הונדה פישלו הפעם (אפילו הם מודים בזה - כנס ליורוספורט ותקרא בעצמך). הם עשו אופנוע לא ממש מוצלח, כמעט בלי פיירינג (לעומת הסוזוקי והדוקאטי) והכי חשוב - לא ממש מתאים להיידן. עם אופנוע כזה, בסוף הוא עוד יפסיד בלגונה סקה...
כי השילוב היחידי שנראה לי הגיוני זה החלק התחתון של הEXC-R (שיצא עוד מעט) עם 5 הילוכים, והחלק העליום של הSX-F לטובת סל"ד גבוה יותר. מנוע הSXF כמו שהוא עם 4 הילוכים יהייה רע מאוד בהמון מסלולים... אגב, ה5050 נועד רק לבלבל את האויב (בSXF בכל אופן) ומדובר בכלל על נפח של 470 וקצת סמ"ק, רק בשביל להיות חוקי בקט' הפתוחה (הרי כוח יש מספיק גם ל450...)
אני חושב שהם חיכו עד עכשיו ולא שחררו אותו שנה שעברה, זה בגלל שהחלק התחתון של הEXC-R זהה לחלקו התחתון של הSX-F, למעט כמות הילוכים, יחסי העברה ורגלית התנעה. אז הם בטח יעשו קומבינציה של החלק התחתון של הR עם החלק העליון של הF, לקבל סופרמוטו עם מנוע מהיר וחזק, ביחד עם 5 הילוכים. סתם ניחושים כמובן, אבל מוכן לשים $ על כל שן בגג"שים של הגיר של הR...:
פתפותי UK אומרים שה-505SMR-F ההוא זה יזמה מקומית של בעל SX-F די הגיוני לפי התמונה כי המנוע הוא של ה-F בהנחה ש-KTM ממשיכה לבסס את ה-SM על הרייסינג גם ב-2008 יותר סביר שה-SM יהיה מבוסס על 530EXC-R
רבים - אבל לדעתי, כל התמונות הללו הן פוטושופ. תסתכלו עליהן טוב - פעם אחת התמונה (הראשונה) מופיעה עם שם דגם SMRF (כמו "דרדס" באנגלית
) ופעם אחת עם SXF (תמונה שנייה). ובכלל, בתמונה השלישית - יש חתימה (!) על גבי התמונה של מי שיצר אותה. תבחנו טוב את הגלגלים - הם לא נראים (לי לפחות), פורפורציונאליים לשאר האופנוע באף אחת מהתמונות.