5:50......זה התחיל איפשהו

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member

במרכז העיר מרדף אחרי סקניה ניסיונית מחורבנת..... המכונה הזאת מטוס! הסיפור המצולם בהמשך..... המחשב שלי עייייייייף לגמרי....

fireman

New member
הנה זה מתחיל...

במרכז העיר מרדף אחרי סקניה ניסיונית מחורבנת..... המכונה הזאת מטוס! הסיפור המצולם בהמשך..... המחשב שלי עייייייייף לגמרי....
הנה זה מתחיל...
סחבק נוסע לו בין קרית הממשלה לרסקו סיטי, מרכז העיר באר שבע רחוב הנרייטה סולד. מצד שמאל מגיח אחד צהוב.... יד ימין נשלחת בזריזות אל התיק, מצלמה נשלפת 2 יריות...(סורי על האיכות)

fireman

New member
הוא נוסע.....אני בנתיב שמאלה

הנה זה מתחיל...
סחבק נוסע לו בין קרית הממשלה לרסקו סיטי, מרכז העיר באר שבע רחוב הנרייטה סולד. מצד שמאל מגיח אחד צהוב.... יד ימין נשלחת בזריזות אל התיק, מצלמה נשלפת 2 יריות...(סורי על האיכות)
הוא נוסע.....אני בנתיב שמאלה
פונה שמאלה כחוק.....בינתיים הוא ברח....אני מפרסס, עולה על שדרות רגר ומתחיל לטוס אחריו...תופס גל של ירוקים ומדביק אותו

fireman

New member
מדביק?

הנה זה מתחיל...
מדביק?
איזה מדביק....אני נוסע 85 והדבר הזה עוד מתרחק ממני.... לא ייאומן..... שולף בזריזות....תוך כדי נסיעה, כמעט 90 קמ"ש יורה פעם אחת זורק את המצלמה לתיק

fireman

New member
אפילו הנייר טואלט

מדביק?
איזה מדביק....אני נוסע 85 והדבר הזה עוד מתרחק ממני.... לא ייאומן..... שולף בזריזות....תוך כדי נסיעה, כמעט 90 קמ"ש יורה פעם אחת זורק את המצלמה לתיק
אפילו הנייר טואלט
השתקף לי בשמשה..... פונים ימינה לרינגלבלום.... יד אחת ההגה יד שניה המצלמה.... תחנה הוא עוצר.... בולם באמצע הכביש שולף מצלמה וראש מהחלון יורה! אחחחח זאת יצאה טובה..... מתכוון לעקוף.... שיט הכביש חסום..... ברח לי המניאק ברמזור!

fireman

New member
הוא עוד ייפול לי ברשת ../images/Emo123.gif

אפילו הנייר טואלט
השתקף לי בשמשה..... פונים ימינה לרינגלבלום.... יד אחת ההגה יד שניה המצלמה.... תחנה הוא עוצר.... בולם באמצע הכביש שולף מצלמה וראש מהחלון יורה! אחחחח זאת יצאה טובה..... מתכוון לעקוף.... שיט הכביש חסום..... ברח לי המניאק ברמזור!
הוא עוד ייפול לי ברשת

והנה ירוק אחד לידידי שמאוהב באגד!

אוהד11

New member
האוטובוס הזה היה נסיוני בדן

אפילו הנייר טואלט
האוטובוס הזה היה נסיוני בדן

fireman

New member
ואם כבר אז עמה מטרודנים

ואם כבר אז עמה מטרודנים
ואיזה אגד נחמד ואיזה אוטובוס, הופת בכורה כאן בפורום

alantan

New member
תמונות יפות! לגבי הצביעה -

ואיזה וולבו נחמד
זאת התמונה היחידה שראיתי שבה נראה כאילו יש צביעה סטנדרטית לחברת מטרודן, למרות שגם היא חסרת ייחוד. האם זו באמת הצביעה הרשמית? או הוולבו הזה מגיע ככה ומטרודן פשוט "שמה מדבקה" כמו בכל שאר התמונות שראיתי?

