8:21 - "On the Beach"

heart breaker

New member
רק עכשיו גמרתי לבכות..

לא יודעת מה איתכם, אבל אני אתמול בכיתי כמו שבחיים לא בכיתי כל האיפור נמרח לי הפנים... נראיתי כמו רוח! אנתוני שחקן מדהים, מוכשר- טאלאנט ע-נ-ק-י!! בקשר לפרק: רייצ´ל הייתה מגעילה.. אבל אני מבינה אותה.. הי הייתה במצב של "היי" . היא ידעה שאבא שלה גוסס, אבל היא לא הכירה בזה.. היא הייתה כל כך פגועה רגשית ונפשית עד שהיא התחילה להשתגע.. את SOMWHERE OVER THE RAINBOW יש לי כבר מזמן השיר האהבוב עליי.. לשמוע את מארק שר אותו ואחר כך שהזמר שר אותו שבר אותי! תנסו לתאר לכם מצב כזה... אני, יושבת לי על הפוף שלי.. ומתחילה לבכות כמו תינוקת.. אני עדיין עצובה! חלמתי על מארק בלילה, חלמתי שאני חולה מאוד אז אני עולה לגן עדן כדי שהוא יטפל בי.. טיפשי- נכון! אבל זה אני.. לדעתי לא צריך להדליק נר לזכרו.. צריך להפריח בלון לזכרו.. אז הנה לזכרו של מארק גרין!

Rubs1

New member
הכי עצוב

אתמול לא הספקתי לראות איאר אבל הגעתי ב10 דקות האחרונות בדיוק כשמארק מת וזה היה הכי עצוב למה זה קרה כמה בכיתי.... אני לא מבינה למה הוא הפסיק את הטיפולים זה כזה עצוב תענו לי למה השחקן לא רצה לשחק הוא כזה שחקן טוב.. ומה יש לו בעין לא הבנתי???.

amirbilu

New member
הוא הפסיק את הטיפולים כי..

הוא אמר שהוא מעדיף לחיות חודשיים טובים,מאשר כפול מזה תקוע במיטה...

juliron

New member
גם וגם ../images/Emo16.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo34.gif - קשת

OK this ones for Gabby Ooooo oooooo ooooooOoooo oooooo ooooooOoooo oooooo ooooooOoooo oooooo ooooooOoooo oooooo ooooooOoooo oooooo ooooooSomewhere over the rainbow Way up high And the dreams that you dreamed of Once in a lullaby Somewhere over the rainbow Blue birds fly And the dreams that you dreamed of Dreams really do come true Someday I´ll wish upon a star Wake up where the clouds are far behind me Where trouble melts like lemon drops High above the chimney tops thats where you´ll find me Somewhere over the rainbow blue birds fly And the dreams that you dare to, oh why, oh why can´t I? Well I see trees of green and Red roses too,I´ll watch them bloom for me and you And I think to myself What a wonderful world Well I see skies of blue and I see clouds of white And the brightness of dayI like the dark and I think to myself What a wonderful world The colors of the rainbow so pretty in the sky Are also on the faces of people passing by I see friends shaking hands Saying, "How do you do?"They´re really saying, I...I love you I hear babies cry and I watch them grow,They´ll learn much more than We´ll know And I think to myself What a wonderful world Someday I´ll wish upon a star,Wake up where the clouds are far behind me Where trouble melts like lemon drops High above the chimney top thats where you´ll find me Somewhere over the rainbow way up high And the dreams that you dare to, oh why, oh why can´t I?Ooooo oooooo ooooooOoooo oooooo ooooooOoooo oooooo ooooooOoooo oooooo ooooooOoooo oooooo ooooooOoooo oooooo oooooo

carby for ever

New member
אני בשוק.....

אני לא מאמינה שהוא באמת מת ולא יחזור לעולם , אמאלה איזה פרק עצוב ראיתי אותו רק עכשיו כי היה לי יום הולדת ולא רציתי לבכות ביום הולדת שלי ,וצדקתי איך שראיתי את הפרק התחלתי לבכות ומאז אני לא מפסיקה ,היה מזה מרגש

Rוית

New member
פרק חזק ביותר../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif

אני אישית, נשברתי בשיחה של מארק וריצ´ל, הגרון התחיל להחנק מדמעות ואז כבר זה היה כזה עצוב שאפילו שהחתול יראה-אני בוכה!! אוף למה הרגו אותו?!?!?!??! כמה דברים שאני חייבת להגיד-
אנטוני שחקן מ-ע-ו-ל-ה
, הוא נתן הופעה מעולה בפרק!
רייצ´ל התנהגה כ"כ מגעיל!- כאילו אבא שלך גוסס ואת מתנהגת ככה?! גם בסוף שהם דיברו, הוא מדבר איתה חצי מת, אומר לה להיות נדיבה והיא "בסדר" זה היה ממש מגעיל.. רק בסוף עם הבלון, זה היה מעשה יפה...
ליזי לדעתי דווקא התנהגה בסדר גמור, היא העמידה את ריצ´ל במקום, עם כמה שזה קשה, הילדה צריכה להבין שאין לה עוד זמן להיות אם אבא שלה אז למה לבזבז את זה בהתחצפות?! זהו, לסיכום-לא נשכח את דר´ מארק גרין, זה בטוח...

למעלה