הנה זה מתחיל...5:50......זה התחיל איפשהו
במרכז העיר מרדף אחרי סקניה ניסיונית מחורבנת..... המכונה הזאת מטוס! הסיפור המצולם בהמשך..... המחשב שלי עייייייייף לגמרי....
הוא נוסע.....אני בנתיב שמאלההנה זה מתחיל...
סחבק נוסע לו בין קרית הממשלה לרסקו סיטי, מרכז העיר באר שבע רחוב הנרייטה סולד. מצד שמאל מגיח אחד צהוב.... יד ימין נשלחת בזריזות אל התיק, מצלמה נשלפת 2 יריות...(סורי על האיכות)
מדביק?הנה זה מתחיל...
סחבק נוסע לו בין קרית הממשלה לרסקו סיטי, מרכז העיר באר שבע רחוב הנרייטה סולד. מצד שמאל מגיח אחד צהוב.... יד ימין נשלחת בזריזות אל התיק, מצלמה נשלפת 2 יריות...(סורי על האיכות)
אפילו הנייר טואלטמדביק?
איזה מדביק....אני נוסע 85 והדבר הזה עוד מתרחק ממני.... לא ייאומן..... שולף בזריזות....תוך כדי נסיעה, כמעט 90 קמ"ש יורה פעם אחת זורק את המצלמה לתיק
הוא עוד ייפול לי ברשתאפילו הנייר טואלט
השתקף לי בשמשה..... פונים ימינה לרינגלבלום.... יד אחת ההגה יד שניה המצלמה.... תחנה הוא עוצר.... בולם באמצע הכביש שולף מצלמה וראש מהחלון יורה! אחחחח זאת יצאה טובה..... מתכוון לעקוף.... שיט הכביש חסום..... ברח לי המניאק ברמזור!
תמונות יפותהוא עוד ייפול לי ברשת![]()
והנה ירוק אחד לידידי שמאוהב באגד!
האוטובוס הזה היה נסיוני בדןאפילו הנייר טואלט
השתקף לי בשמשה..... פונים ימינה לרינגלבלום.... יד אחת ההגה יד שניה המצלמה.... תחנה הוא עוצר.... בולם באמצע הכביש שולף מצלמה וראש מהחלון יורה! אחחחח זאת יצאה טובה..... מתכוון לעקוף.... שיט הכביש חסום..... ברח לי המניאק ברמזור!
ואם כבר אז עמה מטרודנים5:50......זה התחיל איפשהו
במרכז העיר מרדף אחרי סקניה ניסיונית מחורבנת..... המכונה הזאת מטוס! הסיפור המצולם בהמשך..... המחשב שלי עייייייייף לגמרי....
איזה עמה ואיזה הופתואם כבר אז עמה מטרודנים
ואיזה אגד נחמד ואיזה אוטובוס, הופת בכורה כאן בפורום
ואיזה וולבו נחמדואם כבר אז עמה מטרודנים
ואיזה אגד נחמד ואיזה אוטובוס, הופת בכורה כאן בפורום
תמונות יפות! לגבי הצביעה -ואיזה וולבו נחמד
לא יודע אם זו צביעה רשמיתתמונות יפות! לגבי הצביעה -
זאת התמונה היחידה שראיתי שבה נראה כאילו יש צביעה סטנדרטית לחברת מטרודן, למרות שגם היא חסרת ייחוד. האם זו באמת הצביעה הרשמית? או הוולבו הזה מגיע ככה ומטרודן פשוט "שמה מדבקה" כמו בכל שאר התמונות שראיתי?
כן - גם לדעתי הם יפים,לא יודע אם זו צביעה רשמית
עקרונית הכחול יותר כהה ממה שיצא בתמונה....אני משתמש בפילטר UV שקצת מפריע לי בגוונים הכחולים ולכן הוא נראה דהוי משהו.... אני חוב שבצביעה הזאת הם מאוד יפים.
לא לשכוח שהאוטובוסים האלה הורכבוכן - גם לדעתי הם יפים,
אבל הם לא ניחנים בייחוד שמדגיש את השייכות לחברה כלשהי. השווה לירוק של אגד, לאדום של דן ולכחול של קווים, או לצביעת ה-IC3 של רכבת ישראל. גם אם לא כולם אוהבים אותם, יש להם "מראה" ייחודי של חברה ספציפית. לטעמי, הצביעה שבתמונה נראית כאילו כמו צביעה גנרית של יצרן מרכב בלי שייכות לחברה...
אולי זה מסביר את המראהלא לשכוח שהאוטובוסים האלה הורכבו
על-ידי מרכב הhispano הספרדי ובכלל הם נקנו לחברה התחבורה הציבורית לשעבר
אמור להיות כי כי מיבאים volvoיםאולי זה מסביר את המראה
הרי החברה העירונית לא הצטיינה ב-Corporate Image כלשהו (או איך שמכנים זאת בעברית). זאת אומרת שאף אחד עוד לא יודע מה הצביעה של מטרו-דן, או האם יש לה תכניות לצביעה?!
נקווה שידאגו לצבוע אותם ואתאמור להיות כי כי מיבאים volvoים
חדשיים שיורכבו על-ידי מרכיבים
לכלים הישנים לדעתי יש עוד שנתייםנקווה שידאגו לצבוע אותם ואת
כלי הרכב הישנים באופן אחיד.
לחברה הציבוריתאולי זה מסביר את המראה
הרי החברה העירונית לא הצטיינה ב-Corporate Image כלשהו (או איך שמכנים זאת בעברית). זאת אומרת שאף אחד עוד לא יודע מה הצביעה של מטרו-דן, או האם יש לה תכניות לצביעה?!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.