8:21 - "On the Beach"

SpiderDog

New member
מארק חיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם לא מבינים שזאת רק סידרה והוא לא על באמת מת הוא רק שיחק אותה!!!! הוא שחקן לא רופא!!!!

mgirl

New member
הוצאת לי את המילים מהלוע

אבל זה עדיין עצוב. אף פעם לא קרה לך שראית סרט או סדרה עצובה ובכית?

שלמונזה

New member
כאילו אתה רציני???

מארק חי??? איך לא ידעתי את זה??? עכשיו אני מחזירה בחזרה את כל הדמעות שהלכו לי היום. נו באמת, מה הקטע??? ציניות כדרך חיים זו דרך טובה מאוד...

~*~gaL

New member
8:21 - "On the Beach"

הפרק הזה היה.. הפרק העצוב ביותר שראיתי בחיים שלי. ולא רק באי. אר., בכל הסדרות אי פעם. לא לא.. לא רק מכל הסדרות, יותר מכל הסרטים שראיתי אי פעם. ואני ממש, ממש לא מגזימה! ממש! אני בכיתי המון! אני לא חשבתי שאני אבכה ככה, בחיים לא העלתי על רוחי שאני אבכה כ"כ הרבה! מרוב שבכיתי אני לא זוכרת באיזה חלקים זה היה. כנראה שיותר בחלקים שדיברו על העתיד של רייצ´ל ואלה. כל הפרצוף שלי אדום מבכי. בחיי! צפיתי בזה והייתי מרותקת למסך... יותר עצוב מהמוות של לוסי, זה בטוח. הרבה יותר עצוב. אנתוני שחקן מדהים. פשוט מדהים. ממש הרגשתי חלק מהמשפחה שם... זה נכנס בי כ"כ חזק. אני נורא שמחה שלא צפיתי בפרק קודם לכן. הרבה בטח חושבים שזו שטות.. "תרגעי! זו בסה"כ סדרת טלוויזיה!" טוב, מצד אחד, למרות שזו הסדרה הכי טובה בטלוויזיה, זו עדיין סדרת טלוויזיה. אבל מצד שני... זה מארק. זאת הדמות הכי מרכזית בסדרה. ואחרי הצפייה בפרק הזה אני רק מבינה יותר עד כמה אני הולכת להתגעגע אליו. ג´ון וולס פשוט מדהים... הכתיבה של הפרק הייתה יוצאת מן הכלל ורגשה אותי נורא. רק אי. אר. יכולה לעשות את זה כ"כ טוב. רק אי. אר., אין מה לעשות. רק צוות השחקנים הזה, והבמאים, והמפיקים, והכותבים האלו וכל מה שקשור בה יכולים לעשות את זה. שאנשים יגידו מה שיגידו... "שמונה שנים זה כבר יותר מדי שנים בשביל אי. אר., היא נגמרה ממזמן"... אני יודעת שהם טועים. בשבילי הם פשוט טועים. שוב – אף פעם, אבל אף פעם לא בכיתי ככה מטלוויזיה/סרט. שמונה עונות והסדרה הזאת רק ממשיכה להפתיע אותי לטובה ולעשות את זה נכון, כמו שצריך. הוואי נראית נפלא, ואני מקווה להגיע לשם יום אחד. אלה פשוט מתוקה... הקטע שהיא חייכה בו מתי שאליזבת´ והיא הגיעו למארק, היה פשוט מתוק ביותר. רייצ´ל באמת התנהגה כמו.. וסליחה שאני אגיד את זה... כלבה, רוב הפרק, אבל טוב לראות שהיא שינתה את ההתנהגות, למרות שאמרו לה למה. יופי שאליזבת´ העירה אותה. היה נחמד גם לראות את פיטר, קליאו, אנספה וסוויפט. ניתן רק לדמיין שדאג וקרול היו שם אבל פשוט לא צלמו אותם. בשבילי הם היו, ועוד איך שהם היו. (סתם הערה: קרטר ולוקה פשוט נראו יאמי בחליפות. הייתי חייבת לכתוב את זה.) אני לא חושבת שיש לי יותר מה לומר. או שפשוט יש לי, אבל אני כ"כ עייפה רגשית כבר מהפרק (ואני לא מגזימה) ואני לא יכולה נפשית לכתוב יותר.

איזה פרק עצוב!!

אני לא בכיתי כל הפרק, רק בקטע שמארק שר לאלה, אז ביצבצו להן דמעות, ואז כשהיה את השיר ממש בכיתי והכי בכיתי בהלוויה....או שזה לוויה? לא אכפת לי.... איזה עצוב!!!!!! למה? למה הם הרגו אותו?

AlanisJunkie

New member
../images/Emo7.gif עצוב ביותר...

ועוד לקחו את השיר "מעבר לקשת בענן" והעניקו לו ביצוע שגרם לי ממש להתייפח כאילו הייתי ילדה קטנה שהלכה לאיבוד. עצוב, עצוב, אני מרגיש כאילו זה קרה באמת, זה אחד הפרקים הכי עצובים בתולדות הטלוויזיה.

mgirl

New member
הביצוע הזה

שייך לזמר הוואיי (איך לעזזל כותבים את זה?!) בשם ישראל שם ארוך.

Kettercat

New member
אני לא יודעת מה איתכם... ../images/Emo16.gif

טוב בעצם כן. קראתי את כל התגובות בשרשור על הפרק של היום ו... תסתכלו מה השעה. אי אר הסתיימה לפני כמעט שעתיים. עדיין לא הפסקתי לבכות - והתחלתי עוד שערוץ 3 שידר את הפרומו של "מיד באי.אר". כבר אז הבנתי, "זהו. עכשיו הפרק האחרון עם מארק." אני יודעת שאני מגזימה, אבל ממה שהבנתי אני בחברה טובה פה... לא נראה לי שמישהו לא הזיל דמעה או שתיים במהלך הפרק. בכיתי כמו תינוק, בכיתי. למה, למה מארק? לא פעם ראשונה שהורגים לי את הדמות האהובה בסדרה. לא נראה לי שאי פעם בכיתי כך כל מסדרה או כל סרט. ויצא לי הרבה, אפילו מדברים קטנים.... הפעם, הרגשתי שאני רייצ´ל פתאום. טוב, לא רייצ´ל, אבל הרגשתי שמארק היה אבא שלי פתאום. הרגשתי חלק ממנו, כל כך קרובה אליו, אל אליזבת´... ורייצ´ל מסכנה. מן הסתם, גם אני רציתי כל כך לצעוק לעבר הטלוויזיה שתירגע ותוריד את האף קצת (למרות שגם אם רציתי לא יכולתי להוציא מילה מהפה, הייתי עסוקה בלקנח את האף ולנגב את הדמעות עם גליל נייר טואלט שלם) אבל... היא צריכה להתמודד עם העובדה שאבא שלה גוסס. לא יודעת איך הייתי מתמודדת במקומה, חס וחלילה... די בטוחה שהייתי מתנהגת אותו דבר. אני לא יודעת איך להגיב ולהתנהג במצבים כאלה... אי אפשר להאשים נערה בת 14 (?) ששונאת את כל העולם, ובמיוחד את העובדה שאבא שלה... אני כבר לא יכולה לסיים פה משפטים, תראו את זה. כשהיא הפריחה את הבלון בסוף... כבר בקושי יכולתי לראות. הרגשתי איך שהיא רוצה לומר, "הנה, זה בשבילך אבא." תראה, הנה עוד בלון שאני מפריחה לשמיים, זה בשבילך אבא. תראו לאן הגעתי... שפל חדש. אני עדיין בוכה כשאני כותבת את זה... אפשר להאשים אותי? זהו. מארק... מת. רשמית הפעם. אומנם הוא יחייה שוב בעוד חמש דקות (עונה 7 בערוץ 3) אבל... נתגעגע אלייך מארק. Rest in peace, Dr Greene.

swirrrly

New member
../images/Emo10.gif

לפחות היה לנו אותו ל... 8 (אם אני לא טועה) עונות שוות.. ואני מניחה שנצטרך להתנחם בווילי..

jlo9

New member
וואו איזה פרק....

איזה פרק מרגש היה! אני כזאת ריגשי כל הפרק בכיתי..מסכן מארק..:( הנה נר לזכרו....
איזה באסה שבוע הבא פרק אחרון לעונה....!

WizMaster

New member
זה היה בין הפרקים המרגשים אי פעם...

אני חייב להודות, שאפילו אני, הזלתי דמעה בקטעים הנכונים, וזה אף פעם לא קרה לי, לא בגלל תוכנית טלוויזיה בכל אופן.

mprb

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני גם בכיתי מהלוויה. אבל כשר´ייצל שיחררה את הבלון. זה שבר אותי סופית. אני כבר התייפחתי קשות.

hospital_food

New member
כך כותב הבנאדם

שטרם ראה את הפרק "הגופה" בבאפי או שאולי ראית, בכל מקרה, נכון, היה היום פרק מדהים מדהים מדהים, מרגש מאוד ועצוב( בהתיחסות גם לפרק הקודם, "המכתב"), אבל ב"באפי" התמודדו עם המוות בצורה יותר יצירתית, עצובה וכואבת. אבל עדיין, היה היום פרק מהפנט

hospital_food

New member
ועוד משהו

יש כאן מישהו שלא הזיל דמעה בקטע המסיים את הפרק שרייצ´ל מעיפה את הבלונים?

~*~gaL

New member
אממ...

אני גל, ואני נקבה, ואני דווקא כן ראיתי את הפרק של באפי, אפילו בכל השידורים שלו בסטאר וורלד, ונורא אהבתי, וכן בכיתי, אבל לא כמו היום. ואני עדיין חושבת ש"און דה ביץ´" עדיף על "הגופה". למרות שאני חושבת שזה אחד הפרקים הכי טובים של באפי.

ט ש י

New member
הכי עצוב בעולם!!

חבר´ה גם אני לא האמנתי שאני אבכה כל כך הרבה!! כמו עזה! חח היה פשוט מ-ד-ה-י-ם כל כך נוגע ללב וכל כך מרגש!! הכי עצוב היה שהוא אמר לרייצ´ל שתהיה נדיבה .. ד"א הוא השחק , לעניות דעתי, הכי טוב שיש!!!!! הלוואי והוא יחזור אלינו גם בסרטים אחרים מיטל

KISHKOSHA

New member
זה היה הכל כך עצוב!

בסוף של סאם וואר אובר דה רינבו, פשוט בכיתי כמו תינוק, ויצאתי מהחדר שלי ואמא שלי הסתכלה אלי במבט מפחיד- מה קרה? ואז עניתי לה- הוא מת! מי מת? מארק!!!! הוא מת!!!, ואז אמא שלי תקעה בי את הפנים של- זה עוד אחת מהשטויות שלך, את רואה יותר מידי טלוויזיה... . וכולם אמרו לי- זאת רק סדרה! אבל זה לא- זה יותר!!!. היה פרק מהממם, וזה היה כל כך עצוב!!

למעלה