505 חדדדדדדדדדש!

111SM

New member
למה שוב ויכוחיםםםםםםםםםםםם???

הונדה, קטמ, הונדה, קטמ ,דוקאטי, הוסקוורנה, דייי אכלתם לי תראש!!!

yules

New member
די, נו, תסכים על דבר אחד

הונדה פישלו הפעם (אפילו הם מודים בזה - כנס ליורוספורט ותקרא בעצמך). הם עשו אופנוע לא ממש מוצלח, כמעט בלי פיירינג (לעומת הסוזוקי והדוקאטי) והכי חשוב - לא ממש מתאים להיידן. עם אופנוע כזה, בסוף הוא עוד יפסיד בלגונה סקה...

MexMex

New member
מעניין באמת מה יש שם בפנים

כי השילוב היחידי שנראה לי הגיוני זה החלק התחתון של הEXC-R (שיצא עוד מעט) עם 5 הילוכים, והחלק העליום של הSX-F לטובת סל"ד גבוה יותר. מנוע הSXF כמו שהוא עם 4 הילוכים יהייה רע מאוד בהמון מסלולים... אגב, ה5050 נועד רק לבלבל את האויב (בSXF בכל אופן) ומדובר בכלל על נפח של 470 וקצת סמ"ק, רק בשביל להיות חוקי בקט' הפתוחה (הרי כוח יש מספיק גם ל450...)

MexMex

New member
מאיפה הוצאת את זה?

למיטב ידיעתי ה450SXF חולק את החלק התחתון עם ה505 (אולי יחס העברה סופי שונה) ורק קוטר הבוכנה שונה. M.

45degrees

New member
שחור על גבי לבן באתר KTM:

Transmission 4 gears בקישור הזה: http://www.ktm.com/66.0.html?detailview=2&cHash=da62385a81

MexMex

New member
יצאתי ../images/Emo163.gif

קראתי את ההודעה שלך מהר מדי וחשבתי שזה "ל 505 יש 5 הילוכים" יותר מדי 5-ים במשפט אחד...

111SM

New member
כן אבל באתר....

הוא בגרסת שטח אני מציע שנמתין שKTM ישחררו דגם רישמי , אני לא מאמין שהם ישדכו לסופרמוטו תיבה בת 4 הילוכים

MexMex

New member
אם כן, זה יהייה זבלה

אני חושב שהם חיכו עד עכשיו ולא שחררו אותו שנה שעברה, זה בגלל שהחלק התחתון של הEXC-R זהה לחלקו התחתון של הSX-F, למעט כמות הילוכים, יחסי העברה ורגלית התנעה. אז הם בטח יעשו קומבינציה של החלק התחתון של הR עם החלק העליון של הF, לקבל סופרמוטו עם מנוע מהיר וחזק, ביחד עם 5 הילוכים. סתם ניחושים כמובן, אבל מוכן לשים $ על כל שן בגג"שים של הגיר של הR...:

פ ו כ י

New member
../images/Emo45.gif פורטי קישר למפרט SX-F

פתפותי UK אומרים שה-505SMR-F ההוא זה יזמה מקומית של בעל SX-F די הגיוני לפי התמונה כי המנוע הוא של ה-F בהנחה ש-KTM ממשיכה לבסס את ה-SM על הרייסינג גם ב-2008 יותר סביר שה-SM יהיה מבוסס על 530EXC-R

111SM

New member
זאת באמת תיהיה בעיה עם 4

בsupermoto junkie גם היה רשום משהו על 6 הילוכים 4 זה פשוט יהיה זוועה

111SM

New member
מכוער דודה שך

אני בתור אחד שיש לו בעיה אחת עם קטמ והיא ויזואלית בד"כ.... תקשיב האופנוע הזה אדירררררררררררררררררררררררר ויזואלית!!!!

כRובי

New member
אני יודע שאם אני טועה, זה יהווה מקור לצחוקים

רבים - אבל לדעתי, כל התמונות הללו הן פוטושופ. תסתכלו עליהן טוב - פעם אחת התמונה (הראשונה) מופיעה עם שם דגם SMRF (כמו "דרדס" באנגלית
) ופעם אחת עם SXF (תמונה שנייה). ובכלל, בתמונה השלישית - יש חתימה (!) על גבי התמונה של מי שיצר אותה. תבחנו טוב את הגלגלים - הם לא נראים (לי לפחות), פורפורציונאליים לשאר האופנוע באף אחת מהתמונות.

למעלה