המפ...../images/Emo122.gif
אני חייבת לציין שהערוץ מאוד מצליח מבחינתי ויש שם תוכניות מעולות
הייתי מציעה להוריד את הקומדי סטור, החמישיה הקאמרית ופלטפוס מהסיבה הפשוטה שזה הומור ישן וההומור השתנה מאוד מהזמנים של התוכניות האלה. הציעו פה להוסיף אולי את 'של מי השורה הזאת בכלל?'... לדעתי זה רעיון מעולה
יש גם את המקור באנגלית (כשהמנחה הוא דרו קארי) ויש גם את ההעתק בעברית... שניהם ממש מעולים ומצחיקים... אבל הייתי מעדיפה את הגירסה המקורית באנגלית... רציתי לשאול: קניתם את כל העונות של חברים? תהיה 'האקדמיה לצחוק2'? חשבתי על זה ואני מציעה לא להזיז שום דבר בין האקדמיה לצחוק לבין האקדמיה לצחוק2... חוץ מהמתמודדים כמובן, בגלל שכפי שאתם רואים על 'כוכב נולד': העונה השניה הרבההההה יותר גרועה מהראשונה... וזה בגלל שהם ניסו להתכלל וזה לא עבד להם. הייתי מאוד שמחה אם הייתם משדרים את כל הקטעים של האודישנים של האקדמיה לצחוק מחדש
אממממ... גם אם תנסו לצלם קטעים חדשים של 'ערוץ הצחוק מציג' זה יהיה מאוד נחמד
מה עוד... אממממ.... הרעיון של שידור אותו פרק 5 פעמים ביום דיי מפריע לי אבל זה דיי דפוק כי אם ישדרו את אותו פרק פעם אחת ביום אז הערוץ יסים את שידוריו הרבה יותר מוקדם-גם דבר שאיני מעוניינת בו..
אני רוצה להוסיף שאני מאוד מרוצה מעונת הקיץ של ביפ... אחל תוכניות
וגם לבקש שתצלמו עוד עונה של החטא ועונשו
היה לי רעיון שאפשר לשדר גם את 'חלומות בקיציס' עם קיציס ופרידמן... תוכנית אומנם ישנה יחסיית אבל אני זוכרת אותה לטובה
אם תשדרו אותה זה יהיה מעולה
תודה רבה על הקדשת הזמן לענות על שאלות...
תודה אסי שביקשת ממערכת הערוץ לענות על שאלות
אני חייבת לציין שהערוץ מאוד מצליח מבחינתי ויש שם תוכניות מעולות