It's Always Sunny
Well-known member
הגרסה של טיילור לנצח?שם:
עדי
וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
זה צעיר או מבוגר??הגיל שלך בשנות צלופח חשמלי:
110 וולט
אוימרחק מנקודת נפילה של טיל:
2 ק"מ נראה לי
באמת סדרה חמודה, עדיין לא יצא לי לצפות בה במסודר. באופן אירוני מי שהכיר לי אותה היו האחייניות שליסדרות החודש:
האחיין שלי בנץ
- תודה למיקי שדרבנה אותנו, הדבר הכי מצחיק שראיתי כבר תקופה. וגם חמוד בלב וכיפי. החזיק אותי שפויה במלחמה הזאת.
כיף כשיש סדרות קלילותהעוקץ: החזרה - עונה 3 - תמיד קליל וכיף
מעניין מתי הסרט.קומיוניטי - נגמר הש"ח ביס. עונה 6 מאד חלשה.
עונות רנדומליות?ברוקלין 99 - ש"ח ביס גם כן, כיף מאד.
מה לא היה? הטירון כי נגמרה העונה במאי![]()
געגועים לניית'ן פיליון.
אני מבינה שנתת צ'אנס למרות שאת כבר לא עוקבת אחרי מארוול באופן קבוע, מתגעגעת לימי הזוהר של סרטי מארוול?סרטי החודש:
קפטן אמריקה 4 - מאד MEH. מצטערת אבל סאם לא מספיק כריזמתי להיות קפטן אמריקה.
חחח, אהבתי את הקשר בין הללויה לשרק.שרק 1+2 - יום אחד אבא שלי קם עם השיר הללויה בראש, אז הוא החליט שצריך לראות שרקומי אני שאתנגד לשרק?
סרט אנימה נכון?קיי פופ דימון האנטר - אחותי כפתה עליי לראות לאדעת למה הסכמתי. סתם האמת שזה היה חמוד למדי.
לא יודעת אם יצא לי לצפות בקטע הזה אבל אני אוהבת את בנץ ונטע.שירי החודש:
תאמת רק השיר שבנץ שר לנטע וצפיתי בקטע הזה אולי מליון פעם
![]()
שיר לנטע 🍊 #האחיין_שלי_בנץ
כאן חינוכית | #האחיין_שלי_בנץ• להאזנה ל"הפודקאסט שלי בנץ - בגרות או למות"◄ https://bit.ly/3ESWYuT• לרכישת מוצרי כאן חינוכית◄ https://did.li/Kankids• להורדת י...www.youtube.com
היי, קראת ספר! איך היה?ספרי החודש:
עשיתי משהו רע - הדס קפלן
לחלוטיןדמויות החודש:
בנץ, נטע, יולי, ניצן, אולף
שחקני החודש:
מי שמשחק אותם
וואי מסכן, איזו פדיחה עם המכונית, אבל טוב לדעת שגם הוא אנושי.קראש החודש:
בעלייי האבוד
ממשיך לעשות דברים רנדומליים כמו להחנות מכונית למעריצה (ולהכשל), ולהסתובב בפסטיבל מוזיקה אבל לא על הבמה. אולי תוציא כבר שירים???????????????????????
לא יודעת למה אבל הציטוט הזה מצחיק אותי.
מהטירון?אולסו טים ולוסי כי אולי נגמרה העונה אבל הם חיים אצלי בסרטונים
![]()
את מאכל ליתושים?ציטוט חודשי:
טוב יש איזה מליון אלף ציטוטים קורעים מהאחיין שלי בנץ אבל כמובן שיש לי בלאקאאוט אז במקום זה אחותי ברגע של מרמור:
"נמאס לי להיות בשר תותחים ומאכל יתושים"
לחלוטין כן.בדיחה חודשית:
החיים שלנו במדינה הזאת
![]()
את rooting for him? אוהבת אותו? או שזה בעיקר בגלל טיילור?סיבה למסיבה:
מלא טיילור וטראוויס מבלים בכל מקומות וטיילור יפה
אבל היה יפה היה כשהם הלכו לאיזה אירוע של איזה דבר של טראוויס וטיילור ספונטנית עלתה על הבמה
תראו רק קטע קטן של נוט צ'יינג' בשייק איט אוף, מושלמת
טפו טפו, מקווה בשבילכן שהכל יסתדר ושתזכו ליהנות מהטיוליםסיפור החודש:
ביום שישי הייתה מכירה לזמר נוסף שאחותי אוהבת שיש לו רק הופעה אחת בכל אירופה אז היא לא חשבה שיהיו כרטיסים. אמרתי לה תמשיכי לרפרש מידי פעם מתפנים כרטיסים וככה המשכנו עד שפתאום השגנו. היא הייתה ככ בשוק שהיא אפילו לא שמחה
ואז תוך שעתיים סגרנו מלון וטיסה אז... נוסעים לפריז. אז במדינה ההזויה הזאת ביום שלישי עוד לא ידענו אם נצא מהארץ לטיול לגרמניה (אשכרה בדקנו איך יוצאים מירדן) וביום שישי כבר סגרנו טיול נוסף
ועכשיו מתפללות בכל רגע שלא יקרה שוב משהו שיסגור את השמיים.