fireman

New member
לא יודע אם זו צביעה רשמית

זאת התמונה היחידה שראיתי שבה נראה כאילו יש צביעה סטנדרטית לחברת מטרודן, למרות שגם היא חסרת ייחוד. האם זו באמת הצביעה הרשמית? או הוולבו הזה מגיע ככה ומטרודן פשוט "שמה מדבקה" כמו בכל שאר התמונות שראיתי?
עקרונית הכחול יותר כהה ממה שיצא בתמונה....אני משתמש בפילטר UV שקצת מפריע לי בגוונים הכחולים ולכן הוא נראה דהוי משהו.... אני חוב שבצביעה הזאת הם מאוד יפים.

alantan

New member
כן - גם לדעתי הם יפים,

עקרונית הכחול יותר כהה ממה שיצא בתמונה....אני משתמש בפילטר UV שקצת מפריע לי בגוונים הכחולים ולכן הוא נראה דהוי משהו.... אני חוב שבצביעה הזאת הם מאוד יפים.
כן - גם לדעתי הם יפים,
אבל הם לא ניחנים בייחוד שמדגיש את השייכות לחברה כלשהי. השווה לירוק של אגד, לאדום של דן ולכחול של קווים, או לצביעת ה-IC3 של רכבת ישראל. גם אם לא כולם אוהבים אותם, יש להם "מראה" ייחודי של חברה ספציפית. לטעמי, הצביעה שבתמונה נראית כאילו כמו צביעה גנרית של יצרן מרכב בלי שייכות לחברה...

יונתן32

New member
לא לשכוח שהאוטובוסים האלה הורכבו

כן - גם לדעתי הם יפים,
אבל הם לא ניחנים בייחוד שמדגיש את השייכות לחברה כלשהי. השווה לירוק של אגד, לאדום של דן ולכחול של קווים, או לצביעת ה-IC3 של רכבת ישראל. גם אם לא כולם אוהבים אותם, יש להם "מראה" ייחודי של חברה ספציפית. לטעמי, הצביעה שבתמונה נראית כאילו כמו צביעה גנרית של יצרן מרכב בלי שייכות לחברה...
על-ידי מרכב הhispano הספרדי ובכלל הם נקנו לחברה התחבורה הציבורית לשעבר

alantan

New member
אולי זה מסביר את המראה

על-ידי מרכב הhispano הספרדי ובכלל הם נקנו לחברה התחבורה הציבורית לשעבר
אולי זה מסביר את המראה
הרי החברה העירונית לא הצטיינה ב-Corporate Image כלשהו (או איך שמכנים זאת בעברית). זאת אומרת שאף אחד עוד לא יודע מה הצביעה של מטרו-דן, או האם יש לה תכניות לצביעה?!

יונתן32

New member
אמור להיות כי כי מיבאים volvoים

אולי זה מסביר את המראה
הרי החברה העירונית לא הצטיינה ב-Corporate Image כלשהו (או איך שמכנים זאת בעברית). זאת אומרת שאף אחד עוד לא יודע מה הצביעה של מטרו-דן, או האם יש לה תכניות לצביעה?!
אמור להיות כי כי מיבאים volvoים
חדשיים שיורכבו על-ידי מרכיבים

fireman

New member
לחברה הציבורית

אולי זה מסביר את המראה
לחברה הציבורית
דווקא היה לוגו שהופיע על כל האוטובוסים והצביעה דומה בכולם...כחול סגול לבן, "שונה" במעט הייתה הצביעה של הELים.... בגדול מאזו ומתמיד התח"צ נהגה לצבוע אות האוטובוסים בדפוס קבוע וייחודי... להזכירכם בתח"צ לפני כ15 שנה....כל האוטובוסים היו אדומים עד שהחליטו לצבוע אותם בגווני כחול סגול ולבן.... היום דן חוזרת לצביעה שהתח"צ ברחה ממנה לפני 15 שנה.... האוטובוסים היו נראים פשוט נורא באדום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה