507

gilmorefreak

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo58.gif

אני ממש מאוכזבת מכם אנשים..איך אפחד לא אגיב ב- אני שונאאאאאאאת את אמילי וריצ'ארד! טוב את אמילי אני לא שונאת..היא סתם מעצבנת לפעמים..ולפעמים אני משמ אוהבת אותה..אבל..את ריצ'ארד אני שונאת!!!
אווף..כל כך מרגיז! אני ממש ממש ממש מאוכזבת מאמילי..
לורליי ממש מכירה אותה טוב מדי.מסכן לוק..טוב שהיא לא ירדה על כל דבר אפשרי..ומה? מה היא רוצה מלורליי..היא ידעה שזה יקרה! בעונה הראשונה היא כל הזמן רמזה [אמילי] שיש ביניהם משו! ועכשיו, פתאום הוא לא מספיק טוב בשבילה? גאאד זה עיצבן אותי! אפחד לא יפריד ביניהם אז אמילי וריצ'ארד יכולים להמשיך לנסות!
חוצמזה..לוק אומנם לא קורא ספרים אבל בהחלט יש לו תחביבים- הוא דג![לא החיה- שם העצם,התחביב- הפועל..
] אממ..מה עוד? רשת של לוק'ס?
ריצ'ארד מעצבן אותי! לוק יכול להתלבש איך שבא לו, והוא לא עשיר אז מה? הוא חי טוב..גם לורליי לא עשירה או משו..ונראה לי שהיא מאוד מרוצה מזה! טוב כן..ממש כועסת על הקטע הזה..אבל השיחת טלפון של לוק השיכור ללורליי הייתה ממש ממש משעשעת!
מסכימה לגבי זה שבכל פרק חסר משו..אני מרגישה כאילו זה צריך להמשיך..כאילו משהו לא קרה..לא נסגר! אהה..וזאת רק אני או שלורן[לורליי] רזתה? רורי ולוגן!
אני אוהבת אותם ביחד..!
הוא גורם לה לעשות דברים משוגעים..שימשיך ככה!
זהו..היא נראתה מדהים בשמלה..ממש! והוא..בחליפה..גם אם הוא בלי חליפה האמת..עם בגדים רגילים..
או גם בלי זה..אתן יודעות...
טוב זהו..היה נחמד הסיפור..האוהלים שווים לגמרי! ואני לא מבינה איך הוא נותן לה לכתוב על זה! דין סאקס..שיעלם כבר או משהו..ראיתם את הפרומו? אולי הם יפרדו כבר בפרק הבא!
|מתפלל| כן תגובה ארוכה..סורי אני חייבת עוד דבר אחד.. ליין וזאק הם לא משו ביחד..אבל הדייט הזה..פשוט..עלוב! בחייכם..קצת יותר מאמץ? לצאת לסרט? ללכת בעיירה בערב..סתם כי נעים ויפה ונחמד שם...ולדבר? לא! להשאר בבית לעשות בדיוק מה שהם עשו בלילה לפני! מ ע ו ו ת ! זה דייט ראשון זה לא כאילו הם כבר יוצאים קבוע וגם ככה כל הזמן מבלים ביחד, רגילים אחד לשני..אחד בא לשני לראות סרט.הם חיים באותו בית ויוצאים פעם ראשונה!
אפילו הדייט הראשון של לורליי ולוק היה מיוחד!
טוב זהו..פרק חביב...ציפיתי ליותר..שונאת את ריצ'ארד!

gilmorefreak

New member
../images/Emo9.gif בוודאי...

וזה די ברור שהפורומו הוא
כן? אז אין לי למה להזהיר..

חסויH

New member
לוגן....

היי.... זה רק אני או שלוגן מזכיר את טריסטן מהעונות הראשונות? חוץ מזה- סוף סוף מגיע מישהו שווה שמין הסתם יהווה סוג של קשר רומנטי עם רורי ודין המעפן הזה יעוף מהתמונה!!!! למרות שאהבתי את ג'ס, לדעתי יש מצב שלוגן יתעלה במידת חיבתי אליו מאשר אל ג'ס.... :)

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifמעלי^^^

נו שמת ספוילר בכותרת..
למרות שהם לא יודעים מזה.. וכן הוא קצת מזכיר לי את טריסטן..

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

הוא מזכיר את טריסטן במראה, לא בהתנהגות. הוא הרבה יותר מתוחכם ומעניין מטריסטן.

gilmorefreak

New member
נכון..../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

אבל הוא גם התחיל כבחור עשיר מתנשא...קצת כמו טריסטן.. אממ..יש לו כינוי בשבילה..גם לטריסטן היה...

feeler

New member
נורא אהבתי ../images/Emo58.gif

ממש אהבתי את הפרק הזה. אהבתי את איך שלוק לא הבין בהתחלה בכלל מי זאת אמילי, ודי נשאב לנחמדות הסכרינית שלה, ואז בסוף הבין הכל, אהבתי איך שאמילי וריצ'רד היו פתאום הורים מוזרים שכאלה - אף אחד לא מספיק טוב בשביל הבת שלהם, אפילו אם זה היה בדרך סנובית ומגעליה, אבל הכי אהבתי את רורי ולוגן. אני חולה על זה שהוא קורא לה ace והיא קוראת לו ג'ק. זה חמוד. זה מיוחד. אני אוהבת את ההשפעה שיש לו עליה. מיד אחרי הפרק שידרו את הפרומו לשבוע הבא, וזה נראה כאילו היא הולכת להצטרף לLDB. וזה טוב. היא צריכה קצת להשתנות, היא לא ילדה קטנה יותר, ויש לה עולם שסטארס הולו כבר לא יכולה להכיל.

gilmorefreak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

מסכימה עם הכל..אבל אני פשוט לא מבינה למה היא קוראת לו ג'ק והוא קורא לה ace..כאילו יש לשמות משמעות או שזה סתם?

../images/Emo58.gif השמות:

Ace זה אס, הקלף... והפרוש של זה זה גם אלוף או מומחה (זה לפחות מה שכתוב במילון של וורד...). You Jump, I Jump, Jack, המשפט שהיא אומרת לו לפני שהם קופצים, זה משפט מטיטאניק (הסרט).

gilmorefreak

New member
אני יודעת מזה ace../images/Emo58.gif

פשוט לא הבנתי למה הוא קורא לה ככה.. זה כמו שטריסטן קרא לרורי מארי- זה היה ממריה הקדושה בגלל שזה מה שהוא חשב על רורי..ילדה טובה בלהבלהבלה.. ואני יודעת מזה ace אבל למה הוא קורא לה ככה? ואממ..לא ידעתי שהשני זה משפט מטיטניק..עכשיו הבנתי..וזאת הייתה הפעם היחידה שהיא קראה לו ג'ק נכון?

Jason2

New member
להגיד למישהו ACE

זה כמו להגיד לה "אתה גדול", "אתה ענק", "אתה מסוגל לזה", מעין זריקת עידוד כזאת.

Jason2

New member
אוקיי חקרתי קצת

ומסתבר שלעיתונאי חוקר שחושף סקופים, מדביקים את הכינוי ACE. זה משהו אמריקאי כזה...

למעלה