל?
איך את מרגישה? (אבל היא היתה עונה "בסדר" ולא היה יוצא מזה שום דבר משמעותי, כי היא לא יודעת לדבר על רגשות).
ואם זה היה בגיל 22?

📢אתה מאמין שחלומות לילה אומרים עלינו משהו – או סתם שטויות של המוח?
כן, כלומר לא בקטע מיסטי ולא בקטע של פרשנויות בסגנון "אם חלמת על עציץ זה אומר שאתה מאוהב", אבל החלומות שלי הרבה פעמים בבירור מבטאים את הפחדים והחרדות שלי, כעסים, רגשי אשם, צער, וכולי. אולי בעיקר רגשות שאני נוטה להדחיק.
זה hits too close to home.

כמובן שחלק גדול מהחלומות זה גם סתם שטויות הזויות של המוח.
וגם זה :-D

חחחחח אוי ואבוי תומי "יוווווווו להתקע בממד!!! זה המקום האהוב עליי להתקע בו!!!!!!!!":-D באמת עדיף טיל:-D

It's Always Sunny

Well-known member
נמחק לי החלק השני של ההודעה ;-(

🥪סדרות החודש:
Your Friends & Neighbors
Murderbot
The Four Seasons
You
Schitt's Creek
I Love Dick
Stick
The Better Sister
Mr. Robot
We Were Liars
Mrs. Fletcher
White Lotus
Parks and Recreation
Agatha All Along
Apple Cider Vinegar
Secrets We Keep
Sirens
And Just Like That
Russian Doll
Poker Face
Tiny Beautiful Things
Smoke
Legion
Dept. Q
צפית בהרבה סדרות 8-* ממה הכי נהנית?

🥪ספרי החודש: מתקדמת באיטיות עם Yes Please של איימי פולר. ובמתקדמת באיטיות אני מתכוונת שאיימי לא מקריאה לי מספיק מהר.
נהנית?

🥪דמויות החודש: כל הדמויות של אוברי.

🥪שחקני החודש: אוברי.

🥪קראש החודש: אוברי.

אפשר להיות קראש החודש שלך כדי שתפרסמי מלא תמונות שלי? :-D

🥪בדיחה חודשית: I have a lot of jokes about unemployed people, but none of them work
:-D:-D:-D

🥪סיבה למסיבה: יום העצמאות של האמריקאים = יום חופש.
איזה יופי! יש תוכניות?

🥪סיפור החודש: הלכתי בחודש שעבר לשתי הופעות של ברנדי קלארק. זה היה מופע משותף שלה ושל עוד זמרת שיש לה שיר וחצי שאני שאני אוהבת ומכיוון שברנדי הופיעה ראשונה החלטתי בערב הראשון לא להישאר להופעה של הזמרת השניה כי זה לא היה מתוכנן- החלטתי ברגע האחרון לקנות כרטיס להופעה הזאת (כי התבטל לי טיפול מאוחר) ונסעתי שעתיים וחצי לסאן דייגו בשבילה ולא היה בא לי לחזור הביתה באמצע הלילה. יום למחרת שוב הלכתי להופעה, הפעם בלוס אנג'לס אז לא הייתה לי בעיה להישאר עד מאוחר. נפגשתי עם שתי חברות שהכרתי בהופעות של ברנדי לפני 8 שנים אחת מהן (החברה הטובה יותר) ישבה מאחורי אז התקשקשתי איתה לפני שהתחיל המופע ובאיזשהו שלב שאלתי אותה אם היא מתכוונת להישאר להופעה של מרי (הזמרת השניה) ופתאום איזה ישיש שישב לידי הסתובב אליי ודפק לי מבט מלא בתיעוב ופלט "מה?!" בלי להתבלבל אמרתי לו "אנחנו לא פה בשבילה. באנו לראות את ברנדי" חברה שלי נהייתה אדומה ולא הבנתי למה היא מתפדחת. זה הרי נכון. אבל אז היא אמרה לי שלא יפה לרדת על זמרים שאחרים אוהבים. אבל לא ירדתי עליה פשוט ציינתי שאנחנו לא שם בשבילה. גם ישבתי בשורה ראשונה ונראה לי עוד יותר לא מכבד להירדם לה בפרצוף (כי ניסיתי לשמוע שירים שלה לפני ההופעה והיא כדור שינה|ישן|) בקיצור הישיש בשורה הראשונה ניסה להסביר לי שאני חסרת תרבות ואיכשהו התחיל לספר לנו על כל ההופעות שהוא הולך אליהן. הוא טען שהוא היה עד כה מתחילת השנה ב-94 הופעות, בהתחלה התרשמתי ממש עד שהוא התחיל לציין את השמות של האנשים שהוא ראה. ליטרלי נובאדיז. אז בזמן שהוא נדהם מהבורות המוזיקלית שלי אני המשכתי להטריל אותו וחברה שלי סימסה לחברות האחרות שיהיו בהיכון למקרה שהוא ירצה להרביץ לי כי אני לא יודעת מתי צריך להפסיק:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D מעולה

