5x01 - Sympathy For The Devil

to the end1

New member
בלי כתוביות יהיה לי קצת יותר קשה אני יבין

מה הם מדברים אבל כול הזמן חחחח

to the end1

New member
חחחח לפני שאני מתבלבלת לגמרי יש קישור להורדה

של הפרקים אם תרגום אם כן את יכולה לשלוח לי בבקשה?

to the end1

New member
לא פותחים הודעת ../images/Emo32.gifכשמדברים על הסדרה.

ואיך זה קשור? העונה החדשה עולה בארצות הברית ומי שרוצה יכולה לצפות בה דרך המחשב או לחכות לשנה הבאה כשהיא תעלה ביס.

to the end1

New member
אה....חחחחח לא קשור האתר מודיע מידי פעם

הודעות כאלו בעול הפורומים בלי קשר למה שהפורום מייצג

CHeKMaTE

New member
מה הם קשורים גם כן אלה...

יאללה שבת שלום וסופ"ש שקט לכולנו... נ

mor1450

New member
אוקיי, הרגע סיימתי לראות את הפרק ../images/Emo58.gif

וOMG כ"כ התגעגעתי!!!! אני מודה שדי התאכזבתי מההתחלה, כי את שיא המתח שהם יצרו בסוף העונה הרביעית, הם שברו באופן מעצבן לחלוטין היו בהחלט כמה רגעים בפרק שעצרתי את נשימתי בהם. הסוף של הפרק לא השאיר מתח גדול במיוחד, ואני מתה שיגיע כבר הפרק השני ובאמת נפגוש את לוציפר ולא רק את ה"כלי" שלו... ונסיים עם כמה פנינות (תודו שהתגעגעתם) : W: I always knew you were a big, dumb, slow, dim pain in the ass, Dean. But I never dreamt you were so V.I.P. I mean, you're supposed to ice the Devil? You? if I'd known, I'd've ripped your pretty, pretty face off ages ago. D: ...Ruby... W: Try again. Go back further. D: Meg. S: oh! Geez! ow C: Sam... S: yeah! Hey Chuck C: so... you're okay? S: well, my head hurts.... D: Cass, you stupid bastard S: stupid? he was trying to help us D: yeah, exactly B: Sam... is it realy you? and you're so firm... S: do i know you? B: no,but i know you. you're Sam Winchester, and you're... not what i pictured S: Becky, c...-uh.. can you quit touching me? B: no M: so every demon, every single one, is dying for a piece of you D: get in line Z: because you'rw chosen, it's a great honor Dean D: oh, yeah, life as an angel condom. That's real fun. I think I'll pass, thanks. B: "unlikely to walk again"?! Why, you snot-Nosed son of a bitch!Wait till I get out of this bed! I'll use my game leg and kick your friggin' ass! Yeah, you better run!

sapiruush

New member
אין ספק שגם אני התגעגעתי !

שיגעתי כל דבר שזז עם הספירה לאחור הזאת
באמת השבירה הזאת של מתח הייתה קצת מעצבנת . אבל בשורה תחתונה פרק טובבב

to the end1

New member
ראיתי את הפרק!ראיתי את הפרק!חחחחח../images/Emo58.gif

אתם לא מבינות אני נמצאת באמצי העונה הרביעית של הסדרה אין לי מושג מהיהיה בעונה הרביעית ואיך היא תיגמר ובכ"ל מקרה הייתי חייבת לצפות בפרק הזה חחחח עוד שנייה בכיתי כשדין אמר לסאם שהוא לא יכול לסמוך עליו יותר ושהם לא יחזרו להיות אותו הדבר. אני רוצה את הקשר של האחים ווינצ'יסטר בחזרה! זה יהיה נורא קשה לדעת שהם ביחד כדי להילחם בלוציפר ובכול הדברים העל טבעיים האחרים...חחחח אבל בת'כלס הקשר שלהם ממש לא טוב היו עוד הרבה דברים אבל זה הכי הציק לי

larisa125

New member
חחחח../images/Emo54.gif

אני בכלל לא ראיתי חצי מהעונה הראשונה (בעיקר את עשרת הפרקים הראשונים), חצי מהעונה השלישית וחצי מהרביעית. ואני כבר בחמישית

darklighter

New member
5x01 - Sympathy For The Devil../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

כיוון שמדברים על זה ב-3 שרשורים שונים אני פותחת שרשור מרוכז לפרק... כל התגובות לפה.

למעלה