5x01 - Sympathy For The Devil

מספרים על השקרים ב-../images/Emo43.gif אנשים

נילי אברמסקי, הרצה למרחקים ארוכים שייצגה אותנו באולימפיאדה תתארח הערב בשעה 19:00 בפורום נשים בספורט. שרשרו לה את שאלותיכם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2139&MessageId=133497034
האם בחירה בהתאבדות יכולה להיות מושכלת ולגיטימית? לציון היום הבינלאומי למניעת התאבדויות שמצוין היום, אתם מוזמנים לפאנל בנושא בפורום אנשים שיקיריהם התאבדו בשעה 20:30. במסגרת הפאנל יארח הפורום את ד"ר שירלי אברמי, מנהלת מרכז המחקר והמידע של הכנסת ומרצה למדיניות חברתית באוניברסיטת בן-גוריון, את ד"ר מאיה יוהן ברק, מתמחה בפסיכולוגיה קלינית, עוסקת בתחום האובדנות מזה כ- 10 שנים, מטפלת וחוקרת בתחום וכן את ארגון סה"ר – סיוע והקשבה ברשת: http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?forumId=56&messageId=133529773
כמה פעמים יצא לכם לשמוע שקר שהיה כל כך מופרך שלא יכולתם להאמין שמישהו סיפר אותו בכלל? מתי לאחרונה יצא לכם לשקר בצורה שנשמעה מגוחכת אפילו לכם? או בקיצור: מהו השקר הכי מופרך, מטומטם או מגוחך שיצא לכם לשמוע/לספר? ספרו לנו עליו בפורום חמישים פלוס ואולי תזכו בארוחה זוגית במסעדה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=521&MessageId=133562714

nazgul2003

New member
וואי אזיה פרק פתיחה :)

מעולה!!!!! הם ממשיכים להתעלות על עצמם אחרי העונה הרביעית... לאן יש להם עוד להגיע?! נקווה שההמשך יהיה טוב

רעותוש02

New member
אזמה אפחד לא מגיב על הפרק?! ../images/Emo58.gif

מקוה שלא אכפת לכם וזה אבל פרק חדש עונה חדשה וזה דורש שרשור! אז ככה נתחיל בזה שהפתיח של סופרנטורל [נו האותיות P:] השתפר ברמות ויצא להם ממש ממש יפה [בטח לא כמו פעם קודמת XDD] כשבובי צעק על סאמי כ"כ רציתי לצרוח עליו [כמובן שאח"כ התברר שזה היה שד אבל נו ><] אממ.. ממש ממש שמחתי לראות את קאס הוא ממש חמוד D: ממש לא אהבתי את השחקנית של מאג אבל אולי זאת רק אני :\ טוב אז יאללה מה חפרתי פה... יאללה תתחילו להגיב!

לוידעת

New member
../images/Emo207.gifהיוםםםםםםםםםםםםםםםם!!D:

היום זה קורהה!! על טבעי חוזרררתתתת!!!!!!!!!!! אעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעא:O *אושראושראושראושראושר*

to the end1

New member
היה כבר שרשור אבל אני יגיב שוב חחח../images/Emo58.gif

*אני חייבת לציין שאני תמיד מחכה שהעונות יגיעו ליס,ואני באמצע העונה הרביעית אז אין לי מושג מה קרה שהקשר בין דין וסאם המשיך להדרדר אבל הייתי חייבת לצפות למרות שבניגוד אליכם אני מוגבלת.... *הפרק....היה נורא עצוב לראות את סאם ודין כ"כ מרוחקים אחד מהשני לאורך הפרק לא היה בינהים את הבדיחות שלהם,השטיות שלהם,הם היו די רציינים. איך לעזעזל נכנס לבובי שד פתאום זה היה כזה לא צפוי וכן שד לא שד מה הוא חושב לעצמו שהוא מדבר ככה על סאם?! אפשר לחשוב סאם כולה הביא את סוף העולם! טוב אז זהו....ביי

YuvalSP

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo203.gif../images/Emo164.gif

אין לי כוח לחשוב יותר מידי, אז אני אקצר ואגיד שהמעריצה היתה ממש מצחיקה!

darklighter

New member
תלמדי לשרשר! ../images/Emo88.gif../images/Emo190.gif

חחחח סתם
אני אשרשר לבד...

