709 never leave me

HuGo Hell

New member
709 never leave me../images/Emo58.gif../images/Emo1.gif

וואווווווווווווו!!! פרק מדהים. מעולה... וואוווווו
פרק פצצה!! ווילו מדהימההההה.. אניה יפיפיה! זאנדר חמוד.. באפי מדהימה! עכשיו - ג´יילס מת או לא? *פורץ בבכי* לא הבנתי אם הרגו אותו
שמישהו בבקשה יגיד לי!!

The Flash

New member
ראיתי עכשיו את הפרק(ספויילר)

לא הבנתי כרמה דברים זסה הבניין של המועצה שהפצוץ נכון? אז כולם מתים לא ומי זה ה first evil? אולי אני לא זוכר ודיברו עליו? מי זה? והלוחמים האלה היו בעונות קודמות כי אני לא זוכר אותם

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif709../images/Emo1.gif

אני חושב שכן.. זה היה הביניין של המועצה.. וכולם מתים.
כולל ג´יילס נדמה לי
דווקא זה לא הגיוני שככה אחרי 6 עונות שהיו איתו ככה להרוג אותו! הוא אחד מהדמויות הראשיות! אסור לו למות
ה"רוע הראשון" זה הערפד שהם הוציאו מהמקום הזה. זה כמו ה"קוטלת הראשונה" זה ה"ערפד הראשון". אבל מי זה הדבר הזה שמחליף צורות לבאפי, ספייק, קאסי וכולם.

WillowFreak

New member
../images/Emo58.gif 709 ובמילה אחת....