אחרי ההופעה אחת החברות הכירה עוד איזה קבוצה של שירניות קשישות אז התקשקשנו איתן קצת ואז יצאנו החוצה ולא יודעת בדיוק לאן החבורה המשיכה כי אני וחברה שלי נשארנו מאחורה לדבר עם חברה של החברה הנוספת שלנו (שהכרתי רק באותו יום, אז היא לא מכירה עדין את ההומור הרדוד שלי) אז אני מסתכלת קדימה ושואלת כזה "לאן אמנדה נעלמה?" ואז החברה שלה מצביעה על איפשהו ברקע ואומרת "הנה" אז אני, בצחוק כזה, אומרת - "wow, for a white person she does not glow in the dark" (היא ממש לבנה וגם מחומצנת) וחברה שלה במקום פשוט לצחוק מסתכלת עליי במבט מבולבל ושואלת "do I glow in the dark?" חשבתי שהיא מנסה להטריל אותי אז צחקתי ואמרתי לה "לא יודעת, בואי נראה. לכי תעמדי שם" והצבעתי על איפה שאמנדה עמדה והיא ליטרלי הלכה לעמוד שם!! וטפ 😭 😭 למה אמריקאים לא מבינים בדיחות😩
אפילו יותר טוב! :-D

📢סדרה שאתה אוהב לצפות בה עם אחרים, וסדרה שאתה מעדיף לצפות בה לגמרי לבד? בתאכלס אני אוהבת לראות סדרות שאני אוהבת עם אנשים אחרים כשאני כופה את הסדרה עליהם. נראה לי שהסדרות שהכי הרבה ראיתי עם אחרים הן וואנס ונקמה. פעם כשסהר היה מקשיב להמלצות שלי הייתי מתקשרת אליו לפני שהוא מתחיל לראות פרק של משהו והיינו צופים בו "ביחד" והייתי מדקלמת לו באוזן שורות מהפרקים:-D (כן כן אני בן אדם בלתי. זה מה יש. הוא בחר אותי והא צריך להתמודד).

📢אם היית יכול לשאול את עצמך בגיל 12 שאלה אחת – מה היית שואל? איכס למה שארצה לדבר עם ילדה בת 12.
וואלה, נכון.

איזה חמוד!
אבל מותר לו בכלל לרכב על אופנוע? נראה די צעיר.

אני לובשת סקרבס שחורים ותמיד יש לי על החולצה את סיכת החטופים ואת הדיסקית של החטופים כי למרות שהשגרירות הישראלית ממליצה להצניע סממנים יהודים/ישראליים, אני גרה ועובדת באורנג' קאונטי שזה איזור רפובליקני ברובו וגם מהנוחות של העבודה שלי אני מרגישה בטוחה ללבוש מה שאני רוצה ומי שלא נאה לו- שלא יגיע למקום העבודה שלי. Having said that, כשאני צריכה לנסוע לערים קצת פחות ידידותיות ליהודים, או לפחות בשכונות שיש בהן רוב מוסלמי, אני כמובן יותר זהירה. סן דייגו באופן יחסי יותר מתונה מלוס אנג'לס, אבל עדין עיר מאוד ליברלית עם די הרבה הפגנות פרו פלסטינאיות. אבל מכיוון שבאתי מהעבודה, כבר נשארתי עם אותם בגדים ואיך שנכסתי לאיזור של ההופעה, כבר בבידוק הבטחוני המאבטחת הצביעה על הסיכה שלי ואמרה לי my heart is with you. שכחתי שהסיכה עליי כי מיהרתי לצאת מהאוטו כדי להספיק להגיע להופעה בזמן, אבל החלטתי להשאיר אותה עליי. (וחשוב לציין שרוב הקהל של ברנדי וגם של מרי צ'אפין קרפנטר- הן לסביות ליברליות קיצוניות) ואז בפנים היה דוכן של מרץ', אז קניתי לי חולצה למקרה שאצטרך להחליף (האמת שבשלב הזה בעיקר דאגתי אם יהיה לי חם כי זה היה בחוץ ואני בקליפורניה|שמש| וחם עם סקראבססס|מזיע|) אבל בסוף לא החלפתי וכמה אנשים פנו אליי ואמרו לי שהם איתנו. גם באינטרמישן עמדתי ודיברתי עם איזו מישהי שישבה לידי והחליטה שאני הבסטי שלה ובזווית של העין ראיתי מישהי הולכת לעברי מהאיזור של הבר בהליכה נחושה והיא נעמדה מולי ואמרה לי "i like your necklace" וכאילו באינסנקטיביות הסתכלתי למטה כאילו כדי לוודא מה אני עונדת, למרות שידעתי איזה שרשרת יש לי ושאני כבר שנתיים לא עונדת שום שרשרת אחרת חוץ מזו ומידי פעם עוד שרשרת של מגן דוד שידעתי שלא ענדתי באותו היום. אבל ראיתי שהדיסקית התהפכה והייתה על הצד ההפוך והחלק שלה ללא הכיתוב. ובואו נגיד שדיסקית נקיה זה לא משהו שמישהו אי פעם יחשוב שהיא יפה ובטח לא מספיק בשביל להחמיא למישהו עליה. אז היה ברור לי שהיא ראתה אותי מתישהו לפני ההופעה כשהדיסקית על הצד של החריטה וחיכתה כדי לגשת אליי ולהגיד לי שהיא אוהבת אותה ולמרות שזה נשמע כמו משפט מוזר להגיד על משהו כזה, המבט שלה העביר את כל הרגש שהיא ניסתה להעביר וזה באמת חימם לי את הלב.
האמת שזה ריגש אותי. לפני שהתחלתי לקרוא את הטקסט, העין שלי ישר זיהתה את המילים סיכת חטופים וחששתי שמה שאת הולכת לספר יהיה כמה אנשים היו מגעילים אלייך בגלל זה, אבל אז קראתי את מה שכתבתי ושימח אותי לדעת שהחוויה הייתה טובה :-):

