+72

שלום גולשים נכבדים.

באופן חד-פעמי היינו מעוניינים לפתוח את שרשור המשוב. אנו רוצים לשמוע אתכם. יש לכם מה לומר לנו על הערוץ? הפעם תוכלו לעשות זאת תוך כדי יצירת קשר עם הנהלת הערוץ בשרשור זה. תוכלו לשאול אותנו שאלות, לתת הערות והארות, להתייעץ, לבקש, או כל דבר אחר שהייתם רוצים להגיד לנו. אנו כאן עד מחר בשבילכם. כמו כן, אנו תמיד נשמח לשמוע אתכם בדוא"ל שלנו, שכתובתו: [email protected]. תודה.

אסִי

New member
ואני רק אוסיף כמה דברים...

יש להעלות הודעות לשרשור זה רק עד מחר בשעה 15:00 בבקשה, בכדי למנוע אי סדר ולמנוע מצבים שבהם צוות הערוץ לא יענה על שאלות. יתכן והיו מס' מצבים שבהם צוות הערוץ בטעות לא יענה לשאלות, אז אבקש מכם שלא להתייאש ולשלוח דוא"ל למערכת.
ואם אפשר, אבקש מכם לשלוח תגובות רציניות בלבד בבקשה. תודה. תודה לצוות הערוץ על כך שהסכים לענות על השאלות בפורום.

אסִי

New member
וגם הכינוי של המערכת נצבע כ"מומחה",

זאת כדי שתראו את תגובות הצוות.

H i L o L a

New member
../images/Emo45.gifשמחה על ההתעניינות

רציתי להחמיא על עונת הקיץ
באמת חיכתי כבר לסאות'פארק,ורכישת פיוצ'רמה נראת מעולה
יש לי שאלה-למה אתם לא מצלמים עונה חדשה ל"ערוץ הצחוק מציג"? כבר כ"כ חרשתם על העונה הזאת... ובכלל הקאמל קומדי קלאב נסגר וצריך שהמודעות לסטנדאפיסטים שיש בארץ תעלה
האם אתם מתכוונים לרכוש את דומינו? תודה,הילה.

שלום הילה,

נחמד לראות שיש ביקוש לראות סטנדאפיסטים חדשים מופיעים. אולם בשל שיקולים פנימיים, נכון לעכשיו, לא נצלם עונה חדשה של "ערוץ הצחוק מציג". עם זאת, אנחנו מבטיחים לשלב יותר פרצופים לא מוכרים (ומצחיקים מאד) של אומנים חדשים המופיעים בכל מיני אולמות ברחבי הארץ. בקשר לשאלתך על "דומינו" - אנו אכן מתכוונים לרכוש את התוכנית. תודה.

Ronush14

New member
../images/Emo9.gif רעיון טוב../images/Emo70.gif

גם אני רוצה להגיד שעונת הקיץ שלכם טובה מאוד! את רוב הסדרות אני אוהבת!
פיוצ'רמה זה מצויין! וגם הדרבי הגדול! וסאות'פארק! ואני מסכימה עם הילה על מה שהיא אמרה על "ערוץ הצחוק מציג" ובכלל על הסטנאדפיסטים. הייתי שמחה מאוד מאוד אם תשימו שוב את האודישנים של האקדמיה לצחוק! ורק רציתי להגיד שלדעתי הקומדי סטור זה כבר נורא ישן.. וזה כבר לא מצחיק...
הייתי שמחה אם היה במקום זה משהו חדש!
מקווה שתתייחסו לזה...

רוני שלום

תודה על המחמאות. לגבי עונה שניה של האקדמיה לצחוק - כרגע הנושא בבדיקה. אנחנו מאמינים שכן, אולם עדיין לא ידוע לנו פרטים איך, איפה ומתי. בנוגע לקומדי סטור - מניסיוננו, לקומדי סטור יש ביקוש גדול דוקא אצל בני הדור שלא ידע אותם. עם זאת, בעונת הקיץ המשודרת כיום, הורדנו במינון התוכניות בכדי להכניס תוכניות חדשות אחרות. מקווים שתהנו.

מאגניב../images/Emo70.gifטוב....לעינייננו

פיוצרמה- מאגניב
בחירה טובה מחכה לראות היום סאות' ועכשיו...הקומדי סטור- דיי
נמאס.....באמת והייתי מציעה להאריך את שעות פעילות הערוץ....
זהו....חחח

הרחבת שעות פעילות הערוץ

אהלן הדס. תודה על המחמאות. לנושא הקומדי סטור - מס' הודעות למעלה. לצערנו, הרחבת שעות הפעילות יכולה להתאפשר רק אם ביפ יזכה באופן פתאומי בסכומי כסף גדולים. מאחר וטרם הודיעו לנו על זכייה כלשהי, כנראה שנישאר באותן שעות פעילות. תודה.

שלום!