(או ליתר דיוק 3...) OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה פרק מדהים!!! אז הנה הסיכום שלי לפרק המצויין הזה (קצת ארוך אבל שווה את זמנכם..
):
הרוע הראשון די היה ברור שזה הוא. אתם לא חושבים? טוב אנחנו ידענו את זה לפני באפי מן הסתם בגלל המשנה צורות אבל כשבאפי סוף סוף הבינה את זה - חבל על הזמן. העניין הוא שיחד עם כל הדברים המדהימים שהתגלו לנו בפרק עדיין אנחנו לא יודעים מה בדיוק הרוע הזה רוצה לעשות - מה המטרה שלו. ויותר חשוב.... למה עכשיו?
כוהני הרוע סוף כל סוף הם מראים את פרצופם ומאשרים לנו בוודאות את הדבר ממנו חששנו מכל - The First Evil is here. לא יודעת מה אתכם. למרות שהפעם האחרונה בה ראיתי את "Amends" היתה לפני כמעט שנה עדיין... זכרתי אותם!!!!! ישר כשראיתי את פרצופם אמרתי לדון "היי!!! אלו נביאי הרוע!!!" זה היה כל כך מדהים לראות את באפי מבינה שהיא פגשה אותם כבר בעבר, מן פלשבאק ל-"Amends" המצויין ואיך שהיא הסבירה לסקוביז מי זה או ליתר דיוק מה זה. כל הזמן צעקתי לבאפי (או ליתר דיוק למסך המחשב האומלל שלי..) say it say it !!! oh just f***ing say it!!! ואחרי כמה שניות שבשבילי נראו כמו נ-צ-ח היא סוף סוף אמרה את זה!!! The First
ספייק קודם כל יכולת משחק אדירה של ג´יימס. פשוט אומנות. רק דבר אחד לא הבנתי... מה זה ה-"סלר"??? ממש לא הבנתי את זה... מה הוא עשה??? את מי הוא שחט?? בכל מקרה הקטע בו באפי אומרת לו שהיא רואה בו אדם טוב היה ממש מרגש.... מסכן ספייקי, מה שהרוע הזה עושה לו... קודם משגע אותו ואחר כך חותך אותו...
אגב עוד מישהו לא הבין איך זה שדווקא הדם של ספייק פתח את השער?
ווילו
הקטע עם אנדרו ממש הפיל אותי...!! "Oh I´m bad... I´m a girl witch"
לעוד מישהו זה הזכיר את הקטע של זאנדר מתחילת השישית "I´m a man witch myself... I´m a gourlok!!" אבל לא הבנתי איך זה שכשהכוהנים פרצו לבית ישר הם הפילו אותה!! כאילו כלום!!! היא אפילו לא נלחמה!!! למה??!!! what the f**k??!!??
Dawn למרות שכשהנביאים התחילו להתקיף זימרתי שוב את להיטי המוכר ברבים "שיר השנאה לדון" התפללתי כל כך חזק "תהרגו אותה תהרגו אותה!!!! נו רק הפעם תקשיבו לי!!!!!!! בבקשהההההה!!! תהרגו אותה!!" לא קרה...
הייתי כל כך קרובה... הסכין היתה ממש מונחת על צווארה... oh well... maybe next time we´ll do better... אבל.... GO Dawn
(אך הפעם לא בהקשר של "לכי לעזאזל" הפעם בהקשר אחר...) היא הצילה את ווילו!!!!!!! היא הגנה על ווילו שלי!!!!!!!!!! סוף סוף מצאו לה תועלת !!!!!!!!!!!! yey!!!!! הפעם רציתי עוד קצת פחות שהיא תמות
זאנדר ואניה כל כך חמודים!!!! ראיתם את הניצוצות שעפו בניהם???
והקטע הזה בו זאנדר מספר ל....whats he´s name...?? אנדרו..
שהיא נוהגת להתעלל בגברים והוא בעצם סיפר על עצמו פשוט אדיר...!!! ושהוא מרגיש חלול בלעדיה.... רואים כמה הוא מתגעגע....
Wood באמת שלא הבנתי את הקטע שלו....הוא טוב הוא רע הוא טוב הוא רע?? למרות שדי נראה לי שגם הוא היה בהשפעת הר"ע... כי הוא די הזכיר לי את ספייק המטורלל מהפרק הקודם בסצינה בו הוא קובר את הגופות...
המועצה קשה לאמין אבל הם באמת הזיזו את התחת האנגלי הנפוח שלהם הפעם.... סוף סוף רואים אותם עושים משהו מועיל ומשום מה לא מציקים לבאפי. לגבי הפיצוץ. לא נראה לי שאלו היו הכוהנים שעשו את זה... זה פשוט לא הסגנון שלהם... (הם יותר בקטע של צבי הנינג´ה מאשר ברמבו) לדעתי הפיצוץ היה מזוייף... אבל הסצינות של המועצה היו ממש חזקות (סצינת מועצה טובה??? היש כזאת חיה??) ממש צמררו אותי הדברים שראש המועצה אמר... "זה מגיע... הדבר ממנו כולנו חששנו.... The First Evil....זה התחיל
ג´יילס לא ספויילר רק השערה... ממש אבל מ-מ-ש לא נראה לי שהוא מת!!! לא הגיוני שהוא מת.... שמעתם בכלל על הסדרה "ריפר"??? last time I checked.. it wasn´t about Casper...!! והקטע הזה "We have to find Rupert!!" היה ממש דרמטי.... אבל מה?? הם לא יודעים שהוא באנגליה?? לדעתי הכוהנים פשוט חטפו אותו בשביל המוח הענק שלו... להוציא ממנו משהו אולי...
ולסיום... (אני יודעת שאתם כבר מותשים...sorry about that...
) from beneath you it devours הערפד הראשון
הקדמון
זה שרמזו לנו עליו מתחילתה של הסידרה
(פשוט גאונות!!!!) yey Joss!!! I hate you!!! (אני סובל מפיצול אישיות....גם אני גם אני!!) first Vamp VS. BEST slayer that should be interesting.... אולי באפי תצטרך להעזר שוב בכוחה של הקוטלת הראשונה כדי להביס אותו, מה שיכול לגרום לה להתחבר לצד האפל שבה והופ! יש לנו באפי רעה! בדיוק כמו שרמזו לנו ב-"lessons". מעניין כבר מה הולך לקרות... אני לא יכולה לחכות כל כך הרבה זמן!!!! למה יש הפסקה כל כך ארוכה!!!
-לא כיף לי- ושוב אני מזכירה את מה שאני כל הזמן טוענת ושנראה ברור יותר ויותר לאחר כל פרק בעונה הגדולה הזאת, זאת העונה האחרונה... פשוט אי אפשר להגיע ליותר שיאים מאלו!!! ג´וס זורק לנו פה הכל!!! ה-כ-ל בפנים!! דברים קדמונים - קוטלות - עוד אפוקליפסה - "ניקוי ארונות" ובעצם מה לא?? *עצוב לי*
טוב אז זהו בערך.... זה כל מה שהיה לי להגיד... נא להגיב...
נ.ב ולמי שיספיילר לי את העונה הזאת (כבר ספיילרו לי קטע ובגלל זה אני עכשיו שקועה בהדחקות נמרצות...
) אני ישסה בו את דון!!!!!!!!! ראו הוזהרתם!!!!