LeAnnDyIan

Well-known member
איזה חמוד!
אבל מותר לו בכלל לרכב על אופנוע? נראה די צעיר.
זה לא אופנוע. זה dirt bike ויש כאלה ממונעים שגם ילדים בני 3 יכולים לרכוב עליהם.
כמובן שהוא לא יכול לנסוע עם זה בכבישים. אבל בדר״כ ילדים בגילו רוכבים על אופנועים כאלה בשטח.

didalf

Well-known member
then maybe Nick should up his Nick game
בהחלט
נו אז יאללה. לא הגיוני שעדין אין דודים.
לא עד שזה יצא לסטרימינג או בלו ריי או צפיה ביתית כלשהי
אני צופה שצריך.
שזה כל הזמן:-D

חח בתאכלס אם כבר זוג לסבי אז ברור שלזלי ואן:-D
תכלס:-D לזלי הייתה שמחה אבל לצערה היא סטרייטית.

וכן אני לא צריכה שתגידי לי שאני עושה לך בחילה. אני עושה גם לעצמי בחילה.
תודה.
מזעזע.
אני לא חושבת שבכלל מוכרים פה נקניות בקולנוע8-*

ולפני כמה ימים היא ניסתה לתאר משהו נדיר ואמרה Once in a deck רק שזה היה נשמע כמו once in a dick וצחקתי שעה בלי להבין בכלל מה היא התכוונה. היא התכוונה להגיד Decade היא ליטרלי חשבה שאומרים דק.
וגם יש לה את המשפט הקבוע שלה שכל כמה זמן עובר שידרוג והשיבוש השבועי היה "וישבר הגוזל ויקום התרנגול"
:-D:-D

