+72

NimaZ

New member
המפ...../images/Emo122.gif

אני חייבת לציין שהערוץ מאוד מצליח מבחינתי ויש שם תוכניות מעולות
הייתי מציעה להוריד את הקומדי סטור, החמישיה הקאמרית ופלטפוס מהסיבה הפשוטה שזה הומור ישן וההומור השתנה מאוד מהזמנים של התוכניות האלה. הציעו פה להוסיף אולי את 'של מי השורה הזאת בכלל?'... לדעתי זה רעיון מעולה
יש גם את המקור באנגלית (כשהמנחה הוא דרו קארי) ויש גם את ההעתק בעברית... שניהם ממש מעולים ומצחיקים... אבל הייתי מעדיפה את הגירסה המקורית באנגלית... רציתי לשאול: קניתם את כל העונות של חברים? תהיה 'האקדמיה לצחוק2'? חשבתי על זה ואני מציעה לא להזיז שום דבר בין האקדמיה לצחוק לבין האקדמיה לצחוק2... חוץ מהמתמודדים כמובן, בגלל שכפי שאתם רואים על 'כוכב נולד': העונה השניה הרבההההה יותר גרועה מהראשונה... וזה בגלל שהם ניסו להתכלל וזה לא עבד להם. הייתי מאוד שמחה אם הייתם משדרים את כל הקטעים של האודישנים של האקדמיה לצחוק מחדש
אממממ... גם אם תנסו לצלם קטעים חדשים של 'ערוץ הצחוק מציג' זה יהיה מאוד נחמד
מה עוד... אממממ.... הרעיון של שידור אותו פרק 5 פעמים ביום דיי מפריע לי אבל זה דיי דפוק כי אם ישדרו את אותו פרק פעם אחת ביום אז הערוץ יסים את שידוריו הרבה יותר מוקדם-גם דבר שאיני מעוניינת בו..
אני רוצה להוסיף שאני מאוד מרוצה מעונת הקיץ של ביפ... אחל תוכניות
וגם לבקש שתצלמו עוד עונה של החטא ועונשו
היה לי רעיון שאפשר לשדר גם את 'חלומות בקיציס' עם קיציס ופרידמן... תוכנית אומנם ישנה יחסיית אבל אני זוכרת אותה לטובה
אם תשדרו אותה זה יהיה מעולה
תודה רבה על הקדשת הזמן לענות על שאלות...
תודה אסי שביקשת ממערכת הערוץ לענות על שאלות

Ronush14

New member
גם אני מסכימה איתך! ../images/Emo45.gif

והרעיון של חלומות בהקיציס מעולה! גם אני הייתי מאוד שמחה אם הייתם משדרים את זה!

gilmorefreak

New member
מסכימה עם הכל../images/Emo70.gif

אני גם חושבת שאתם יכולים לוותר על תוכניות הבוקר שלכם..המוזיקה באלטנטור..להחליף בתוכניות אחרות. אולי גם פחות תוכניות ישראליות ויותר קומדיות חביבות וחדשות מאר"הב בסגנון דארמה וגרג וחברים והסוג הזה.. אני ממש מסכימה עם נעמה בכל מה שנוגע להורדת הקומדי סטור והחמישיה הקאמרית ופלטפוס..זה לא עדכני כבר, וצפינו בזה מספיק פעמים. אני אשמח אם תשדרו גם כן את "של מי השורה הזאת בכלל?" מצטרפת לבקשת צילומי עונה חדשה של "החטא ועונשו", על "חלומות בהקיציס" אני יכולה לוותר. אני מאוד אשמח בעיקר לראות הפקות חדשות ומקוריות של הערוץ ותוכניות קומדיה ובידור יותר פופלריות כעת בארה"ב, כי התוכניות שיש עכשיו לא ממש טובות לדעתי- "מלקולם באמצע" היא תוכנית ממש טובה, אבל המנחה שאני מצטערת אני לא זוכרת את שמו ממש לא תוכנית טובה לדעתי, גם את "מאד טיוי" אני לא אוהבת.. טוב נראה לי שזהו..ואני ממש שמחה שניתנת לנו האפשרות, האנשים הקטנים, גם להביע את דעתנו ובתקווה גם להשפיע.

NimaZ

New member
עוד כמה דברים../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

למעשה איילת נתנה לי את הרעיון... אפשר לשדר במקום כל השידורים של המוזיקה שמשודרים לפני שתיים את כל הסדרותה ישנות כמו הקומדי סטור והחמישייה הקאמרית וגם פלטפוס..... ועוד תוכנית שבאמת מעולה שזה יהיה נהדר אם ישדרו אותה: שידורי המהפכה
פשוט תוכנית מצחיקה שנשארה למשך שנים עם הזמר קוקו והתמכרותו לטופי או "מחר יהיה חם ומגניב" עם החזאית הזקנה ששמה לא זכור לי.... וגם "אהבות ושקרים" (
אהבות ושקרייייים. שקרים ואהבוווווווווות אהבות ושקרים.
) באמת אחלה תוכנית!!!
מצחיקה בטירוף!

darkman 36

New member
שלחתי להם מכתב! ../images/Emo67.gif

שלום! שמי אור פרידמן, אני בן 13 מנהריה. אני אוהב מאוד את הערוץ ואף משתתף בפורום הערוץ שבאתר תפוז. קודם כל, הייתי רוצה להחמיא לכם על ערוץ נפלא שייצרתם! רכשתם סדרות נהדרות ואיכותיות כמו פיוצ'רמה וסאות'פארק, אך לא שכחתם לשלב את היצירה הישראלית המשובחת לא פחות, והעלתם בעונת הקיץ החדשה תוכניות כמו "הדרבי הגדול" ואת העונה החדשה של "דאבל דייט". הרי אתם אחד הנכסים הגדולים של מערכת HOT, שאחד הרעיונות המרכזיים והחשובים שלה הוא לטפח את היצירה הישראלית. הייתי רוצה לומר כמה מילים בשמי ובשם חברי הפורום. - רובנו לא צופים בתוכניות "המצעד" ו"האלטרנטור" שפותחות את היום, ואנחנו מניחים שאחוז הצפייה בהן הוא לא גבוה גם בקרב צופים אחרים. הייתי מציע שתיקחו הערה זאת לתשומת ליבכם ואולי הייתם משלבים תוכניות אחרות במקומן, אולי אפילו שידורים חוזרים מהיום האתמול. - גולש שמשתתף בפורום טען פעם אחת שיש קהל יעד מסוים מאוד שצופה בערוץ, שמצפה לצפות בשידורים של ערוץ כזה לאורך הלילה, ולדעתו שעות השידור של הערוץ אינן מספקות את הקהל הזה. אני מודה לכם על שהקדשתם מזמנכם בשביל לקרוא את מכתבי, ואשמח לתשובה. בתודה, אור פרידמן.

darkman 36

New member
../images/Emo9.gif לא...

עד עכשיו זה היה "אתה קשור לטל פרידמן?" אבל אני קשור לאלון פרידמן, הזה שמשחק בפרסומת לאנרג'י דרימס, וגם במלא הצגות תאטרון אבל לזה אתם בטח פחות חשופים...

זהו, סיימנו.

רצינו להגיד תודה רבה לתפוז אנשים, למנהל הפורום ולכם הגולשים! אנו תמיד שמחים לשמוע אתכם ולקבל מחמאות זה בכלל כיף. עקב חוסר זמן יתכן ולא ענינו למס' שאלות. אנו מצטערים, אך תוכלו תמיד לשלוח לנו משוב לתיבת הדוא"ל לפי הכתובת: [email protected]. תודה ולהתראות!

למעלה