709 never leave me

WillowFreak

New member
הסבר.

כשבאפי חיפשה את מה שמשגע את אנג´ל ג´יילס הזכיר מקום בו לא צומח שום דבר... מקום בו הכל מת... מעל ומתחת. ואז היא נזכרה בחורשת העצים המתה שהיא ראתה איפה שהיא ואמא שלה הלכו לקנות עץ לכריסטמס. היא נכנסה למן מערה וראתה את הכוהנים האלו מתפללים. נלחמה בהם והופ!! מי מראה את פרצופו??? The First וזהו בערך...
מקווה שהצלחתי לעזור...

הייזל

New member
בעונה הראשונה של אנג´ל

פחות או יותר לאחר שדויל מת(ראיתי את העונה בבלאגן שלם אז תסלחו לי אם אני טועה) אנחנו מקבלים פלאשבקים ליאם-אנג´לוס השנים המוקדמות(
) מתארים את היחסים בין אנ..סליחה ליאם ואביו, מראים למה דרלה בחרה בו, מראים איך הוא הופך לערפד ומה הפעולה הראשונה שהוא עושה(לחסל את כל המשפחה שלו) וכמובן מראים את דרלה מביאה לך את הנערה הצועניה ואת המפגש בין דרלה לאנג´ל מיד אחרי שהוא קיבל את הנשמה ושם אנג´ל שואל: "הרגתי כל כך הרבה אנשים איך זה יכול להיות שאני זוכר את כולם?" כשבאפי מתעמת עם ספייק במרתף הוא אומר שהוא מרגיש את כל האנשים שהוא הרג. אז אני מניחה שאתה לא מאבד את הזיכרון.

Unbreakable

New member
צריך תוכנה בשביל 7x09 (לא ספויילר)

מחפש תוכנה חוקית אפילו דמו שמחברת כמה קבצים יחד כי זה מציק כל שנייה להחליף את הסרטים ( זה מחולק ל12 חלקים) שמעתי על תוכנות שיכולות לחבר כמה כאלה ביחד מישהו השתמש בכזה ויכול להמליץ לי ?

A Pig in a Cage

New member
סביר להניח שאתה צריך את winrar

ככה אני הורדתי את זה, אבל אצלי היו 30 חלקים

IDOffryn

New member
אתה יכול..

בבקשה לשלוח לי את האתר שהורדת ממנו במסר... ואם זה buffyverse אז זה לא הפרק המלא..

Unbreakable

New member
אז ככה

לא הורדתי מאתר אלה שולחים לי ולא התכוונתי שזה מחולק לכמה רארים התכוונתי שפשוט יש 12 חלקים לפרק שמעתי פעם על תוכנה שמחברת חלקים

לי אמרו שאם מורידים NIMO חדש אז

יש בו הכול גם לאיחוד פרקים... אבל אמרו ממש חדש אז אין לי ממש מושג אם זה באמת טוב או לא

BloodySpike

New member
שאלה שפשוט משגעת אותי(7x09)ספוייליר

כמובן שאחרי ששמענו את ההסבר של זאנדר על סליפרז הבני מה זה בדיוק, אבל השאלה שלי היא למה ספייק למה הוא הסליפר ואיך בדיוק הוא הופנט? אם תשאלו אותי זה קשור לשד שהחיר לו את נשמתו אבל אני עדיין מחכה לתגובות ואיאוריות שלכם!

IDOffryn

New member
ראיתי! ראיתי! ../images/Emo58.gif709

שיוו איזה פרק מצחיק!!!!! כשאניה פתאם השתגעה והחטיפה לו סטירה נקרעתי מצחוק איזו מטורפת!!!!! ובכלל איזה פרק טוב זה היה! וואוו כהבניין התפוצץ זה היה בכלל לא צפוי!!! הייתי המום! כבר הייתי בטוח שהם באים לסאנידייל.. אבל מה עם ג´יילס???????? כל הקטע הזה של הנשים שנרצחות והמועצה עכשיו שכולם מתו אני אומר לכם יש לי הרגשה שג´וס בונה את זה לפי הקומיקס הזה שלא יהיו קוטלות מאה שנה או משהו כזה..... והסוף! מה זה היה? תגידו זה המסטאר?(הרי למה היא אמרה לו אם הוא רוצה לראות ערפד אמיתי) אתם חושבים? יש סיכוי? טוב נו הפרק הבא רק עוד חודש וחצי... איזה באסה!!!!!!!!

crusher

New member
משהו פה לא מסתדר לי...