תאכלס כן, אבל אמריקאים אוהבים להידחף. האמת שגם אני נדחפתי כמה פעמים לשיחות של אנשים, אבל בדר"כ זה כדי לעזור ופחות כדי להתחיל ביף.
אגב, איבדתי את הפואנטה שלי כשהתחלתי לספר את הסיפור הזה אז שכחתי לציין שהסיבה שסיפרתי על היום הראשון שהלכתי להופעה זה כי בגלל שלא היה לי כרטיס או תיכנון ללכת להופעה הזאת מראש. הייתי בעבודה ולא היה לי זמן לעבור בבית כדי להחליף בגדים, אז באתי כמו שאני מהעבודה. אני לובשת סקרבס שחורים ותמיד יש לי על החולצה את סיכת החטופים ואת הדיסקית של החטופים כי למרות שהשגרירות הישראלית ממליצה להצניע סממנים יהודים/ישראליים, אני גרה ועובדת באורנג' קאונטי שזה איזור רפובליקני ברובו וגם מהנוחות של העבודה שלי אני מרגישה בטוחה ללבוש מה שאני רוצה ומי שלא נאה לו- שלא יגיע למקום העבודה שלי. Having said that, כשאני צריכה לנסוע לערים קצת פחות ידידותיות ליהודים, או לפחות בשכונות שיש בהן רוב מוסלמי, אני כמובן יותר זהירה. סן דייגו באופן יחסי יותר מתונה מלוס אנג'לס, אבל עדין עיר מאוד ליברלית עם די הרבה הפגנות פרו פלסטינאיות. אבל מכיוון שבאתי מהעבודה, כבר נשארתי עם אותם בגדים ואיך שנכסתי לאיזור של ההופעה, כבר בבידוק הבטחוני המאבטחת הצביעה על הסיכה שלי ואמרה לי my heart is with you. שכחתי שהסיכה עליי כי מיהרתי לצאת מהאוטו כדי להספיק להגיע להופעה בזמן, אבל החלטתי להשאיר אותה עליי. (וחשוב לציין שרוב הקהל של ברנדי וגם של מרי צ'אפין קרפנטר- הן לסביות ליברליות קיצוניות) ואז בפנים היה דוכן של מרץ', אז קניתי לי חולצה למקרה שאצטרך להחליף (האמת שבשלב הזה בעיקר דאגתי אם יהיה לי חם כי זה היה בחוץ ואני בקליפורניה|שמש| וחם עם סקראבססס|מזיע|) אבל בסוף לא החלפתי וכמה אנשים פנו אליי ואמרו לי שהם איתנו. גם באינטרמישן עמדתי ודיברתי עם איזו מישהי שישבה לידי והחליטה שאני הבסטי שלה ובזווית של העין ראיתי מישהי הולכת לעברי מהאיזור של הבר בהליכה נחושה והיא נעמדה מולי ואמרה לי "i like your necklace" וכאילו באינסנקטיביות הסתכלתי למטה כאילו כדי לוודא מה אני עונדת, למרות שידעתי איזה שרשרת יש לי ושאני כבר שנתיים לא עונדת שום שרשרת אחרת חוץ מזו ומידי פעם עוד שרשרת של מגן דוד שידעתי שלא ענדתי באותו היום. אבל ראיתי שהדיסקית התהפכה והייתה על הצד ההפוך והחלק שלה ללא הכיתוב. ובואו נגיד שדיסקית נקיה זה לא משהו שמישהו אי פעם יחשוב שהיא יפה ובטח לא מספיק בשביל להחמיא למישהו עליה. אז היה ברור לי שהיא ראתה אותי מתישהו לפני ההופעה כשהדיסקית על הצד של החריטה וחיכתה כדי לגשת אליי ולהגיד לי שהיא אוהבת אותה ולמרות שזה נשמע כמו משפט מוזר להגיד על משהו כזה, המבט שלה העביר את כל הרגש שהיא ניסתה להעביר וזה באמת חימם לי את הלב.
וואי כיף לשמוע שיש עוד אנשים נורמלים בעולם

didalf

Well-known member
טוב נראה לי שאני לא הבנתי את המשימה:-D
אה אני גם לא סתם כתבתי:-D
יאללה צפיה חוזרת מההתחלה!
אולי באמת
בינתיים הסדרה היחידה שעשיתי לה צפיה חוזרת איך שסיימתי זה המאה.
הוא באמת לא. רק כריס!
נכון!
חח די אני מתה על אבא שלך:-D איזה חמוד!!
נכון|לב|
נראה לי שאת צריכה הפסקה מאחותך. היא מלמדת אותך תרבות רעה.
מאוחר מידי, 2 הופעות קיי פופ בעתיד הקרוב שלי.

טוב שום דבר מהקישורים של הסדרה הזאת שאתם שמים לא זמין לי אז אני אאמין לכם שזה טוב.
מאד אנטישמי מצד כאן11 לחסום תכנים להיהודים צדיקים בחו"ל.
לא שאני חושבת שזה יעניין אותך אבל יש גם באינטסגרם אותו סרטון:
עשית הרבה דברים רעים אבל מה הדס עשתה?
כתבה ספר והשתמשה בשיר של טיילור ככותרת שלו:-P:
אולף אני אוהב חיבוקים חמים, אולף?
חחח לא, אולף באחיין שלי בנץ. הוא תלמיד בלגי שמדבר מוזר.
חח אני אוהבת שאנחנו אפילו לא מנסים להסתיר את זה שאנחנו מעצבנים את ניק.
ניק יאלץ להסכים איתי.

