709 never leave me

A Pig in a Cage

New member
זה לאו דווקא אומר את זה

מלבד להראות אותה לא היתה שום התיחסות למפה. שים לב שמסומנים שם שטחים די גדולים במלבנים, לכן זה די מוזר שאלה המקומות בהם נהרגו הקוטלות (עדיין בסימן שאלה. עד שאני לא שומע בפירוש שכולן קוטלות, אני לא מאמין לזה!). מה גם שהסימונים מודפסים יחד עם המפה, אז זה די מוזר, כל פעם שאחת נהרגת מדפיסים מפה חדשה? יכול יותר להיות שאלה מקומות עם תופעות על טבעיות חריגות או משהו

Yishai A

New member
אוי נו.... ../images/Emo58.gif

מקומות עם תופעה חריגה?... הם היו צריכים להקיבף את הכל... המקומות האלה הם מקומות בהן SITS הותקפו (SLAYERS IN TRAINING)... ואתה תבין את זה בפרק הבא לדעתי... ישי

A Pig in a Cage

New member
לא הבנתי למה התכוונת

במשפט "ואתה תבין את זה בפרק הבא לדעתי", אבל אם זה ספוילר לפרק הבא אני אהרוג אותך
מצטער, הודעתי על זה כבר מראש

הייזל

New member
אני מזכירה:

בעונה השלישית יש פרק מיוחד לחג המולד שבו ערב חג המולד חבורה של כוהנים של הרשע הקדמון מנסה לשגע את אנג´ל כך שיהפוך לרע. הרשע מופיע בפני אנג´ל(ואחר כך גם בפני באפי) בלבוש קורבנות ישנים של אנג´לוס מחג מולד אחר(משרתת אם חד הורית ובחור שהיה חייב לו כסף ועמד להתחתן באותו שבוע) ואת ג´ני. הרשע גורם לאנג´ל לשחזר את הרציחות האלו בחלומות שלו ואנג´ל מתחיל להתמוטט. הוא בא לג´יילס לעזרה וכאשר הוא בורח מהדירה של ג´יילס ללא שום סיבה ניכרת ג´יילס מחליט שזו בעיה רצינית ונכנס לעניין. הרשע הקדמון מנסה לדחוף את אנג´ל לשכב עם באפי ולהרוג אותה. אבל משהו לאורך כל הפרק דוחף את באפי בפניו של אנג´ל. הוא נתקל בה במקרה ברחוב, היא נמשכת לתוך אחד החלומות שלו ואז חווה איתו שחזור של הפעם הראשונה שהם שכבו וגם כשבאפי ואימה הולכות לקנות עץ אשוח באפי מקבלת רמז חשוב. אנג´ל מחליט(בהתאם למיטב המסורת הנוצרית דרך אגב) שהוא מעדיף למות מאשר להיות רע שוב והולך לחכות לזריחה על גבעה חשופה. באפי וג´ילס מגלים מה קורה ובאפי יוצאת לחסל את הכוהנים המלחששים. הרשע הקדמון מבהיר לה ממש לפני שהוא נעלם שאין לה מושג עם מה יש לה עסק. באפי ממהרת למצוא את אנג´ל ומנסה לשכנע אותו להלחם. כאשר השמש אמורה לזרוח מתחיל פתאום לרדת שלג, רק בסאנידייל ומובטח שירד שלג כל היום. הפרק נגמר בצורה מאד חיובית ואופטימית והיה למעשה ירית הפתיחה לאנג´ל אלוף האור או מה שלא יהיה. אה, כן, לכוהנים האלה היו צלבים במקום שאמורות להיות להם עיניים.

Lizz

New member
אה, לא נראה לי.. *ספוילר!!!*

שיהרגו את ג´יילס בלי שיודיעו לי על זה חמש מאות איש, אז.. יש להניח שלא ממש.

BloodySpike

New member
הפרק הכי מותח שראיתי!!!

למי שראה את הפרק המההם ומותח והכי דרמתי בטח ידע שזה קשור לפרק ששיודר היו בביפ, נראה כי הביג באד של העונה השביעות, הרוע הקרב ובא זה בהחלט the first אחים שלי אני לא יכול לחכות עד יאנואר לגלות מה יקרה לגיילס לספייק - פשוט עונה ענקית!!!!! זה לא שלביפ היתה כוונה אבל איזה עיתוי מדהים היה להם!

