../images/Emo11.gif../images/Emo58.gif
אני ממש מאוכזבת מכם אנשים..איך אפחד לא אגיב ב- אני שונאאאאאאאת את אמילי וריצ'ארד! טוב את אמילי אני לא שונאת..היא סתם מעצבנת לפעמים..ולפעמים אני משמ אוהבת אותה..אבל..את ריצ'ארד אני שונאת!!!
אווף..כל כך מרגיז! אני ממש ממש ממש מאוכזבת מאמילי..
לורליי ממש מכירה אותה טוב מדי.מסכן לוק..טוב שהיא לא ירדה על כל דבר אפשרי..ומה? מה היא רוצה מלורליי..היא ידעה שזה יקרה! בעונה הראשונה היא כל הזמן רמזה [אמילי] שיש ביניהם משו! ועכשיו, פתאום הוא לא מספיק טוב בשבילה? גאאד זה עיצבן אותי! אפחד לא יפריד ביניהם אז אמילי וריצ'ארד יכולים להמשיך לנסות!
חוצמזה..לוק אומנם לא קורא ספרים אבל בהחלט יש לו תחביבים- הוא דג![לא החיה- שם העצם,התחביב- הפועל..
] אממ..מה עוד? רשת של לוק'ס?
ריצ'ארד מעצבן אותי! לוק יכול להתלבש איך שבא לו, והוא לא עשיר אז מה? הוא חי טוב..גם לורליי לא עשירה או משו..ונראה לי שהיא מאוד מרוצה מזה! טוב כן..ממש כועסת על הקטע הזה..אבל השיחת טלפון של לוק השיכור ללורליי הייתה ממש ממש משעשעת!
מסכימה לגבי זה שבכל פרק חסר משו..אני מרגישה כאילו זה צריך להמשיך..כאילו משהו לא קרה..לא נסגר! אהה..וזאת רק אני או שלורן[לורליי] רזתה? רורי ולוגן!
אני אוהבת אותם ביחד..!
הוא גורם לה לעשות דברים משוגעים..שימשיך ככה!
זהו..היא נראתה מדהים בשמלה..ממש! והוא..בחליפה..גם אם הוא בלי חליפה האמת..עם בגדים רגילים..
או גם בלי זה..אתן יודעות...
טוב זהו..היה נחמד הסיפור..האוהלים שווים לגמרי! ואני לא מבינה איך הוא נותן לה לכתוב על זה! דין סאקס..שיעלם כבר או משהו..ראיתם את הפרומו? אולי הם יפרדו כבר בפרק הבא!
|מתפלל| כן תגובה ארוכה..סורי אני חייבת עוד דבר אחד.. ליין וזאק הם לא משו ביחד..אבל הדייט הזה..פשוט..
עלוב! בחייכם..קצת יותר מאמץ? לצאת לסרט? ללכת בעיירה בערב..סתם כי נעים ויפה ונחמד שם...ולדבר? לא! להשאר בבית לעשות בדיוק מה שהם עשו בלילה לפני! מ ע ו ו ת ! זה דייט ראשון זה לא כאילו הם כבר יוצאים קבוע וגם ככה כל הזמן מבלים ביחד, רגילים אחד לשני..אחד בא לשני לראות סרט.הם חיים באותו בית ויוצאים פעם ראשונה!
אפילו הדייט הראשון של לורליי ולוק היה מיוחד!
טוב זהו..פרק חביב...ציפיתי ליותר..שונאת את ריצ'ארד!