באמת תוציא שירים כבר. אין לנו כוח לתקליט השבור של עדימון כל סכמ"ח :-D
אומרת היחידה שהיא פחות מקורית ממני:-D
|מאוהב|

בדיוק אחת הלקוחות שלי שאלה אותי היום איך זה לחיות בישראל:-D כאילו שאפשר לתאר את זה במילים|פנים|
טיילור תיארה יופי בלי להתכוון אפילו:
you wouldn't last an hour in the asylum where they raised me

ורציתי לשלוח לך את זה אבל ידעתי שיש לך התראות סוויפט לייב ובטח כבר ראית את זה:-D
כמובן:-D
רגע חברה שלך הייתה שם?????????. נבלה איזה כיף לה:-0

אחותך צריכה להירגע עם הזמרים שהיא אוהבת באירופה (שתתחיל לאהוב זמרים בקליפורניה הנודניקית הזאת!) קיצר מתי את טסה ולכמה זמן ומי אישר לך|שפם|
הם בכלל קוריאנים אנחנו מחכות שהזמרים שלנו יגיעו לאירופה כי זה המקום הסביר לטוס אליו חח
דוקא הם הופיעו בלוס אנג'לס לא מזמן.
טסה לפריז סופש קצר בספטמבר ממש לפני ראש השנה.

אוף תחזרי כבר!;-(
עוד לא הלכתי:-D
יואו אני הולכת להציק לך כל יום|חיוךרחב|
אוי לא איזה פחד
יהיו סטוריז:-P:
רגע הוא לא הומו?:-D גרמת לי להאמין שהוא וקפטן אמריקה באמת זוג:-D
נההה מארוול הפחדנים האלה WOULD NEVER
אבל כולנו יודעים שבלב הם זוג

המשפט הזה כל כך לא הגיוני לאנשים שלא צופים בזה:-D
חחחחחחחחחחחחח נכון:-D

אני לא תומכת בשיפ הזה.
חבל

מה? הכי כיף לראות סדרות ביחד ולכפות על אנשים אחרים לצפות במה שאת אוהבת.
לאאא קשה לי אני מרגישה ששופטים אותי כל הזמן ואם הם לא נהנים אני נעלבת מזה אישית

חח אם מישהו רנדומלי בפייסבוק כותב על סדרה יותר משלוש שורות אני לא טורחת לקרוא:-D הדרך הבטוחה לא להתעצבן:-D
תכלס עדיף כי הם תמיד מעצבנים
אין הפורום הזה זה המקום הנורמלי היחיד לדבר בו על טלוויזיה
לא הבנתי. את אוכלת פופקורן גם בבית כשאת רואה טלוויזיה?
כן לפעמים.
בעיקר אם אני ואחותי עושות ערב סרט.
או... טוב זה עצוב אבל לפעמים אני מתעצלת להכין משהו לאכול בערב ואוכלת פופקורן במקום כי זה ממלא מספיק ואם אוכלים ישר מהשקית לא צריך לשטוף כלום|פנים|:-D
בטוח משהו לא חשוב אם את לא זוכרת.
כנראה. בטח איזה חשבון חסכון.
אוף בא לי המבורגר עכשיו.
אכלתי היום מקדולנדס:-P:

היא יפה. קלסי...;-# האמת שפעם הוא היה נראה הרבה יותר טוב. לא יודעת למה טיילור מתפשרת על גרסה פחות מוצלחת שלו.
כל עוד הוא לא עם השפם תחילת עונה המזעזע שלו הוא נראה לי סבבה.
יו בדיוק הרדיו ישו של השותפה שלי מנגן את אנטי הירו. כנראה שנמאס לאלכסה לנגן רדיו ישו:-D
יאייי
וואי מהמם!|מאוהב|
תודה:-]|לב|

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
ניו יורק, לביקור קצר ושלא תהיה מאכזבת (בעיקר כי לראות את הצילומים של SVU).
יאאא אורוש כיף שיש לך זמן לשרשור הזה|חיבוק|
ראית את הסרט של מרישקה שיצא? משהו על אמא שלה?
הגרסה של טיילור לנצח? :-):
כמובן
זה צעיר או מבוגר??
אין לי מושג סתם זרקתי:-D

באמת סדרה חמודה, עדיין לא יצא לי לצפות בה במסודר. באופן אירוני מי שהכיר לי אותה היו האחייניות שלי :-D
חחח הגיוני סהכ כי זאת בכל זאת סדרה לילדים.
אבל תצפי במסודר כדאי!!

מעניין מתי הסרט.
הבנתי שהם אמורים להתחיל לצלם בקרוב
עונות רנדומליות?
לא דווקא יס משדרים שח מסודר אז אני עוקבת מסודר הפעם
:-/:-/:-/:-/:-/
געגועים לניית'ן פיליון.
נו אופנס לנייתן פליון אבל הוא כנראה הדמות הכי פחות חשובה כמעט בסדרה של עצמו:-D
אני מבינה שנתת צ'אנס למרות שאת כבר לא עוקבת אחרי מארוול באופן קבוע, מתגעגעת לימי הזוהר של סרטי מארוול?
מאד, לאיך שהם גרמו לי להתרגש פעם.
למרות שת'אנדרבולטס היה מוצלח ממש החזיר אותי קצת.
וקפטן אמריקה 4 פשוט הגיע לדיסני פלוס אז ראיתי. לא טרחתי בקולנוע.
חחח, אהבתי את הקשר בין הללויה לשרק.
ברור מה זה סופר מזוהה איתו כבר, והביצוע של הסרט אפילו יותר יפה מעיניי מהמהקור

סרט אנימה נכון?
כן, אבל באנגלית.