(רק תיזהרו כי עכשיו יש גלי חום באירופה, אז לשתות הרבה מים, לחבוש כובע ולמרוח קרם הגנה!!)
למה אתם מצפים בחודש יולי:
לטוס לגרמניה כבררררררררררר
ומתי צרפת?
לחלוטין מסכימה.מהי לדעתך הסדרה הכי משפיעה של העשור האחרון?
עשור אחרון זה שנות העשרה? 2015-2025? או מ2020 והלאה? אוקי לשנות העשרה אני חושבת משחקי הכס. משנת 2020 והלאה אמממ וואלה לאדעת שאלתי את גוגל מה הסדרות הגדולות. אולי משחקי הדיונון? מרגיש לי שאין כבר על שום דבר קונזצוס כמו פעם. משחקי הכס הייתה האחרונה לעשות את זה.
אם הייתה לך אפליקציה שיכולה לעשות רק דבר אחד ממש מוזר – מה היא הייתה עושה?
הופכת אנשים לתפוזים
סליחה שזה גרם לי לצחוקושלוש דמויות שהיה הכי נוראי להתקע איתם בממ"ד?
שלדון קופר, זאנדר מבאפי, ג'ספר מהמאה. קרציות אחד אחד. יוצאת החוצה לטיל.
סמוך על סול זאת סדרה שאפשר לראות עם ההורים בלי להרגיש לא בנוח?אילו סדרות היית רואה עם הורה שלך?
ראיתי עם אמא שלי הרבה סדרות משטרה. גם סמוך על סול ראינו ביחד.
כן!!!!!!!!!!!סדרה שהיית הופך לגרסה גאה במיוחד – איך היא הייתה נראית ומה היה משתנה?
אנג'ל - ואז ספייק ואגנ'ל יהיו ביחד.
מבינה לחלוטין.מה הכי הורס לך חוויית צפייה – ספוילרים? ניתוחים מעמיקים מדי? רעש מסביב? משהו אחר?
וואי כן כל זה. ספוילרים כמובן. ניתוח יותר מידי לפרטי פרטים, לפעמים בכוח קצת. חפירה בתיאוריות וניחושים במקום להנות מהרגע. כאילו היה משגע אותי לפעמים לקרוא בפייסבוק דיונים על סדרות שהכל היה ניתוח של מה אולי יהיה בהמשך במקום לכתוב דברים כמו איך הרגשתי כשדמות כזאת וכזאת עשתה ככה וככה? מה הצחיק אותי? ממה התרגשתי? תדברו על זה!!!! וזה אחת הסיבות שאני ככ אוהבת את הפורום שלנו אנחנו אשכרה מדברים על הדברים עצמם! בנוסף, אנשים מאד אנטי וניטפקרים בסוף יכולים לבאס אותי כי אני רגישה מידי לפעמים והדברים האלה מחלחלים לי למוח.
איזו שמלה יפה! (או בגד, לא יודעת אם זה נחשב לאאוטפיט של two pieces).תמונה/סרטון/מתכון לסלט המבורגרים...
תכין סלט עם איזה ירקות שבא לך ותפזר למעלה מיני בורגרס.
חמודים יפים
צפה בקובץ המצורף 132949
מהמם! נראה כמו תמונה של ים בחו"ל!תמונה שצילמתי בים ויצאה מגניב
צפה בקובץ המצורף 132952
הגיל שלך בשנות צלופח חשמלי:הפעם הגזמתם.
מרחק מנקודת נפילה של טיל: שני בלוקים בקו אווירי
באיזו סדרה ראית את נינט טייב?שחקני החודש: נינט טייב (לא האמנתי שארשום עליה משהו חיובי מהיום בו נחשפתי אליה)
סיפור החודש: היום הייתי אצל רופאת שיניים והאשמתי אותה בפיגוע טרור דנטלי. בצחוק, אנחנו חצי חברים (למרות שהיא נשואה)
הבעיה שיש חופש גדול, אז איפה יש שקט?למה אתם מצפים בחודש יולי: לשקט, להרבה מזגן, גלידות, אבטיחים וכדומה.
הטעם שלכם בסדרות זהה?אילו סדרות היית רואה עם הורה שלך? אני רואה לא מעט איתם. את צמיגים אני רואה וזה מצחיק אותם.