93 על 57 והאוניברסיטה הזאת כ"כ מחניקה ובקפה דשא כ"כ מסריח
B berta84 New member 25/6/09 #1 93 על 57 ../images/Emo10.gif והאוניברסיטה הזאת כ"כ מחניקה ובקפה דשא כ"כ מסריח
מ מֵירַב New member 25/6/09 #2 כמה נשאר לך לסיום? ומה זה המספרים האלה? קודים? או שזה מה שאני חושבת שזה?
B berta84 New member 27/6/09 #6 חחחחחחחח ענק, ניראה לי אני באמת בדרך לשם עם כל מה שאני צריכה לטחון על מנת לשרוד, מה גם שלזוז אני לא מסוגלת
חחחחחחחח ענק, ניראה לי אני באמת בדרך לשם עם כל מה שאני צריכה לטחון על מנת לשרוד, מה גם שלזוז אני לא מסוגלת
B berta84 New member 27/6/09 #11 לא עוזר במיוחד, התשובה ההולמת ביותר היא להילחם בגוף- לצאת לאיזו ריצה!!!אבל מאיפה הכוחות? דרך אגב אני גיליתי תרופה טובה לכאב ראש- בצל וירקות חריפים גם חריפים מעט כמו כרוב וקולורבי, עוזר לי מאוד כשאני חוזרת הביתה עייפה בלילה
לא עוזר במיוחד, התשובה ההולמת ביותר היא להילחם בגוף- לצאת לאיזו ריצה!!!אבל מאיפה הכוחות? דרך אגב אני גיליתי תרופה טובה לכאב ראש- בצל וירקות חריפים גם חריפים מעט כמו כרוב וקולורבי, עוזר לי מאוד כשאני חוזרת הביתה עייפה בלילה
ה הפיה בלבן היחידה New member 27/6/09 #12 אז תפני לרופא משפחה ובקשי ממנו עצות כאלה. אין לי יותר מה לכתוב. נ.ב. חריף תאכלי את, אני לא מתקרבת ולא אתקרב לזה.
אז תפני לרופא משפחה ובקשי ממנו עצות כאלה. אין לי יותר מה לכתוב. נ.ב. חריף תאכלי את, אני לא מתקרבת ולא אתקרב לזה.
B berta84 New member 27/6/09 #13 היא אומרת שזה לא נורא וחוץ מזה תוצאות בדיקות הדם שלי לא הגיעו התכוונתי לירקות חריפים באופן טבעי כמו בצל, כרוב קולורבי וכו, לא לתוספות האלה של הפלאפל אבל לא חייבים אם לא אוהבים
היא אומרת שזה לא נורא וחוץ מזה תוצאות בדיקות הדם שלי לא הגיעו התכוונתי לירקות חריפים באופן טבעי כמו בצל, כרוב קולורבי וכו, לא לתוספות האלה של הפלאפל אבל לא חייבים אם לא אוהבים
ה הפיה בלבן היחידה New member 28/6/09 #22 מי אמר שאני אתקרב לזה? אני לא מתקרבת לדברים כאלה. אני אשכנזיה אסלית! אני חולת שוקולד ולא דברים כאלה
B berta84 New member 28/6/09 #28 אני חולת ירקות, הקינוח הקבוע שלי הוא גזר איזה 5-6 במכה וזה בכלל לא נאמר בקטע סוטה אבל כמה שהם יותר עבים הם יותר טעימים
אני חולת ירקות, הקינוח הקבוע שלי הוא גזר איזה 5-6 במכה וזה בכלל לא נאמר בקטע סוטה אבל כמה שהם יותר עבים הם יותר טעימים
B berta84 New member 29/6/09 #37 פחחחחח אתה עצמך, למה לבוא בגישה כזאת סגורה? נסה ותהנה...... מילה של ברטה....(תשלים לבד)
D deathcaster New member 29/6/09 #39 ממממ.... זו מילה...... אגב... הפחחחחח... היה על הגזר... אני לא מעריץ גדול של גזר.