דבר ראשון אשמח אם כל הענין של שידור חוזר 4-5 פעמים ביום יפסיק (אותו פרק של חברים משודר 4 פעמים ביום, לא לענין) דבר שני: קומדי סטור
הומור מיושן, לא לענין, משעמם. דבר שלישי: פרקים חדשים של "ערוץ הצחוק מציג", באמת חשוב להעלות את המודעות לסטאנדאפ בארץ אני מסכימה כאן עם האחרים. אשמח אם יהיו עוד קומדיות אמריקאיות חוץ מדארמה וגרג, חברים ודרו קארי. ברצוני לשבח על הסדרה "תרגיע" מ-ע-ו-ל-ה! אשמח גם אם יהיו עוד מצוירים (רן וסטימפי, פרה ותרנגול, אמיץ הכלב הפחדן...כאלה) וזהו נראה לי, חוץ מזה אני אציין והודה על הערוץ הנפלא הזה לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו! אה ועוד בקשה קטנה, אם אפשר לשדר את "של מי השורה הזאת בכלל" זה יהיה מעולה במיוחד. תודה

H i L o L a

New member
../images/Emo45.gifאהבתי את הרעיון

של "של מי השורה הזאת בכלל" רק מעניין אם אפשר לרכוש אותה במקום ערוץ3...

זה מבית היוצר של דרו

אז אם קנו את דרו מה מונע את של מי השורה? והקאמל כבר נסגר ולא עומד בפני סגירה

מוסיפה לעצמי:

החטא ועונשו אם אפשר עונות חדשות ובכלל כל ההפקות מקור האלה נפלאות!

Ronush14

New member
באמת זה יהיה רעיון טוב לשדר את

"של מי השורה הזאת בכלל"!!!

שלום HELLO

לשאלתך הראשונה - אנחנו מקבלים דרישות רבות לשדר תוכניות שוב לטובת צופים שלא הספיקו/לא יצא להם לראות את הפרקים ששודרו בפעם הראשונה, ולכן הרבה דברים משודרים שוב. לנושאי הקומדי סטור וערוץ הצחוק מציג - תוכלי לראות כמה הודעות למעלה. בעונת החורף יתווספו מספר קומדיות אמריקאיות. עד אז אתה מוזמן לצפות ב-MAD TV. תוכניות אנימציה - ביפ מאד מאמין באנימציה והוא למעשה הערוץ שמשדר הכי הרבה אנימציה מכולם: פיוצ'רמה, סימפסונים, מ.ק 22 וסאות'פארק הם רק חלק מהתוכניות שאנו משדרים, ואתה יכול ממש להתפנק בכל יום שישי החל מ-22:00 מול סדרות אנימציה נבחרות ששודרו במשך כל השבוע. ובשנה הבאה אפילו נרכוש מספר סדרות אנימציה נוספות לשידור, כך שיש למה לחכות. "של מי השורה הזאת בכלל" - תודה על הרעיון. יכול להיות שנרכוש בהמשך. תודה.

greeneye

New member
../images/Emo13.gif

עונת החורף של הערוץ הייתה משעשממת ו...בואו נודה, מורכבת רק משידורים חוזרים למיניהם. מ.ק.22 הייתה מאד נחמדה, רק חבל שהייתה קצרה כל כך. האקדמיה לצחוק, הייתה הדבר היחיד שהחיה את הערוץ (ואם אפשר לומר- התוכנית הייתה גאונית), וכשהיא נגמרה...היה יבש. עונת הקיץ מעולה. פיוצ'רמה היא אחלה תוכנית סאות'פארק...שאני אגיד בכלל? חיכיתי כל השנה לעונה החדשה, תוך כדי עינוים באתר הרישמי של הקומדי סטנראל בפרקים המתווספים. כיף
הדרבי הגדול...מהחתימה שלי אפשר להבין שקיציס הוא משוש חיי, ככה ש...כיף. כיף גדול. רק שטל...טל פרידמן חסר. (ובנימה זו- יוחזר החטא ועונשו לאלתררר!) דאבל דייט- תוכנית מעולה, עם 2 אנשים שטוב להם לעבוד יחד...מצויין שזה חזר. תרגיע לעומת זאת- תוכנית שאותי באופן אישי ממש לא מצחיקה. אבל הערוץ התחדש. יפה לו.

miss boscorelli

New member
שלום,

קודם כל תודה על זה שאתם מתעניינים בנו
דבר ראשון אני יתחיל מזה שצריך דחוף עונות חדשות של "ערוץ הצחוק מציג" , ובמיוחד במצב הגרוע של הסטנדאפ בארץ וצריך להיות יותר מודעות לסטנדאפ בארץ. במיוחד שהקאמל קומדי קלאב עומד בפני סגירה.
ודבר שני אשמח אם יהיו עונות חדשות ל"אלי נגד העולם" ועונה חדשה להתוכנית הכי טובה בביפ ל"האקדמיה לצחוק" ואם אפשר להפחית בכמיות של השידורים החוזרים בערוץ. וחוץ מזה אתם אחלה ערוץ

למעלה