5x01 - Sympathy For The Devil

sapiruush

New member
פרק מדהים ../images/Emo58.gif

כפרה על דיןדיןןןןן חחחחחחחח הרג אותי עם הקללות שלו . והמצב בין דין לסאם רק מחמיר .. וזה די מבאס האמת =\ אני ממש אוהבת את בובי !! מזל שה וא לא מת . הייתי בטוחה שהוא ימות ! אני אל רוצה לרשום יותר מידי חחחחח אבל זה פשוט היה פרק טוב .. חחחחחח הייתי כ"כ שקועה שלא שמתי לב שאמאשלי מדברת איתי . היא שאלה אותי שנה להמ דין כועס על סאם ? ספיר ? ספיר ? ספיר ? חחחח ופשוט לא יכולתי לענות לה חחחחח

mor1450

New member
חחחח גם כשאני רואה על-טבעי אני מנותקת לחלוטין

מהסביבה
רוב האנשים כבר יודעים שחבל על הטרחה בלנסות לדבר איתי XD

elena16il

New member
גם אני ראיתי :)

באמת פרק פתיחה יפה.. אבל לא ברור איך הולכים לפתח עכשיו את היחסים בין סאם לדין. עד כמה שאני מבינה, כל העונה הזאת תהייה נסיונות הוכחה של סאם שיתן לסמוך עליו.

ariela21

New member
בהחלט פתיחה יפה לקראת ראש השנה הבאה עלינו...

לטובה- ובתקווה להמשך רצף של פרקים איכותיים. ש-שנזכה לנצחון האחים על הרעים נ-נמצא לסאם ודין סופסוף שידוך הגון ה-השם יהיה בעזרת הכותבים ויקרין עליהם שפע של יצירתיות ורצון להמשיך לעונה נוספת ט-טוב שנפטרנו כבר מהחברה/שדונית "המעצבנת את השועלים" של סאם ו- ושיבוא לבקר בארץ הקודש בשנה הקרובה ב- בהצלחה שיהיה לאחים במלחמתם בכוחות האופל ה- הויייייייי כמה היה קשה לחכות לעונה חמישית...אני עדיין בטראומה קלה מהחסך של החודשים האחרונים-אז בהזדמנות זאת אני מודה לכל הפורום שהקלו על העברה הזמן בציפייה לתחילה העונה שתהיה שנה מתוקה מקסימה לכולכם

darklighter

New member
חחח ענק../images/Emo6.gif שנה טובה!../images/Emo75.gif../images/Emo140.gif../images/Emo190.gif

adi455

New member
היום היום?העונה החמישית!?

הלוואיאי..משו טוב ביום הדוחה הזה

sapiruush

New member
אכן היוםםם ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מישהי יודעת אולי מתי בערך זה אמור להיות באינטרנט ?? אני כ"כ מחכה לזההההה

YuvalSP

New member
תמיד מעלים את הפרקים יום אחרי לאינטרנט ../images/Emo203.gif

mor1450

New member
אם אני לא טועה, זה משודר שם בשעה 9 בערב

כלומר 2 או 4 בבוקר אצלינו.. כמה שעות אחרי זה כבר בטוח מגיע לאינטרנט, אבל על תירגום לא הייתי בונה :S אחרי השבוע המזעזע הזה, סוף שבוע עם על טבעי, זה בהחלט פיצוי הולם

Nuriel13

New member
יייייייייייייייש!!

אני כלכך מאושרת!! מי היה מאמין שעברו 4 חודשים?! יש לי ביומן "SPN עונה 5" באותיות ענקיות XDD אני חושבת שמחר יהיה (אני מקווה. מאוד. מאוד.) ~התלהבות~

sapiruush

New member
אח שלי הוריד לי ואני יראה עוד חצי שעההה !!!

אומייגאדדדד !!!!!! אני כ"כ מאושרת מזה חחחחחחחח הוא עשה לי את השבת חברים צריכים לבוא אליי עוד חצי שעה ואז נשב ונראה את זה בפלזמה של אח שלי עם המערכת בחדר ופופקורן !!! אויייייייי אח שלי כל כך מלך . אולי הוא בכל זאת לא כזה לוציפר
*סליחה על ההתלהבות*

WatchMeWatchYou

New member
*שולחת מסר*

לוקח זמן עד שמישהו מתרגם. ככה שלא הייתי בונה על כתוביות כל כך מהר. לא יודעת כמה זמן זה לוקח, לא רואה עם כתוביות

למעלה