+72

אלי נגד העולם - עונות חדשות

בשלב זה לא ידוע לנו עתיד התוכנית. לגבי שאר השאלות - תוכלי למצוא תשובות מס' הודעות למעלה. תודה.

ט2לולה

New member
לי יש מה להגיד על הערוץ!

קודם כל הערוץ מ-ד-ה-י-ם ומצחיק!!! חולה על הערוץ הזה הוא מתאים במיוחד לנוער והוא ממש מצחיק וכיף לראות אותו. לא סתם אני פה בפורום...... אחלה תוכניות.......... אבללללללל
יש יותר מידי שידורים חוזרים חיחיחי..... אממ... עונת הקיץ התחילה בעמצא הקיץ וזה קצת מוזר.... וגם לפעמים שמתעוררים מוקדם ומשעמם אי אפשר לראות ביפ צריך לחקות עד 11....... והכי מעצבן אותי זה שהורדתם את הערוץ מכבלים אנולוגיים, ומלא אנשים שאין להם הוט או שיש להם יס (וביניהם אני) לא יכולים לראות!!!
פלייייייייייייייייז תחזירו את זה.......
אני נורא אוהבת את זהההההההה אני רוצה לראות את זה כל היום תחזירו תחזירוווווווו לכבלים רגילים! (ערוץ 70)

BigD00

New member
ביפ...

אין מה להגיד...ואללה אני 24 שעות ביממה רואה ביפ, לא יכול בלי הערוץ. והאקדמיה כמו שהייתה אחלה תוכנית תהיה כל הזמן אצלי "ה"תוכנית... וגם שאלה לי, מתי יהיו אודישנים לאקדמיה לצחוק מספר 2? והאם בכלל יהיה אקדמיה מספר 2?

Alexis14

New member
שלום :)

נחמד מצדכם לבוא ולשמוע מה יש לנו לומר!! רציתי לדעת מה עם העונות המתקדמות של 'חברים'? הן ישודרו? מתי? ח"ח על פיוצ'רמה, סאות' פארק ודאבל-דייט.. ממה שראיתי 'הדרבי הגדול' נראה לי קצת חלש בינתיים.. ו.. הממ.. 'האקדמיה לצחוק 2'.. יהיה?

אוש7יתי

New member
שלוום../images/Emo13.gif

האמת שאין לי מה להגיד כי אמרו הכל... אבל יש כמה דברים שדי מפריעים: -הערוץ מתחיל את שידוריו מאוחר מדי ומסיים את שידוריו מוקדם מידיי..... -כמו שכבר אמרו צריך לצלם תוכניות חדשות לערוץ הצחוק מציג כי כבר העונה הזאת נימאסת... -ודבר אחרון:זה הרי ערוץ הצחוק אז למה עד שעה 14:00 יש מוזיקה? זה כאילו שביפ מתחיל בשתיים בצהוריים ולא ניראה לי שמישהו רואה את זה ביכלל..... חוץ מהדברים האלה לדעתי הערוץ מעולה! אהה ואם תוכלו תשדרו שוב את האודישנים לאקדמיה לצחוק.....

אוש7יתי

New member
אני רוצה את לראות את האודישנים שוב

כדי לראות את הכלב של נוסבאוווום

Ronush14

New member
חחחח אני גם כדי לראות את זה...

וגם כדי לראות את דוד של חברה שלי... כאילו ראיתי את הקטע שלו מהאודישנים... אבל אני רוצה לראות מה אמרו עליו אחרי זה!

שלום אוש7יתי,

תתפלאי, אבל דווקא יש לנו צופים גם בשעות כאלו.. נכון להיום, האודישנים של האקדמיה לצחוק לא ישודרו שוב, יכול להיות שבעתיד נשקול זאת שוב. תודה.

000LiaT000

New member
עוד פרקים של חברים..

במקום 4 פעמים אותו פרק אפשר לשים 2 פרקים.. וכמובן להמשיך לשדר מעונה 5!!!! למה הפסיקו בסוף עונה 4??

שלום,

עונה 4 שודרה עד סופה, אולי הפסדת? נמשיך לשדר את הסדרה עד לענה ה-10 (כולל), כבר במהלך 2005, מקווים שתהני. תודה.

JennyKalender

New member
שלום../images/Emo13.gif

קודם כל, ביפ הוא הערוץ האהוב עליי ואני רואה כמעט את כל התכניות המשודרות. במיוחד תודה על הרכישה של פיוצ'רמה, שהיא סדרה שאני ממש אוהבת. יש לי שתי בקשות/שאלות: א. כמו שכבר כתבו, הערוץ מתחיל לשדר בשעה מאוחרת יחסית (ואני מתכוונת לשידורי התכניות, לא למוסיקה. בשביל זה יש את ערוץ 24 וMTV). בנוסף, השידורים נגמרים בסביבות שלוש בלילה, שזאת שעה מוקדמת יחסית לחופש הגדול. הרבה בני נוער, שהם קהל היעד העיקרי של הערוץ, הולכים לישון בשעה מאוחרת יותר. האם יש אפשרות להתחיל לשדר מוקדם יותר, ולסיים לשדר מאוחר יותר? לדעתי, אפילו שידורים חוזרים נוספים עדיפים על מה שיש כרגע באמצע הלילה-בוקר. ב. העונה השביעית של באפי תשודר בסוף השידור החוזר של העונה השישית? והאם יהיה שידור נוסף של העונות הקודמות? תודה מראש

באפי

העונה השביעית אכן תשודר בסוף השידורים החוזרים של העונה השישית. בסיום כל הפרקים החדשים שברשותינו, נשדר את כל העונות שוב בשידור חוזר. תהני.

sisty

New member
../images/Emo8.gifשלום../images/Emo70.gif--->

אני רוצה קודם כל לציין שהערוץ השתפר במיוחד עם לוח השידורים החדש!!!
ויש לי רק שאלה אחת...
האם תהיה 'האקדמיה לצחוק2'

yoyole123

New member
עם תהיה האקדמיה לצחוק2...

אני אשתגע, כלומר אני אוהב את האקדמיה אבל אתם כל כך מכורים שליומיים נזכרתם בלוח השידורים החדש וישר אתם חוזרים לאקדמיה! די חלאס, זה נגמר לפני חודשיים!!! אהם אהם... זהו

אסִי

New member
אני מצטער...

התשובות עדיין לא הגיעו והם עדיין לא ענו לכם. אני מקווה שביום ראשון תקבלו תשובות. כרגע הם לא עובדים, אז אין עם מי לדבר... אבל אני אדבר איתם ביום ראשון. תודה על הסבלנות.

למעלה