לא יודעת אם יצא לי לצפות בקטע הזה אבל אני אוהבת את בנץ ונטע.
זה לא מהסדרה עצמה זה שיר שהשחקן כתב בתור הדמות אבל זה לא חלק מהסדרה, והסרטון מכנס מעריצים.
וכן הם חמודים|מאוהב| ואני בכלל לא אובססיבית.
היי, קראת ספר! איך היה?
חחח מזל טוב לי:-D
היה נחמד.
וואי מסכן, איזו פדיחה עם המכונית, אבל טוב לדעת שגם הוא אנושי.
טוב טיילור סיפרה לנו מזמן שהוא נהג גרוע:-D

כן|מאוהב|
את מאכל ליתושים?
אחותי יותר הם באים אליה יותר, אבל אני גם.
את rooting for him? אוהבת אותו? או שזה בעיקר בגלל טיילור?
בעיקר בגלל טיילור. אני אוהבת אותו כי הוא אוהב אותה ועושה לה טוב. אם הם יפרדו חלילה וחס הוא לא יעניין אותי יותר.

טפו טפו, מקווה בשבילכן שהכל יסתדר ושתזכו ליהנות מהטיולים |חמסה|
אאאאמןןן
(רק תיזהרו כי עכשיו יש גלי חום באירופה, אז לשתות הרבה מים, לחבוש כובע ולמרוח קרם הגנה!!)
כן אוף
בינתיים שבוע הבא נשבר גל החום, אבל בשבוע אחרי זה יהיה שוב חם. אבל לא בקטע מטורף כמו עכשיו.
🥳🥳🥳🥳
ומתי צרפת?
ספטמבר.

סליחה שזה גרם לי לצחוק :-D
חחחח שמחתי להצחיק
סמוך על סול זאת סדרה שאפשר לראות עם ההורים בלי להרגיש לא בנוח?
קודם כל אחותי ראתה משחקי הכס עם אבא שלי אז....לא חושבת שזה משנה:-D
אבל כן לדעתי כן. אין בה סקס כמעט בכלל.
שמחה שאת גם תומכת:-D

איזו שמלה יפה! (או בגד, לא יודעת אם זה נחשב לאאוטפיט של two pieces).
נכון??|מאוהב|
מהמם! נראה כמו תמונה של ים בחו"ל!
יאא תודה:-]

didalf

Well-known member
לא הבנתי, את מספיקה לקרוא שני ספרים שלו (ששווים ערך לשלושה כרכים של אטלס כרטא) בחודש אחד שבו צריך גם לעבוד, גם ליצור אפליקציות, גם לשרוץ פה בפורום חצי יממה, גם לעשות בינג'ים על כל האחיינים של בנץ, גם להיכנס לקקטות בקופות חולים וגם לישון מידי פעם?!? האם כשנוסף |אליהו| לשנים שלך נוספות איתו גם שעות נוספות ביממה?
:-D:-D

מצד שני נשמע לי סיוטי באותה מידי להיות תקועה בחדר סגור עם כל אחד שמריח כמו אוכל מבושל/מטוגן. לא משנה איזה אוכל. בעע. אנשים לא צריכים להריח כמו אוכל! אוכל צריך להריח כמו אוכל וזהו.
וואי איכס כן.
פעם עבדתי בחנות בקניון והיה ממול דוכן שווארמה. והבעלים של השווארמה היה חבר של הבעלים של החנות, אז מידי פעם הוא היה בא לבקר ואמאלההה הריח שלו הייתי רוצה למות כל פעם:sick::sick:

גם בעיני זו אגדה אורבנית. אולי כשיש חום גבוה ולוקחים תרופות ממסטלות אפשר להיות בהזיות אבל לא מכירה אף אחד שבאמת סבל מהזיות רק בגלל חום גבוה.
אני גם לא באמת

מרגיש לי שגם לונה של היום הייתה עונה "בסדר" בלי לדבר על רגשות כי לונה של היום היא רובוטית שמכרה את נשמתה לצ'ט ג'יפיטי בתמורה לשעות נוספות ביממה.

