!!!

ss h o n

New member
!!!

אני חייב לצאת כנגד שירשור שפתחו פה, סלחו לי אם אני צומי אבל זה אני מי שלא טוב לו שלא ייקרה! לי ולמאור יש יומולדת באותו יום ופתחו שירשור רק בשבילו אז חבל מאוד אומנם זה היה אתמול אבל החלטתי למחות עלזה!!! בתודה מראש שון!

spt Peper

New member
יאה באמת לא בסדר

מזל"ט נשמה..... שתגשים כל חלום שלך.... באמת מור לא יפה ככה את עושה...

Cant Cry

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

תחשוב מזה אומר עלייך
סקוץ'.

ss h o n

New member
חח מזה אומר עליי?

מצטער המוח שלי לא יכול להכיל מספיק אינפורמציה כדי לחשוב אבל אני אשמח אם תענה

אבל שון!

אני רציתי לפתוח שרשור בשבילך.... אבל אתה בכלל לא פעיל בפורום.. אז מה, אני אפתח למישו שאני רואה שהוא לא פעיל בפורום?! וגם אם אתה פעיל..[למרות שאתה לא..] אני לא יודעת מה הכינוי שלך.. לפחות לא ידעתי עד אתמול... בכל מקרה... עדיף מאוחר, מאשר אפעם לא

מזל טוב יפה שליייייייי ?$@^?#%&?

גם לפתוח לעצמך שרשור זה טוב ^^ אמן ות'גשים כל דבר בחיים, שתצליח.... ושתיהיה לך אהבה גדולה גדולה... והמון מזל טוב, בריאות, אושר ועושר... וחשוב חשוב... הרבה סקס! אבל מאהבה כן? אוהבת מלא מלא ליגל

ss h o n

New member
חחח תודה מאמי...

והעובדה שאני לא כותב כאן לא אומרת שאני לא קורא כאן, אני פעיל חלקית חח

ss h o n

New member
חח אוקיי מאמי...

ואם אנחנו כבר מדברים אז אני מאוד מקווה בשבילך שהחלפת ת'צלצול המתנה סעמק איך הוא עיצבן אותי "OMG אוו מייי גאד, עלאקקקק, היי בנות, פאוס, פליי" חחחחח

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו הרגת אותי.... וכן, החלפתי :) אבל מזה משנה לך? אתה לא מתקשר! כי רק כשאתה צריך משו אתה מתקשר, נכון?! אה? אה? אה? חצוף!

ss h o n

New member
חחח האמת שהייתי מתקשר בשמחה

אבל סגרו לי ת'שיחות אני בחוב לסלקום סעמק באסה לשלם לעצמך על הטלפון אבל יום אחד אני יבוא ליהוד מבטיח :))) - מילה של שון ("אל תאמיני לאף מילה של שון") חחח

../images/Emo6.gif אומייגד שון, אתה מיוחד!

אני משלמת לעצמי את החשבון פלא.. אבל אמא משלמת בת'לכס. אני מחזירה לה כל סוף חודש :) [הכל לצערי!] חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה תבוא אתה תבוא :)

ss h o n

New member
יום יבוא...

הוא יבוא הוא קרב והולך מטבעו זאת תדע כל ליגל בעמקי נשמתהההה... יום יבוא הוא יבוא כן אבוא... יום יבוא יום של אור יום של יהוד וזה חור תחייך אז ליגל ותגיד "כן הוא באאא" OMG OMG OMGGGGGGGGGGGGGG... יום יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחחח

חחחחחחחחח יו גמני חשבתי על השיר!!!!

השיר הזה ששרת, כן? שון, עם מוזס הגיע אלי.. אתה גם יכול... P:

ss h o n

New member
חח מתי מוזס מגיע אלייך?

טוב את לא מבינה מה קרה לי היום פתרו אותי מהעבודה ואני עדיין בחובות לסלקום ואני במינוס בבנק באלי למות... אין לי כסף אפילו לנסוע ליהוד

חחחחח י'מסכן :)

תחפש עבודה חדשה
ולא עולה הרבה לבוא לפה, תעמוד בצומת.... והופה! קסם! יהיה לך הרבה כסף :) ומוזס בא..... אמממ.... כשאני אתגייס :)

ss h o n

New member
חחחחחחחחחחח

זה אומר שמוזס יבוא בעוד 7'ת אלפים שנה חח

למעלה