כמה דברים קטנים (../images/Emo58.gif 709)

לגבי ספייק, cellar=מרתף, וההתייחסות הייתה לסצינה בפרק הקודם, שאלא אם כן לא ראית אותו, קשה לי להבין איך את לא זוכרת. אותה סצינה בסוף הפרק בה ספייק מוביל את באפי למקום בו קבר את כל האנשים אותם נשך. הרוע הראשון לא היה צריך דווקא את ספייק לדעתי, הוא גם אומר את זה בסוף. "I was going to bleed Andrew, but...you look alot better with your shirt on." לגבי זאנדר ואניה, באמת חשבתי על זה...עכשיו זה באמת הגיוני, שהוא דיבר על עצמו בעצם. כמה חמוד מצדו.
עוד משהו: לגבי "ריפר", הסדרה בכיכובו של אנת´וני, הוא דווקא כן אמר בראיון מסויים שהסדרה תעסוק ברוחות רפאים, ואני מצטט: "he pitched it to me as ´Cracker´ with ghosts". אז אולי יש קשר כלשהו.

WillowFreak

New member
ממממ...צודק../images/Emo58.gif709-8

שכחתי ש-cellar זה מרתף... silly me...
ודווקא כן ראיתי את הפרק הקודמת ובדיוק עכשיו נזכרתי - תודה
ועדיין אני לא חושבת שרופרט (
) מת.... אתה רוצה להגיד לי שהוכב הראשי של הסדרה החדשה שלו יהיה רוח רפאים??

WillowFreak

New member
בבקשה תזכירו לי....

לי לתרגל הקלדה עיוורת מחוץ לדפי הפורום כדי שאני יפסיק לעשות פדיחות לעצמי....

star lili

New member
נו, באמת (ספוילר כמובן)

בנין כזה ענק מתפוצץ לו באמצע היום בלונדון? אני חושבת שדי בטוח להגיד שמישהו ישים לב. הם בטח יניחו שזאת פעולת טרור של אל קעידה או משהו זה יהיה בכל ערוצי החדשות! (היי, איזה טוויסט זה יהיה אם זה *באמת* היה פיגוע, ולא קשור לר"ע?... תתעלמו, לא ישנתי מספיק) אין סיכוי שהם לא יגלו את זה בקשר ל"ערפד הראשון" או מה שזה לא יהיה... תגידו לי, אני באמת היחידה פה שנורא השתדלה לא להתגלגל מצחוק כשהוא הופיע? זה היה כמו הסיום של "הפחד עצמו", רק שהפעם הם היו רציניים! אני מצטערת, אבל קצת קשה לי להרגיש פחד ואימה למראה כפיל אפור ומרקיב למפלצת של מיוטנט אנימי (זה שבסוף כל פרק עושה "גררר... אררג"...) בכללי היה פרק מאוד מותח (לפחות עד לסצנה האחרונה..) היה ברור שישאירו אותנו עם קליף האנגר עצבני והמון שאלות בלתי פתורות לפני היציאה לפגרה, ועל זה אני אומרת: רעים. נב- ג´יילס? ג´יילס?? הלוו?!

WillowFreak

New member
נכון!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

הוא באמת דומה למפלצת שעושה "גגגרררר גגגררר.." !!!!!!!!!

HuGo Hell

New member
אההההה.. ../images/Emo1.gif../images/Emo58.gif709

נחשו מה גיליתי? אני עכשיו צופה בפרק בעונה שלישית. והוא קופי לעונה שביעית.. באפי אמרה שהיא נלחמה נגדת השדים או מה שהם לא יהיו בעבר. והנה הפרק.. והדבר שמשתנה הוא פה. הוא עושה את אותו דבר לאנג´ל או יותר נכון עשה.

