../images/Emo58.gif
אני לגמרי מסכימה עם זה שמשהו חסר. אני לא ממש יכולה להצביע על זה, אבל בסוף כל פרק העונה אני חושבת "וזהו?", כי באמת משהו לא שם. בעונה הרביעית למשל נהנתי מכל פרק ופרק, בעונה הזאת אני יותר נהנת מהרצף של העלילה (? לא יודעת איך לנסח את זה...), ולא ממש מהפרקים עצמם. טוב, והפרק עצמו: לוגן ורורי ממש מתאימים אחד לשניה, ואם רורי לא היתה עם דין (לא שזה הפריע לה בעבר....), כשהם נחתו אחרי הקפיצה זה היה רגע מושלם לנשיקה.... זק וליין נורא חמודים, אבל לא יודעת, הם לא ממש מתאימים. תגידו מה קורה עם דייב? (כן, אני יודעת שהשחקן עזב לסדרה אחרת, אבל הם לא הולכים לעשות שום דבר עם הדמות? הוא וליין ניפרדו ואני לא זוכרת את זה?) לורליי ולוק - אני עדיין חושבת אותו דבר. לא מספיק. הם לא מרגישים כמו זוג, אלא כמו ידידים. משום מה הפרק הזה הזכיר לי קצת את העונה הראשונה. כל הקטע הזה שלורליי מוצאת משמעויות נסתרות במילים של אמא שלה... לא יודעת, זה הזכיר לי את העונות הראשונות. רורי ודין צריכים לקלוט שזהו, נגמר. הם בקושי נפגשים, וזה בכלל מרגיש כאילו מה שהיה שם פעם כבר לא שם. הם כבר לא אוהבים אחד את השני, לא כמו פעם. לפחות ככה זה נראה. ואיפה מרטי בכל הסיפור הזה? אהבתי את השמלה של רורי. כן, נראת מאוד לא נוחה, ואני גם בעוד מליון שנה לא אכנס אליה... אבל היא יפה בתור פסל.... כל הקטע של הקפיצה היה נחמד. ונראה מאוד כיפי, ומאוד מפחיד!... בחיים לא הייתי עושה את זה... ריצ'רד ואמילי - טוב, הם ריצ'רד ואמילי. אבל מי הם שיגידו שלוק לא מספיק טוב בשביל לורליי? טוב, אם זה מה שיחזיר אותם להיות ביחד אז גם זה טוב... לא מתאים להם להיות פרודים... טוב, בסה"כ היה פרק נחמד. נהנתי ממנו יותר משאר הפרקים בעונה, אבל כמו שכתבתי, משהו חסר. משהו שהיה בסדרה בארבעת העונות הקודמות. טוב, אני מקווה לשיפור... ו... זהו.