8:21 - "On the Beach"

מס´ פרק...

היי!.. מישהו יודע מה מספר הפרק ששודר היום?.. ועוד שאלה..שבוע הבא זה הפרק האחרון או שאני מתבלבלת?...

bono 126

New member
וןןןןןןן איזה פרק עצובבבב

אני לא יכולתי לא לבכות אני ראיתי אי אר לבד בחדר ולא הפסקתי לבכות לא הצלחתי להתאפק מרוב שזה היה עצוב יו מארקי נתגעגע אליך למה לא עשו את זה פחות עצוב כמו שעשו לפיטר... יוווווו מארקי את כבר לא בסדרה ובגלל זה אני ממש ממש ממש ממש עצובה לא יכולת להשאר בסדרה וזהו או לא יכלו לשלם לך יותר איזה מין אנשים מסכימים שסתם ככה פשוט תקום ותלך מייייייייייייייייייי?? תחשבו על זה עם גם קרטר יצא או אבי??? מי כבר ישאר חוץ מאלזיבט קרי רומנו סוזן וקובאץ´ למה למה נתתם להם ללכת כמו קרול דאג פיטר החברה הזו של פיטר שכחתי איך קוראים לה בקיצור למממממממממממממממממה?
לזכרו של מארק גרין

mgirl

New member
אני לא

וגם בקושי היה לי מחנק בגרון! *גאה בעצמי שעמדתי במשימה בכבוד* זה היה ע-צ-וב. מצד שני, כבר ראיתי אותו פעמיים לא כולל עכשיו, כי יש לי אותו במחשב. אז באתי מוכנה.

המממ

New member
פרק עצוב.

הפרק הזה היה מיוחד מאוד. מחוץ לאי אר. בשקט של הוואי... אממממ... מארק לא היה הדמות החביבה עלי, אבל אתם יודעים... אתם בטח כועסים על רייצ´ל על ההתנהגות שלה למארק והכל. אבל תנסו לחשוב על זה: ילדה בת 14 שכל מיני דברים נדפקו לה בחיים (מארק הזכיר לנו) והיא גם לוקחת סמים ואבא שלה עומד למות. אולי היא מרגישה שכאילו מותר לה הכל. זה מה שבני נוער חושבים לפעמים באופן כללי, ואולי היא חושבת שאין לה מה להפסיד, או שהחיים והאנשים לא היו טובים אליה- אז היא לא חייבת שומדבר לאף אחד. אולי היא גם ניסתה להראות שלא אכפת לה (למרות שברור שכן), אולי זאת היתה הדרך שלה להתמודד עם זה. חוץ מזה, בסוף היא היתה די בסדר, למרות שציפיתי שהיא תגיד לו "I´m sorry, I love you" או משהו כזה. קיויתי שהיא תתנצל. זה לא קרה... מארק מצידו היה ממש סבלני ואבא טוב, כנראה הוא באמת הרגיש אשם על כל השנים שהוא לא היה איתה. הוא בחר לבלות איתה בימים האחרונים שלו, ולא עם אליזבת´ ואלה למשל. הקטע בהתחלה שהוא הקריא את הרשימה של כל הדברים שהוא לא הספיק לעשות היה מ-א-ו-ד עצוב. כשחושבים על זה, זה פשוט איום ונורא. אדם שיודע שהוא עומד למות ומונה את כל הדברים שהוא רוצה לעשות, אבל לעולם לא יוכל... לגבי השיר, אני דוקא מעדיפה את הגרסה המקורית שלו, חשבתי שישימו אותה. לצערי לא. אני מקווה שבעונות הבאות של הסדרה ישלבו את רייצ´ל בכמה פרקים. זה יכול להיות מאוד מעניין, לראות אם היא באמת תבוא לפגוש את אלה ואיך יהיו היחסים בינה לבין אליזבת´ (ישתפרו? או אולי להפך?). אולי אפילו שיהיו לה סצינות עם עוד רופאים, כדי לראות איך הם מתייחסים אליה... ונראה לי שזהו. מקווה ששרדתם עד פה.

westlife rules

New member
פרק מרגש מאוד.

לא משנה כמה התאפקתי, אני בכיתי.
לא יכולתי. איך אפשר מפרק כזה אפילו לא להזיל דמעה? אבל בכל זאת, זה פרק מושקע וחשוב לסדרה. לא רציתי לראות כי אני ידעתי שאני אבכה,אבל חשבתי שזה פרק שכולם ידברו עליו אח"כ ובסדרה בכלל, אז הכנתי נייר לנגב את העיניים וצפיתי בסדרה...

Kickurass

New member
אחד הדברים המרגשים ביותר?

זה הדבר המרגש ביותר! עד עכשיו אני קצת בוכה! זה היה כזה עצוב...

זיושי

New member
באופן חד פעמי אני כותב פה!

יצא לי לראות את הפרק (אל תסקלו אותי) והיה עצוב ויפה אבל עדיין אני לא חושב שאני יראה את הסידרה (שוב אל תסקלו אותי) פשוט מגעיל כל הניטוחים... בע

שלמונזה

New member
../images/Emo16.gif לד"ר גרין ../images/Emo7.gif

היה פרק מרגש למדי!!! תהיתי עם עצמי כל הפרק מתי יתחילו לזרום לי הדמעות וזה קרה רק בהלוויה! בשנייה שראיתי את קרטר לבוש בשחור והבנתי שזה ההלוויה הדמעות התפרצו. היה נחמד שבנטון וקליאו באו, אבל למה דאג וקרול לא באו??? הם היו החברים הכי טובים של מארק, לא יפה. לגבי הפרק עצמו, שוב אליזבת מעצבנת אותי!!! היא יכלה להתייחס קצת יותר לרייצ´ל ולהבין אותי, בכל זאת היא עומדת לאבד את אבא שלה. הקטעים של מארק ורייצ´ל היו פשוט מהממים (סחתיין על הקפיצה מהמטוס) והכי יפה היה בסוף שרייצ´ל עצרה את הלימוזינה כדי להעיף את הבלון לשמיים, כמו שצריך! וזהו, שלום לד"ר מארק גרין הפעם לצמיתות! כולנו נתגעגע

גם לי!!!!

בדיוק משראו את קרטר מההלוויה אז קלטתי לא נראה יותר את מארקי החמודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בכיתי בסוף!!!!!!!

איזה עצוב!!!!! איך רייצל התיחסה אליו! איך הוא מת לצליל של השיר הזה ואז ליז באה ובדקה אם הוא נושם ואז ישר עברו להלוויה! עצוב!!!!!!!!1 אני לא יוכל לחכות לאפריל! רחוק מדי!

ע-צ-ו-ב!../images/Emo7.gif

לא הייתי כל כך עצובה מאז הפעם האחרונה שראיתי במבי! *סרקסטיות כדרך התמודדות עם הבעיה* אבל באמת פרק יפה בעיקר הסוף, ואני ממש לא מאמינה שאין יותר גרין! ועוד היום ב12 הוא ילך,ידבר ויתנהג כרגיל. מתחילה הספירה הקארבית לאחור, עוד 7 ימים ל"לוקדאון"

למעלה