LeAnnDyIan

Well-known member
עוד לא הלכתי:-D
אני יודעת.
אז מה.
תחזרי כבר!! ☹️

אכלתי היום מקדולנדס:-P:
האמת שבאמת עשית לי חשק להמבורגר אחרי שקראתי את זה אז נסעתי גם אני למקדונלדס (ליטרלי מחוץ לבית) וכי אני עצלנית הלכתי לדרייב אין כי למה שאצא מהאוטו. אבל למרות שביקשתי בלי גבינה לא רק ששמו לי גבינה, גם החליטו להוסיף בייקון ככה לכיף שלהם🤢🤢🤢🤢
הריח של זה היה כל כך דוחה שהייתי צריכה לנסוע שוב דרך הדרייב אין עם השקית מחוץ לחלון כדי לא להריח את הגועל הזה🤮 בעע
הם הכינו לי המבורגר חדש אבל זה היה דוחה ויבש והרס לי את כל החשק שהיה לי להמבורגר. בעעע
מזל שהדיאט קולה שלהם הכי טעימה שיש.

didalf

Well-known member
אני יודעת.
אז מה.
תחזרי כבר!! ☹️
יו לאאאאאאאאאאאאאאב מי|זורו|

האמת שבאמת עשית לי חשק להמבורגר אחרי שקראתי את זה אז נסעתי גם אני למקדונלדס (ליטרלי מחוץ לבית) וכי אני עצלנית הלכתי לדרייב אין כי למה שאצא מהאוטו.
חח כל הכבוד אני הזמנתי אז אני עדיין יותר עצלנית:-D
אבל למרות שביקשתי בלי גבינה לא רק ששמו לי גבינה, גם החליטו להוסיף בייקון ככה לכיף שלהם🤢🤢🤢🤢
אוי סתומים
הריח של זה היה כל כך דוחה שהייתי צריכה לנסוע שוב דרך הדרייב אין עם השקית מחוץ לחלון כדי לא להריח את הגועל הזה🤮 בעע
הם הכינו לי המבורגר חדש אבל זה היה דוחה ויבש והרס לי את כל החשק שהיה לי להמבורגר. בעעע
:-(
מזל שהדיאט קולה שלהם הכי טעימה שיש.
אוי איכ המדוללת בקרח הזה? שתהיי בריאה איזה גרועה את|בוקס|
(כאילו ברור שאני לוקחת קולה עם הארוחה אבל יודעת שהיא תהיה מאכזבת ומדוללת בקרח)

LeAnnDyIan

Well-known member
אוי איכ המדוללת בקרח הזה? שתהיי בריאה איזה גרועה את|בוקס|
(כאילו ברור שאני לוקחת קולה עם הארוחה אבל יודעת שהיא תהיה מאכזבת ומדוללת בקרח)
מה?! הקולה של מקדונלדס זו הקולה הכי טעימה שיש. זה ידוע שהם שמים בפנים קראק.