*אהם* (../images/Emo58.gif 709)

מי בדיוק יודיע על זה כשכל הצופים מתים, אה?
נו טוף, אולי יש עוד כאלה שלא היו בישיבה של המועצה באותו רגע. הם הרי דיברו על זה שהם איבדו צופים בכל רחבי העולם.

אוקיי, העניין הובהר (../images/Emo58.gif 710)

כנראה שכבר בפרק הקרוב נגלה שקוונטין (ראש המועצה, שדיבר עם באפי בטלפון) ופיליפ (עוד אחד מהמועצה) שרדו את הפיצוץ, כשהם יגיעו לסאנידייל. אין עדיין וודאות לגבי מצבו של ג´יילס, ונותר רק לקוות שההגיון ישחק פה תפקיד מכריע.

מצטרף למתפעלים! (../images/Emo58.gif 709)

אוקיי, אם הקצב המסחרר הזה יימשך גם לאחר ההפסקה בת 5 השבועות, אני חושב שאנחנו נחזה בעונה הטובה ביותר של "באפי". גבירותיי ורבותיי, ככה צריך לסיים סדרה! אני רק מקווה שיצליחו לשמור על המומנטום. אז אכן, הביג באד (אני לא כל כך בטוח שהוא היחיד...) הוא הרוע הראשון, כפי שבאפי ציינה בבירור, למי שעדיין לא הבין, בסוף הפרק. וורן עוד פעם שולף את תחבולות ה"סטאר וורס" שלו ("I´m like Obi-Wan", כשהוא ממחיש לאנדרו שהוא לא יכול לקחת צורה ממשית, וגם בסצינה בה אנדרו נכשל בנסיון לשחוט חזירון, "Babe 2: Pig in the City was really underrated") וספייק מחליף "מצבי רוח" כמו גרביים. רגע אחד הוא על סף דמעות ומיד לאחר מכן הוא תוקף את באפי. אני כבר לא יודע מה לחשוב, אם העינוי שהוא עובר בסוף מגיע לו או לא. ואני חייב לציין שהוא היה ממש, אבל ממש, מפחיד בסצינה במרתף, כשהוא אמר לבאפי "do you have any idea what I´m capable of?". בכל אופן, למי שלא הבין, הערפד המכוער שמשוחרר בסוף הוא דנזת´ר, אותו ערפד שג´ונת´ן ואנדרו דיברו עליו בפרק 7. זה רק אני, או שהוא לא היה מפחיד יותר מכל שד אחר שנלחמו בו בסדרה? אני מניח שהוא עוד יוכיח את כוחו בהמשך. הרוע הראשון היה פשוט צריך דם של אדם נוסף כדי לפתוח את החותם. מכיוון שאנדרו עמד לגלות לסקוביז עוד פרטים, הרוע הראשון עשה את הדבר הכי יעיל שיכל לעשות - שכנע את ספייק לתקוף את אנדרו ובכך פתר בעיה אחת באמצעות השניה. אך אויה, ספייק לא הרג את אנדרו, ועל כן נענש. עד כאן לגבי ספייק. לגבי ג´יילס, אני בספק אם הוא בחיים. הייתה לי הרגשה שאם הוא בחיים יספרו לנו על זה עד סוף הפרק. אם הם השאירו אותנו במתח בכוונה, הם ממש רשעים. והפיצוץ במועצת הצופים בא ממש בהפתעה. רגע אחרי שקוונטין מדרבן את כולם לצאת למלחמה נגד הרוע הראשון ומצהיר "we´ll be paying a visit to the hellmouth" - בום! הלך הבית. באסה. מה עוד...אליסון - לטעמי השחקנית המוכשרת ביותר - הייתה נהדרת בקטע שווילו מאיימת על אנדרו. אהבתי את הרמת הגבה.
מישל רק הולכת ומתייפה מפרק לפרק. במקביל להפחתת כמות הצרחות זה עובד ממש טוב. אני עוד אתחיל לחבב אותה בקצב הזה. רק שתנענע שוב את הישבן
. המנהל, רובין ווד (פרפראזה על הוד? כנראה שלא), כמו שכולם חשדו, מעורב במזימות של הרוע הראשון. רואים אותו קובר את ג´ונת´ן בנונשלנטיות משהו. אבל אין מה לומר שהרגעים הכי טובים, כמו תמיד, באו בסוף הפרק, החל בקרבות נגד הנינג´ות (מסכן זאנדר, עוד פעם יצטרך לתקן את החלונות) וכלה בסיומם, כאשר באפי אומרת "hey, I know these guys" ומתברר לנו בוודאות שהם אכן ה-harbingers מהפרק amends בעונה השלישית. כן, המכוערים חסרי העיניים בגלימות השחורות שערכו את הטקס כשבאפי באה וכיסחה להם ת´צורה. זה רק אני, או שהיה לה הרבה יותר קל לחסל אותם פעם שעברה? זאנדר היה מצד אחד החננה חלש האופי שלמדנו לאהוב בתיכון (בסצינה עם אנדרו, איזה עדין הוא שם, והוא גם לא מצליח ממש להפחיד אותו. טוב נו, אז כן, אבל זה רק משום שאנדרו חנון עוד יותר גדול) ומצד שני זה שנתן לסקוביז את קצה החוט כשהוא סיפר להם מה מניע את ספייק להשתנות (השיר הבריטי המסורתי Early One Morning ששימש גם תוכנית קנדית לילדים בשם Friendly Giant). אוי, הסוף היה משעשע משהו. התאים לרוע הראשון להשתנות לבאפי כשהוא אמר "you look alot better with your shirt off".
אני מניח שלמרות שהוא לא נראה כזה מאיים, הערפד הזה, דנזת´ר, ישמש כ-little bad של העונה הזו. הרוע הראשון אומר "it´s about time we brought some authority to our presence" ואני אומר "it´s about time the scoobies started kicking some major big bad ass!".