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo58.gif wow 3 - ניתוח פרק

עוד פרק מופתי, שסוגר שלישייה של פרקים מעולים. הפרק הבא, אגב, ישודר בעוד איזה 7 שבועות... יש כל כך הרבה דברים לעבור עליהם, אני מקווה שאני אזכור הכל: בהתחלה חשבתי שיכול להיות סיכוי שהנזירים האלה טובים והם מקריבים את כל הבנות האלה (קוטלות?) כדי לעצור את הרוע, אבל כנראה שלא. ברגע שראיתי שמשהו מוזר בעיניים שלהם ישר חשבתי על זה (מין הסתם זה קשור מאוד לעובדה שראיתי את Amends היום. צירוף מקרים, או שאולי ביפ תכננו הכל מראש?). כשחושבים על זה, בכל הפעמים שראו אותם לא הראו אפילו לרגע את העיניים שלהם. יפה. היה ברור שיש איזה משהו מיוחד במנהל. חשבתי שאולי הוא רע, אבל עכשיו אני נוטה לחשוב ההיפך (למרות שלא בטוח בכלל). הוא משהו כמו ג´ני, שנראתה כשהיא הגיעה רגילה לגמרי, ואח"כ התגלה שהיא באה במטרה מסוימת כדי לעזור (למרות שזה לא ממש הצליח לה. באסה). מעניין מה יהיה איתו. ג´יילס? הרי ברור שהוא לא מת. הוא לא היה בבניין שהתפוצץ (עוד על זה אחר כך), אבל יכול להיות שהוא מת ממה שקרה בפרק הקודם, אבל רק באופן זמני והוא יחזור בשלב מסוים לחיים ("ריפר", וכל זה) אהבתי שהמועצה מתחילה לקחת את העניינים לידיים, ומראה שיש בה עוד מלבד חבורה של אנגלים שיושבים ומעבירים ביקורת על אמריקה. יכול להיות שהם היו בבניין, יכול להיות שלא (הם היו בדרך לסאנידייל?). אם לא, יכול להיות שהם בכלל פוצצו אותו, כדי לכסות עקבות או משהו. זה פשוט לא ממש נראה לי הסגנון של הרע הראשון הזה, לפוצץ הכל. למה לא לפוצץ את הקוטלות? וכמובן, הדבר הזה שיצא מהקבר או משהו. ב Amends אמרו בבירור שלרע הראשון אין שום צורה פיזית, אז זה לא הוא. מה גם שהוא אמר שזה ערפד. לדעתי זה הערפד הראשון או זה שיצר אותם או משהו (העונה הראשונה היתה כל כך מבלבלת בכל הדברים האלה). אלה כל הנקודות שלי בינתיים. ממש אהבתי את הפרק. שלושת הפרקים האחרונים הם באיכות של פרקי סוף עונה. תוסיפו עוד פרק אחד ואפשר לסגור הכל בצורה נהדרת. די מזכיר את סוף העונה החמישית לטעמי. אבל זה לא סוף העונה, והרי ידוע שלפי הנוסחה הקבועה יש תמיד לא מעט פרקים באמצע שלא קשורים לכלום, וזה פשוט נראה לי נורא מוזר לשים עכשיו איזה go fish כזה או משהו. לא מסתדר טוב. בכל מקרה, נצטרך לחכות עוד בערך חודשיים עד הפעם הבאה. אני אישית יודע שאני אראה את הפרק הזה עוד לא מעט פעמים עד אז. אה כן, אני מודיע עכשיו. אם אני אקרא ספוילר אחד למה שעומה לקרות בעונה הזאת (למעט המעט מאוד שאני יודע, והוא לא ממש רלוונטי), אני אשתגע ואצא למסע הרג נקמני ומסוכן. ראו הוזהרתם.

Yishai A

New member
אמאלה איזה פרק!!! ../images/Emo58.gif

אני יותר מידי בשוק בשביל לכתוב תגובה ארוכה, אבל אני אקצר ואגיד - וואווווווווווווווווווו. ישי

Yishai A

New member
וסתם לידע כללי על הפרק ../images/Emo58.gif

בנאום של קווינטון טרברס, הוא מצטט : "Proverbs 24:6 "For by wise counsel, you shall wage your war..." התרגום בעברית, למי שמעוניין (סתם רצתי וחיפשתי :) : "כי בתחבולות תעשה לך מלחמה ותשועה ברוב יועץ" (משלי, כד´, ו´)

dr15

New member
../images/Emo58.gifאם ככה...

אין סיכוי שהמועצה מתו בפיצוץ, זאת תחבולה שלהם בטוח

הייזל

New member
אה, חבר´ה...|ספויילר|אולי

לא הייתי בונה על המועצה רק על סמך המשפט הזה. זה שהנוצרים מתרגמים את המשפט הזה בצורה הזאת. אל תשכחו שהמקור הוא בעברית ולא להיפך... בעברית הכוונה שתעשה מלחמה בחוכמה הגרסה האנגלית מקבלת משמעות אחרת בהתאם לפירוש למילה counsel האם זו מועצה או יועץ. הם בחרו להבין שזה מועצה. אבל אמר מי שאמר שבמלחמה לא מנצחים עם ועדה. ממה שאני רואה בנתיים ר´ הרבה יותר תחבולן. העובדה שהמועצה המנופחת הזאת לא משתפת את באפי במידע שלהם עוד תביא למפלתם אם עדיין לא הביאה!

../images/Emo58.gif עוד משהו ששמתי לב...

ספייק מוחזק בדיוק כמו שאיינג´ל היה מוחזק כשהוא היה... אהם... חצי טוב חצי רע. שלשלאות מאחורי הידיים וכו´, זינוק קדימה לעבר באפי... קופי איינג´ל.

Yishai A

New member
משהו ענקקקקק שמצאתי בפרק ../images/Emo58.gif

נכון שקוינטון טרוורס מדבר ליד מפה שבה מוקפים כל המוקמות שהותקפו בהם קוטלות?, אז חשבתי לעצמי "מעניין אם ישראל מסומנת"... ונחשו מה! היא כן!!!!! הנה מפה שהוצאתי מהפרק ולידה מפת העולם... (הייתה) קוטלת בחיפה! יאי! ישי

למעלה