Hagar43

New member
../images/Emo58.gif

(היי, אני חדשהXD) היה פרק ממש טוב! הייתי ממש עצובה כי הייתי בטוחה שבובי מת, למרות שממש כעסתי עליו על מה שהוא אמר לסאם.. אבל בתכלס די הגיע לו.. אבל לא הבנתי בכלל את כל הקטע עם המטוס.. כי הייתי בטוחה שהוא מתרסק ואז פתאום רואים אותם באימפלה

gali109

New member
אז ככה....(ספוילרים)

פרק פתיחה סוףף!!!!! אני אישית אהבתי!!!! אחלה סצנת מכות הייתה לקאסטיאל אחלה כניסה... התבאסתי מזה שהמצב בין סאם לדין נהיה יותר גרוע מפעם לפעם.... ועכשיו שאלה+השערה... סאם ודין איך הם עלוווו למטוס וראו את הפיצוץ (עליית לוצי..) מהמטוס... (יעני חזרו בזמן)? אין מצב שזה אחד המלאכים אנה או קאסטיאל כי הם לא מספיק חזקים לכך ואפילו זכריה היה מופתע וכזה חשש שקאסטיאל אמר לו אתה יודע מי זה... ואין מצב גם שזה לוצי כי אפילו זכריה אמר שהוא מן מלאך והוא זקוקו ל"כלי"??? אז מה אתן אומרות מה העלה אותם למטוס???? מייקל? יש מצב יותר חזק מכל המלאכים ביחד ובגלל זה זה הפחיד את זכריה? או שזו אנה שהתחזקה והחזירה את קאסטיאל לחיים והבנים למטוס לפני עליית לוציפר?... או בכלל שאלוקים חזר בגלל שהוא כועס על הדרך שבה המלאכים הלכו??? אני כזאת מבולבלת...

gali109

New member
תיאור רשמי לפרק החמישי בעונה (ספוילרים)

S05E04 The End הסוף 2 דין וינצ'סטר!- סאם (ג'ארד פדאלקי) אומר לדין (ג'נסן אקלס) שהוא רוצה לחזור להלחם לצד דין במלחמת אחרית הימים, אך דין אומר לו שעדיף להם לא להיות יחד. לאחר מכן, דין נמצא 5 שנים בעתיד בתוך עיר נטוש והוא נתקף על ידי בני-אדם שהודבקו בוירוס שד שהופך בני אדם לזומבים. זכריה (אורח קורט פולר) מתגלה בפני דין ומסביר לו שזה העולם שקיים כתוצאה מתוך העובדה שדין סירב לעזור למלאכים להלחם בלוציפר. דין נפגש עם דין העתידי שמספר לו שהוירוס הוא הצד האחרון של השטן בלהשמיד את האנושות . מישה קולינס גם מככב. תסריט- בן אדלונד במאי- סטיב בויום תהנו! מקור- CW -------------------------------------------------------------------- אוףףף המצב בין סאם לדין רק מדרדר... נ.ב בקשר להמ שאמרתי בהדעה הקודמת אז אולי לוצי צריך משו מהבנים וקאסטיאל ולכן הוא עשה את זה??? החיה את קאס... והחזיר את הבנים???

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

גם אני חושבת שלקאס היתה אחלה כניסה! ציפיתי שדין יחבק אותו או משהו
ולא אמרו שההיא שמשחקת את מג קבועה? כי היא יצאה מהגוף והרגה אותו לא?

יהיי עונה חמישית!! ../images/Emo58.gif

עדידוש נראה לי שכדאי שתסדרי שרשור מסודר לפרק..תצרפי את ההודעות האלה ללמעלה או משהו..סומכת עלייך
איך התגעגעתי לדינוששש
היה אחלה פרק..לא יותר מדיי גועל..JUST THE WAY I LIKE IT.. איך אהבתי את הדיאלוגים של דין עם זכריה המעצבן הזה..איך דין מקלל אותו
היה מה זה מצחיק הקטע עם בקי המעריצה של סאם
ואהבתי את הפאנפיק המטומטם שהיא כתבה על סאם ודין ביחד (איזה פארודיה על המעריצות האמיתיות שעושות את זה)
מזל שבובסקי בסדר..היה מפתיע שנכנס בו שד..לא צפיתי את זה מגיע
הסוף שדין אומר לסאם שהוא לא יכול לסמוך עליו יותר
אבל האמת שאפשר להבין אותו..סאם צריך להוכיח את עצמו שוב אחרי מה שהוא עשה..

redsnowhite

New member
אוף../images/Emo7.gifשכחתי מתי הפסקתי לצפות בעל טבעי

ובגלל זה אני לא זוכרת מה ראיתי ומה לא ולא יודעת מאיפה להתחיל להשלים...

למעלה