9H

בז שנות

New member
תשובה

טור ב A יותר רחוק לB מאשר C מכיוון שB הממוצע לכן ההפרש בין B לA גדול מהפרש בין B לC

איילפ

New member
אני אנסה להסביר לך את האנגלית

אופציה א': Appeal אופציה ב': Obligation The mayor made an appeal to the public to donate blood to help the victims of the disaster. ראש העיר פנה לציבור לתרום דם כדי לעזור לקורבנות האסון. -> דמיין: ראש העיר: "תתרמו דם כדי לעזור לקורבנות!" The mayor made an obligation to the public to donate blood to help the victims of the disaster. ראש העיר התחייב לציבור לתרום דם כדי לעזור לקורבנות הציבור. -> דמיין: ראש העיר: "אני מתחייב לתרום דם כדי לעזור לקורבנות". -------- מה לדעתך הגיוני יותר, שראש העיר ייבקש מהציבור לתרום דם, או שראש העיר יתחייב בפני הציבור שהוא בעצמו יתרום דם? זו באמת שאלה יחסית קשה, כי שתי המלים משתלבות טוב במשפט ובקונטקסט, אבל האופציה השנייה משתלבת פחות טוב.

מסכים,

אבל לא מתאים למרכז הארצי לדפוק שאלה דו משמעית..

פטלים

צעצועי ילדים רבים מפעילים פטילים רכים בחיפה נפתח מועדון פטילה חדש כתב העיתון הואשם בפטילתו של המרואיין האופוזיציה החליטה להקים ממשלת פטלים מזג האויר הסוער הפך את ההפטלה לסיוט מתמשך הפוטל לא הבחין באדם המתקרב אליו החלפת המפטל במכוניתי שמה קץ לתקלות המפטלה שקועה בחובות כבדים

Hagai007

New member
מה זה מפלג במכונית?

ונכון אלו היו 2 פטלים ממש קשים? כי אני בד"כ חזק בפטלים ואת הראשון לקח לי לא מעט זמן והשני בכלל לא ידעתי...=\ Hag-(o) <3-E

למעלה