505 חדדדדדדדדדש!

45degrees

New member
מסתכלת רואה 2 גלי זיזות למעלה....

רואה מנוע מסדרת המוטוקרוס עם כיסויים מענינים בצד שמאל של המנוע רואה סעפת בקוטר שלא מבייש טרנזיט יש נתונים רשמיים על המכונה?

111SM

New member
אחפש לך ...

סופ סופ הם עברו לתצורת ראש מנוע שמזכירה מאוד את היפנים מעניין איך הדבר הזה עולה בסלד....

111SM

New member
בבקשה../images/Emo13.gif

איסה אופנועעעעעעעעעעעעעעעעע

45degrees

New member
כן. הם שונים בקייסים, אבל לא בטוח ששונים

בכל הרכיבים הפנימיים. הערכה שלי - יש להם גיר זהה. הערכה זו מבוססת על המנהג של יצרנים מסוימים (KTM עד כמה שיצא לי לבדוק, וימאהה כפי שנבדק על ידי מומחים בחו"ל) להתבסס על חלקים מוכחים במנועים שונים.

45degrees

New member
התכוונתי לחומר מעבר למה שיש להם באתר

קצת נתוני הספק מומנט והשוואה לעומת כלים מוכרים אחרים - CRF וכדומה. השאלה לגבי העליה בסל"ד היא גם - האם הוא בועט יותר מה YZ או "נעים" ונשלט אך יותר חזק מה CRF אגב, באופן תאורטי 2 גלי זיים צריכים להאיט את מהירות העליה בסל"ד (יותר מסה מסתובבת, ויותר מכלולי הנעה לגלי הזיזים) אך לאפשר סל"ד גבוה יותר (אין בזבוזי אנרגיה על הפעלת נדנדים ומנופים מיותרים אחרים - הכל על טהרת התנועה הסיבובית חוץ מהשסתומים עצמם).

DAN TAL

New member
מסובך להם להצליח לאכול את העוגה

ןלהשאירה שלמה,עם גל-זיזים אחד...

45degrees

New member
נכון. זה מסובך לכולם. כל הכבוד על האומץ

להחזיק 4 קווי יצור נפרדים (לפחות) לאופנועי שטח המיועדים לשווקים כמעט זהים: דו"פ רייסינג ג"ז אחד רייסינג ג"ז כפול LC4 (קצת שונה מבחינת קהל היעד) ויש עוד קו אחד קטן בצד המכונה הוסאברג ומיועד לאותו קהל יעד מפעל קטן עם עלות שולית גבוהה צריך הרבה אומץ כדי לבצע מהלך כזה.

DAN TAL

New member
אתה יודע,יש אופנוע אחד ,למעשה משפחה

של אופנועים שאוכלים את העוגה ומשאירים אותה שלמה...בלי לבלבל את כולם...

r929

New member
האם האופנוע שאתה מדבר עליו שיך לאותה

חברה שלחצה על שינוי באליפות העולם ועכשיו מתקשה להגיע למקום 3 בפודיום ? יש לך הסבר איך לחברה הטובה ביותר בעולם והגדולה ביותר איננה מסוגלת להפיק נפח מסוים כמו שחברה קקיונית כמו דוקטי מסוגלים ? אתה שקט לאחרונה לגבי הMOTOGP

MexMex

New member
הספק מסוים, עיוני

בנפח הם דווקא עומדים יפה
בנו קטגורייה שלמה למידות של פדרוסה, והילד לא מצליח להתקרב. קצת מתקרב, אבל אז מתרחק...לא יעזור לו. וניקי מה? חזר למקומו הטבעי
לדוקאטי!

r929

New member
../images/Emo197.gif נשמט ההספק

כוונת המחבר היתה לחוסר היכולת של אותו יצרן מפואר שבנה קטגוריה שלמה עבור רוכב להפיק את ההספק המירבי בהגבלת הנפח החדשה , שהם יצרו
אבל אתה יודע וגם יואב יודע שבחפץ חשוד אסור לגעת ואסור להתקרב
, לכן לא נראה שנזכה לתגובתו של הכותב מעלה.

