5:50......זה התחיל איפשהו

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
הם*

אם נראים כמו
רכב שעמד בשמש 5 שנים, לא זז, צבר אבק ולכלוך ואיזה יום החליטו לגרד ממנו את כל הלכלוך ופתאום הוא נראה חיוור. ככה הצבע שלהם.... הם נראים פשוט נורא אבל אם תשווה אותם לאיך שהם נראו קודם..... הם פשוט "יפייפיים"
הם*

אורי404

New member
תמונות יפות ומיוחדות.

אחלה תמונות.
הצבע של האוטובוסים הישנים שהעלית ממש לא הולם אותם. תמונות מעניינות - תודה רבה.
תמונות יפות ומיוחדות.
תמונות יפות ויופי של "תצוגות" בכורה (EL, סקניה). הסקניה הזו כבר הייתה במקומות רבים בארץ (בתל אביב, בירושלים, בחיפה, בנצרת, בטבריה ועכשיו בבאר שבע). כבר רב החברות בארץ ניסו אותה.

fireman

New member
כולם ניסו, כולם אהבו, כולם התלהבו

תמונות יפות ומיוחדות.
תמונות יפות ויופי של "תצוגות" בכורה (EL, סקניה). הסקניה הזו כבר הייתה במקומות רבים בארץ (בתל אביב, בירושלים, בחיפה, בנצרת, בטבריה ועכשיו בבאר שבע). כבר רב החברות בארץ ניסו אותה.
כולם ניסו, כולם אהבו, כולם התלהבו
אף אחד לא קנה....הוא אוטובוס מאוד מגניב.... אהבתי את השילוט של המספר קו ואהבתי את התאורה הכחולה בפנים

האם בכל החברות

תמונות יפות ומיוחדות.
האם בכל החברות
זו באמת אותה הסקניה הצהובה, כלומר אותה מכונה

ארזS

New member
חתיכת מרדף הרבצת איש אש ../images/Emo8.gif

5:50......זה התחיל איפשהו
במרכז העיר מרדף אחרי סקניה ניסיונית מחורבנת..... המכונה הזאת מטוס! הסיפור המצולם בהמשך..... המחשב שלי עייייייייף לגמרי....
חתיכת מרדף הרבצת איש אש

יופי של תמונות. ומה אתה מתנצל על האיכות? התמונות באיכות מצויינת ! ודרך אגב, פעם ראשונה שראיתי EL בצבעי החברה העירונית.

אוהד11

New member
ערן, בזמן התח"צ העירוני היו אוטובוס

חתיכת מרדף הרבצת איש אש

יופי של תמונות. ומה אתה מתנצל על האיכות? התמונות באיכות מצויינת ! ודרך אגב, פעם ראשונה שראיתי EL בצבעי החברה העירונית.
אוטובוסים מרופדים לתיירות בצבע סגול שהתחילו במספרים 10xx. האם הם עברו למטרודן ?

fireman

New member
נכון נכון

אוטובוסים מרופדים לתיירות בצבע סגול שהתחילו במספרים 10xx. האם הם עברו למטרודן ?
נכון נכון
היו אוטובוסים שיועדו לנסיעות בין עירוניות יצא לי אפילו לנסוע בהם לא פעם בתקופת הצבא.... אין לי שמץ של מושג מה עלה בגורלם.....נסיעות עירוניות הם לא יכולים לעשות.

יונתן32

New member
אני נסעתי בהם הרבה פעמיים מחוסר

נכון נכון
היו אוטובוסים שיועדו לנסיעות בין עירוניות יצא לי אפילו לנסוע בהם לא פעם בתקופת הצבא.... אין לי שמץ של מושג מה עלה בגורלם.....נסיעות עירוניות הם לא יכולים לעשות.
אוטובסים אז שמו אותם בקו16 המספר הפנימי של האוטובוסים הוא 501 502 503 504 סגולים הם לא יקנו אותם כי הם לא יכולים להתחרות במטרופולין!

fireman

New member
נכון נכון!!!

אוטובסים אז שמו אותם בקו16 המספר הפנימי של האוטובוסים הוא 501 502 503 504 סגולים הם לא יקנו אותם כי הם לא יכולים להתחרות במטרופולין!
נכון נכון!!!
עכשיו אני נזכר..... היו עובדים בקו 16! דווקא עובר מול הבית שלי, על חלק מהמסלול של קו 9

m a r o k a i

New member
אני זוכר שראיתי מ.א.ן עם מרכב

אני חושב שלאלו מתכוון יונתן
מספרים 5XX, לדעתי היו 4 במספר..... היו גם כמה בין עירוניים מפוארים, לא זוכר איזו שלדה.
אני זוכר שראיתי מ.א.ן עם מרכב
יריזאר סנטרי אבל הדגם הישן יותר ולא אלה שיש באגד מטרופולין קונקס ועוד כמה...

יונתן32

New member
אני אישית חושב שהSU בב"ש ואני

אכן היו גם כאלה
אני אישית רוצה לדעת על ה-SU שלהם...
אני אישית חושב שהSU בב"ש ואני
נסעתי בו בב"ש חושב שזה מטוס והוא עוקף כל אוטובוס בדרכו חבל שמטרודן אין באפשרותה לקנות את האוטובוסים האלה

מצב
הנושא נעול.
למעלה