איך לעזעזל הכוהנים האלה באו נתנו לווילו איזה כאפה על הגב והיא ישר נפלה, התגלגלה והתעלפה... מה זה
מה זה הדבר הזה, בלי כשפים בלי איזה ברק, בלי כלום, העיקר כשהיה את העכביש המכוער (בפרק ההוא עם אניה, נדמה לי...) הזה היא ישר ידעה להפעיל פתאום משום מקום את הכוח שלה ולהעיף אותו לאלף עזעזל... הזניחו פה את כל האקט של ווילו
גרוע מאד
כל השאר היה אחלה

buffstar

New member
ספויילר 709

צודק, גם אני התאכזבתי כאילו וואו כמו שאמרת בעצמך את מכשפה סופר חזקה, אז המון אנשים תוקפים את הבית אז מה את עושה? דוחפת אותם מפסידה ונופלת?! ואיזה מפתח לשעבר מצילה אותך(לא שאני לא שמחה שהיא עשתה את זה) אבל זה היה מואד מטריד לראות את דאון מפגינה יכולות לחימה משרשימים *שיעול*מישהו אמר ספין אוף עלוב בפוטנציה!?*שיעול*... טוב אני יחזור עוד מטע עם התרשמות יותר עמוקה מהפרק... ראיתי אותו רק לפני שעה וכל מה אני יכולה להגיד הוא :WOW!

WillowFreak

New member
ספווילר 709 ווילו..../images/Emo46.gif

באמת מה זה היה אמור להיות?????? פתאום אין לה כוחות??? דון מגינה עליה??? דון יותר חזקה ממנה??
What??????? איפה מכת הברק??? איפה כיפת המגן?? (כמו ב-7X05) איפה הלהבות??? איפה האש בעיניים???

TARAFREAK

New member
מסכימה....../images/Emo58.gif

איזה פרק מ.ע.ו.ל.ה !!! פרק פשוט מדהים....איזה סוף ת אלוהים למה ציך לחכות חודש וחצי להמשך??? אני גם לא מבינה מה קרה לווילו , ציפיתי ישר לאיזה קסם ו ...כלום !! אולי עכשין היא תעשה איזה כישוף מגן על הבית....אבל באמת משהו פ פשוט לא הגיוני...אולי יהיה לזה הסבר בהמשך!!

dr15

New member
../images/Emo58.gifבפעם ההיא...

עם העכביש היא השתמשה בכוחות הרעים שלה לא? לא בכוחות שבאים מהאדמה והכל (הכל מחובר אתם יודעים...) אז בגלל זה, אני חושבת ובכוחות החדשים היא עוד לא שולתטת ממש טוב וגם לא היה לה מספיק זמן להגיב וגם... טו עוד כל מיני תירוצים אחרים לדעתי פשוט רצו לתת לדון להילחם קצת וסוף סוף להציל מישהו

IDOffryn

New member
מה הכי מעצבן../images/Emo58.gif

שבגלל שהיה ממש חשוך והאיכות לא הייתה משהו בכלל לא שמתי לב שעילפו את וילו ואני כל הקרב נו למה היא לא עושה כישוף או משהו!!(ואז שמתי לב שזאת בכלל דאון..)

Skunk On Wheels

New member
אני לפני כמה שעות ראיתי ../images/Emo58.gif709

פרק ענק.... רק שאני לא זוכר מיזה The first אם הוא הופיע בסדרה בכלל... והקטע עם אניה וזאנדר.. לאיזה רמה הם לקחו את הזה של "שוטר טוב שוטר רע"... ועוד יותר קורע כשאנדרו מנסה לשחוט חזיר... ומהזה לעזאזל הערפד הזה שבסוף הם מחיים?? חשבתי יהיה משהו כמו שהיה באנג´ל בסוף עונה 2
לסוף עונה 2: בפאיליאה או איך שלא קוראים למקום הזה שאנג´ל וחבריו היו בו כשאנג´ל "לובש את פרצוף הקרב שלו" הוא מאבד שליטה והשד שבתוכו מקבל צורה יותר מוחשית. חשבתי זה מה שיהיה הערפד שיביאו שם בסוף הפרק...

למעלה