DAN TAL

New member
מענין מהיכן הגיעו האגדות על

'יצירת קטגוריה לפדרוסה'. לשמחתי יש לי היום פחות זמן לוויכוחי פורום מאשר פעם. כרגע הסופר-בייק,סופר ספורט וה-XR שלי ,עושים לי נחת. וגם העובדה שללא רוסי,ימהה מדשדשים ב-GP מתחת לעשריה הראשונה. כרגע 'שאפו' לדוקאטי על ההצלחה ב-GP,שינצלו את זה,כי זמנם קצר.
ענק לדוקאטי בסופר-בייק,על בכינות חסרת כבוד. ואולי תגלו קצת אינטגריטי ותתיחסו להודעה הפותחת שלי ,במקום להתקשקש .

r929

New member
פעם נתת לנו את ההרגשה שזה רק ענין של החלטה

בשביל היצרן הגדול בעולם לנצח במרוץ מסויים, היום נראה שהם כבר לא רוצים לנצח את אליפות העולם
יש לך איזה מידע פנימי שמאשר את זה :) לגבי יצירת הקטגוריה, כיודע לך הונדה די שולטים במה שקורה באליפות העולם ועם כח ההשפעה הגדול מכל שאר היצרניות, יש להם יד ורגל בקביעת החוקים. אבל זה בקטנה, איך המלפפון החמוץ שהם הקפידו על טיפוחו ושימורו בחומץ מלכים מעלה גם הוא עובש בקצוות, ואינו מספק אפילו תוצאות של צנון משומר ? שמתי לב לשקט תעשיתי מאז תחילת עונת הGP תודה על התגובה, אבל תפסיק לנפנף במרוצים אחרים שהם מצליחים, הנושא הוסט לGP

DAN TAL

New member
ואיך זה קשור למנוע גל-זיזים יחיד שמספק

את כל הדברים הטובים תוך כדי יצירת התנהגות דינמית טובה יותר של כל האופנוע,מבלי להקריב כלום? זה היה הנושא לא?

r929

New member
קשור ../images/Emo70.gif

אתה עדין נאחז בהצלחת דגם אחד (שאף אחד לא חלק על דעתך בנושא) ככישלון של חברה אחרת. מכיוון שאתה עדין לא יודע מה יהיו הביצועים של אותו מנוע, בו נשמור את הדיונים עליו לאחר שנדע את הפרטים. לגבי חוסר התגובה על השאלות הנוקבות שנשאלו מעלה, יצורף מכתב להנהלת הונדה העולמית בדרישה להורידך מרשימת מספקי התגובות של הונדה באזור העמקים ואולי אף ידרש להוריד אותך מרשימת מספקי התירוצים של היצרן האדום. בהצלחה במירוץ
. והנושא השירשור כמדומני היה, תראו איזה אופנוע חייייה ואפילו לא של הונדה.

DAN TAL

New member
כרגע ,מנוע ה-450SX החדש,לא התקבל באהבה

גדולה במבחנים של דגמי 07. אם האופנוע המדובר בשרשור מבוסס על אותו מנוע,כנראה שהוא אינו פורץ דרך,או לפחות אינו מרשים. אותי מקפיצה הקפיצה האוטומטית שלכם ,עם כל יציאת דגם חדש ש-KTM דוחפים לכם. הגיע הזמן שKTM- יוציאו 'מילון פירושי הקודים של דגמי החברה'. וגם הגיע הזמן שהם יקחו את אליפות הסופר מוטו של ה-AMA. לא יכול להיות שזקן {דאג הנרי] וזקן עם קטטר,{ג'ף ווארד},על אופנוע מ-MX מוסבים יקחו ליצרן שמשקיע הכי הרבה בעולם בספורט הזה,את האלפויות בשוק הכי חשוב.

r929

New member
את המשפט האחרון שלך אמרו גם על הונדה

במשך 6 שנים שחברה כמו סוזוקי לקחה להם את התואר
אבל, גם אם נתרכז שניה בהטחת הרפש שאתה עושה ללא התיחסות לתחרות הרבה יותר חשובה כמו הMOTOGP (זה לא נוח לך לדבר על זה כרגע, מובן), אליפות הסופרמוטו בAMA איננה דומה מבחינת תואי המסלול וסוגי הקפיצות, הרוכבים האירופיים אינם מסוגלים להתמודד עם מקפצות הברזל המפחידות. עוד פרט קטן, הרוכבים הנחשבים באמת אינם מוצאים את הזמן להתחרות בענף בלתי רווחי כמו הסופרמוטו. אתה מסכים איתי שאם ריקי,אחד ההידנים, אחד מהאחים בודסטרום או כוכב אחר מדור הצעיר יותר היה מוצא לנכון להתחרות באופן רציני בליגה, הליגה היתה נראת שונה בלי קשר לסוג האופנוע.. כרגע הAMA סופרמוטו היא יותר ליגת מוטוקרוס לזקנים מאשר מתחרים, חוץ מזה מעולם לא שמעת אותי אומר מילה רע על הCRF450, להיפך. אתה הוא זה שאינו רואה דבר פרט לתדר אדום בוהק וכל יצירה של היצרן האוסטרי ישר נפסלת בבוז.

למעלה