לעע אל תגזים כן? עוד שנה שנה וחצי ככה... (:
S ss h o n New member 16/5/07 #37 בוא'נה... פתחנו פה שירשור משלנו חח כבר כמה ימים אנחנו מדברים פה, איזה מאגניב נהיה כמו פירדמיה חחח
ל ל י ג ל ו ש י New member 16/5/07 #38 חחחחחחח !!!! מה אתה םותח את הפה! עכשיו בכוונה מישו יעיר לנו שיש מסנג'ר או מסרים
S ss h o n New member 16/5/07 #39 שיעיר... סעמק אני רוצה לראות שמישו יגיד לי משו... דווקא באלי לריב עם מישו חח, לשחרר קצת לחצים
ל ל י ג ל ו ש י New member 11/5/07 #11 אורטלי.. את חייבת ללמוד לשרשר! אם את רושמת הודעה למי שכתב אותה.. אז את גם מגיבה לו! לא לזה שהגיב אחרון!
אורטלי.. את חייבת ללמוד לשרשר! אם את רושמת הודעה למי שכתב אותה.. אז את גם מגיבה לו! לא לזה שהגיב אחרון!
מ מורסון New member 11/5/07 #17 שון מאמייייי אני מצטערת באמתתתתתתתתת...!!!!1 שיהייה לך המון מזל טוב, אוהבת אותך באמת.... אני אומר לך מה,לא הייתי בטוחה שאתה פעיל כל כך בפורום..כי נכחדת כזה! בכל אופן,סורי כפרה...
שון מאמייייי אני מצטערת באמתתתתתתתתת...!!!!1 שיהייה לך המון מזל טוב, אוהבת אותך באמת.... אני אומר לך מה,לא הייתי בטוחה שאתה פעיל כל כך בפורום..כי נכחדת כזה! בכל אופן,סורי כפרה...
S ss h o n New member 11/5/07 #21 וואיי ואיי... חח איך את מעיזה לומר כזה דבר??? נכחדתי? חח אני יכחיד אותך