Lhuna3

Well-known member
למה את יודעת מה תוחלת החיים של צלופחים?🤨
כי התבלבלתי וחשבתי שאני ניק לרגע והלכתי לבדוק את זה |פנים|
כמה סדרות יש לבנץ הזה?|תוהה|
לא מספיק :-(
על מה זה? אני יודעת שאני יכולה בקלות לגגל אבל אם אני אעשה את זה זה יסיח את דעתי ואז יקפצו לי כל מיני סרטונים של אוברי ביוטיוב ורילים מצחיקים של קת'רין האן והפרק השבועי של הפודקאסט של איימי פולר וכל אלו ימנעו ממני להמשיך להגיב לשאלון שלך ואף אחד לא רוצה את זה אז פשוט תגידי לי על מה זה במקום להגיד לי שאני יכולה לגגל בעצמי|שפם|
אין לי מושג על מה זה, אני רק יודעת שיש בזה את פדרו פסקל ושהוא מאוד מצחיק שם (וגם את ניקולאס קייג' בתפקיד עצמו, אבל זה לא מה שגורם לי לרצות לצפות בזה).
לא הבנתי, את מספיקה לקרוא שני ספרים שלו (ששווים ערך לשלושה כרכים של אטלס כרטא)
ממש לא, הם לא ארוכים בכלל!
בחודש אחד שבו צריך גם לעבוד,
אבל 12 ימים לא עבדנו בגלל מלחמה עם אירן
גם ליצור אפליקציות,
לגמרי הזנחתי אותן החודש :-(
גם לשרוץ פה בפורום חצי יממה, גם לעשות בינג'ים על כל האחיינים של בנץ, גם להיכנס לקקטות בקופות חולים וגם לישון מידי פעם?!? האם כשנוסף |אליהו| לשנים שלך נוספות איתו גם שעות נוספות ביממה?
:-D:-D:-D הלוואי...
יום אחד תהיה לך תשובה לשאלה הזאת וזאת תהיה הסיבה האמיתית למסיבה.
אמן.
זה יביך רק אותך אבל למה שמישהו יטרח לחפש מי האנשים ברקע של סרטוני רשת הזויים?
אם סרטון כזה הופך לויראלי אז בטוח שיהיו אנשים שמכירים אותי שיראו אותו (במיוחד בישראל).
חוץ מזה שאני בטוחה שכולנו קיימים ברקע של סרטונים/תמונות של אנשים רנדומליים ברשת מבלי שאנחנו יודעים על זה בכלל.
כל עוד זה לא ויראלי זה לא נורא. אבל לסרטוני קטטות בישראל יש נטיה כן להיות לצערי.
אח"כ הגיע כבר. מה התשובה שלך?
בעקרון הסכמתי עם התשובה של עדי|חזיר| (אלא אם וכאשר ניק יבהיר שזה לא היתה כוונת השאלה)
לא הבנתי מה דיוויד טננט עשה לך.
אני עדיין אוהבת אותו אבל אני יותר מאוהבת רוב הזמן בדוקטור 11, ואף אחד כמעט לא מבין אותי אבל אין לי מה לעשות בעניין. הלב רוצה מה שהלב רוצה. והוא רוצה את 11.
בעע אני יודעת שאמרתי איפשהו למעלה בעמוד הזה שאני אוהבת לאכול נקנקיות בקולנוע אבל אני ממש לא אוהבת ריח של נקנקיות. ולהיות תקועה בחדר סגור עם מישהו שמריח כמו נקנקיות נשמע לי סיוט.
מצד שני נשמע לי סיוטי באותה מידי להיות תקועה בחדר סגור עם כל אחד שמריח כמו אוכל מבושל/מטוגן. לא משנה איזה אוכל. בעע. אנשים לא צריכים להריח כמו אוכל! אוכל צריך להריח כמו אוכל וזהו.
היר היר!
אני לא בטוחה שהם לא בענין של הסדרות שלך כמו שהם לא בענין של הבינג'ים שלך. בטח אין להם את כוחות העל שלך. זה לא פייר לצפות מהם לצפות בקצב שלך.
אבל הם באמת גם לא בעניין של הסדרות שלי בכלל.
זה לא נחשב אם את לא מספרת לנו מי המלווה המאוהב שלו.
לא השקעתי בזה מחשבה כי זה יכול להיות כל אחד כמעט מבחינתי, כמובן רצוי שיהיה גם מישהו חמוד וחתיך. אבל פרט לכך אני לא אהיה בררנית.
זו לא סדרה של כמעט מלאכים בכל מקרה? במילא הם עוד שניה באדמה וחוזרים כזומבים אז נשמע לי סביר.
:-D לא אבל זה לא נכון, יש שם גם הרבה צעירים בקאסט הראשי.
מרגיש לי שגם לונה של היום הייתה עונה "בסדר" בלי לדבר על רגשות כי לונה של היום היא רובוטית שמכרה את נשמתה לצ'ט ג'יפיטי בתמורה לשעות נוספות ביממה.
לונה של היום באמת היתה עונה "בסדר" אבל זה סתם כי אין לה כוח לפרט.
אני אף פעם לא חלמתי על עציצים, זה אומר שמעולם לא הייתי מאוהבת?:-0:-0
מצד אחד זו פרשנות שאני המצאתי פה, אבל מצד שני זה לא אומר שזה לא נכון.

Lhuna3

Well-known member
זאת תמיד תהיה התשובה, אה? חחחח.
עד שאהפוך ל💀כנראה :-D

איזה כיף! תיהני!
מאוד כיף ותודה! :)

איזה כיף שראית גם את בנץ! למרות שראיתי שכתבת שלא במסודר.

ענייני חניות כל כך מלחיצים אותי שפשוט הייתי מוותרת.
כנ"ל, תמיד אם יש מקרה כזה שגם אני וגם מישהו אחר רוצים להכנס לאותה חניה אז אני ישר מוותרת, אפילו אם לדעתי הייתי שם קודם.

למה זה לא קרה עדיין??
שאלה מצויינת! (ספוילר לעונות החדשות של דיסני וקצת לעונות של ג'ודי וויטקר) אצל שוטי היה קצת קטעים גאים של הדוקטור, כלומר אני זוכרת פרק אחד כזה, אבל בהמשך פרשתי אז לא יודעת אם היה עוד. גם בעונות של ג'ודי אחרי שכבר פרשתי נראה לי שהיו לה קצת עניינים רומנטיים עם אחת המלוות? (לא בטוחה).

ואם זה היה בגיל 22?
גם לא ;-#

זה hits too close to home.
|נחמה|

למעלה