Unbreakable

New member
מאיפה השגת את זה?

אין את זה בקאזה ואני רואה כאן מלא אנשים שיש להם את הפרק הזה מישהו יכול לשלוח לי הודעה לאייסיקיו מאיפה מורידים ? MY ICQ - 48606839

IDOffryn

New member
אממ הקשר היחיד שראיתי../images/Emo58.gif

עוד לא ראיתי את הפרק עצמו... אבל בפרק הקודם בשיר שהרשע שר לספייק יש שורה שאומרת never leave me... זה אולי זה יכול להיות זה.. אוף איזה עצבים רק ביום רביעי או חמישי אני אראה את הפרק!!

Angelus

New member
שאלה ../images/Emo58.gif 7X09

אז האלו המכוערים חסרי העיניים הם אלו מהעונה השלישית? הזיכרון שלי מקשה עליי. מישהו מוכן להזכיר לי באיזו סיטואציה בדיוק? אודה לכם מאוד.

Buffybot

New member
משהו ששאלתי את עצמי ../images/Emo58.gif

ועכשיו גם אתכם, משהו נוסף לא הגיוני בקשר לנשמה של ספייק: כשאנג´ל קיבל את הנשמה שלו חזרה (בשני הפעמים) הוא לא זכר דבר שעשה במשך כל הזמן שלא הייתה לו נשמה. הוא הרגיש כאילו לא היה שם בכלל ולא זכר כלום. אז איך לעזאזל ספייק זוכר את הדברים שעשה ומה קרה בכל השנים האלה מאז שהפך לערפד, לאחר שקיבל את נשמתו חזרה?? הסבר, בבקשה.

A Pig in a Cage

New member
לא נכון

הוא לא זכר בהתחלה, בכמה שניות / דקות הראשונות. אפילו אומרים את זה בפלאשבק שלו ב Becoming 1 כשהוא מקבל אותה. אם הוא לא היה זוכר לא היה בזה שום מידה של יסורים וחרטה, וזאת כל המטרה של הקללה

WillowFreak

New member
ספייק זכר.... וגם אנג´ל...

הם נזכרו בזה מאוחר יותר... לא בשנייה בה הם קיבלו את הנשמה. לא הייתה לנו הזדמנות לראות את אנג,´ל נזכר כי נשלח מן הסתם לגיהנום לפני שהספקנו לראות את זה. וספייק.... יכול להיות שמיד אחר כך הוא לא זכר מה הוא עשה, אבל לדעתי היה לא מספיק זמן להיזכר בדרכו מאפריקה לסאנידייל.

Angelus

New member
עדיין לא נזכרתי. מישהו יכול לתת מס´

פרק ועונה? וקצת תיאור קטן?

למעלה