5x01 - Sympathy For The Devil

darklighter

New member
פרק אדיר!../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אני לא מאמינה שלא הגבתי פה קודם... ראיתי ביום שישי באיזה 6 בבוקר XD וואי ממש התקדמו הרבה דברים! וקאס שיחק אותה! היה ממש מעניין, החלק היחיד שהיה מיותר לטעמי זו מג החדשה היא הייתה גרועה וכבר מיצו את הדמות בכל מקרה:/ בקי הייתה מצחיקה
רק מה היא ירדה על דין
והיא באמת כתבה סלאשים ווינססט כמו שאור אמרהXDDDDDDDDD ודין הרג אותי שהוא אמר לזכריה Cram it with walnuts, ugly!
או שאמרו לו שהוא החרב של מייקל אז הוא אמר My life as an angel condom
אין עליו! אני מקווה שהעונה תמשיך להיות טובה כמו הפרק הראשון! ושכמו שקריפקי הבטיח יהיו יותר פרקים מצחיקים כי עונה 4 עד כמה שהיא מעניינת היו בה רק 2 פרקים מצחיקים והשאר היה רציני כזה עם יציאות פה ושם..

Maayang4

New member
עכשיו ראיתי את הפרקק

פרק אדיררר כול כךך התגעגעתיי לצמדד הזהה במיוחדד לדיןן ובובי איזהה חמודד הואא ויש לי שאלה מי זה מייקל?

קרניjack

New member
דיי, נמאס מכל הדיאלוגים הממוחזרים!

בא לי כבר להקיא מהכעסים וההתבכיינויות שלהם כל שנייה, והחיפוש אחרי קסטיאל שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו, ובכלל, מתחילת העונה הרביעית הסידרה לא נוסקת, בלי חוש ההומור והקלילות של העונות הקודמות ואני בכלל לא מבינה מה אתן מתלהבות, כאילו איזה פרק פתיחה. כן- הרעיונות מגניבים, העלילה וההתרחשויות והביצוע- ממש לא! כן- סאם ודין הן דמויות כייפיות ומגניבות, הסטיואציות שלהן והמיחזור של הנהלקאה העצמית- נמאס! פשוט הלקאה בעיניים של הצופים. אני רק חיכיתי לעונה משום שהתגעגעתי לדמויות המוכרות, ולחזרתה של דמות אהובה( שזה ספוילר למי שלא יודע) , אבל אין לי ציפויות לעלילה, ואם ככה הולכת להיות העונה, שזאת תיהיה העונה האחרונה ושיסיימו בכבוד.

to the end1

New member
../images/Emo58.gif

זה היה מוזר אם העונה הייתה מתחילה כשהאחים צוחקים אחד על השני כמו בעונות קודמות כשהקשר שלהם כ"כ הרוס. ההורים שלהם נרצחו,ויש להם רק אחד את השני ודין הלך לגיהנום בשביל סאם ומה שסאם עשה בשביל דין זה לבחור בשדה. העונה הזאת תיהיה כנראה מלאה בריבים של דין וסאם ופחות צחוקים אחד על השני. [ ובקשר לעלילה של העונה הנוכחית היא תתרכז ב"סוף העולם". אם תיהיה עונה שישית וקריפקי ייקח בה חלק אז העלילה תשתנה. אבל נכון לעכשיו הקשר של האחים לא טוב והם ביחד או לחוד ינסו לעצור את "סוף העולם".

קרניjack

New member
הקשר שלהם לא טוב בכל פרק

ועזבי לא טוב, בהמון סדרות יש דמויות שראבות כל פעם מחדש, אבל כל פעם שהם מתחילים עם ההתבכיינויות שלהם והתלונות אני ממש נאנחת, כאילו נמאס, לא כיף לצפות בסתם 2 דמויות שמרירות אחת על השנייה בלי טיפת עניין. ותריצי אחרוה את הפרקים בעונות הקודמות, אני יכולה להבטיח לך שבכמעט כל פרק יש סצנה כזאת, ולי אישית נמאס.

to the end1

New member
למרות שלסדרה קוראים על טבעי

זה לא אומר שהם צריכים להיות רובוטים חסרי רגשות שרק מחסלים את השדים בלי טיפת אנושיות. הסדרה הייתה מצליחה הרבה פחות אם בכלל אם זה היה המצב. העובדה שאחרי כ"כ הרבה עונות הם עדיין מזדעזעים מהדברים שהם פוגשים זה אמיתי הם בני אדם שלא רצו להיכנס לעסק הזה מלכתחילה,אפילו דין שמשחק אותה קשוח לא נהנה להיות כל יום כול היום אם אח שלו בידיעה שהוא לא ממשיך לשום דבר אמיתי הוא ייעשה את זה עד שהוא ימות. אני בטוחה שיש הרבה סצנות כאלו אבל אם יחליטו להפסיק אותם אני מבטיחה לך את תתגעגעי אליהם

קרניjack

New member
ממש לא

אני רואה מספיק סדרות כדי לדעת שזה מעצבן ומוגזם, ומה שנורא מטשטש את זה זאת האהבה לדמויות/שחקנים.

אני מסכימה איתך../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

מה שכ"כ מעולה בסדרה זה העומק של הדמויות והקשר בין האחים..והם צריכים להראות אותם כמה שיותר אנושיים ואי אפשר לעבור לסדר היום אחרי שאח ככה בגד בך והעדיף ללכת עם שדה ושיחרר את לוציפר..יחסית אין הרבה התבכיינויות לדעתי..אבל אני בטוחה שיהיה עוד הומור בהמשך..דין תמיד ציני זה לא משתנה..

to the end1

New member
נכון העונה החמישית רק התחילה ואולי../images/Emo58.gif

ככול שהפרקים יתקדמו הקשר יבנה מחדש,ודין יחזור להיות חרמן,ציני,סטלן חחחח

TeddyPicker

New member
../images/Emo45.gif. עם אהבתי העמוקה לסדרה,

כן, הטקסטים מתחילים לשעמם. העלילה מתחילה להיות יבשה וחוזרת על עצמה. ובכלליות, הפרק ברמה הכללית איכזב ולא עמד בציפיותיי.

למעלה